Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:  

تبادل اطلاعات بین دستگاه‌های حاکمیتی، علاوه بر ایجاد شفافیت بیشتر در حوزه های عملکردی، به توسعه فعالیت‌های سازمانی نیز منتهی خواهد شد.

به گزارش نبض بازار به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی، سید قاسم نعمتی که در کمیسیون فنی و تخصصی وزارت امور اقتصادی و دارایی سخن می‌گفت، با تاکید بر نهادینه سازی اقتصاد هوشمند و اشاره به این مطلب افزود: در جهان امروز جمع آوری دیتا و تحلیل داده ها و تبادل منطقی آن از روش های اصلی شکوفایی اقتصادی به شمار می رود و سیاست کلی بیمه مرکزی تبادل اطلاعات با تمامی دستگاه های مرتبط است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات بیمه مرکزی از سامانه سنهاب به عنوان مرکز عملیات و ساماندهی فرآیند سیستمی و شاخص های الکترونیکی صنعت بیمه یادکرد و گفت: کسب رتبه نخست توسط سامانه سنهاب در بین تمامی دستگاه های اجرایی یک دستاورد بزرگ برای صنعت بیمه کشور است، اما هنوز برای تکمیل سیستم داده پردازی و تحلیل اطلاعات راه درازی در پیش داریم.
وی تکمیل زیرساخت های فن آوری و همکاری تنگاتنگ مراکز فاوای صنعت بیمه را زمینه ساز تسهیل فعالیت های بیمه گری و کاهش تقلبات و تخلفات عنوان کرد و افزود: صنعت بیمه پتانسیل های نهفته بسیاری دارد که با در بستر فن آوری از مرحله ایده به محصول تبدیل خواهد شد.
نعمتی با اشاره به ورود استارتاپ ها و جوانان باانگیزه مبتکر و پویا به صنعت بیمه، خاطرنشان کرد: ایده های نو به حمایت‌های جدی نیاز دارند و در همین راستا استارتاپ‌ها در چارچوب قانون و نظارت های فنی می توانند در توسعه صنعت بیمه نقش کلیدی ایفا کنند.
رئیس مرکز فاوا بیمه مرکزی از فراهم سازی زمینه کافی برای صدور مجوز کارگزاری به استارتاپ‌های بیمه خبر داد و گفت: صنعت بیمه در حوزه شبکه فروش به یک دگردیسی بزرگ نیاز دارد و شبکه سنتی فروش اعم از نمایندگی ها و کارگزاری ها باید خود را با تکنولوژی های روز همراه کنند.
وی به ظرفیتهای مرکز فناوری اطلاعات بیمه مرکزی برای حذف کاغذ در فرایند صدور بیمه‌نامه‌های شخص ثالث اشاره کرد و گفت: صنعت بیمه در مسیر دیجتال شدن به سمت هوشمندی حرکت می کند که این امر علاوه بر تسهیل امر بیمه گری و ایجاد تنوع در رشته های بیمه ای به همگانی سازی این صنعت و توسعه بازار موجود نیز کمک خواهد کرد.
در پایان این نشست اعضای کمیسیون با قدردانی از پیشتازی نهاد ناظر صنعت بیمه در عرصه تبادل اطلاعات نسبت به بهره‌گیری از سایر دستگاه‌های اجرایی از تجارب بیمه مرکزی در حوزه فاوا تاکید کردند و به طرح دیدگاه‌های خود پرداختند.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۸۴۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پژمان‌فر: بانک مرکزی صدور چک را منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک کند

رییس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی گفت: در جلسه کمیسیون اصل نود مقرر شد اقدامات لازم برای الزام افراد به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان برای صدور دسته چک از سوی بانک مرکزی صورت پذیرد.

به گزارش ایسنا، نصرالله پژمان فر در توضیح جلسه کمیسیون اصل نودم قانون اساسی بر اجرای قوانین موضوع فعالیت سامانه املاک و اسکان گفت:کمیسیون اصل نود از ابتدای دوره فعالیت خود در مجلس یازدهم موضوع سامانه املاک و اسکان را پیگیری کرد. این حکم قانونی از سال ١٣٩٤ یعنی زمان تصویب ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیاتهای مستقیم اجرایی نشده بود، در مراحل اولیه و استقرار سامانه اجرا شد.

وی ادامه داد: پس از آن در مراحل مختلف و با تشکیل جلسات تخصصی و با حضور دستگاه‌های مرتبط وظایف هر دستگاه در تعامل با سامانه املاک و اسکان پیگیری شد و احکام آئین نامه ها و مقررات اجرا شدند. به عنوان مثال در جلسات برگزار شده در سال های ١٤٠١ و ١٤٠٢ ، سازمان های ثبت اسناد و املاک کشور و وزارت آموزش و پرورش فعالیت‌های مصوب در خصوص سامانه را اجرا کرده و اقدامات اجرایی مشخص آنها از طریق سامانه املاک و اسکان صورت می پذیرد.

وی یادآور شد: در جلسه ۹ اردیبهشت که با حضور مدیران سازمان ثبت احوال، بانک مرکزی، کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیک و اعضای کمیسیون برگزار شد، ابتدا مدیران سامانه املاک و اسکان گزارشی از آخرین وضعیت سامانه را ارائه کردند. مطابق این گزارش تابحال ٥٧٠ هزار واحد خانه خالی در شهرهای بالای ۱۰۰ هزار نفر شناسایی شد که اخطارهای لازم به صاحبان آنها مبنی بر پرداخت مالیات ارسال شده است.

رییس کمیسیون اصل نود اضافه کرد: همچنین بیش از ۷۰ درصد اطلاعات اسناد تک برگ ارائه شده از سوی سازمان ثبت اسناد در سامانه وارد شده است که با اتصال سامانه خودنویس، اطلاعات مؤجران و مستأجران نیز به این سامانه متصل شده است.

وی توضیح داد: مدیران سامانه بیان کردند که در حال حاضر اطلاعات خرید و فروش در دفاتر اسناد رسمی بصورت برخط به سامانه املاک و اسکان اتصال است و محل سکونت اصلی ۷۵ میلیون کد ملی بر مبنای کد پستی در سامانه مذکور احصاء شده است.

پژمان فر همچنین گفت: در بخش دوم جلسه مقرر شد اقدامات لازم برای الزام افراد به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان برای صدور دسته چک از سوی بانک مرکزی صورت پذیرد. سازمان ثبت احوال نیز مکلف شد اقدامات اولیه برای ارائه خدمات چهارگانه خود یعنی تولد ،ازدواج، طلاق و وفات از طریق تعیین محل اقامت توسط سامانه املاک انجام دهد.

وی ادامه داد: با بررسی اقدامات کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیک مقرر شد اقدامات دستگاه‌های اجرایی به دقت توسط این کارگروه رصد شده و مصوبات کارگروه در خصوص سامانه مورد نظارت و تعقیب جدی قرار گیرد و در صورت استنکاف دستگاهها از انجام تکالیف قانونی خود، موارد ضمن ارجاع به مرجع قضایی مطابق قانون برای اقدامات نظارتی به کمیسیون اصل نودم ارسال شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • آغاز به‌کار نمایشگاه تخصصی فرانچایز در ایران‌مال
  • سرعت پیشرفت صنعت با حوزه سرمایه‌گذاری متناسب نیست
  • اتصال آنلاین اطلاعات خرید و فروش به سامانه املاک و اسکان
  • تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها
  • شیوه بیمه خودرو تغییر می‌کند
  • سهم ۶۰ درصدی کارگران مرکزی از آمار بیمه‌شدگان
  • ۶۰ درصد بیمه شدگان اجباری استان مرکزی قشر کارگر هستند
  • پژمان‌فر: بانک مرکزی صدور چک را منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک کند
  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند