Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه کردستان عصر جمعه در اختتامیه رویداد نوآورانه اشتغالزایی با عنوان «ئاو» در سالن شیبانی دانشکده مهندسی دانشگاه کردستان با بیان مطلب اظهار داشت: از ابتدای استقرار مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه کردستان ۳۹ واحد در این مرکز مستقر شده‌اند.

فرزاد اسکندری با بیان اینکه اهمیت تجاری سازی دانش و راه اندازی کسب و کار دانش‌بنیان کمتر از آموزش و پژوهش نیست، گفت: در رویدادهای نوآورانه شاید خروجی‌های پررنگی نداشته باشیم اما تغییر دیدگاه دانشجو نسبت به کسب و کار، رشته و آینده را موجب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی هزینه برگزاری این رویداد را ۵۰۰ میلیون ریال اعلام کرد و گفت: براساس آمار راه‌اندازی یک شغل برای دولت ۲ میلیارد ریال هزینه در بردارد در حالی که رویدادهای نوآورانه به واسطه ایده‌های جدید و به‌روز، می‌تواند برای چندین نفر شغل ایجاد کند و هزینه کمتری در بردارد.

اسکندری با اشاره به برگزاری ۲ رویداد در ۹ ماه گذشته در دانشگاه کردستان گفت: سومین رویداد هم با عنوان ئاو (آب) در حال برگزاری است که در طول ۵۴ ساعت طی سه روز، ۸۰ نفر در قالب ۱۲ تیم ایده‌های خود را ارائه کردند.

وی گفت: ۷۰ درصد شرکت کنندگان در رشته آب مشغول به تحصیل هستند، ۲۰ نفر از رشته‌های فنی و مهندسی و ۱۰ درصد دیگر هم از دیگر رشته‌های دانشگاهی هستند.

مدیر مرکز رشد دانشگاه کردستان گفت: جلساتی هم با تولیدکنندگان صنایع آب و سرمایه گذاران برگزار و محورهای مشترک هم بررسی شده است تا از ایده‌های برتر ارائه شده در این رویداد حمایت شود.

حمایت قاطع از دانشگاه برای توسعه صنعت

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی کردستان هم در این برنامه با بیان اینکه برگزاری چنین برنامه‌هایی حلقه گمشده پیوند بین صنعت و دانشگاه بود، افزود: از دانشجویان با ایده‌های برتر حمایت کامل می‌کنیم.

احمد خسروی، صنعتی خوب است که از دل دانشگاه پدید می‌آید و مجموعه سیاستگذاری استان باید به هر شیوه‌ای به تقویت ارتباط بین صنعت و دانشگاه کمک کنند.

وی با تاکید بر اینکه نکات مبهم صنعت، تولید و تکنولوژی در این رویدادها قابل رفع و شفاف سازی است، اضافه کرد: دانشگاه به نقش واقعی خود در این زمینه عمل کرده است و در بخش صنعت هم شرکت شهرک‌های صنعتی، بر اساس وظیفه قانونی خود حمایت کاملی را در بخش‌های ثبت اختراع، طرح شرکت، آموزش و تأمین امکانات اولیه به عمل می‌آورد.

خسروی با تاکید بر اینکه کردستان امکان تبدیل شدن به استان صنعتی را دارد، گفت: در نمایشگاه اخیر صنایع، بسیاری از هم استانی‌ها از وجود برخی صنایع در استان اطلاع نداشتند.

وی با بیان اینکه کیفیت صنایع استان بر خلاف کمیت آن بسیار خوب است، ابراز امیدواری کرد تا ۲ سال آینده از نظر کمی هم تعداد صنایع استان ۲ برابر شود.

رویداد نوآورانه اشتغال زایی «ئاو» چهارشنبه ۱۹ تیر آغاز شد و پس از ۵۴ ساعت فعالیت امروز جمعه به پایان رسید.

۹۹۳۷ / ‏‬ ۳۰۳۴

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کردستان ایرنا سنندج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۷۸۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد اشتغال پایدار از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ حسن رضانیا، معاون سیاسی اجتماعی و امنیتی استاندار همدان در افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت؛ دانشگاه؛ راه اشتغال» که در دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار شد، اظهار کرد: برگزاری این رویداد نشان از نگاه متعالی و دغدغه این دانشگاه در پیوند با صنعت دارد. ایجاد اشتغال پایدار در جامعه از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد وی باید در این زمینه با قوت وارد شد.

وی دانشگاه را مرکز تحول دانست و با گریزی به تحولات امروز در دانشگاه‌های اروپایی و آمریکا در دفاع از مردم مظلوم غزه عنوان کرد: امروز دنیا مبهوت این اتفاقات است که نباید به سادگی از کنار آن عبور کرد.

معاون سیاسی اجتماعی و امنیتی استاندار همدان با اشاره به اینکه دانشگاه باید در مسیر آزادگی به همراه نگاه حل مشکل در جامعه در عرصه‌های مختلف به‌ویژه اقتصادی ورود کند خواستار توجه به این مهم شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ترویج فرهنگ دینی و اسلامی بهترین خدمت به جامعه است
  • رویداد صدرا به ایستگاه اندیمشک رسید
  • رویداد صدرا به دنبال همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان
  • مقام دوم گردش مالی در کشور برای صنعت غذایی
  • ایجاد اشتغال پایدار از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است
  • رویداد صدرا نقطه عطف حل مسائل جامعه است
  • ۸ دستاورد علمی برپایی رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا
  • برپایی نمایشگاه کارآفرینی و صنایع‌دستی در دانشگاه آزاد کهنوج