Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه مازندران در نامه‌ای به حسین زادگان، استاندار مازندران خواستار بررسی مسائل ساختاری خصوصی سازی شرکت ذغال سنگ البرز مرکزی شهرستان سواد کوه شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه مازندران به حسین زادگان، استاندار در خصوص ساختار خصوصی سازی شرکت ذغال سنگ نامه نوشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
در این نامه آمده است:

جناب آقای احمد حسین زادگان
استاندارمحترم مازندران

باسلام و احترام: همانطورکه مستحضرید خصوصی سازی شرکت ذغال سنگ البرز مرکزی شهرستان سوادکوه موجب عدم نظارت کافی در حفظ سلامتی و جان معدنچیان شده است؛ به گونه‌ای که در ۳۰ خرداد ماه سال جاری حادثه‌ای منجر به جان باختن ۲ تن از کارگران معدن ذغال سنگ شهرستان سوادکوه شهر زیرآب شده و علاوه بر آن در سال‌های قبل نیز باعث به خطر افتادن امنیت جانی عده‌ای از کارگران شده بود.   بنابر پیگیری‌های صورت گرفته از خانواده‌های معدن چیان فوت شده و کارگران معدن ذغال سنگ مذکور ایرادات اولیه شامل موارد زیر می‌باشد:
۱. دریافت حقوقی پائین‌تر از حقوق پایه مصوب شده؛ در صورتی که کار در معدن از شغل‌های پرخطر محسوب می‌شود.

۲. عدم ایمن سازی محل کار معدنچیان قبل از هر نوبت کاری؛ در صورتی که طبق ماده ۳ آیین نامه ایمنی در معادن، کلیه معادن و کارگاه‌های آن اعم از معادن سطحی و زیر زمینی باید قبل از شروع هر نوبت کاری توسط مسئول ایمنی یا نمایندگان وی براساس فرم‌های چک لیست ایمنی، بازرسی شوند.

۳. عدم آموزش به معدنچیان؛ که طبق ماده ۱۰ آیین نامه ایمنی در معادن تمام اشخاصی که وارد معدن میشوند باید آموزش‌های ایمنی لازم را توسط مراجع ذیصلاح در ارتباط با نوع کار محوله و ایمنی عمومی معدن دیده باشند.

۴. نداشتن امکانات امداد و نجات؛ طبق ماده ۴۵۱ آیین نامه ایمنی در معادن، در معادن ذغال سنگ با بیش از ۵۰ نفر کارگر باید در هر نوبت کاری از امکانات و نفرات موظف در تشکیلات امداد و نجات و با تعداد نفرات کمتر، از پرسنل غیر موظف معدن که برای عملیات امداد و نجات در مواقع بحران آموزش‌های لازم را دیده اند، استفاده کنند و همچنین طبق ماده ۴۵۴ آیین نامه ایمنی در معادن، در شبکه زیر زمینی معادن باید ایستگاه‌های کمک‌های اولیه مناسب، تجهیزات امداد و نجات و نیاز‌های ضروری تعبیه شود.

۵. عدم الزام حضور مسئول و مامور ایمنی بطور دائم:   با توجه به اینکه پیش از این نیز شاهد سوءمدیریت و عدم نظارت بر شرکت‌های معدنی و شرکت‌های خصوصی بوده ایم، دانشجویان دانشگاه مازندران از حضرت عالی دعوت میکنند در اسرع وقت خود را به محل حادثه رسانده و ضمن دلجویی از خانواده‌ها این مسائل ساختاری را بررسی کرده و اقدامات لازم را انجام دهید.

مجمع عدالتخواه دانشگاه مازندران

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: احمد حسین زادگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۷۲۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محدوده شهری مرزن آباد اندک است/ شهر اکسیژه در محاصره معادن

به گزارش خبرنگار مهر، محمد ردایی عصر شنبه در گفت وگو با خبرنگاران میزان بودجه شهری را ۱۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: ۵۲ درصد بودجه عمرانی و مابقی جاری است.

وی با اظهار این که در سال جاری شش واحد مغاز ه برای تعریض خیابان مرکز شهر تملک می‌شود، افزود: همچنین بعد از سه دهه توانستیم کل خیابان‌های سطح شهر را آسفالت کنید.

وی از مرزن آباد به عنوان دروازه ورودی استان یاد کرد و معدن مرزن کوه را چالش اصلی در شهر ذکر کرد و گفت: مسؤولان برای آن که جلوی فعالیت کارخانه معدن را بگیرند، وعده داده اند زیرا این مکان برای فعالیت معدنکاری مناسب نیست.

ردایی با اظهار این که معدن از دوره سوم شورای شهر ثبت شده است و همکاران شوراهای قبلی جلوی فعالیت آن را گرفته بودند، گفت: متأسفانه مردم مرزن آباد مظلوم واقع شدند.

رئیس شورای شهر مرزن آباد با بیان این شهر به شهر اکسیژ معروف بود، گفت: به دلیل فعالیت‌های معدنکاری این شهر به شهر گرد وخاک تبدیل شده است.

وی شمار معادن فعال در حاشیه وحریم شهری را ۱۲ واحد ذکر کرد و گفت: هیچ عایدی از معدن به شهر نمی‌رسد.

ردایی به فعالیت ۱۰ باشگاه ورزشی در شهر مرزن آباد اشاره و اضافه کرد: به توجه به شمار بالای ورزشکاران، راه اندازی اداره ورزش مستقل در شهر و بخش مرزن آباد الزامی به نظر می‌رسد.

رئیس شورای شهر مرزن آباد پایین و اندک بودن محدوده شهری را از مشکلات شهر مرزن آباد بیان کرد و گفت: افزایش محدوده شهری الزامی بوده زیرا ۶۰ درصد محدوده شهری خارج از بافت است.

ردایی ترافیک را مهمترین معضل شهر مرزن آباد عنوان کرد وگفت: ترافیک سنگین سبب می‌شود تا بومی‌های منطقه در ایام پایان هفته و تعطیلات گرفتار شوند و برای خروج از شهر با مشکل روبرو شوند.

وی اعتبار موردنیاز برای تملک چهار واحد مغازه را ۵۰ میلیارد تومان اعلام کرد.

کد خبر 6090223

دیگر خبرها

  • اعلام نتایج بررسی اولیه پذیرش بدون آزمون دکتری دانشگاه تهران
  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود
  • ۵۳۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن استان اختصاص یافت
  • بازديدهای ميدانی و بررسی عملكرد شركت‌ها و دفاتر تاكسيرانی/ توجه ویژه به مشکلات و مسائل تاکسیرانان
  • محدوده شهری مرزن آباد اندک است/ شهر اکسیژن در محاصره معادن
  • محدوده شهری مرزن آباد اندک است/ شهر اکسیژه در محاصره معادن
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • فعالیت ۹۱ معدن در استان البرز
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • وزیر صمت: پایش همه کشور در بخش معدن تا پایان سال