Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر اقتصاد از ذخیره ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تن کالای اساسی در بنادر کشور خبر داد و گفت: رشد تولید داخل کالاهای اساسی در سال جاری، در بخشی از اقلام حتی به بیست درصد هم می رسد. ۲۱ تير ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۱ اقتصادی اقتصاد ایران نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، فرهاد دژپسند با تاکید بر اینکه وظیفه حاکمیت و دستگاه های مسئول، تسهیل و روان سازی تجارت خارجی کشور در  راستای رونق تولید داخلی است به افزایش میزان واردات کشور در چند ماهه ابتدای امسال اشاره کرد و افزود: در شرایطی که دشمن با انواع ترفندها تلاش می کند واردات کشور کم شود این موضوع را باید به فال نیک گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دژپسند با بیان اینکه مسئولان بنادر در تلاش اند، انتقال کالا از بنادر به اقصی نقاط کشور با سهولت هر چه بیشتر صورت گیرد، گفت: روند تخلیه و ترخیص کالا با حرکتی شتابان در حال انجام است.

وی ادامه داد: برخی موارد که در مورد کالاهای اساسی، تحت عنوان رسوب کالا مورد اشاره قرار می گیرد، مربوط به رعایت مسائل ایمنی و زیستی است که باید با استانداردهای تعیین شده، مطابق باشد تا سلامت مردم در خطر نیافتد.

دژپسند با بیان اینکه در این شرایط سخت تحریم، تلاش ها باید به گونه ای باشد که مشکلات به حداقل برسند، اظهار داشت: سیاست گذاری ها از موضع حاکمیت باید به گونه ای باشد که فعالان اقتصادی به عنوان بازیگر اصلی اقتصاد، بدون دغدغه های جانبی، بدنه اقتصاد را به نقطه تعالی برسانند.

وزیر اقتصاد با تاکید بر ضرورت ایجاد بستر روان برای حرکت بازیگران اصلی اقتصاد، یعنی فعالان اقتصادی خاطر نشان کرد: اگر در این شرایط سخت، به تصمیمات دولت نگاه کنید، عمدتا معطوف به رفع مسائل مشکل ساز برای تولید، چه در سطح سرزمین اصلی و چه در مناطق آزاد است.

این مقام مسئول تصریح کرد: به همین دلیل بود که سال گذشته دولت تصمیم گرفت، فارغ از بخشنامه های موجود، برای واردات کالاهای مصرفی در هر منطقه،   سهمیه ای جداگانه اختصاص دهد.

وی با بیان اینکه در شرایط فعلی، واردات به منظور تقویت تولید صورت می گیرد، تصریح کرد: سهم کالاهای وارداتی مصرفی عمدتا زیر ١٥ درصد است و این به آن معنا است که ٨٥ درصد واردات کشور، کارکرد تقویت و رونق تولید دارد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی در ادامه از وجود بیش از چهار میلیون و 200 هزار تن، ذخیره کالاهای اساسی در بنادر کشور خبر داد. وی افزود: این نشانه اهتمام و دغدغه جدی دولت در تامین و توزیع کالای اساسی در شرایط فعلی است.

دژپسند با بیان اینکه، به دلایل مختلف، اساساً محل نگهداری برخی کالاهای اساسی، بنادر کشور هستند، گفت: روغن خوراکی یکی از این نوع کالاها است که حدود 700 هزار تن از کل موجودی کالای اساسی موجود در بنادر را به خود اختصاص می دهد.

وی اظهار داشت: این خبر را باید با خبر خوش دیگری تکمیل کرد که همان افزایش رشد تولیدات کشاورزی است که بخش مهمی از کالاهای اساسی را در بر می گیرد. وزیر اقتصاد گفت: رشد تولید کالاهای اساسی در سال جاری، در بخشی از اقلام حتی به بیست درصد هم می رسد.

انتهای پیام/

R1012122/P/S7,77,78/CT12 واژه های کاربردی مرتبط کالاهای اساسی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کالاهای اساسی کالاهای اساسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۷۱۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۶ هزارتن کالای غیرنفتی در بندر جاسک

مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق هرمزگان از افزایش ۶۸ درصدی تخلیه و بارگیری کانتینر یخچالی از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون در بنادر شرق استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، حمیدرضا محمدحسینی تختی با اشاره به افزایش 68 درصدی جابه‌جایی کانتینر یخچالی بنادر شرق استان افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون 3 هزار و 604 TEU کانتینر یخچالی در این بنادر تخلیه و بارگیری شده است.

 وی مقصر این کانتینرها را کشورهای حوزه خلیج فارس اعلام کرد که عمدتا شامل میوه و تره بار، حبوبات و کالاهای با شرایط نگه‌داری ویژه است.

مدیر بنادر شرق هرمزگان با اعلام افزایش چهار درصدی تردد شناورها در بنادر شرق خاطر نشان کرد: در این بازه زمانی هشت هزار و 660 فروند انواع شناور در این بنادر تردد کردند.

 محمدحسینی‌تختی گفت: بندر جاسک به عنوان منطقه‌ای راهبردی در توسعه اقتصادی دریاپایه نیز در این مدت با صادرات 6 هزار و 29 تن از انواع کالای غیرنفتی افزایش 32 درصدی را رقم زده است.

بنادر شرق هرمزگان شامل بندر شهید باهنر، شهید حقانی، بندر هرمز، بندر تیاب، بندر سیریک و بندر جاسک جزو بنادر چند منظوره محسوب می‌شوند که در زمینه فعالیت‌های تجاری و مسافرت‌های داخلی و بین‌المللی جایگاه ویژه‌ای دارند.

انتهای پیام/864/.

دیگر خبرها

  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • دولت چقدر ارز ۲۸۵۰۰ تومانی پرداخت کرد؟
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمدگمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • صادرات ۶ هزارتن کالای غیرنفتی در بندر جاسک
  • کشف انبار احتکار ۳۳ میلیاردی کالاهای اساسی در بندرعباس
  • ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • کارخانه های آرد مازندران نوسازی و بهسازی می شود
  • ریز ارز پرداختی کالاهای اساسی و تجاری/چقدر ارز پرداخت شد؟
  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم