Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، دکتر مصطفی سالاری همچنین از پروژه در حال احداث ساختمان جدید این بیمارستان نیز بازدید به عمل آورد و برای تسریع در پیشرفت این پروژه بزرگ که منجر به تحول جدی در خدمات رسانی این بیمارستان در منطقه جنوب غرب تهران می‌شود، دستورات لازم را صادر کرد.

دکتر سالاری در ادامه طی سخنانی در جمع مدیران ارشد سازمان تأمین اجتماعی و کارکنان بیمارستان شهید فیاض بخش گفت: در حوزه درمان سازمان تأمین اجتماعی فعالیت‌هایی در حال انجام است که باید با سرعت بیشتر ادامه یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی پرونده الکترونیک سلامت، نظام ارجاع و تدوین گایدلاین‌ها را از جمله مهمترین برنامه‌های حوزه درمان برشمرد و افزود: برای اجرای این برنامه‌ها وزارت بهداشت نیز همکاری لازم را دارد و سازمان تامین اجتماعی در این زمینه پیشگام است.

سالاری ادامه داد: با تکمیل این برنامه‌ها مدیریت منابع ارتقا می‌یابد تا هزینه‌ها با کیفیت و اثربخشی بهتر بدون صرف هزینه‌های غیرضروری انجام شود.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با تأکید بر اینکه در حوزه درمان مستقیم بهبود مدیریت واحدها، ارتقا بهره‌وری و پاسخگویی به توقعات بحث مهمی است، گفت: توقعات زیادی برای احداث مراکز درمانی جدید وجود دارد که باید اولویت بندی کنیم و جلب مشارکت بخش خصوصی را نیز با جدیت بیشتری پیگیری کنیم.

دکتر سالاری مدیریت مراکز درمانی موجود سازمان تأمین اجتماعی را نیز از مسائل دارای اهمیت برشمرد و گفت: برای مدیریت واحدهای فعلی باید بهترین راهکار را برای جلب همکاری با بخش خصوصی داشته باشیم. اداره هیات امنایی بیمارستان‌ها می‌تواند برای بهبود کیفیت خدمات و کاهش هزینه‌ها در دستور کار قرار گیرد.

وی افزود: باید در این زمینه بهترین روش را اتخاذ کنیم تا باعث بهبود کیفیت خدمات شود و این کار را به صورت تدریجی و مرحله‌ای انجام خواهیم داد.

دکتر سالاری با بیان اینکه درباره این مسائل باید با خرد جمعی و دریافت نظرات مجموعه سازمان بهترین تصمیم را اتخاذ کنیم، گفت: هر گامی که برداریم با مشورت با بدنه اجرایی سازمان خواهد بود و کار را به صورت مرحله‌ای انجام خواهیم داد.

وی درباره بیمارستان شهید فیاض بخش نیز ضمن تقدیر از زحمات و تلاش‌های مدیریت و کارکنان این مجموعه و تبریک هفته تأمین اجتماعی، گفت: ساختمان جدیدی برای این بیمارستان در حال احداث است، از مجریان این پروژه خواستم که بخشی از مجموعه را به بهره‌برداری برسانیم و فعالیت کارگاهی در بخش‌های دیگری تداوم یابد.

دکتر محمدعلی همتی، عضو هیات مدیره سازمان تأمین اجتماعی نیز در این مراسم گفت: هفته تامین اجتماعی فرصتی است تا خدمات و مسائل سازمان را مرور کنیم. توسعه گفتمان تامین اجتماعی باید در این ایام مورد توجه قرار گیرد و با این کار امکان عبور از بسیاری چالشها وجود دارد.

دکتر همتی توجه به تفاوت‌های بین سازمان تامین اجتماعی و نظام تامین اجتماعی را مورد تأکید قرار داد و گفت: وظایف نظام تامین اجتماعی که بر عهده حاکمیت است نباید به سازمان تامین اجتماعی محول شود.

وی افزود: افزایش امید به زندگی از موفقیت‌های کشور و باعث افتخار ما است. در همه کشورها با تغییر امید به زندگی، سن بازنشستگی میزان مستمری و فرآیندهای مربوط به نظام تامین اجتماعی اصلاح می‌شود و این موضوع به دلیل غفلت از توسعه مفاهیم تامین اجتماعی در کشور با مشکل مواجه است.

عضو هیأت مدیره سازمان تأمین اجتماعی کنترل هزینه ها را از مهمترین مسائل سازمان تامین اجتماعی دانست و گفت: سازوکارهای کنترل هزینه‌های درمان در وزارت بهداشت درحال پیگیری است و سازمان تامین اجتماعی در این زمینه همواره پیشتاز بوده است. فرصت مناسبی فراهم شده است تا با همکاری وزارت بهداشت هزینه‌‌ها را بدون کاهش سطح خدمات کنترل کنیم.

دکتر بابک عدلی، مدیر کل درمان تأمین اجتماعی استان تهران نیز در این مراسم گفت: اولین بازدید دکتر سالاری از بیمارستان شهید فیاض بخش نشانه توجه و اهمیت ایشان به خدمت رسانی به مناطق محروم است.

وی با بیان اینکه این بیمارستان ویژگی‌های خاصی دارد، افزود: بهترین و به روزترین بخش درمان سرطان سازمان، تنها دستگاه شتاب‌دهنده خطی سازمان و دستگاه رادیوتراپی و شیمی درمانی در این بیمارستان قرار دارد و روزانه حدود ۵۰ بیمار سرطانی از این مرکز خدمات دریافت می کنند.

دکتر عدلی پروژه درمانگاه فشافویه و درمانگاه رباط کریم را پروژه های مهم حوزه درمان تأمین اجتماعی برشمرد و گفت: ساختمان جدید بیمارستان‌های فیاض بخش و هدایت نیز در حال ساخت هستند که نیاز به حمایت مدیریت سازمان است.

وی اظهار داشت: در بخش درمان مستقیم سازمان تأمین اجتماعی شاهد تقاضای بیشتر از ظرفیت مراکز مواجه هستیم و برای افزایش ظرفیت و استفاده حداکثری از فضا و امکانات موجود بیشترین استفاده صورت می‌گیرد.

 

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۷۶۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ جراحی موفق و رایگان مغز در اصفهان

ایسنا/اصفهان مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان گفت: در حالی که جراحی مغز دست‌کم ۱۵۰ میلیون تومان برای بیمار هزینه دارد اما طی سه سال اخیر بیمارستان شریعتی با هزینه ۲۰ میلیارد تومان به دستگاه نویگیشن جراحی مغز مجهز شده و هفت مورد جراحی موفقیت آمیز در این بیمارستان انجام شده است.

محمد رجالی، ظهر امروز (چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت، با بیان اینکه در استان اصفهان بیش از ۶۹ درصد تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند، اظهار کرد: سازمان تامین اجتماعی در استان اصفهان دارای سه بیمارستان دکتر شریعتی، دکتر غرضی و فاطمه‌الزهرا و ۲۸ درمانگاه است، استان اصفهان باتوجه به جمعیت پنج میلیون و ۴۰۰ هزار نفری که دارد، دارای رتبه اول رتبه اول بیمه‌شدگان در کشور است.

وی با اعلام اینکه در سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۰ میلیون ویزیت سرپایی داشتیم، افزود: همچنین در سال گذشته ۸۰ هزار بستری و ۵۰ هزار عمل جراحی انجام شده است که نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۱۰ درصد رشد داشته است، میانگین ظرفیت بیمارستان‌ها بالای ۹۰ درصد است و متوسط اقامت هر بیمار در بیمارستان‌ها ۲ و نیم روز است، در حال حاضر ۸۰۰ تخت در بیمارستان‌ها در دسترس بیماران است. نیاز استان حدود ۳۵ تا ۵۰ درمانگاه است که ظرفیت بیماران سرپایی را تکمیل کند که از سال ۱۴۰۱ ورود کردیم و مجوز ساخت درمانگاه در فولادشهر، پیربکران و هرند اخذ شده است و به دنبال اخذ مجوز برای درمانگاه بهارستان هستیم.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با تاکید بر اینکه تامین اجتماعی بزرگترین خریدار، خرید خدمت در کشور است، گفت: در سال ۱۴۰۲ میزان خرید خدمتی حوزه درمان ۳۰۰ هزار پرونده بستری و ۳۲ میلیون پرونده سرپایی، در مجموع ۶ هزار همت بوده است. در سال ۱۴۰۱، حدود ۵۰ درصد بازنشستگی‌ها پیش از موعد بوده است.

