Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

سرلشکر محمدعلی جعفری مسئول قرارگاه فرهنگی اجتماعی بقیه الله الاعظم (عج) در گردهمایی مسئولین و اعضای مراکز استانی سازمان فضای مجازی سراج، با اشاره به لزوم مردمی ماندن سازمان سراج، اظهار داشت: مجموعه سراج یک نهاد مردمی است که باید همچنان مردمی بماند تا موفقیت‌های بیشتری به دست آورد.

* حرکت جهادی و مردمی سراج در ظرف سازمان نمی‌گنجد

وی تصریح کرد: باید حرکت جهادی و مردمی خود را فراتر از یک سازمان در قالبی ادامه دهید که ویژگی نهاد بودن و مردمی بودن آن برجسته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرلشکر جعفری افزود تصریح کرد: امیدوارم نشست مسئولان و اعضای مراکز استانی سازمان فضای مجازی سراج در آستانه میلاد امام رضا(ع)، دست مایه خیر و برکت برای حرکت شتابان و سریعی که مورد انتظار مقام معظم رهبری در جبهه فرهنگی و اجتماعی و مردمی است و در حال گسترش نیز هست،‌ قرار گیرد.

فرمانده قرارگاه فرهنگی اجتماعی بقیه الله الاعظم افزود: اکنون شما در سراج در میانه راه هستید و ان‌شاءالله با تفضل الهی و عنایت اهل بیت(ع) به سمت چشم انداز نهایی حرکت می‌کنید و به اهداف مشخص شده و مطابق انتظار رهبر معظم انقلاب اسلامی از یک مجموعه مردمی جوانانه متعهد به انقلاب، خواهید رسید.

سرلشکر جعفری خاطرنشان کرد: چند سالی است که خطاب رهبر معظم انقلاب اسلامی به نیروهای مردمی و جوانان انقلابی است و به ویژه از ابتدای سال 97 و بعد از آن انتظارات خود را از مجمموعه های مردمی و جوانان بیان کرده اند. در نهایت در بیانیه گام دوم انقلاب ترسیم نقشه را صورت داده و سپس در صحبت اخیر با دانشجویان، یک دستور عملیاتی برای نیروهای جوان و مردمی در حوزه جنگ نرم صادر کردند.

* عظمت نقش نیروی جوان متعهد در رسیدن به چشم‌انداز انقلاب اسلامی

سردار جعفری تأکید رهبر معظم انقلاب بر مورد خطاب دادن جوانان متعهد را واکاوی کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی به 4 نکته مهم اشاره کردند که عبارت است از: عظمت، وقوع و ماندگاری انقلاب اسلامی، عظمت کار انجام شده در 40 ساله اول انقلاب اسلامی، عظمت چشم انداز بیان شده برای انقلاب و در نکته چهارم به عظمت نقش نیروی جوان متعهد در رسیدن به چشم انداز انقلاب اسلامی اشاره کردند.

مسئول قرارگاه فرهنگی اجتماعی بقیه الله الاعظم (عج)، خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب نقش نیروی جوان متعهد را در ردیف 3 نکته دیگر دانستند و نیروهای جوان و متعهد باید عظمت توان خود را درک کرده و بدانند که چه مقدار باید برای رسیدن به چشم انداز پیش روی انقلاب اسلامی تلاش کنند. البته نقش مردم در شکل‌گیری انقلاب و پیشبرد و ماندگاری آن مشخص است و اصلا رمز ماندگاری انقلاب اسلامی، همین است.

* تلاش دشمن در سال‌های ۹۶ و ۹۷ برای برانگیختن اعتراض مردم شکست خورد

وی گفت: دشمن در سال 96 و 97 بسیج شد تا مردم را به اعتراض برانگیزاند اما مردم شریف و مقاوم ایران اسیر نقشه‌های دشمن نشدند و از نظام دفاع کردند. مردم حتی ممکن است به خاطر مشکلات دلخوری‌هایی هم داشته باشند اما باز هم از نظام حمایت می کنند و پای کار انقلاب ایستاده اند زیرا این نظام، مردمی است.

