Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل گفت: با افتتاح اینترنت پرسرعت در ۵۳۰ روستای استان به زودی تمامی روستاهای بالای ۲۰ خانوار از این نعمت بهره‌مند خواهند شد. ۲۲ تير ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۸ استانها اردبیل نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، بهروز رزمی پیش از ظهر امروز در جلسه بررسی پروژه‌های حوزه آی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سی.تی در اردبیل اظهار داشت: اقدامات و عملکرد وزارت ارتباطات در عرصه های مختلف ارتباطات و فناوری قابل توجه بوده است و راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات یکی از پروژه‌های مهم این وزارتخانه محسوب می‌شود و تدبیر ارزشمند برای پایداری خدمات ارتباطی است.

وی با معرفی ساختار تشکیلاتی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و واحدهای ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در حال حاضر تمامی شهرها و روستاهای استان دارای صد درصد تحت پوشش تلفن ثابت قرار دارند و تمامی شهرهای استان از نعمت نسل سوم و چهارم تلفن همراه بهره‌مند هستند.

طرح همگام با کشاورزی در روستاهای اردبیل اجرا می‌شودمیزان برخورداری روستاهای اردبیل از نعمت گاز به 98 درصد افزایش می‌یابدقرارگاه پیشرفت و آبادانی طرح جمع‌آوری زباله را در روستاهای اردبیل اجرا می‌‌کند‌

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل با اشاره به توسعه دسترسی به اینترنت پرسرعت در روستاهای استان بیان کرد: با تلاش‌هایی که انجام شد، از یک هزار و 600 روستای استان تعداد 830 روستا در دو سال گذشته از نعمت اینترنت پرسرعت برخوردارند و با افتتاح اینترنت پرسرعت در 530 روستا دیگر به زودی تمامی روستاهای بالای 20 خانوار از این نعمت بهره‌مند خواهند شد.

رزمی با بیان اینکه پایش مستمر وضعیت ارتباطی مناطق مختلف استان در دستور کار این اداره کل قرار دارد، افزود: با برنامه‌ای که برای پایش وضعیت ارتباطی روستاها در سطح استان آغاز کرده‌ایم تیم‌های فنی از این هفته به صورت دقیق وضعیت ارتباطی را پایش کرده و گزارش دقیق را برای رفع مشکلات بر اساس اولویت ارائه می‌دهند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل تصریح کرد: با تلاشی که وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و مجموعه وزارت در زمینه ایجاد شبکه ملی اطلاعات انجام داده اند، سه فاز از این شبکه مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.

وی شبکه ملی اطلاعات را متشکل از سه لایه زیرساخت، خدمات و تولید محتوا خواند و گفت: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان متولی و مسئول ایجاد زیرساخت‌های لازم برای راه اندازی این شبکه، در تحقق رسالت‌های خود در شبکه ملی اطلاعات کارنامه درخشانی داشته است.

انتهای پیام/ ع

R41374/P/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۸۴۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت

طیبه بلوردی معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از صدور مجوز راه‌اندازی مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» این واحد دانشگاهی خبر داد و اظهار کرد:‌ پس از بررسی‌های لازم حوزه معاونت پژوهشی واحد سیرجان درصدد راه‌اندازی مرکز تحقیقات هوش مصنوعی برآمد که با طرح موضوع در جلسه کمیته برنامه‌ریزی و هماهنگی مراکز تحقیقاتی سازمان مرکزی دانشگاه با راه‌اندازی این مرکز تحقیقاتی موافقت و مجوز آن توسط معاونت تحقیقات، نوآوری و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی صادر شد. ️

وی افزود:‌ با توجه به ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان، ارتباط تنگاتنگ با صنایع و معادن و به لحاظ جایگاه استراتژیک در حوزه تولید علم و سوابق درخشان در زمینه فنی و مهندسی، علوم پایه و فناوری‌های همگرا، کشاورزی و علوم انسانی، به‌ویژه رشته‌های مهندسی کامپیوتر، مهندسی برق و مهندسی پزشکی نیاز به مرکز تحقیقات هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء ارائه احساس می‌شد.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان گفت: امروزه هوش مصنوعی راه خود را به علوم و صنایع مختلفی همانند آموزش و پژوهش، سلامت و بهداشت، تجارت، مالی، فناوری اطلاعات، امنیت، تولید، حمل‌ونقل و... باز کرده و این ظرفیت را دارد که در حوزه‌های مختلف وارد شود و آنها را متحول کند.

بلوردی عنوان کرد:‌ امید است که با کمک و توانایی اعضای هیئت علمی و استادان مجرب در زمینه هوش مصنوعی (AI) و دیگر رشته‌ها در مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان با توسعه الگوریتم‌های هوشمند، تحقیقات راهبردی و کاربردی برای تولید علم و فناوری در زمینه هوش مصنوعی با هدف توسعه فناوری و کاربرد‌های آن در صنایع و بازار‌های مختلف به‌ویژه صنعت فولاد و معادن ارائه می‌شود.

به گزارش آنا، حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان چندی قبل موفق به اخذ مجوز مرکز تحقیقات صنعت، معدن و فولاد شده که با همکاری شرکت ماهان سیرجان کار‌های تحقیقاتی خور را به‌زودی آغاز خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای پروژۀ فیبر نوری در هرمزگان تسریع می‌شود
  • رتبه اول کشوری در زمینه انجام تکالیف قانونی صدور مجوز
  • وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد
  • درز اطلاعات محرمانه ارتش آلمان در اینترنت
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • توسعه 6G در ژاپن با سرعتی ۵۰۰ برابر نسل پنجم!
  • عکس معناداری که آذری جهرمی منتشر کرد
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد