Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس مرکز تحقیقات دیابت استان یزد گفت: حدود ۶ میلیون نفر در ایران از بیماری دیابت رنج می‌برند که ۹۰ درصد آن‌ها به «دیابت نوع ۲» مبتلا هستند. تاریخ انتشار: 11:51 - 21 تير 1398 - کد خبر: ۵۳۲۵۵۴

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، مجتبی ملک با بیان اینکه در حال حاضر بهترین روش کنترل دیابت، تزریق انسولین است، گفت: بیماران دیابتی به دو گروه تیپ یک و تیپ ۲ تقسیم می‌شوند که شایع‌ترین آن‌ها بیماران تیپ دو هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پزشکان، دیابت این افراد را با تجویز دارو و روش‌هایی مانند اصلاح سبک زندگی کنترل می‌کنند، اما اغلب آن‌ها بعد از حدود ۱۰ سال نیاز به دریافت انسولین پیدا می‌کنند.
ملک بیان کرد: مهم‌ترین ریسک‌هایی که افراد مبتلا به دیابت با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، افت ناگهانی قند خون و افزایش وزن است.

رئیس مرکز تحقیقات دیابت استان یزد  با اشاره به تولید داروی جدید برای کنترل بیماری دیابت، گفت: نسل جدید انسولین‌ها با این دیدگاه طراحی و تولید می‌شوند که از بروز کاهش قند شبانه و ایجاد چاقی جلوگیری کنند.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: در حال حاضر تمامی انسولین‌ها تزریقی هستند و انسولین‌های خوراکی فقط در سطوح تحقیقاتی بررسی می‌شوند.


در ادامه این مراسم، محمد افخمی اردکانی رئیس مرکز تحقیقات دیابت استان یزد با حضور در جمع خبرنگاران، گفت: متأسفانه شیوع دیابت در همه دنیا و در ۳ دهه گذشته بیش از دو برابر افزایش داشته است.


افخمی با بیان اینکه حدود ۶ ملیون دیابتی در کشور ما وجود دارد که ۹۰ درصد آن‌ها به دیابت نوع دو مبتلا هستند، اظهار داشت: برای درمان این بیماری رژیم غذایی و ورزش همواره باید مد نظر قرار گیرد به دلیل اینکه مصرف دارو بدون تغییر شیوه زندگی تأثیری نخواهد داشت.


وی افزود: دارو‌های اخیر ارائه شده با توجه به اثربخشی طولانی مدتی که دارند می‌توانند بیماران دیابتی را در زمان روزه‌داری کمک کنند.


افخمی با بیان اینکه استان یزد بیشترین شیوع دیابت را در کشور دارد، توضیح داد: اخیرا شاهدیم تبلیغات ناسالم در سطح کشور کاهش پیدا کرده، اما باید بیش از این شاهد کنترل فروش عوامل موثر بر افزایش این بیماری‌ها باشیم.


انتهای پیام/


منبع: فارس


خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سلامت پزشکی دیابت بیماری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۷۲۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلکسی رینگ سامسونگ به هوش مصنوعی مجهز خواهد بود

سامسونگ در حال آماده‌شدن برای رونمایی از گجت پوشیدنی جدید خود در تابستان است و هوش مصنوعی احتمالاً نقش اصلی را در شکل‌دهی به تجربه‌ی کاربران خواهد داشت.

دکتر هان پاک، رئیس تیم سلامت دیجیتال سامسونگ، اخیراً در جلسه‌ای با اعضای مشاوره‌ی پزشکی و گروه تحقیقات هوش مصنوعی این شرکت، درباره‌ی نقش هوش مصنوعی گجت‌های پوشیدنی در بهبود وضع سلامتی کاربران هم‌اندیشی کرد.

میونگ جین چونگ، مدیر مرکز تحقیقات هوش مصنوعی سامسونگ، توضیح داد که داده‌های طولانی‌مدت جمع‌آوری شده از گلکسی رینگ یا ساعت هوشمند سامسونگ می‌توانند برای درک بهتر وضع جسمانی و تاریخچه‌ی بیماری کاربر مفید باشند. او اعتقاد دارد که آینده‌ی هوش مصنوعی این است که اطلاعات گسترده‌ای را از زندگی روزمره‌ی فرد استخراج کند و بینش عمیقی از سلامت او ارائه دهد.

دکتر مایکل بلوم، فوق تخصص قلب و عروق، اعلام کرد که مانیتورینگ مداوم می‌تواند ابزار مهمی در شناسایی زودهنگام و پیش‌بینی بیماری‌های احتمالی باشد. فشار خون بالا و فیبریلاسیون دهلیزی مسائلی با خطر بالا هستند که می‌توانند از طریق مداخلات نسبتاً ساده مدیریت شوند.

دکتر بلوم می‌گوید که ساعت‌های هوشمند می‌توانند به پزشکان کمک کنند تا مشکلات پایه‌ای را که ممکن است به بیماری‌های حاد منجر شوند، بهتر مورد بررسی قرار دهند و هوش مصنوعی می‌تواند داده‌ها را به توصیه‌های عملی و قابل اجرا تبدیل کند.

دکتر دیوید کلوناف، رئیس مؤسسه‌ی تحقیقات دیابت در مرکز پزشکی میلز-پنینسیولا، گفت که مانیتورینگ گلوکز برای مدیریت دیابت و برای افرادی که دیابت ندارند، اما می‌خواهند به سبک زندگی سالم‌تری روی بیاورند، رایج‌تر شده است. ترکیب ابزار‌های پوشیدنی و هوش مصنوعی می‌تواند درک دقیق‌تری از سلامت متابولیکی ارائه دهد و فرصت‌هایی برای بهبود کلی سلامت و ورزش را فراهم کند.

مشخص نیست که گلکسی واچ ۷ یا حلقه‌ی هوشمند گلکسی رینگ چه امکاناتی ارائه خواهند داد، اما این مصاحبه‌ها نشان می‌دهند که سامسونگ امکانات سلامتی‌محور مبتنی‌بر هوش مصنوعی را به دستگاه‌های پوشیدنی خود وارد خواهد کرد.

منبع: زومیت

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • همایش تجلیل از خیران سلامت فریدونشهری
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • ابداع جوراب‌هایی الکترونیکی برای رهایی‌بخشی بیماران دیابتی از زخم پا
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند
  • هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟
  • گلکسی رینگ سامسونگ به هوش مصنوعی مجهز خواهد بود