سرلشکر جعفری با بیان اینکه بصیرت و نجابت و ایمان خاصی که مردم ما دارند و ارتباط آن‌‌ها با نظام اسلامی بود که نقشه‌های دشمن را نقش بر آب کرد، اظهار داشت: حمایت ایمانی یک طیف است که از حمایت ایمانی تا تقدیم کردن شهید به اسلام و انقلاب ادامه دارد. خانواده‌ای است که چند شهید تقدیم انقلاب کرده است و وضع مادی خوبی هم ندارد اما باز هم از نظام و انقلاب دفاع می‌کند. بخشی هم هستند که دلخوری‌هایی هم ممکن است داشته باشند اما باز هم از نظام حمایت می‌کنند و این همان طیف مردمی حامی نظام است.

وی افزود: برای مقابله با هر تهدید و بحران امنیتی و نظامی و بلایای طبیعی، نقش نیروی جوان، پیشتازی در خط مقدم بوده است و مدیریت و پیش بردن بقیه را به عهده داشته است و این نیروی جوان مومن و متعهد انقلابی بوده است که همواره در خط مقدم از نظام و انقلاب دفاع کرده و می کند. هر زمان که مجموعه نظام توانست زمینه را برای نقش آفرینی موثر مردم فراهم کند، آن بحران سریع تر حل شد.

مسئول قرارگاه فرهنگی و اجتماعی بقیه الله(عج) خاطرنشان کرد: در بحران امنیتی نظام که از سال 78 تا 97 شامل سه مقطع می شود، بحران ها با به میدان آمدن و حضور مردم حل شدند. برخی می‌گفتند که نباید به نیروهای مردمی اعتماد کرد اما دیدیم که این نیروهای مردمی با قدرت وارد میدان شدند و به فتنه‌ها پایان دادند.

سرلشکر جعفری تصریح کرد: دشمن امید بسته بود که در سال 96 و 97 نظام را به زانو درآورد اما علی رغم سازماندهی و فشارهای اقتصادی به نظام، به سبب حضور و حمایت نیروهای مردمی موفق نشدند.

* ورود نیروهای مردمی در سیل اخیر، کشور را از بحران نجات داد

وی تاکید کرد: در همین فاجعه سیل اخیر، این مردم بودند که آن را مدیریت کردند و تا پایان پیش رفت. این آمادگی در زلزله کرمانشاه به این اندازه وجود نداشت ولی مردم آماده شدند و رشد کردند. سیل اخیر چند استان کشور را درگیر کرد و اگر نیروهای مردمی در صحنه نمی‌امدند، مشکلات تا همین حالا هم ادامه داشت.

مسئول قرارگاه فرهنگی و اجتماعی بقیه الله(عج) گفت: از همان اول انقلاب حتی از سال 42 نقش مردم محسوس است و این ها همه به دست مردم بوده است. در این سال های اخیر که خطاب رهبری به جوانان است، جه علتی دارد؟ چون قدرت جوانان است که انقلاب به آن متکی است.

وی تأکید کرد: ثمره قدرتی که امروزه به برکت خون شهدا و تلاش مردم داریم سبب شده است تا در عرصه امنیتی و دفاعی رشد بومی خوبی داشتیم.

سرلشکر جعفری تصریح کرد:‌از جمله پهپادی که اخیرا توسط سپاه ساقط شد یا موشک های نقطه زن با دقت بالا؛ عظمت دستاوردهای نظامی انقلاب را نشان می‌دهد و این عظمت را دشمن می بیند و چیزی هم نمی گوید تا بازی را نبازند.

* در گام دوم انقلاب نگران تهدید نظامی نیستیم

مسئول قرارگاه فرهنگی و اجتماعی بقیه الله(عج) ادامه داد:‌ در دهه پنجم انقلاب اسلامی جنس تهدیدها متفاوت از دهه‌های قبل است. اگر در گام اول انقلاب صرفاً با تهدیدهای دفاعی و امنیتی ها مواجه بودیم، در آغاز گام دوم این تهدیدها دیگر کارآیی ندارند زیرا دشمن می‌داند که اگر دست به غلطی زند، بی آبرو می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: پاسخ تهدید نرم را جوانان مؤمن و متعهد باید بدهند و دعوت رهبر معظم انقلاب از جوان مومن و متعهد با شکل آتش به اختیار به همین دلیل است. باید برای حضور مردم در عرصه‌های مختلف تلاش کرد و بستر سازی برای این حضور خیلی سخت تر است.

سرلشکر جعفری تأکید کرد: مردم زلزله و یا مسائل امنیتی را حس می‌کنند ولی در جنگ نرم این تهدیدها دیرتر حس می شوند.

* جوانان موتور محرک حرکت عمومی مردمی شوند

سردار جعفری تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی به عظمت حرکت عمومی مردمی در جامعه اعتقاد دارند و در دیدار با دانشجویان هم این عظمت را کنار آن نقش آفرینی می گذارند و اضافه می کنند که: ضرورت دارد که حرکت عمومی مردمی در جامعه رخ دهد اعم از اجتماعی فرهنگی و سیاسی که این حرکت را باید جوانان رقم بزنند.

مسئول قرارگاه فرهنگی و اجتماعی بقیه الله(عج) افزود: از جمله ویژگی های این حرکت این است که خود جوش باشد و خودکار. نباید منتظر کسی ماند، نیاز است که این گفتمان تبیین شود و رسانه ای ها باید این گفتمان را ایجاد کنند و جریان های حلقه ی میانی که کار اجرایی بلدند، به میدان بیایند و عهده دار شوند.

وی به ضرورت فعالیت جوانان متعهد در انقلاب اشاره کرد و گفت: سرعت بیشتر، انضباط، نظم و اثربخشی را باید سرلوحه قرار داد و چندین برابر باید کار کرد تا دشمن را از این فضا تاراند.

* کام مردم را با حل مسائل اجتماعی شیرین کنیم

سرلشکر جعفری به ضرورت حل مسائل اجتماعی مردم اشاره کرد و گفت: در جنگ، مردم بالاخره یک فرمانده می خواستند که راه بیفتند و خرمشهر را آزاد کنند. برای حل مسائل اجتماعی هم باید فعال شد. البته مراقب باشید که کار فرهنگی تمیز باشد و باعث سوء استفاده نشود و نتوانند تا جلوی حرکت شما را بگیرند.

مسئول قرارگاه فرهنگی و اجتماعی بقیه الله(عج) به ضرورت هماهنگی میان نیروهای مردمی و انقلابی اشاره کرد و تصریح کرد: از شما جوانان متعهد و انقلابی انتظار می رود که مسائل مردم را مطرح کنید تا حل شود. این حل شدن مهم است و مردم باید شیرینی حل مسائل را بچشند.

در ابتدای این دیدار، شماری از مسئولان استانی سازمان فضای مجازی سراج برخی از فعالیت‌ها و دستاوردهای خود را تشریح کردند که با استقبال سردار جعفری مواجه شد.

منصور امینی، رئیس سازمان فضای مجازی سراج نیز در سخنانی سراج را مجموعه‌ای متعهد و ولایت‌پذیر و مردمی دانست و گفت: برای پیشبرد منویات رهبر انقلاب در گام دوم انقلاب اسلامی در سازمان سراج، دست یاری به سوی همه جوانان مؤمن، انقلابی و متعهد و دوستدار ایران دراز می‌کنیم و برای هم‌افزایی و همراهی با همه نهادها و سازمان‌های انقلابی نظام جمهوری اسلامی آماده هستیم.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: سردار جعفری سپاه صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۸۱۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراها رابط بین نظام، مردم و حاکمیت هستند

ایسنا/گیلان فرماندار رشت گفت: شوراها مورد اعتماد مردم و رابط بین نظام، مردم و حاکمیت هستند و در کمک به دولت نقش آفرینی می‌کنند.

کیا عاشوری امروز ۱۳ اردیبهشت‌ماه در همایش روی ملی شوراهای استان که در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد رشت با حضور استاندار گیلان برگزار شد، اظهار کرد: یکی از مصادیق مردم سالاری دینی با انتخاب اعضای شورا توسط مردم رقم خورد. قبل از انقلاب به سبب حضور مستشاران غربی، مردم در امور کشور و تصمیم‌سازی‌ها نقشی نداشتند و بخاطر سکونت در کشور ما هزینه هم دریافت می‌کردند زیرا در حوزه‌های مختلف تصمیم‌گیری‌ها نقش داشتند.

فرماندار شهرستان رشت افزود: با دریات امام راحل در قانون اساسی تشکیل شورا ابلاغ شد و شما اعضای شورا منشا خیر در شهر و روستاها شدید که تلاش و کار را سرلوحه قرار می‌دهید و تنها هدفتان هم خشنودی و رضایت مردم و توسعه و آبادانی منطقه خودتان است، باید با تجمیع افکار و شناسایی ظرفیت‌ها اقتصاد مقاومتی را عملا اجرایی کنید.

وی با بیان اینکه ظرفیت‌ها و فرصت‌هایی در شهر و روستاها وجود دارد که بر کسی پوشیده نیست، گفت: همواره از ظرفیت شوراها بهره‌مند می‌شویم و در کمک به دولت نقش آفرینی می‌کنید؛ در انتخابات اسفند ۱۴۰۲ افزایش مشارکت با ارتباطات و تعاملات شما محقق شد چراکه مورد اعتماد مردم و رابط بین نظام، مردم و حاکمیت هستید.

عاشوری با اشاره به شکل گیری مجمع مشورتی شوراهای استان بیان کرد: تشکیل مجمع مشورتی شوراها قطعا در بحث جهش تولید و اقتصاد مقاومتی هر شهر و روستا بنابر ظرفیت‌های موجود می‌تواند نقش آفرین باشد.

مهدی جعفری، مدیرکل امور روستایی و عشایری گیلان هم در این مراسم اظهار کرد: آنچه انقلاب را متمایز می‌کند این است که اهداف و آرمانها و پیام‌های انقلاب همواره مهم بوده و پابرجاست و مردمی بودن و مردم محوری از ویژگی‌های این انقلاب بوده و افتخار جمهوری اسلامی از اول تا امروز این است که متکی به آرای مردم است.

وی با بیان این که توسعه متوازن با توسعه روستاها اتفاق می‌افتد، افزود: اگر توسعه در روستاها اتفاق نیفتد منجربه مهارجت و افزایش حاشیه نشینی می‌شود اما آنچه که امروز در جمهوری اسلامی ایران مشهود است این بوده که حکمرانی باید بر پایه مردمی باشد لذا مردم محوری اصول اساسی نظام است.

جعفری تاکید کرد: بهترین مدل برای حکمرانی روستایی و شهری ترکیبی و توسعه مردم پایه است.

فرید اسماعیل‌زاده در ادامه این مراسم گفت: در حال حاضر ۷۰۰۰ نفر از اعضای شوراهای شهر و روستا در استان مشغول به فعالیت هستند که توسط مردم انتخاب شدند.

رئیس شوراهای اسلامی شهر و روستای استان گیلان بیان کرد: تشکیل شوراها نقطه عطفی در توسعه نظام بوده و اعضای شوراها توانسته‌اند تمام وقت و بدون چشمداشت در منطقه خود فعالیت کنند. انتخابات شوراها گام اساسی در راستای حل مشکل کشور بوده است که تحقق این هم تعامل و همکاری است.

وی بیان کرد: مردم انتظار حل مشکلات دارند لذا از دستگاه‌های اجرایی می‌خواهیم که تعامل قوی با نمایندگان مردم در شوراها داشته باشند، شوراها با معرفی استعدادها و موهبت‌های طبیعی، تشکیل تعاونی‌ها و کمک به رونق اشتغال می‌توانند نقش مهمی در توسعه استان ایفا کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیکر شهید «فرزین بلیان» در بانه تشییع شد
  • شوراها رابط بین نظام، مردم و حاکمیت هستند
  • تشریح ۵ گام ارتقای تعلیم و تربیت اجتماعی
  • ظرفیت‌های مردمی در مبارزه با مواد مخدر استفاده شود
  • اصول اساسی نظام «مردم محوری» است
  • ۲۰ توصیه رهبر معظم انقلاب در دیدار فرهنگیان چه بود؟
  • ۲۰ توصیه رهبر انقلاب در دیدار فرهنگیان چه بود؟
  • نقش بی‌بدیل اساتید در مردمی‌سازی ارزش‌های سلامت محور
  • پرستاران ۳۰ درصد از جمعیت نظام سلامت هستند
  • آغاز طرح ملی مشاركت اجتماعی مردم در فضای مجازی از تابستان