Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخستین گروه جهادی دانشجویی خراسان شمالی فعالیت جهادی خود در تابستان ۹۸ را با ساخت ۲ واحد مسکونی برای آسیب‌دیدگان سیل و در راستای طرح جهاد همبستگی ملی آغاز کرد.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسین اکبری؛ این روز‌ها اخبار هواشناسی را که نگاه می‌کنیم، مهم‌ترین خبرش افزایش دما است، آفتاب روز به روز داغ‌تر می‌شود و حرارت کارگرانی که مجبورند صبح تا شب برای به دست آوردن روزی حلال تلاش کنند بیشتر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
اما عده‌ای را می‌شناسیم که در این حرارت سوزان بدون دریافت یک ریال مزد، آستین بالا می‌زنند، به دورافتاده‌ترین روستا‌ها می‌روند و زیر آفتاب کار می‌کنند و عرق می‌ریزند.

واضح است که این عده افرادی هستند که در قالب اردو‌های جهادی به پا خواسته تا بتوانند بخشی از درد‌های قشر محروم را رفع کنند و البته که موفق بوده اند. این موفقیت را زمانی متوجه می‌شویم که با مردم روستا صحبت می‌کنیم. آن‌ها با همان لهجه روستایی خود طوری جهادگران را دعا می‌کنند که خستگی‌ای در بدن نمی‌ماند.

در راستای این حرکت پسندیده و پس از پایان امتحانات دانشگاه، دانشجویان نیز به این سمت می‌شتابند و اینک اولین گروه جهادی دانشجویان خراسان شمالی کار خود را در روستای کالیمانی و حسن آباد که در سیلاب‌های ابتدای سال آسیب دیده بودند، شروع کرده اند.

دانشجویان پسر جهادی دانشگاه پیام نور بجنورد که با نام تیم جهادی شهید علم الهدی معروف هستند از هفدهم تیرماه کار خود را آغاز کرده اند. هدف اصلی ساخت ۲ واحد مسکونی برای خانواده‌های عضو کمیته امداد که در جریان سیل خانه خود را از دست داده بودند است.

این دانشجویان که در راستای طرح جهاد همبستگی ملی فعالیت می‌کنند علاوه بر ساخت این ۲ منزل سعی می‌کنند فعالیت‌های فرهنگی و آموزشی را فراموش نکرده و در این راستا نیز اقداماتی را به ثمر برسانند.

در ادامه توضیحات مسئول گروه جهادی دانشگاه پیام نور خراسان شمالی را می‌بینید.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی
اما شور و نشاط موجود در بین این جوانان که بدن هایشان به نظر خستگی پذیر نیست، بسیار درجه بالایی دارد. آن‌ها علاوه بر فعالیت‌های خود، سعی می‌کنند فضایی شاد را نیز به ارمغان بیاورند تا روحیه بالاتری برای خدمت به محرومان داشته باشند. در ادامه کلیپ ورزش صبحگاهی دانشجویان دانشگاه پیام نور بجنورد که سعی دارند کودکان روستا را به خنده وادار کنند، مشاهده می‌کنید.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   نمازی که دیگر قضا نشد!
اما فعالیت‌های جهادی رابطه معناداری با افزایش معنویت بین جهادگران دارد. هرچند در روستای حسن آباد خراسان شمالی مسجد مجلل، قاری برجسته و یا مداح معروفی وجود ندارد، اما دانشجویان از حس‌های معنوی خود می‌گویند. یکی از دانشجویان حس خود را اینگونه شرح می‌دهد: نمی‌دانم چرا در این روستا علی رغم خستگی زیاد، در زمان اذان صبح قبل از آن که کسی بیدارم کند خودم بیدار می‌شوم در حالی که در منزل علاوه بر این که هشدار موبایل خودم را بار‌ها تنظیم می‌کنم، خسته نیز نیستم، اما بسیاری از نماز‌های صبحم قضا می‌شود. این محیط معنویت ندارد. معنویت در کمک به افراد مستضعف نهفته است.

گروه جهادی شهید علم الهدی دانشگاه پیام نور بجنورد که به مدت ۱۰ روز در این منطقه حضور دارد، پس از ساخت بدنه اصلی ۲ منزل به کار خود پایان خواهد داد.

لازم به ذکر است سپاه حضرت جوادالائمه خراسان شمالی وعده داده است که تا پایان سال ۹۸، مجموعا ۵۰۰ منزل را تحویل کمیته امداد و بهزیستی دهد که برای محقق شدن این وعده دانشجویان جهادی دانشگاه‌های استان در تلاش هستند.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشجویان جهادی خراسان شمالی خراسان شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۸۶۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دعوت از گروه‌های جهادی خراسان رضوی برای مشارکت بیشتر در طرح تحول روستایی

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، یعقوبعلی نظری در نشست با مسئولان، صاحب نظران و حلقه‌های میانی مردمی سازی تولید که در چارچوب دیدار‌های نخبگانی در دفتر استاندار برگزار شد، گفت: امروز برای عرضه محصولات نباید وابسته مکان بود و باید از بستر‌های متفاوت برای عرضه محصولات بهره گرفت.

وی با بیان اینکه تولیدات بدون نیاز به کارخانه امروز وجود دارد  خطاب به حاضران افزود: شما به واسطه تجربه تعاملات خود با مدیران باید روش‌های جدید خلق کنید.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به اینکه جریان اقتصادی استان قابل قبول است، تاکید کرد: براساس فرمایش  مقام معظم رهبری که گفته اند: موانع بخش خصوصی را بردارید، وظیفه ما این است که مانع ایجاد نکنیم،  بر این اساس باید فرهنگ سازی کنیم تا مانع ایجاد نشود و موانع موجود را برداریم و در گام بعدی باید اقدام به تسهیل و روان سازی کنیم.

نظری با بیان اینکه تکلیف جریان اقتصاد استان از نظر ما روشن است، یادآور شد:  با بخش خصوصی و شورای گفت‌وگوی دولت به طور کامل در تعامل هستیم و موضوعات به خوبی دنبال می‌شود.

وی با تاکید بر اتکا به بهره‌وری گفت: ظرفیت‌های مردمی روستا‌ها و گروه‌های جهادی مقیم در روستا می‌توانند  در این زمینه تاثیرگذار باشند و ظرفیت‌ها را بازشناسی و مشکلات روستا را احصا کنند.

استاندار خراسان رضوی فعال شدن کارخانه‌های راکد و احیای قنات‌های موجود در روستا‌های استان را از اقداماتی برشمرد که می‌توان ازظرفیت‌های مردمی و گروه‌های جهادی بهره گرفت.

نظری افزود: گفت: با همت گروه‌های جهادی و بسیج مردم می‌توان با یک همت اعتبار در یک سال ۳ هزار قنات در خراسان رضوی را احیا کرد تا آب در روستا‌ها جاری شود

دیگر خبرها

  • دعوت از گروه‌های جهادی خراسان رضوی برای مشارکت بیشتر در طرح تحول روستایی
  • انگیزه دانشجویان از تداوم اعتراضات؛ در کوی دانشگاه‌های آمریکا چه می‌گذرد؟
  • اجرای بزرگ‌ترین پروژه درمانی خراسان شمالی آغاز شد
  • آغاز بزرگ‌ترین پروژه درمانی خراسان شمالی/ کلنگی که در نهایت بر زمین خورد
  • تلاش برای مردمی کردن اقتصاد در خراسان جنوبی
  • آمادگی برای ساماندهی ۵۸۰۰ گروه‌ جهادی در خراسان رضوی/دستگاه‌های اجرایی با گروه‌های جهادی متصل می‌شوند
  • آمادگی برای ساماندهی ۵۸۰۰ گروه‌ جهادی در خراسان رضوی
  • گام های بسیج سازندگی خراسان جنوبی برای مردمی کردن اقتصاد
  • ایجاد اشتغال برای بیش از 7 هزار نفر توسط صندوقهای قرض الحسنه بسیج سازندگی
  • آغاز نخستین بازرسی و نظارت خانه‌های محیط زیست کشور از گیلان