وی با بیان اینکه ۲۵۰ هزار بیماری مزمن در کشور داریم، تصریح کرد: ارائه خدمات در زایشگاه‌های بیمارستان‌های شریعتی و غرضی ۱۰۰ درصد رایگان است، باتوجه به اینکه پزشک متخصص زایمان به صورت ۲۴ ساعت در بخش ال. دی آر مستقر است، اما ظرفیت زایمان این بیمارستان‌ها خالی مانده است. در اتاق‌های ال. دی. آر این دو بیمارستان چهار بخش NICU یا مراقبت ویژه نوزادان نیز احداث شده است.

وی افزود: زایمان ۵۰ درصد از خانم‌های مبتلا به ایدز به دلیل ارائه خدمات بهداشتی مناسب سالم بوده است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان اصفهان خاطرنشان کرد: تاکنون ۴۰۰ کودک ناشنوا در استان شناسایی شدند که در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تأمین اجتماعی برای آنان کاشت حلزون رایگان انجام شده است.

رجالی از ساخت اتاق‌های زایمان مجهز(LDR){تخت این اتاق‌ها قابل تبدیل به وضعیت‌های مناسب برای زایمان است} خبر داد و افزود: در طرح جوانی جمعیت یکی از مواردی که بر عهده سازمان تأمین اجتماعی بود، ساخت اتاق‌های زایمان مجهز(LDR) است که در اصفهان زایشگاه‌های بیمارستان شریعتی و غرضی تکمیل شده است. زایشگاه بیمارستان شریعتی هشت اتاق زایمان ال. دی. آر و بیمارستان غرضی پنج اتاق زایمان مجهز دارد که برای این امر ۳۵ میلیارد تومان هزینه شده، اما ۵۰ درصد مراجعه کننده دارد.

وی با اشاره به اینکه بخش جراحی قلب در بیمارستان شریعتی اصفهان سال ۱۴۰۱ راه‌انداری شد، گفت: تاکنون ۴۰۰ مورد جراحی قلب در این بیمارستان رایگان انجام شده است، بخش آنژیوگرافی در بیمارستان شریعتی راه‌اندازی شده که خدمات آن کاملاً رایگان است.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان خاطرنشان کرد: قدمت برخی از درمانگاه‌های شهر اصفهان به بالای ۵۰ سال می‌رسد، بر اساس شاخص تعداد بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی و امکاناتی که به اصفهان داده شده این استان در رده پانزدهم است، در حالی که دست‌کم به پنج بیمارستان و ۲۰ درمانگاه جدید نیاز دارد. ساخت و تجهیز بیمارستان ۵۰۰ تخت‌خوابی در شهرک شهید کشوری به اعتباری بالغ بر ۹ هزار میلیارد تومان نیاز دارد که با مجوز و اعتبار آن موافقت شده که این بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی ۵۰ درصد به ظرفیت بستری ما اضافه خواهد کرد.

وی وضعیت نیروی انسانی در بیمارستان‌ها را نامناسب دانست و اضافه کرد: تعداد نیروهای علاقه‌مند به دوره تخصص کم شده و نیرو برای همکاری با بیمارستان‌های تأمین اجتماعی نیز کم شده است. اکنون با ۴۰۰ پزشک متخصص در استان همکاری داریم، با توجه به شرایط موجود برخی از متخصصان ما به کشورهای حاشیه خلیج فارس نظیر عمان مهاجرت کردند. در استخدام پرستار نیز مشکلاتی داریم، امسال مجوز استخدام ۲۵۰ نفر پرستار را داریم درحالی که شمار شرکت‌کنندگان در آزمون طی سال‌های قبل ۱۰ برابر امسال بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تفاوت چشمگیر میزان دریافتی بازنشستگان تامین اجتماعی با پرداختی سایر بازنشستگان
  • پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی
  • تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور و تبیین نقشه‌راه برنامه هفتم توسعه
  • چاقوی هوش مصنوعی چگونه نظام سلامت را جراحی می‎‌کند
  • دیدار معاون فرهنگی اجتماعی انتظامی استان با رییس بیمارستان خاتم الانبیا (ص) زاهدان
  • ۷ جراحی موفق و رایگان مغز در اصفهان
  • ارز کالای سلامت محور با کمترین نرخ تامین شود
  • اتصال بیرجند و طبس به طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع
  • برخورد با ۶ پزشک متخلف در اصفهان/ظرفیت LDR بیمارستان‌ها خالی ماند
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت