Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-01@12:38:33 GMT

ظرفیت زیستی تهران پاسخگوی جمعیت بیشتر نیست

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۷۸۹۸۶

ظرفیت زیستی تهران پاسخگوی جمعیت بیشتر نیست

به گزارش جهان نيوز به نقل از ایسنا، هفته گذشته محمد امامی – معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری استان تهران اظهار کرده بود که با توجه به لزوم گسترش صنایع در جهت رونق تولید و اشتغال در سطح استان تهران، لازم است که قانون "منع استقرار صنایع در شعاع ۱۲۰ کیلومتری تهران" اصلاح شود.

مسعود زندی - سرپرست اداره محیط زیست شهر تهران، در پاسخ به این سوال که آیا چنین موضوعی به محیط زیست شهر تهران اطلاع داده شده است یا خیر و اینکه نظر محیط زیست در این باره چیست، توضیح داد: در حال حاضر هیچ صحبت اولیه‌ای در رابطه با اصلاح قانون"منع استقرار صنایع در شعاع ۱۲۰ کیلومتری تهران" صورت نگرفته است و هنوز اعلام نکرده‌اند که قرار است این قانون چگونه و با چه شرایطی اصلاح شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه در شهر تهران به واسطه انتقال جمعیت، تراکم چه از نظر جمعیتی و چه از نظر واحدهای صنعتی و خدماتی بسیار بالا است، تصریح کرد: تراکم جمعیتی و صنعتی در هیچ شهری از کشور مانند تهران نیست؛ از این رو قانون "منع استقرار صنایع در شعاع ۱۲۰ کیلومتری تهران" تصویب شد تا از تراکم بیشتر واحدهای صنعتی در تهران جلوگیری شود.

زندی با اشاره به اینکه اگر قرار باشد چنین قانونی برداشته شود، باید با محیط زیست و دستگاه‌های ذی ربط هماهنگی صورت گیرد، اظهار کرد: قطعاً بدون هماهنگی با محیط زیست چنین تصمیمی گرفته نمی‌شود. به هر حال محدودیت ۱۲۰ کیلومتری استقرار صنایع در تهران مصوبه دولت است و اگر قرار باشد اصلاحی در آن صورت گیرد باید در هیأت دولت نیز مطرح شود.

سرپرست اداره محیط زیست شهر تهران با بیان اینکه محیط زیست همواره سعی دارد تا واحدهای آلاینده بیش از این در اطراف شهر تهران تجمع نکنند، گفت: اگر قرار باشد "قانون منع استقرار صنایع در شعاع ۱۲۰ کیلومتری تهران" اصلاح شود، صرفاً باید برای یک سری از واحدهای صنعتی خاص که از تکنولوژی‌های نوین برای کنترل آلودگی‌ها استفاده می‌کنند، باشد.

زندی در پایان تاکید کرد: در حال حاضر ظرفیت زیستی شهر تهران پاسخگوی این حجم از تراکم صنعتی و جمعیتی نیست و باید تلاش کرد که از تراکم بیشتر جلوگیری شود. اصلاح قانون "منع استقرار صنایع در شعاع ۱۲۰ کیلومتری تهران" کار یک یا دو دستگاه نیست و باید ابتدا در کمیته‌های تخصصی، ابعاد مختلف آن بررسی شود تا به یک نتیجه منطقی برسیم. کپی متن خبر

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۷۸۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت نیروگاه‌ها پاسخگوی نیاز کشور در فصل تابستان نیست

محمدحسن آصفری، نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره کمبود منابع انرژی و احتمال تغییر ساعات کاری در فصل تابستان گفت: نیاز کشورمان به انرژی بیش از هشتاد هزار مگاوات است در حالی که امروز ظرفیت نیروگاه‌های ما کمتر از پنجاه هزار مگاوات است.

وی اظهار کرد: پیک مصرف در فصل تابستان به‌دلیل گرما بالا می‌رود بنابراین تا منابع انرژی تامین نشود مشکلاتی در این زمینه خواهیم داشت و ممکن است تغییراتی در ساعات کاری صورت گیرد.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس بیان کرد: با توجه به قانونی که محلس شورای اسلامی در حمایت از صنعت برق تصویب کرد باید اجرای این قانون با جدیت دنبال شود و بخش خصوصی هم در اجرای آن شریک شود تا با سیاست‌های تشویقی و تسهیلاتی که در نظر می‌گیریم بتوانیم کمبود منابع انرژی را جبران کنیم.

نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس ادامه داد: تغییر ساعات کاری یک راهکار موقت برای تامین انرژی است و باید منابع انرژی را افزایش دهیم لذا تا این اتفاق نیفتد شاهد راهکار‌های موقت مثل تغییر ساعات کاری هستیم.

آصفری گفت: لازمه جلوگیری از تغییر ساعات کاری در تابستان افزایش منابع انرژی است، چون تغییر ساعات کاری برای دولت هزینه‌بر است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • دستگیری ۸ نفر از متخلفان محیط زیستی در اقلید
  • ظرفیت نیروگاه‌ها پاسخگوی نیاز کشور در فصل تابستان نیست
  • ​​​​​​​توسعه همکاری محیط زیستی ایران و آفریقای مرکزی
  • همکاری با آفریقای مرکزی در تمامی زمینه های محیط زیستی
  • حل مساله گردوغبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌ها است
  • رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: حل مسئله گرد و غبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌هاست / باید از ظرفیت رسانه‌ها استفاده کنیم
  • ظرفیت صندوق ملی محیط‌زیست در کهگیلویه و بویراحمد بدون استفاده مانده است
  • لایحه بودجه و برنامه در دستورکار مجلس/اسامی غایبان جلسه
  • ارائه راهکارهای محیط زیستی برای توسعه صنایع در سواحل «مکران»
  • رده‌بندی مناطق حفاظتی محیط‌زیست