Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز به نقل از مرکز خبر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول، جلسه مشترک دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول با شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب و با حضور علی افروس سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول، مدیر پژوهشی، رئیس دفتر ارتباط با صنعت و چند عضو هیئت علمی گروه‌های مرتبط دانشگاه با شاهین کرد رئیس پژوهشی شرکت نفت‌خیز جنوب، سعید عالی‌وند رئیس تحصیلات تکمیلی و تیم پژوهشی آن شرکت الهام خواجه علی، فروغ حسین‌زاده، محسن صفاریان، پویان بازوند و سیروس فلاحی در محل دفتر پژوهش و فناوری مناطق نفت‌خیز جنوب شهرستان اهواز برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی افروس سرپرست واحد دزفول ضمن ابراز خشنودی از ارتباط دانشگاه با صنعت و تعامل و همکاری واحد دزفول با مناطق نفت‌خیز جنوب به پتانسیل‌های این واحد در بخش کارگاه‌ها، آزمایشگاه‌ها، استادان و دانشجویان این واحد به عنوان قطب علمی شمال خوزستان و همکاری دانشگاه و عقد تفاهم نامه‌هایی با بخش کشاورزی، شرکت آب و برق منطقه ای و شرکت گاز خوزستان و فعالیت پارک علم و فناوری این واحد به عنوان پارک علمی برتر کشور در سال ۹۶ بین دانشگاه‌های آزاد اسلامی سراسر کشور در بخش صنعت اشاره کرد.

افروس در این باره اظهار کرد: این جلسه مشترک علمی، پژوهشی فتح‌البابی است تا بتوان از ظرفیت‌های علمی استادان و دانشجویان در تعریف پروژه‌های مرتبط با صنعت نفت استفاده کرد و همچنین با تعریف پایان نامه‌های دانشجویان به خصوص دانشجویان کارشناسی ارشد رشته‌های شیمی، مهندسی شیمی، مکانیک و غیره در این زمینه بتوان گام‌های موثری در جهت اعتلای کیفیت و عملکرد صنعت نفت و رفع مشکلات این صنعت در قالب طرح‌هایی برداشت تا در مراحل بعدی مورد استفاده قرار گیرد.

در ادامه علی حیدری مقدم مدیر پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول با توجه به توانمندی‌های علمی و عملی در حوزه فنی و مهندسی می‌توان در خصوص طرح جوان‌سازی توربین‌ها و ساخت قطعات در صنعت نفت اقداماتی انجام دهد.

عبدالمحمد رضاوند عضو هیئت علمی گروه مکانیک نیز در زمینه طرح ساخت و تولید قطعات پلاستیکی و فلزی از مرحله ایده، طراحی، قالب‌گیری و ساخت و تولید با آلیاژهای مختلف در صنعت نفت گفت: با توجه به کارگاه ها و آزمایشگاه‌های پیشرفته دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول می‌توان خیلی از قطعات در حوزه صنعت نفت که وارداتی هستند را در داخل کشور تولید کرد.

در ادامه امکانات و توانمندی‌ها و طرح‌های پیشنهادی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی توسط طاهره پیرهوشیاران رئیس دفتر ارتباط با صنعت و جامعه این دانشگاه مطرح و اعضای تیم تخصصی واحد دزفول در این جلسه به بیان محورهای مورد نظر خود جهت رفع مشکلات موجود در صنعت نفت پرداختند.

شاهین کرد با اشاره به قابلیت‌های علمی و تربیت دانشجویان نخبه دانشگاه آزاد اسلامی افزود: امیدوارم ایده‌های جدیدی که از طرف دانشگاه دزفول و از طریق دفتر ارتباط با صنعت این دانشگاه به دفتر پژوهشی مناطق نفت خیز جنوب ارائه خواهد شد، پس از بررسی توسط کارشناسان این بخش به مرحله اجرا برسد.

