Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایسکانیوز، سجاد پاک‌گهربا اشاره به روند رو به رشد ورود و خروج گردشگران خارجی از ابتدای سال 1398 از مرز شلمجه گفت: بررسی آمارهای ورود و خروج اتباع خارجی از مرز شلمچه که عمده آنان را عراقی‌ها تشکیل می‌دهند حاکی از این است که در فروردین‌ماه سال جاری تعداد 107هزار و 318 نفر، در اردیبهشت‌ماه 268هزار نفر و در خردادماه حدود 300هزار نفر از مرز شلمچه وارد کشور شده‌اند که بر همین اساس می‌توان گفت در خردادماه به طور میانگین روزانه 10هزار نفر تبعه عراقی از مزر شلمچه وارد کشور شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که براساس ارقام اعلام‌شده، این آمار گاه روزانه تا بیش از 15 هزار نفر نیز رسیده است تصریح کرد: این آمارها نشان از روند رو به رشد استقبال اتباع عراقی به منظور ورود از مرز شلمچه به ایران و استفاده از ظرفیت‌های مختلف موجود در این منطقه و ایران را دارد.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خرمشهر تأکید کرد: اصلی‌ترین جمعیت ورودی از مرز شلمچه را جمعیت موجود در استان هم‌جوار با این مرز یعنی بصره تشکیل می‌دهد.

وی ادامه داد: این استان با جمعیتی بیش از سه میلیون نفر و مساحتی حدود 19070 کیلومترمربع در حدود 10 درصد از وسعت عراق را تشکیل می‌دهد و دومین شهر بزرگ عراق پس از بغداد محسوب می‌شود که می‌توان با برنامه‌ریزی صحیح و افزایش جاذبه‌های مورد نیاز آن‌ها، تأمین مایحتاج این بازار سه میلیونی را از آن خود کنیم.

پاک‌گهر طیف‌های مختلف اتباع عراقی ورودی از مرز شلمجه را عمدتاَ شامل چهار گروه دانست و گفت: گروه اول شامل افرادی هستند که برای خرید از بازارهای منطقه و تأمین مایحتاج روزانه خود وارد منطقه می‌شوند؛ دسته دوم افرادی هستند که به منظور استفاده از ظرفیت‌های گردشگری و یا بازدید از عتبات عالیات وارد منطقه یا دیگر شهرهای کشور می شوند؛ دسته سوم شامل افرادی هستند که به منظور امور مربوط به گردشگری سلامت وارد منطقه شده و در ادامه یا از ظرفیت‌های پزشکی موجود در منطقه استفاده می‌کند و یا دیگر ظرفیت های موجود در استان و کشور را به منظور درمان انتخاب می‌کند و در نهایت دسته چهارم تجار و بازرگانانی هستند که به منظور امور اقتصادی از مرز شلمچه وارد کشور می‌شوند.

وی گفت: نکته مهم در این میان را می‌توان اهمیت مرز شلمچه و منطقه آزاد اروند به عنوان یکی از اصلی‌ترین درگاه‌های ورودی گردشگران به کشور دانست که از چندین حیث از جمله ورود بدون روادید، راه‌های ارتباطی مختلف آبی، هوایی، جاده‌ای و ریلی و نیز قرارگیری در وسیع‌ترین منطقه آزاد کشور، دارای جذابیت‌هایی برای اتباع خارجی و بدون شک مورد توجه گردشگران ورودی به منطقه است.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خرمشهر گفت: براین اساس، لروم توسعه زیرساختی و بالفعل نمودن همه ظرفیت‌های مورد نیاز اتباع خارجی ورودی در منطقه بیش از پیش در این محدوده جغرافیایی احساس می‌شود و چه بسا باید به عنوان موضوع ملی مورد توجه قرار گیرد.

وی با تأکید بر این‌که در شرایط فعلی کشور استفاده از ظرفیت ورود گردشگر ممکن است یکی از راه‌های برون‌رفت از تحریم اقتصادی باشد افزود: می‌توان با برنامه‌ریزی صحیح نسبت به جذب بیشتر گردشگران اقدام کرد و در صورت عقب ماندن از این قافله چه بسا دیگر کشورهای موجود در منطقه گوی سبقت را از ما پیش گرفته و نسبت به هدایت جمعیت گردشگران عراقی به کشور خود اقدام کنند.

انتهای پیام/

20 / 20 سجاد پاک‌گهر رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خرمشهر گردشگران خارجی مرز شلمجه روند رو به رشد ورود گردشگران خارجی از مرز شلمجه

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: گردشگران خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۷۷۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود دانشجویان عمره گزار به مدینه

 دو کاروان از دانشجویان عمره گزار ایرانی چهارشنبه شب وارد مدینه شدند و در هتل مختار العالمی مورد استقبال قرار گرفتند.

 به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، نمازی مسئول ستاد مدینه در مراسم استقبال از این دو کاروان در سخنان کوتاهی سفر اساتید و دانشجویان به مدینه منوره را از طرف مسئول دفتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در شهر پیامبر و ستاد مدینه منوره خیرمقدم گفت و سفری پرخیر و توام با بهره معنوی را برای آنان آرزو کرد.

گفتنی است مدت حضور کاروان دانشگاهیان در مدینه منوره ۵ روز است که طی آن ضمن زیارت بارگاه رسول الله (ص) و مرقد ائمه بقیع، از اماکن تاریخی و مقدس این شهر از جمله محل وقوع غزوه احد، مسجد ذوقبلتین (محل تغییر قبله از مسجدالاقصی به مسجد الحرام) و مسجد قباء (اولین مسجدی که در اسلام بنا شده است) بازدید خواهند کرد و در پایان سفر به مدینه در مسجد شجره محرم شده و به مکه مکرمه مشرف می‌شوند.

گفتنی است این دو کاروان که شامل ۱۷۰ استاد و دانشجو بودند اولین کاروان‌های دانشجویی عمره گزارند که بعد از وقفه ۹ ساله وارد مدینه منوره شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • آنتالیا طی ۴ ماه از ۲ میلیون و ۶۶ هزار و ۹۶۲ گردشگر خارجی میزبانی کرد
  • ورود دانشجویان عمره گزار به مدینه
  • رژیم صهیونیستی پاسخ پیشنهاد حماس را با اصلاحات به مصر داد
  • مکان دقیق مثلث برمودای ایران
  • رفع مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی
  • ورود سامانه بارشی از سمت غرب کشور
  • حل مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران
  • شرایط جدید ورود وسایل نقلیه اتباع خارجی به ایران
  • مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی رفع شد
  • حل مشکل تردد و ورود موقت وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران