Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست چهار کشور اروپایی با مسئولان اتاق بازرگانی اردبیل در حالی برگزار شد که نفر دوم سفارت انگلیس در ایران به صراحت گفت که کشورش از اعمال تحریم‌ آمریکا علیه ایران استقبال نکرده و حتی در برخی موارد از همراهی با واشنگتن پشیمان است.

به گزارش ایسنا، منطقه اردبیل، دبیر اول‌های سفارتخانه چهار کشور اروپایی در بدو ورود به اتاق بازرگانی اردبیل از غرفه‌های مختلف نمایشگاه مجازی توانمندی‌های صنعتی و تولیدی استان اردبیل بازدید کرده و با برندهای مشهور در حوزه آب‌های معدنی نوشیدنی، صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی، تولید محصولات متنوع معدنی و … آشنا شده و از این توان تولیدی استان اردبیل شگفت زده شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 

به دنبال این بازدید معاونان سفرای چهار کشور اروپایی اتریش، اسلوونی، سوئد و بریتانیا در سالن کنفرانس اتاق بازرگانی اردبیل پای مذاکره دوجانبه با مسئولان بخش خصوصی نشستند تا هر دو طرف با اعلام توان و بضاعت خود نسبت به افزایش همکاری‌های متقابل و بیان ظرفیت‌ها اقدام کنند.


وزیر مختار، معاون سفیر و مدیر انجمن فرهنگی اتریش به سفر دو سال پیش به اردبیل و رایزنی با مسئولان اتاق اردبیل اشاره و اظهار کرد: ظرفیت‌های گردشگری اردبیل بی‌نظیر است و ما به عنوان یک کشور تاریخ‌ساز و تمدن‌ساز تلاشمان بر این است تا روابط سیاسی، فرهنگی و اقتصادی خود را با ایران تقویت کنیم که در همین راستا شبکه تعاملی خوبی را با ایران برقرار کرده و از طریق اتحادیه اروپا پیگیر افزایش این سطح روابط هستیم.


الکساندر ریگر با قدردانی از میزبانی شهرداری و شورای شهر و اتاق اردبیل از هیئت اروپایی خاطرنشان کرد: مناظر زیبا و طبیعی اردبیل شباهت زیادی به اتریش دارد و ما به راحتی می‌توانیم در تقویت تعاملات صنعت گردشگری با همدیگر سودمند به نفع مردم دو کشور حرکت کنیم.


وی به دو پروژه مهم در تقویت ارتباطات با ایران اشاره کرد و افزود: توسعه صنایع دستی و ارائه آخرین آموزش‌ها و برنامه‌های تعلیمی در این زمینه در دستور کار است که صنعتگران دو کشور می‌توانند در تولید آثار صنایع دستی این توان را به اشتراک بگذارند.


ریگر بیان کرد: دومین پروژه هدفگذاری شده کشور اتریش در ایران برگزاری سمپوزیوم علمی و تخصصی در بخش گردشگری سلامت و اکوتوریسم است که ۲۵ و ۲۶ سپتامبر در تهران برگزار خواهد شد.


دبیر اول سفارت اسلوونی نیز در این نشست در سخنانی اظهار کرد: شباهت زیادی بین اردبیل با اسلوونی وجود دارد. از قدیم روابط دوستانه دو کشور ایران و اسلوونی سبب شده تا نقاط مشترک و هدفگذاری غنی را در بخش گردشگری دنبال کنیم.


پروشینکا به فعالیت آکادمی زنبورداری در این کشور و ضرورت بهره‌گیری زنبورداران اردبیل از توان علمی و فنی این مجموعه اشاره کرد و گفت: با نامگذاری ۲۰ می به نام روز زنبورداری در اتحادیه اروپا ما اهمیت و جایگاه عسل و آثار و خواص آن را در سلامت انسان به شهروندان اروپایی متذکر می‌شویم اما کیفیت عسلی که در اردبیل مشاهده کردیم به مراتب بیشتر از اسلوونی است.


وی با بیان اینکه از هر چهار شهروند اسلوونی یک نفر زنبوردار است، تصریح کرد: برپایه صنعت کندو می‌توانیم ارتباط قوی و محکمی را با شهر اردبیل به عنوان مرکز و برند تولید عسل سبلان برقرار کنیم.

نفر دوم سفارت سوئد در ایران نیز در این دیدار به دیرینگی حضور شرکت‌های بزرگ و صنعتی این کشور در ایران اشاره کرد و گفت: بعد از برجام هیئت‌های متعددی از اروپا به ایران سفر کردند تا به تقویت ارتباطات کمک کنند اما تحریم‌های آمریکایی مشکلات جدی را برای کمپانی‌های سوئدی حاضر در ایران به وجود آورده ولی همچنان برند ولوو و اسکانیا در ایران مطرح است.


نیلسون بیان کرد: امیدواریم با رفع تحریم‌های کنونی شرکت‌های سوئدی با فراغ بال در ایران حضور پیدا کنند هر چند که ما از تحریم‌های آمریکایی حمایت نمی‌کنیم و دنبال راهکاری هستیم تا جذب سرمایه‌گذاری‌های مشترک و مشارکت‌های دوجانبه را شاهد باشیم.


وی وجود ۲۵۰ هزار ایرانی ساکن سوئد را در تقویت این روابط یادآور شد و تصریح کرد: در سفری که به اردبیل داشتیم و صعودی که به سبلان خواهیم داشت ما به عنوان نماینده این شهر ظرفیت‌های گردشگری اردبیل را به هموطنانمان در سوئد اعلام خواهیم کرد.


دبیر اول سفارت انگلیس در ایران نیز حفظ روابط ایران و بریتانیا را ضروری خواند و اضافه کرد: قطعاً آمریکا از تحریم ایران ضربه خواهد خورد و ما خودمان از برخی کارها، اقدامات و همراهی با آمریکا اظهار پیشمانی می‌کنیم به دنبال راه حلی هستیم تا برجام حفظ شود.


جاینز برکت به تشدیدهای بانکی و بیمه‌ای ایران از سوی آمریکا اشاره و خاطرنشان کرد: امیدواریم با حل مشکل تراکنش مالی و بانکی بین ایران و اتحادیه اروپا زمینه برای افزایش تعاملات دو جانبه نیز فراهم آید.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: منطقه اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۷۴۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل تنش در روابط دوبلین-لندن

یک رسانه غربی در مطلبی با توجه به افزایش هجوم مهاجران از انگلیس به ایرلند در سایه اجرای طرح ضد مهاجرتی رواندای ریشی سوناک این را عامل خشم مقامات ایرلند و تیرگی روابط بین دوبلین-لندن دانست. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، هفته نامه اشپیگل در مطلبی به تیرگی روابط بین ایرلند و انگلیس در سایه طرح ضد مهاجرتی رواندای ریشی سوناک، نخست وزیر انگلیس پرداخته ونوشت: لحن بین ایرلند و انگلیس متشنج‌تر می‌شود. پس از آنکه دولت ایرلند توافق رواندا را مقصر افزایش تعداد پناهجویان در این کشور دانست، نخست‌وزیر بریتانیا، اکنون صحبت‌های مربوط به بازگرداندن آنها را رد کرده است.

ریشی سوناک روز دوشنبه به تلویزیون آی‌تی‌وی گفت: اگر اتحادیه اروپا بازگشت پناهجویان به فرانسه را که مهاجران غیرقانونی (به بریتانیا) از آنجا می‌آیند، نپذیرد، ما هم تمایلی به بازگرداندن پناهجویان از اتحادیه اروپا از طریق ایرلند نداریم.

دولت ایرلند پیش از این از افزایش پناهجویان خبر داده بود که بیشتر آنها وارد استان ایرلند شمالی بریتانیا شده بودند. سایمون هریس، نخست وزیر ایرلند روز یکشنبه گفت: ایرلند "محلی برای مشکلات مهاجرت دیگران ایجاد نخواهد کرد." به گفته مایکل مارتین، وزیر امور خارجه ایرلند، بیش از 80 درصد از پناهجویان در حال حاضر از مرز زمینی ایرلند شمالی که بخشی از بریتانیا است، عبور می کنند.

هریس اکنون در حال بررسی تغییراتی در قانون است تا پناهجویان را به عقب بازگرداند. نیروهای راست‌گرا در ایرلند ادعا می‌کنند که این افزایش وضعیت بازار مسکن را تشدید می‌کند.

با این حال، سوناک هیچ علاقه ای به توافقنامه بازگشت بین ایرلند و بریتانیا نشان نمی دهد. نخست وزیر بریتانیا گفت که افزایش مهاجرانی که از بریتانیا به ایرلند می آیند گواه این است که سیاست جنجالی رواندا کارآمد است. سوناک آخر هفته گذشته گفت: سیاست بازدارندگی دولت او در حال حاضر تأثیر دارد زیرا پناهجویان از آمدن به اینجا می ترسند.

حتی پس از برگزیت، هیچ کنترلی در مرز بین ایرلند و ایرلند شمالی وجود ندارد تا از دامن زدن به تنش‌های جدید پس از چندین دهه درگیری در ایرلند شمالی جلوگیری شود.

جلسه ای که برای دوشنبه بین جیمز کلورلی، وزیر کشور بریتانیا و هلن مک انتی، وزیر دادگستری ایرلند برای حل این مناقشات برنامه ریزی شده بود در یک اطلاعیه کوتاه لغو شد. در ایرلند این گمانه‌زنی وجود داشت که دولت بریتانیا نمی‌خواهد در آستانه انتخابات محلی انگلیس در روز پنج‌شنبه خیلی همکار ظاهر شود.

هنوز هیچ پناهنده ای طی قانون ضد مهاجرتی رواندا به آفریقا اخراج نشده است، اما بسیاری از پناهجویان در حال حاضر از بریتانیا به ایرلند سفر می کنند که این موجبات خشم مقامات ایرلند را برانگیخته است.

به این ترتیب حتی قبل از پرواز اولین هواپیمای حامل مهاجران به آفریقا، سیاست لندن در مورد رواندا باعث ناراحتی جدی نزدیکترین همسایه بریتانیا شده است. مقامات دوبلین اخیراً افزایش گسترده پناهجویانی را ثبت کرده اند که از بخش بریتانیایی جزیره زمرد از طریق مرز باز وارد جمهوری ایرلند شده اند. دولت سایمون هریس، نخست‌وزیر تازه روی کار آمده ایرلند از هم‌اکنون یک قانون اضطراری و بازگشت پناهجویان به خاک بریتانیا را در دستور کار قرار داده است.

روز دوشنبه، مقامات بریتانیا روند بازداشت پناهندگان "غیرقانونی" را که برای اخراج به رواندا برنامه ریزی شده بودند، آغاز کردند. به گفته ریشی سوناک، انتظار می رود اولین پروازهای پناهندگی تا ژوئیه و زودتر انجام شود. اما نخست وزیر که به شدت در درون حزب با چالش مواجه شده است نیاز فوری به کسب امتیاز از جناح راست حزب خود و رای دهندگان دارد. محافظه کاران در معرض تهدید از دست دادن گسترده کرسی ها در انتخابات محلی روز پنجشنبه قرار دارند.

در این میان میشل اونیل، نخست وزیر ایرلند شمالی، از حزب کاتولیک-جمهوری خواه شین فین، که در سال آینده نیز به دنبال قدرت در جمهوری است، نیز سوپ سیاسی خود را در این مناقشه می پزد. وی گزارش داد که هنوز هیچ یک از اعضای دولت ایرلند با او تماس نگرفته اند و نتیجه گیری خود را انجام داده است: "شما می بینید که دولت در این مورد چقدر بی نظم است." البته رسیدگی به مسائل پناهندگی به هیچ وجه بر عهده دولت منطقه ای بلفاست نیست و فقط لندن می تواند به ایرلندی ها کمک کند.

در شرایط فعلی مانند بسیاری از کشورهای اروپایی دیگر، مشکلات مربوط به مهاجران تحت تعقیب و ناخواسته در ایرلند برجسته تر شده است. پس از حمله روسیه به اوکراین در سال 2022، هزاران پناهنده اوکراینی بسیار سخاوتمندانه پذیرفته شدند و اکنون انتظار می رود دوباره کشور را ترک کنند. صدها پناهجو به دلیل نبود مکان مناسب مجبور به اسکان در چادرها هستند و بسیاری از آنها در مقابل دفتر مسئول آنها در پایتخت کمپ می زنند. سال‌هاست که کمبود مسکن به‌ویژه در کلان‌شهر دوبلین وجود دارد و بی‌خانمان‌ها دائماً در حال افزایش است.

هدف از قانون رواندا جلوگیری از عبور پناهندگان از کانال انگلیسی مانش با قایق های کوچک است. دولت بریتانیا برای این معامله میلیون ها دلار به رواندا می پردازد. دادگاه عالی انگلیس این پیمان پناهندگی را غیرقانونی اعلام کرد. منتقدان این کشور آفریقای شرقی را به نقض حقوق بشر متهم می کنند.

این قانون جدید قصد دارد با اعلام رواندا به عنوان کشور ثالث امن و جلوگیری از درخواست تجدیدنظر در دادگاه های بریتانیا علیه اخراج، حکم دادگاه عالی را لغو کند. سازمان شورای پناهندگان که برای پناهنجویان در این کشور کمپین می کند، از این طرح انتقاد کرد و نسبت به هزینه های بالا، هرج و مرج و رنج انسانی هشدار داده است.

بعد از تصویب قانون اخراج پناهندگان به رواندا در پارلمان انگلیس سازمان ملل و شورای اروپایی هم انتقاد شدیدی به آن وارد کرده واین کشور را به نقض حقوق بشر متهم کردند.

قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل هجوم مهاجران به ایرلند

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتقاد کره شمالی از تحریم‌های اخیر آمریکا علیه ایران
  • مخالفت وزیر خارجه انگلیس با اقدام علیه سپاه
  • آمریکا تحریم‌ها علیه ۱۰ بانک بزرگ روسیه را کاهش داد
  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل تنش در روابط دوبلین-لندن
  • لندن و تجهیز اوکراین برای جنگ بهاره پیش از انتخابات انگلیس
  • ادعای تکراری وزیرخارجه انگلیس علیه ایران
  • ادعای وزیر خارجه انگلیس علیه ایران
  • ادعای تکراری وزیر خارجه انگلیس علیه ایران
  • اظهارات جدید وزیر خارجه انگلیس علیه ایران | این راهکار بزرگ‌ترین ضربه به ایران و حماس خواهد بود
  • ادعای اقدام علیه املاک دولت ایران؛ باکو قصد مصادره اموال کرده است؟