کرد در پایان گفت: انتظار دارم از همه همکاران دانشگاهی با توجه به ضوابط اداری و قانونی و احتمال طولانی شدن این پروسه تا تصویب نهایی طرح ها و ایده های ارسالی، سعه صدر داشته و با حوصله با این شرکت مشارکت کنند.

انتهای پیام/

168 / 320 واحد دزفول شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب علی افروس دانشگاه آزاد دزفول

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: واحد دزفول شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب دانشگاه آزاد دزفول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۷۲۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آرش رنجبران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز در مراسم روز معلم که با حضور مالک رحمتی استاندار آذربایجان‌شرقی برگزار شد، گفت: دانشگاه آزاد تبریز نخستین واحد دانشگاه آزاد است که سال ۱۳۶۱ تأسیس شد و درخت تنومند دانشگاه آزاد اسلامی، مولود انقلاب است که ریشه خود را از شهر اولین‌ها تبریز پرافتخارگرفته است.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی با ۳۳ واحد و مرکز بیش از یک‌هزار و 450 هیئت علمی و بیش از ۶۳ هزار نفر دانشجو دارد و یک‌هزار و ۹۰۰ کارمند یکی از بزرگ‌ترین مرکز علمی و پژوهشی استان است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز و علوم پزشکی مستقل با حدود ۶۰۰ هیئت علمی ۳۰ هزار دانشجو و حدود یک‌هزار کارمند به‌عنوان یکی از دانشگاه‌های پیشرو و تأثیرگذار در حوزه علم و فناوری محسوب می‌شود.

رنجبران تبیین کرد: دانشگاه آزاد اسلامی بدون بهره‌گیری از بودجه دولتی و بدون اینکه بار هزینه‌ای برای اداره کشور داشته باشد با افتخار بخش بزرگی از آموزش پژوهش و فرهنگ را بر عهده دارد و در حال حاضر حدود ۴۰ درصد از سهم آموزش عالی در استان به این دانشگاه اختصاص دارد.

وی افزود: بر این باوریم که بزرگ‌ترین ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان یک شبکه توانمند علمی و فناورانه بستر‌های نوین توسعه نوآوری، ظرفیت حل مسئله است، ظرفیتی که بایستی در جهت حل مسائل و مشکلات کشور به کار گرفته شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز متذکر شد: امروز سامانه پایش آزاد با تعریف نظام موضوعات کشور در حوزه‌های مختلف و استخراج مسائل این حوزه‌ها و پایان‌نامه‌ها و تحقیقات تحصیلات تکمیلی را به صورت نظاممند بدین مسیر سوق دهد و حدود ۳۰ درصد پایان‌نامه‌های ما به سمت حل مسائل کشور هدایت می‌شود و این افتخار بزرگی است که دانشگاه آزاد اسلامی با جدیت دنبال می‌کند و این آمار هر روز رو به افزایش است.

رنجبران تأکید کرد: در راستای ایجاد زیرساخت‌های لازم برای تحقق ظرفیت حل مسئله و نگاه ماموریت گرایانه دانشگاه، این مرکز آموزشی اقدام به ایجاد دانشکده‌های موضوعی کرده است. در حوزه‌های مختلف دانشکده مهندسی ساخت و فناوری‌های صنعتی اسفندماه ۱۴۰۲ در واحد تبریز به‌عنوان اولین دانشکده مهندسی ساخت و فناوری‌های صنعتی کشور راه‌اندازی شد و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

وی همچنین از اخذ مجوز دانشکده‌های هنر و رسانه، فرهنگ و تمدن و تعلیم و تربیت اسلامی خبر داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استادان مفاهیم روز جهان را به دانشجویان آموزش دهند
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • تجلیل از استادان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در سال ۱۴۰۳
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • حرمت‌گزاری به مقام والای استاد، باید بیش و پیش از هر آیینی مدنظر باشد
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • ۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی
  • ظرفیت علمی نیرو‌های مسلح در خدمت نخبگان و دانشگاهیان قرار می‌گیرد
  • رویداد صدرا با حضور ۳۱ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد دزفول گشایش یافت
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه آزاد شهرکرد در حمایت از دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین