Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ، اصغر خوشخو مدیر جهادکشاورزی تربت جام گفت: این میزان سطح زیر کشت نسبت به سال گذشته ۲۰۰ هکتار افزایش داشته است.

وی با بیان اینکه برداشت خربزه از سطح مزارع این شهرستان آغاز شده است تصریح کرد: متوسط برداشت خربزه از هر هکتار افزون بر ۲۰ تن است و پیش‌بینی می‌شود در مجموع بیش از ۲۴۰ هزار تن خربزه از سطح مزارع خربزه این منطقه برداشت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 مدیر جهادکشاورزی تربت جام گفت: با توجه به کمبود منابع آبی و اُفت سفره‌های آب زیر زمینی در حال حاضر بیش از ۸۵ درصد مزارع این محصول در تربت جام به روش‌های نوین آبیاری مجهز شده است.

خوشخو به کشت ۹۰ درصدی محصول خربزه به روش مالچ پلاستیکی اشاره کرد و افزود: ۳۵ درصد از مزارع خربزه تربت جام به روش نشایی کشت می‌شود و در سال جاری بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار عدد نشای خربزه در گلخانه‌های این شهرستان تولید شد.

وی با بیان اینکه همه ساله برداشت این محصول در تیر ماه آغاز می‌شود و تا مهر ماه ادامه دارد تصریح کرد: با هدف مبارزه با آفات و بیماری‌ها در سال زراعی جاری بیش از سه مرحله در طول فصل کاشت و برداشت این محصول مبارزه با آفات و بیماری‌ها در سطح مزارع خربزه این شهرستان انجام شده است.

مدیر جهادکشاورزی تربت جام گفت: این محصول بیش از هزار و ۵۰۰ بهره بردار در تربت جام دارد که در راستای حمایت از کشاورزان در سال زراعی جاری بیش از سه هزار و ۶۰۰ تن انواع کود‌های شیمیایی در بین کشاورزان خربزه کار این شهرستان توزیع شد.

شهرستان تربت جام با ۴۵ هزار کشتزار و تولید سالانه بیش از ۳۰ نوع محصول زراعی و ۲۵ نوع محصول باغی یکی از قطب‌های کشاورزی استان خراسان رضوی است و بیش از ۱۱ هزار بهره بردار بخش کشاورزی دارد.   انتهای پیام//ع.م   تربت جام، رتبه نخست کشت خربزه کشور

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی کشاورزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۸۷۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آذربایجان غربی صاحب رتبه نخست کشوری درتولید آرتمیا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، لطفی افزود: آرتمیا موجودآبزی، که یکی از محصولات پرفروش در بازارهای جهانی است، در 200 هکتار از زمین های شورآذربایجان غربی پرورش می یابد.

او اضافه کرد: این محصول به مبلغ  100 تا200 دلار فروش می رسد.

به گفته لطفی، برای آبزی پروری در مقیاس های بزرگ ، ماهیان ارزشمند صادراتی مانند میگو و ماهیان خاویاری حتی بخشی از ماهیان زینتی از آرتمیا به عنوان تغذیه استفاده می کنند.

آذربایجان غربی رتبه نخست کشوری را درتولید آرتمیا دارد.

 

 

دیگر خبرها

  • اعلام قیمت خرید تضمینی کلزا در گلستان
  • خبرهای خوش برای معلمان/ باباهای مدرسه ساماندهی می شوند
  • خبرهای خوش برای معلمان/ یاباهای مدرسه ساماندهی می شوند
  • تولید ۲۴ هزار تن توت فرنگی در بابلسر
  • ۵۱۰ هزار تن گندم به مراکز مسقف خوزستان انتقال داده شد
  • صدها هزار تن گندم خوزستان به سیلوها منتقل شد
  • پیش بینی تولید بیش از ۲۴ هزار تن باقلا در گلستان
  • توت فرنگی مازندران چشم انتظار صنایع تبدیلی/ کام شیرین واسطه ها
  • برداشت ۴۰ درصد گندمزار‌های سیستان و بلوچستان
  • آذربایجان غربی صاحب رتبه نخست کشوری درتولید آرتمیا