Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو انجمن پوست استان فارس نسبت به انجام خالکوبی و تاتو در آرایشگاه‌ها و محیط‌های ناایمن هشدار داد و گفت: این امر می‌تواند منجر به عفونت‌های پوستی یا هپاتیت شود. ۲۲ تير ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۹ استانها فارس نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز،  امروزه تب زیبایی در بین جوانان و نوجوانان به یک دغدغه بزرگ تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با گسترش فضای مجازی و از آن طرف گسترش دامنه تبلیغات اعم از مجاز و غیر مجاز جوانان و نوجوانان زیادی  به سمت تقلیدهای کورکورانه  از برخی رفتارهای مخرب روی آورده‌اند. 

تغییر در رفتار‌ها و سبک زندگی مردم، جامعه را از هویت و فرهنگ اصیل خود تهی می‌کند و نسل‌های آینده را دچار مشکل‌های هویتی و شناختی می‌سازد.اصطلاح  مد روز که این روزها در بین جوانان و نوجوانان بیشتر از هرچیز دیگری اهمیت پیدا کرده است در بسیاری از موارد فرد را دچار تنش‌ها و چالش‌هایی می‌کند که گاها افراد را به سمت رفتار های کاذبی  همچون مدل موی عجیب و غریب، لباس‌های مغایر با فرهنگ و عرف جامعه و حک کردن نقش‌ها و نگاره‌های خاص با اشکال متفاوت  بر قسمت‌های مختلف بدن که در اصطلاح به آن «تاتو» می‌گویند، سوق می‌دهد. 

تاتو یکی از آسیب‌های اجتماعی است که در سال‌های اخیر در بین برخی از مردم کشور رواج یافته و به نوعی فرهنگ وارداتی محسوب می‌شودکه با گذشت زمان سهم زنان و دختران نسبت به مردان قابل ملاحظه است.

 جدا از اینکه امروزه خالکوبی یا به شکل گسترده‌تر تاتو یک فرهنگ نابهنجار و یک اختلال روان‌شناختی محسوب می‌شود که فرد به دلایل زیادی از جمله خودنمایی و متفاوت بودن به سمت آن گرایش پیدا می‌کند، عوارض و مشکلات ناشی از آن قابل توجه است که در این باره گفت‌وگویی با مهدی قهار ترس فوق تخصص پوست و زیبایی و عضو انجمن پوست استان فارس انجام گرفت.

این عضو انجمن پوست استان فارس اظهار داشت: امروزه با استفاده از دستگاه‌های جدید که سرعت بسیار بالایی دارند خالکوبی از شکل سنتی آن خارج شده  و می‌توانند تاتوهای گسترده‌تری نسبت به شکل سنتی به وجود آورد. 

خالکوبی در ایران نشات گرفته از حس حقارت استشنا با خالکوبی جان مرد جوان را گرفت +عکس«تتو و خالکوبی» منجر به معافیت سربازی نمی‌شود

وی با بیان اینکه استفاده از رنگ‌های ترکیبی در تاتوهای امروزی سبب بروز مشکلات پوستی می‌شود، گفت: در گذشته خالکوبی بیشتر در قهرمانان استفاده می‌شد و تک رنگ بودن طرح‌ها و نقش‌هایی که بر بدن حک می‌شد نسبت به شکل امروزی ایمن‌تر بود. 

قهارترس افزود: نمک موجود در این رنگ‌ها سبب واکنش‌های خود ایمنی در پوست می‌شود که می‌تواند از یک واکنش ساده حساس به نور، آلرژی تا عفونت‌های پوستی و ایجاد گرانولوم در پوست شود که در اصطلاح به آن سارکوئیدوزیس می‌گویند و ممکن است سبب ایجاد زخم و التهاب شود.

این فوق تخصص پوست با بیان اینکه استفاده از یک دستگاه و یا سوزن برای چندین نفر امکان ابتلا به بیماری‌های خطرناک خونی همچون هپاتیت و ایدز را بالا می‌برد، نسبت به این موضوع هشدار داد. 

عضو انجمن پوست و زیبایی استان فارس با بیان اینکه جذابیت تاتو بعد از مدتی به پشیمانی تبدیل می‌شود بیان کرد: این پشیمانی تا جایی است که فرد تاتوکار به دنبال راهی برای پاک کردن آن می‌گردد. 

قهار ترس در پاسخ به این سوال که  آیا می‌توان با داروهای شیمیایی یا گیاهی اقدام به پاک کردن نقش‌ها و طرح‌های تاتو کرد، گفت: پاک کردن تاتو از روی پوست به سختی امکان‌پذیر است و تنها دستگاهی که می‌تواند اینکار را انجام دهد، دستگاه Q-SWITCH است که حتما باید توسط پزشک در مراکز بهداشتی و درمانی صورت گیرد. 

وی با هشدار به افرادی که اقدام به پاک کردن تاتو با ابزار و مواد دیگر در آرایشگاه‌ها می‌کنند، گفت: در آرایشگاه‌ها از رنگ‌های همرنگ پوست یا مواد شیمیایی برای پاک کردن تاتو به کار رود  که می‌تواند سبب ایجاد رنگ‌های تیره روی پوست و آسیب‌های جدی شوند. 

انتهای پیام/ ز

R41382/P/S6,61/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۸۷۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری مدیر یک آرایشگاه زنانه به خاطر تبلیغ کودک‌همسری

به گزارش همشهری آنلاین، سرهنگ داود معظمی گودرزی رئیس پلیس فتا تهران بزرگ با اشاره به انتشار ویدیویی از یک دختربچه در فضای مجازی و معرفی او به عنوان یک تازه عروس گفت: انتشار این ویدیو موجی از واکنش منفی افکار عمومی و به خصوص کاربران فضای مجازی و فعالان حوزه حقوق کودک را درپی داشت. در همین راستا نیز پلیس فتا رسیدگی به موضوع را در دستور کار خود قرار داد و ابتدا تیم رصد و پایش این پلیس مبدا اصلی انتشار این ویدیو را مورد شناسایی قرار دادند.

وی با بیان اینکه در بررسی‌های انجام شده، مشخص شد که این ویدیو از سوی یک سالن زیبایی ضبط و منتشر شده است، گفت: در ادامه با پیگیری‌ها و هماهنگی‌های انجام شده، مدیر سالن زیبایی که ویدیوی مذکور را تولید و منتشر کرده بود به پلیس فتا تهران بزرگ شد.

معظمی گودرزی با بیان اینکه در جریان تحقیقات انجام شده، مشخص شد که موضوع ازدواج این کودک سناریوی تبلیغاتی مدیر این آرایشگاه برای جذب مشتری و دنبال‌کننده در اینستاگرام بوده و به هیچ عنوان صحت ندارد، گفت: این زن پس از مواجهه با ماموران اعلام کرد که از عواقب کار خود بی اطلاع بوده و ضمن ابراز پشیمانی از عمل خود گفت که دختربچه نوجوان فرزند یکی از مشتریان آرایشگاهش بود و چون قصد داشته اقدام به ایجاد تبلیغ در فضای مجازی کند، این کودک را به عنوان یک عروس معرفی و آرایش کرده است.

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با بیان اینکه برای این خانم به دلیل سوءاستفاده از کودکان و ... پرونده‌ای تشکیل شد، گفت: صفحه اینستاگرامی مذکور نیز با دستور قضایی از دسترس خارج و متهم نیز به همراه پرونده متشکله و برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا گردید .

وی ادامه داد: همچنین کارشناسان اداره مبارزه با جرائم علیه کودکان و بانوان پلیس فتا با والدین این کودک نیز ارتباط برقرار کرده و ضمن ارائه مشاوره‌های لازم به آنان تاکید کرد که صیانت از هویت و شخصیت فرزندنشان نیز برعهده آنان بوده و بی توجهی و هرگونه آسیب به آن موجب مجازات قانونی است.

معظمی گودرزی با هشدار به مردم و به خصوص کاربران فضای مجازی گفت: در قانون حمایت از اطفال و نوجوانان و همچنین کنوانسیون حقوق کودک که کشورما نیز به آن پیوسته صراحتا هرگونه سوءاستفاده از کودکان و وارد کردن آسیب جسمی و روحی به وی را جرم انگاری کرده است. در همین راستا نیز پلیس فتا در عمل به قانون با چنین مواردی برخورد خواهد کرد. کما اینکه در گذشته نیز با موردی که پدری فرزندش را به بیان کلمات و انجام رفتارهای بزرگسالانه و حتی شرب خمر تشویق کرده و تصاویرش را در فضای مجازی منتشر کرده بود، برخورد کرد و در پرونده‌ای دیگر نیز با والدین نوجوانی که برای جذب دنبال کننده فرزند خود را به رفتارهای غیراخلاقی و بی احترامی به مقام مادر تشویق کرده بودند، برخورد شد.

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ ادامه داد: لذا به افرادی که قصد دارند تا برای انجام تبلیغات، افزایش دنبال کننده یا هر موضوع دیگری اقدام به ساخت ویدیو یا انتشار تصاویر نا متعارف و نامناسب از کودکان کنند، هشدار می‌دهم که پلیس فتا با آنان برخورد خواهد کرد و والدین نیز باید بدانند که چنین اقدامات و رفتارهایی گرچه ممکن است در کوتاه مدت منجر به افزایش دنبال کننده یا جلب شدن توجه به سوی فرزندنشان شود، اما در دراز مدت آثار مخرب فراوانی در روند شکل گیری شخصیت و شرایط روحی کودکان برجای خواهد گذاشت که جبران ناپذیر است.

کد خبر 848724 منبع: ایسنا برچسب‌ها خبر مهم پلیس فتا كودك‌همسري آرایشگاه اینترنت - اینستاگرام حوادث ایران

دیگر خبرها

  • ۷ تاثیر شگفت انگیز و باورنکردنی سفیده و زرده تخم مرغ برای پوست و مو
  • هشدار سازمان هواشناسی نسبت به افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج دریای خلیج فارس
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • سیگار نابودگر ظاهر و زندگی افراد؛ از آسیب‌های پوستی تا تهدید سلامتی
  • بازداشت فرد متخلف در تبلیغ یک آرایشگاه زنانه
  • تبلیغات عجیب در اینستاگرام برای آرایشگاه؛ مروج کودک‌همسری بازداشت شد! + تصویر
  • افزایش ایست‌های بازرسی در پی افزایش جرم و جنایت در لندن
  • دستگیری مدیر یک آرایشگاه زنانه به خاطر تبلیغ کودک‌همسری
  • بازداشت مروج کودک همسری برای تبلیغ آرایشگاه زنانه
  • ترویج کودک همسری در اینستاگرام برای تبلیغ آرایشگاه زنانه