Web Analytics Made Easy - Statcounter

درست است که اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مسئولیت اجرایی در حوزه فرهنگ عمومی را بر عهده دارد، اما وضعیت فعلی در این مجموعه فاصله بسیاری با تحقق قوانین حوزه فرهنگی دارد که ناشی از پایبند نبودن متولیان به قوانین تعریف شده در این حوزه است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اروم‌نیوز، شورای فرهنگ عمومی به‌عنوان زیرمجموعه شورای عالی انقلاب فرهنگی، شورای تصمیم‌گیرنده و نیز تصمیم‌ساز در حوزه فرهنگی برای استان‌ها به شمار می‌رود که ریاست آن بر عهده نماینده ولی‌فقیه و دبیرخانه آن نیز با اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هر استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اجرای قوانین مربوطه به حوزه فرهنگی، تصویب و اجرای اقدامات متناسب با شرایط روز جامعه در حوزه فرهنگ عمومی و نیز هدایت و راهبری مجموعه فرهنگی استان‌ها جزو اصلی‌ترین کارکردهای شورای فرهنگ عمومی محسوب می‌شود که البته باید با نظارت و پیگیری‌های دبیرخانه میسر شود.

قطعا یکی از دغدغه‌های مهم فرهنگی در دوره فعلی که چندین مرتبه نیز توسط رهبر انقلاب اسلامی بیان شده، توجه به موضوع حجاب و عفاف در جامعه است. هرچند اوضاع عمومی جامعه به خوبی بیانگر بی‌توجهی صرف مسئولان و متولیان امر به مساله حجاب است، اما با اندکی تامل و توجه به قوانین و نیز  جایگاه ادارات در این میان، کم‌کاری و کم‌توجهی ارشاد اسلامی به پیگیری‌ها از دستگاه‌های مسئول به خوبی نمایان می‌شود.

اما اینجا و در شمال‌غربی ترین نقطه کشور اتفاقات فراتر از انتظاری نیز در حوزه فرهنگ عمومی رخ می‌دهد که به خوبی نشانگر ضعف اساسی در بدنه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌غربی به‌عنوان دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی استان و اصلی‌ترین پایه‌ریز برای ورود جدی ادارات به موضوع فرهنگ عمومی است.

* بی‌بند و باری در ملا عام؛ نتیجه شعارهای توخالی

مقوله بدحجابی و بی حجابی در جامعه امروز به یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های حوزه فرهنگی تبدیل شده که همین امر باعث ورود برخی دستگاه‌های متولی نظیر ناجا به موضوع شده است. ورودی که تنها به برخورد سلبی با عاملان منتهی می‌شود چراکه طبق قانون موجود وظیفه نیروی انتظامی تنها به این بخش خلاصه شده است.

اما بحث اصلی در این میان، جایگاه فرهنگسازی و اقدامات فرهنگی در حوزه حجاب و عفاف است که متاسفانه شاهد بی‌توجهی صرف مسئولان متولی به ویژه ارشاد اسلامی به‌عنوان مجری این بخش هستیم.

این موضوع در آذربایجان‌غربی به عنوان استانی مرزی و هم‌مرز با کشور ترکیه با رویکردی اروپایی بیش از دیگر نقاط کشور به چشم می‌آید. وضعیتی که تنها با برنامه‌ریزی‌های اصولی و مناسب از سوی شورای فرهنگ عمومی محقق خواهد شد.

ولی برخلاف انتظار و در کمال ناباوری، شاهد این موضوع هستیم که شورای فرهنگ عمومی به جای پرداختن به موضوعات مهم و حساس اجتماعی نظیر مقوله حجاب و عفاف و بررسی راهکارهای جلوگیری از افزایش این وضعیت، بیشتر دنبال مباحث حاشیه‌ای نظیر درگیر کردن ادارات و دستگاه‌های تاثیرگذار فرهنگی به راه‌اندازی موزه‌ها یا اجرای برنامه‌های کلیشه‌ای است.

در این میان، جایگاه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی به‌عنوان دبیرخانه این شورا به خوبی در طرح‌ریزی موضوعات آشکار و بارز است و بی‌توجه بودن مسئولان مربوطه به بحث روز جامعه و مشکلات اساسی موجود به خوبی نمایش داده می‌شود.

زمانی که مدیرکل و مسئولان ارشاد اسلامی در سخنرانی‌ها و اظهارات خود به جای پرداختن به موضوعات اصلی ترجیح می‌دهند به ارائه نوشتارهای غربی و نیز خاطراتی از حضور چهره‌های غربی در میان مردم مسلمان بپردازند، قطعا وضعیت رسیدگی به موضوعات فرهنگی جامعه نیز بهتر از این نخواهد بود.

* مدیرکلی که خود هنجارشکنی می‌کند!

در کنار این موضوع، نگاهی به گذشته نه چندان دور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌غربی به عنوان متولی اجرای قوانین درست و مناسب در حوزه فرهنگی، نشان دهنده بی‌رغبتی وی به برخورد مناسب با عاملان بی‌عفتی و بی‌بند و باری‌ها است.

زمانی که در جریان برگزاری جشنواره موسیقی بوکان، شاهد اجرای رقص مختلط با حضور دختران بالغ در مقابل چشمان مدیرکل ارشاد اسلامی به‌عنوان فرد روحانی با سواد بالا و در ادامه نیز شاهد جبهه‌گیری خاص وی و کارکنان دستگاه مربوطه در خصوص این بی بند و باری در مقابل دیدگان مسئولان و متولیان حوزه فرهنگ بودیم، نباید انتظاری فراتر از این داشته باشیم که در میان عامه مردم و جوانان توجهی به جریان ارتقای فرهنگ عمومی و حجاب و عفاف شود.

این رفتار مدیرکل که بدون عذرخواهی یا اجرای توصیه نماینده ولی فقیه در استان به استاندار مبنی بر عزل یا توبیخ مسئولان برگزاری همراه بود، می‌تواند به یکی از آشکارترین اقدامات هنجارشکن در سطح آذربایجان‌غربی معرفی شود که متاسفانه مسئولان به سادگی از کنار آن گذشتند و ترجیح بر سکوت سنگین در برابر قانون‌شکنی داده شد!

* صدور فله‌ای مجوزهای کنسرت در برابر بی‌توجهی به برنامه‌های دینی

بخش دیگر اقدامات نامناسب اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌غربی، مربوط به صدور مجوزهای فله‌ای اجرای کنسرت چهره‌های مختلف موسیقی در سطح استان و به ویژه ارومیه است که در کنار بی‌توجهی صرف این اداره به اجرای برنامه‌های فرهنگی با محوریت دینی و مذهبی موجب انتقادات فراوان از سوی فعالان حوزه فرهنگی شده است.

متاسفانه در طول مدت جلوس مدیرکل فعلی بر راس دستگاه اصلی حوزه فرهنگ استان، شاهد بی‌توجهی به اجرای برنامه‌ها و تئاترهای با محوریت موضوعات دینی و مذهبی بوده‌ایم. تا جایی که این اداره کل در روزهای اخیر و همزمان با اجرای جشنواره «زیر سایه خورشید» نیز از همراهی با موسسه برگزارکننده برنامه‌های جشنواره امتناع کرده و خود را کنار کشیده است!

جالب است که این اتفاقات و بی‌توجهی ارشاد اسلامی به موضوعات این‌چنین، در حالی رخ می‌دهد که این دستگاه اجرایی در موضوعات قومیتی و حمایت از تئاترهای پرحاشیه و دارای مشکلات خاص ید طولانی دارد و خود را مکلف به حمایت ویژه از آن‌ها می‌داند.

* بروز بی‌حجابی در اماکن عمومی و ادارات در غفلت متولیان اصلی

محور دیگر در موضوع فرهنگ عمومی آذربایجان‌غربی، اتفاقاتی است که اخیرا در حوزه حجاب و عفاف رخ داده و این قضیه تا حدی اهمیت و بروز داشته که نماینده ولی‌فقیه در استان نیز طی چند هفته اخیر یکی از بخش‌های اصلی سخنان خود در خطبه‌های نماز جمعه را به لزوم برخورد مسئولان با بروز پدیده کشف حجاب و بی‌حجابی در ملا عام اختصاص داده است.

اما متاسفانه همین بی‌توجهی از سوی دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی در کنار عدم حضور استاندار آذربایجان‌غربی به‌عنوان نائب رئیس شورا در جلسات و اعزام نماینده‌ای که هیچ جایگاه قانونی در شورای فرهنگ عمومی ندارد، باعث شده تا رنگ و بوی بدحجابی هرروز پررنگ‌تر شده و خیابان‌ها و حتی دستگاه‌های دولتی و غیردولتی هم دچار این موضوع شوند.

ناگفته نماند که تذکرات نماینده ولی‌فقیه در استان و ریاست شورا نیز تاکنون آن‌چنان که باید کارساز نبوده و شاهد ناتوانی ارشاد اسلامی و بی‌توجهی استاندار به ورود جدی در موضوعات فرهنگی هستیم.

اینکه تمام ماجرا به کم‌کاری ارشاد اسلامی و عدم پرداختن شورای فرهنگ عمومی به موضوع باشد قطعا نادرست است، اما یقینا می‌توان نقش پررنگ نبود مصوبه در این شورا و نیز بی‌رغبتی ارشاد اسلامی در وارد کردن موضوع بدحجابی در جریان جلسات شورا را اصلی‌ترین دلیل عدم ورود ادارات و دستگاه‌های مسئول و متولی به ماجرا دانست.

اینکه دستگاه‌های فرهنگی و عضو شورای فرهنگ عمومی خود را از پرداختن به موضوع حجاب و عفاف مستثنی بدانند و در این زمینه اقدام مناسبی از سوی آن‌ها حتی در طول هفته حجاب و عفاف انجام نشود، به طور یقین ناشی از همین بی‌وجهی دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی یعنی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی است که خود را ملزم به چنین اجرائیاتی نمی‌داند.

* حلقه‌ای که در میان تمام سیاسی‌بازی‌ها و سیاست‌کاری‌ها گم شده است

حال در این شرایط موجود و با توجه به حساسیت مقوله فرهنگ عمومی به‌ویژه در حوزه حجاب و عفاف، باید دید که آیا مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی به‌عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی و نیز متولی اصلی پیگیری موضوعات فرهنگی از دستگاه‌های اجرایی، این اجازه را به خود می‌دهد که اندکی در کنار تمام امورات روزمره به ماجرای عقب‌ماندگی فرهنگی در استان نیز ورود کند یا همچنان ترجیح می‌دهد که خود را همانند چهره‌های حاضر در کنار گود به مشاهده و نظاره مشغول کند و اندک وجهه مثبت موجود را نیز بر باد دهد؟!

نقش و جایگاه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌غربی به عنوان حلقه وصل دستگاه‌های دولتی به بدنه شورای فرهنگ عمومی و نظارت بر اجرای قوانین مربوط به حوزه فرهنگ عمومی در این میان به خوبی بارز و آشکار می‌شود که به احتمال زیاد هنوز آشنایی کافی با مسئولیت دبیرخانه این شورا را ندارد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۸۰۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از ارتقای اخلاق امدادگری تا توجه به فرهنگ دینی در هلال احمر

حجت الاسلام‌والمسلمین شیخ‌الاسلامی معاون فرهنگی، امور آموزشی و پژوهشی حوزه نمایندگی ولی فقیه در هلال احمر در گفت‌وگو با خبرنگار مهر به تشریح عملکرد این مجموعه در یک سال گذشته پرداخت.

حجت الاسلام‌والمسلمین شیخ‌الاسلامی با اشاره به اینکه ارتقای فرهنگ دینی در جمعیت هلال احمر مهم‌ترین اولویت در برنامه‌ریزی‌های این مجموعه بوده است، تصریح کرد: به همین منظور فعالیت‌های معرفتی، علمی و فرهنگی در طول یک سال گذشته در این مجموعه اجرایی شده است‌.

برگزاری مسابقات قرآنی، نهج‌البلاغه و احکام به صورت حضوری و آنلاین برای کارکنان و امدادگران جمعیت (تعداد ۱۰۰۰۰ نفر)، ارائه طرح و برنامه‌ریزی برگزاری نمایشگاه خدمات ده ساله حوزه نمایندگی ولی فقیه، برنامه‌ریزی و مدیریت فعالیت‌های فرهنگی کنگره ۲ هزار و ۵۰۰ شهید امدادگر هلال احمر، برنامه‌ریزی و مدیریت فعالیت‌های فرهنگی امداد نوروزی از دیگر برنامه‌های برنامه‌ریزی شده بود که حجت الاسلام‌والمسلمین شیخ‌الاسلامی به آن اشاره کرد.

معاون فرهنگی، امور آموزشی و پژوهشی حوزه نمایندگی ولی فقیه در هلال احمر با بیان اینکه ترویج کتابخوانی یکی دیگر از اولویت‌های فرهنگی در این مجموعه بوده است، تصریح کرد: برگزاری مسابقات کتابخوانی «غدیر» به مناسبت عید بزرگ ولایت و «انسان ۲۵۰ ساله» به مناسبت ایام ماه محرم و «همنام گل‌های بهاری» به مناسبت میلاد پیامبر اعظم (ص) و همچنین مسابقه کتابخوانی «کشتی پهلو گرفته» به مناسبت ایام فاطمیه و شهادت حضرت فاطمه الزهرا (س) از جمله برنامه‌ها برگزار شده در جمعیت هلال‌احمر بود که در همین راستا برگزار شده است.

وی یکی دیگر از محورهای برنامه‌های اجرایی در جمعیت هلال احمر را برگزاری مناسبت‌های مذهبی برشمرد و افزود: در طول سال گذشته این معاونت نسبت به برگزاری مناسبت‌های مذهبی اهتمام ویژه داشته است.

به گفته وی برگزاری مراسم عزاداری سید الشهدا (ع) در نمازخانه جمعیت به مدت ۸ روز، برگزاری مراسم فاطمیه دهه اول و برگزاری مراسم سوگواری شهادت حضرت فاطمه (س) در نمازخانه جمعیت، برگزاری مراسم‌های جشن عید سعید غدیر خم در سالن آمفی‌تئاتر توانبخشی، میلاد حضرت زینب (س) و روز پرستار در بیمارستان نورافشار و تقدیر و قدردانی از پرستاران شاغل، در جمعیت هلال احمر، ولادت حضرت معصومه (س)، میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام جعفرصادق (ع) میلاد با سعادت امام علی (ع) و مبعث پیامبر اعظم (ص) و جشن میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) از جمله این برنامه‌ها بوده است.

حجت الاسلام‌والمسلمین شیخ‌الاسلامی انجام سفر زیارتی مشهد مقدس برای کارکنان جمعیت- برندگان مسابقه کتابخوانی انسان ۲۵۰ ساله به تعداد ۱۸۰ نفر با خانواده، برگزاری مراسم تجلیل از مادران و همسران شهدای امدادگر جمعیت هلال احمر در نمازخانه ساختمان صلح و برگزاری نمایشگاه عفاف و حجاب در ساختمان صلح در دو نوبت و ارائه طرح و پیگیری مقدمات جشنواره شعر هلال احمر و مراسم تقدیر از فعالان فرهنگی در جمعیت هلال احمر را از دیگر فعالیت‌های این مجموعه برشمرد.

حجت الاسلام‌والمسلمین شیخ‌الاسلامی در ادامه به فعالیت‌های استانی این معاونت نیز اشاره کرد. به گفته وی ۲۰۰ کتابخانه به همراه کتاب جهت ارسال به پایگاه‌های امداد و نجات جمعیت، تهیه و ارسال شده است.

دستورالعمل برنامه‌های ماه مبارک رمضان برای مسئولین دفاتر نمایندگی سازمان‌ها و استان‌ها، بررسی اختصاصی تخصیص فرهنگی برای استان‌ها طبق عملکرد، جمع‌آوری و تهیه گزارش عملکرد و گزارش صورت جلسات شورای ثلاث استان‌ها، نظارت بر انتصاب و جابجایی ائمه جماعت سراسر کشور، جمع‌آوری و تهیه گزارش عملکرد طرح‌های نوروزی استان‌ها، جمع‌آوری و تهیه گزارش از فعالیت‌های فرهنگی استان‌ها، تهیه برنامه‌ها و خطی مشی‌های دهه مبارک کرامت و ارسال بخشنامه به استان‌ها، تهیه برنامه‌ها و خطی مشی‌های هفته دفاع مقدس و ارسال بخشنامه به استان‌ها، تهیه برنامه‌ها و خطی مشی‌های ایام محرم و ارسال بخشنامه به استان‌ها از مجموعه اقدامات فرهنگی مرتبط با استان‌های این به معاونت بوده است.

هماهنگی و برگزاری سنت حسنه نذر خون در استان‌ها در ایام دهه اول محرم، پشتیبانی و هماهنگی‌های لازم جهت برنامه‌های آموزشی و فرهنگی در سازمان‌ها و استان‌ها، پیگیری و دستور پرداخت پاداش آخر سال به ائمه جماعت در استان‌ها، ایجاد کانال فضای مجازی جهت ارتباط مستمر با مسؤولین دفاتر نمایندگی ولی فقیه در ۳۱ استان جمعیت هلال احمر، ایجاد کانال رابطین فرهنگی جهت ارتباط مستمر برای ۳۲۰ ائمه جماعت در سراسر کشور از دیگر فعالیت‌های اجرا شده به همت معاونت فرهنگی، امور آموزشی و پژوهشی بوده است که حجت الاسلام‌والمسلمین شیخ‌الاسلامی به آن اشاره کرد.

در ادامه معاون فرهنگی، آموزشی و امور پژوهشی حوزه نمایندگی ولی فقیه به مواردی از برنامه‌های اجرا شده پژوهشی این مجموعه نیز اشاره کرد.

پژوهش محوری به منظور ارتقا کیفی و کمی خدمات به گفته حجت‌الاسلام شیخ‌الاسلامی یکی از اولویت‌های این مجموعه در یک سال گذشته بوده است. وی دراین‌باره با تاکید بر بهره‌گیری و تعامل با نخبگان حوزوی و دانشگاهی تصریح کرد: در همین راستا تهیه و توزیع کتابچه زاد به ائمه جماعت استان‌ها (تعداد ۱۰۰۰ نسخه) در دستور کار قرار گرفت.

آماده سازی دانشنامه، تهیه و تنظیم دستورالعمل فرهنگی کمیته فرهنگی ستاد طرح ملی خدمات نوروزی سال ۱۴۰۳، برقراری امکان سیستمی و ایجاد دسترسی در سامانه خادم جهت برگزاری همایش اخلاق امدادگری و نشست صلح در ادیان الهی، پیگیری جهت ثبت نام و صدور گواهی برای بیش از هزار و ۴۰۰ نفر از شرکت کنندگان در همایش اخلاق امدادگری در سامانه خادم، جمع‌آوری و بررسی خاطرات اخلاق امدادگری، مشارکت در همایش علمی اربعین حسینی، برگزاری دوره آموزشی ضمن خدمت «جایگاه نماز در قرآن و روایات» در سطح کشور، برگزاری دوره‌های آموزشی به صورت ویدئو کنفرانس برای مسؤولین دفاتر استان‌ها و سازمان‌ها، برگزاری دوره آموزشی ضمن خدمت " امید آفرینی و مسؤولیت پذیری در سطح کشور، تهیه محتوای آموزشی با موضوع امید آفرینی و مسؤولیت پذیری جهت بارگذاری در سامانه آذرخش برای استفاده استان‌ها و تهیه و تدوین طرح پژوهشی امید آفرینی و مسؤولیت پذیری در راستای منویات مقام معظم رهبری از دیگر اقدامات پژوهشی این مجموعه به اذعان معاون فرهنگی و امور آموزشی و پژوهشی حوزه نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر بوده است.

وی با اشاره به تنوع و تعدد برنامه‌های این مجموعه افزود: بررسی و نیازسنجی آموزشی حوزه‌های ستادی و استانی به عنوان رابط آموزشی با معاونت آموزش، پژوهش، برگزاری آموزش دوره ضمن خدمت (جایگاه نماز در قرآن و احادیث)، تهیه و توزیع کتاب سازمان مطلوب روحانیت شهید مطهری به استان‌ها برای توانمند سازی ائمه جماعت استان‌ها (تعداد ۳۵ نسخه)، برگزاری نشست علمی صلح در ادیان به مناسبت روز جهانی صلح برگزاری نشست علمی و فرهنگی به صورت ویدئو کنفرانس برای مسؤولین دفاتر استان‌ها و سازمان‌ها با سخنرانی دکتر گودرزی و تهیه و توزیع کتاب «وهابیت بر سر دوراهی» به جمعیت هلال احمر استان‌های مرزی کشور از دیگر برنامه‌ها این مجموعه بوده است.

برگزاری جلسات ارزیابی عملکرد مسؤولین دفاتر حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان‌ها و استان‌ها به مدت یک ماه، برگزاری فصلی شورای فرهنگی با حضور نماینده ولی فقیه و دبیرکل جمعیت، برگزاری جلسات ائمه جماعات دراستان‌های گلستان، تهران، کرمان، کهکیلویه و بویراحمد و مرکزی و هرمزگان در مجموع برای ۲۶۰ نفر از ائمه جماعت، برگزاری مراسم انعقاد تفاهم نامه همکاری جمعیت هلال احمر کشور و مرکز خدمات حوزه‌های علمیه سراسر کشور در ساختمان صلح، شرکت در جلسات ستاد دهه کرامت کشور است. در خصوص دهه کرامت و هفته وحدت، جلسه تقدیر از کارکنان فعال در جمعیت در معاونت فرهنگی، تدوین و ابلاغ دستورالعمل حقالقدم ائمه جماعات از دیگر برنامه‌های این مجموعه بوده است.

وی در ادامه به برگزاری جلسات شوراهای ثلاث (فرهنگی، نماز، امر به معروف) نیز اشاره کرد. به گفته وی جمع‌آوری و ثبت گزارش‌های عملکرد استان‌ها در خصوص نماز و دوره‌های آموزشی در سامانه سجاده، جمع‌آوری و تهیه گزارش از عملکرد حوزه ستادی در جهت اجرای برنامه‌ها و مصوبات ستاد اقامه نماز، شرکت در جلسات و همکاری با ستاد اقامه نماز، تهیه طرح‌ها و برنامه‌ها در راستای اجرایی شدن مصوبات ستاد اقامه نماز در سال ۱۴۰۳، تهیه گزارش از نحوه انجام برگزاری دوره آموزشی نماز و مکاتبه با ستاد اقامه نماز کشور، انتصاب اعضای شورای فرهنگی جمعیت هلال احمر استان‌ها و سازمان‌ها طبق ماده (۶) آئین نامه شورای فرهنگی؛ تجهیز چادرهای امدادی به اقلامی از قبیل مهر، جا نماز، قبله نما و قرآن و ادعیه در سراسر شعبات هلال احمر طبق مصوبه ستاد اقامه نماز جمعیت هلال احمر، راه اندازی نماز جماعت در ۵ شعبه جدید در استان‌های جمعیت و برگزاری مراسم محفل انس با قرآن در پایگاه‌های امداد و نجات در ماه مبارک رمضان از دیگر برنامه‌های این مجموعه بوده است.

کد خبر 6098898

دیگر خبرها

  • کرمان، زیرسایه خورشید/ اجرای ۵۰۰ برنامه فرهنگی ویژه دهه کرامت در پایتخت مقاومت اسلامی
  • از ارتقای اخلاق امدادگری تا توجه به فرهنگ دینی در هلال احمر
  • صنعت چاپ در آینده نیازمند تغییر ریل است
  • انزوای رژیم صهیونیستی در جشنواره‌ها/ از فرصت‌ها استفاده نکردیم
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدید از روند آماده‌سازی نمایشگاه کتاب تهران مطرح کرد؛باید فضای تبلیغی و محیطی تهران در قُرُق نمایشگاه بین‌المللی
  • ترویج فرهنگ دینی و اسلامی بهترین خدمت به جامعه است
  • افزایش ظرفیت تولید کاغذ تحریر/ ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان حمایت می‌شوند
  • تصویب اولویت‌های اساسی در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی گیلان
  • پیام تسلیت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پی درگذشت حاج عیسی قلی‌پور
  • علم‌الهدی: وقتی نیرو‌های نخبه نظام به دنبال اجرای شرع و قانون بیفتند، باید حمایت مردم نیز پشتیبان آنها باشد/ حجاب متعلق به فرهنگ ایران است؛ در شاهنامه، فردوسی از قول منیژه نقل می‌کند «منیژه منم، دخت افراسیاب، برهنه ندیده تنم آفتاب»