Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از افشای یادداشت‌های محرمانه سفیر انگلیس در آمریکا که منجر به برخی اختلافات میان دو کشور و در نهایت استعفای سفیر شد، وزیر امور خارجه بریتانیا در تلاش برای روحیه دادن به دیپلمات‌های کشورش از آنها خواست در هر حال آنچه را که عمیقا به آن اعتقاد دارند بر زبان بیاوردند و پای آن بایستند

به گزارش ایسنا به نقل از بلومبرگ، کیم داروک، سفیر انگلیس در آمریکا، پس از افشای پیام‌های محرمانه‌اش که در آن به انتقاد شدید از دولت ترامپ پرداخته بود، روز چهارشنبه از سمت خود استعفا داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تصمیم از سوی داروک، پس از واکنش‌های توهین‌آمیز و پشت سرهم دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در توئیتر و نیز عدم قاطعیت بوریس جانسون، وزیر امور خارجه پیشین و از گزینه‌های مطرح نخست‌وزیری بریتانیا در دفاع از وی در مناظره تلویزیونی اتخاذ شد.

جرمی هانت، وزیر امور خارجه بریتانیا که در رقابت با بوریس جانسون برای تصدی مقام نخست‌وزیری است، طی پیامش خطاب به دیپلمات‌های بریتانیا که توسط تیم انتخاباتی‌اش منتشر شد، آورده است: "لطفاً بدون ترس و یا منفعت‌طلبی صحبت کنید؛ شما همیشه تمام حمایت لازم را برای انجام کار مهم و حیاتی‌تان خواهید داشت".

به نظر می‌آید که این پیام از سوی هانت، در جهت نمایان ساختن عدم قاطعیت بوریس جانسون برای دفاع از داروک باشد. روزنامه‌های بریتانیا نیز عدم حمایت کافی بوریس جانسون را قدمی اشتباه در راه تصدی نخست وزیری این کشور دانسته‌اند.

پیش‌تر، جرمی هانت، توهین ترامپ به کیم داروک و ترزا می، نخست‌وزیر فعلی بریتانیا را "نامحترمانه و اشتباه" خوانده بود؛ او اعلام کرد که دولت بریتانیا، مسئول تعیین دیپلمات‌هایش است.

دفتر ترزا می اعلام کرده است که فرد جایگزین کیم داروک، "در موعد مقرر" مشخص خواهد شد؛ اما طرفداران بوریس جانسون می‌گویند که این تصمیم، در اختیارات ترزا می نیست و طبق اعلام لیز تروس، معاون وزیر خزانه‌داری انگلیس که از حامیان اولیه جانسون نیز به شمار می‌رود، نخست‌وزیر جدید بریتانیا مسئول تعیین این مقام خواهد بود.

وی درباره توهین‌های ترامپ به داروک و ترزا می بر سر مدیریت بریگزیت، انتقاد خود را بدین صورت عنوان کرد: "من یک میهن‌پرست هستم و دوست ندارم که بشنوم یک خارجی به دولت ما توهین کند؛ اما اساساً، درستی یا نادرستی مسئله هرچه که باشد، این توافق‌نامه [بریگزیت] در موارد متعددی نتوانسته است اجرا شود و یک تنگنا به شمار می‌آید. حال ما به یک رویکرد جدید احتیاج داریم و این مسئله از هر زمانی حیاتی‌تر است".

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بریتانیا انگليس آمريكا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۸۲۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنجال سفر‌های هوایی لوکس دیوید کامرون

 به گزارش «دیلی میرر» وزیر امور خارجه انگلیس به‌تازگی برای یک سفر پنج روزه به تاجیکستان، قرقیزستان، ازبکستان، ترکمنستان، قزاقستان و مغولستان با هواپیمای «امبرائر لینژ ۱۰۰۰» سفر کرد.

«اتحادیه هوانوردی»، شرکت چارتری که این جت را اداره می‌کند، در وب‌سایت خود درباره این نوع هواپیما نوشته است که یک متخصص سرو نوشیدنی‌های الکلی در داخل به مسافران کمک می‌کند و یک منوی غذایی مناسب برای مسافران درخواست‌کننده فراهم می‌کند.

از دیگر ویژگی‌های این هواپیما، می‌توان به میز ناهارخوری اختصاصی آن، به‌علاوه یک مکان استراحت جداگانه با مبلمان بسیار راحت و بزرگ اشاره کرد.

«امیلی تورنبری» دادستان کل دولت سایه انگلیس در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «می‌دانم که دیوید کامرون ممکن است در سفر به چندین کشور در یک هفته نیاز به اجاره هواپیما داشته باشد، اما این توجیهی ندارد که صد‌ها هزار پوند با هزینه مالیات‌دهندگان برای اجاره یکی از مجلل‌ترین جت‌های خصوصی موجود در بازار هزینه کند.»

هواپیمای «امبرائر لینژ ۱۰۰۰»

قبل از سفر کامرون، دولت لندن گفت وزیر خارجه انگلیس از این سفر برای «ارتقای فرصت‌ها برای کسب‌وکار‌های بریتانیایی استفاده خواهد کرد و ۵۰ میلیون پوند بودجه جدید برای حمایت از حاکمیت و استقلال دولت‌ها در سراسر این منطقه اعلام خواهد کرد.»

به دنبال جنجال‌های به وجود آمده، یک سخنگوی دفتر امور خارجه، مشترک المنافع و توسعه انگلیس گفت: «وظیفه وزیر خارجه مستلزم سفر به خارج از کشور برای پیگیری منافع بریتانیاست. این موثرترین راه برای انجام این کار در این مورد بود. ارزش پول در تمام تصمیمات سفر در نظر گرفته می‌شود و هزینه‌ها به طور معمول برای شفافیت منتشر می‌شود.»

سال گذشته، «جیمز کلورلی» وزیر خارجه وقت انگلیس که قبل از کامرون مشغول به کار بود، به خاطر قبض ۴۰۰ هزار یورویی (۳۴۸۰۰۰ پوند) بابت استفاده از همین مدل هواپیما برای یک تور هشت روزه در کارائیب و آمریکای لاتین مورد انتقاد قرار گرفت.

در همین حال «ریشی سوناک» نخست‌وزیر انگلیس به دلیل علاقه‌اش به سفر‌های هوایی کوتاه‌مدت برای سفر‌های داخل بریتانیا مورد انتقاد قرار گرفته است.

طبق اعلام دفتر نخست‌وزیری، در فوریه ۲۰۲۳ ریشی سوناک از «دورست» با هلیکوپتر به لندن سفر کرد و صبح روز بعد با جت به این منطقه واقع در جنوب‌غربی انگلستان بازگشت. سوناک ماه گذشته هم طی ۱۰ روز سه مرتبه از هواپیما‌های نیروی هوایی سلطنتی استفاده کرد. او برای عزیمت به مراسمی، یک پرواز چهل دقیقه‌ای در هواپیمایی با ۱۴ صندلی به «بلک‌پول» واقع در «لنکشایر» داشت و به سوالات مردم پاسخ داد. این سفر، بعد از پرواز‌های او به «اسکاتلند» و «لیدز» انجام شد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • وزیر خارجه انگلیس: ایران منطقه را بی ثبات می کند
  • ادعای وزیر خارجه انگلیس علیه ایران
  • ادعای وزیر امور خارجه انگلیس درباره پیشنهاد آتش‌بس ۴۰ روزه به حماس
  • اظهارات وزیر خارجه انگلیس درباره توافق آتش بس در غزه
  • ادعای تکراری وزیر خارجه انگلیس علیه ایران
  • ادعای وزیر خارجه انگلیس : ایران منطقه را بی‌ثبات می‌کند!
  • پیام امیرعبداللهیان به همایش روز ملی خلیج فارس
  • وزیر خارجه اردن: نتانیاهو جنگ غزه را باخته است
  • اردن : نتانیاهو جنگ غزه را باخته است
  • جنجال سفر‌های هوایی لوکس دیوید کامرون