Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول سازمان بسیج عشایر کشور گفت: در طول سال ۵۰۰ میلیون دلار صادرات عشایر کشور است که از این میزان ۲۵۹ میلیون دلار در زمینه صادات صنایع دستی می‌باشد. ۲۲ تير ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۶ استانها استان تهران نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قرچک، سردار نصرت‌الله سیف امروز در ستاد کنگره ملی بزرگداشت 10 هزار شهید عشایر کشور با اشاره به همّت و غیرت زنان و مردان عشایر در عرصه خودکفایی کشور اظهار داشت: اگر عشایر مورد حمایت ویژه مسئولان قرار گیرند قطعاً مملکت به خودکفایی خواهد رسید که گام نخست در این راه کنار گذاشتن قوانین سخت‌گیرانه و همراهی و پشتیبانی از آن‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در حال حاضر یک میلیون و 700 هزار عشایر در کشور زندگی می‌کنند که از هیچ اقدامی برای بی‌نیازی کشور دریغ نمی‌کنند و همچنان با ثبات، استقامت و صبوری در پی کمک و رهایی کشور از معضل اقتصاد کنونی هستند.

مسئول سازمان بسیج عشایر کشور با اشاره به سهم تولیدات عشایری در ارز آوری به کشور بیان کرد: در طول سال 500 میلیون دلار صادرات عشایر کشور است که از این میزان 259 میلیون دلار در زمینه صادات صنایع دستی می‌باشد.

دولت عشایر اردبیل را با تسهیلات ارزان حمایت کنداردبیل| نخستین جشنواره توانمندی‌های عشایر شهرستان مشکین شهر به روایت تصویرسمنان| 8000 میلیارد ریال تسهیلات برای تولید گوشت قرمز به عشایر کشور پرداخت شد

سردار سیف افزود: اگر از جامعه عشایری حمایتی شود ارز آوری تولیدات عشایری به 4 برابر خواهد‎ ‌رسید، اما متأسفانه برخی افراد با سنگ‌اندازی در مقابل اقدامات آن‌ها سد راه فعالیت آن‌ها شده و مانع از ورود جدی عشایر به حوزه‌های اقتصادی می‌شوند.

وی همچنین تصریح کرد: اقتصادمقاومتی در زندگی عشایری است که از طریق فعالیت در حوزه‌های صنایع دستی، تولید لبنیات و گوشت راه خودکفایی کشور را در پیش گرفته‌اند اما متأسفانه امروز بلایی بر سر عشایر آورده‌اند که به جای تولید، مصرف‌کننده شده‌اند و با وجود در اختیار داشتن 1200 دام و 100 هکتار مراتع با قوانین موجود نمی‌تواند حتی وام بگیرد.

مسئول سازمان بسیج عشایر کشور سپس با اشاره به نقش شهدای عشایر در عزّت و سربلندی ایران اسلامی اظهار داشت: عشایر در راه انقلاب 10 هزار شهید تقدیم کرده‌اند و همیشه پشت نظام بوده‌اند و امروز کشور به وجود چنین جامعه باغیرتی به خود می‌بالد.

انتهای پیام/ن

R7840/P/S6,60/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۸۷۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۵۰۰ میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته

میزان صادرات محصولات نساجی در سال گذشته به حدود ۵۰۰ میلیون دلار رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی به مقصد کشورهای عراق، افغانستان و روسیه بوده است که به ترتیب 26، 18 و 6 درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی ایران را به خود اختصاص دادند.
 کف‌پوش‌های غیر‌مخملی باف با رقمی بالغ بر 220 میلیون دلار، عمده‌ترین کالای صادر شده در بین این محصولات بوده است.
بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی در سال 1402 از طریق گمرکات کاشان با اختصاص سهم 16 درصد از ارزش کل صادرات این محصول انجام گرفته است، پس از آن، گمرک مشهد با 11.5 درصد و غرب تهران با 9.5 درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی در مدت یاد شده، در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.
 در این مدت 2 میلیارد و 200 میلیون دلار محصولات نساجی وارد کشور شده است که این میزان نسبت به سال ماقبل آن 12 درصد افزایش نشان می دهد.
امارات متحده عربی با 38 درصد از ارزش کل واردات محصولات نساجی، چین با 22 درصد و ترکیه با 17.6 درصد عمده‌ترین کشورهای طرف معامله در واردات این محصول در سال 1402 بوده اند.
 بیشترین میزان واردات محصولات نساجی از گمرکات شهید رجایی، خرمشهر و سرخس انجام گرفته است، افزود: عمده‌ترین قلم وارداتی در بین محصولات نساجی در سال 1402 به پارچه‌های تار و پود‌باف با 433 میلیون دلار اختصاص داشت که نسبت به سال ماقبل آن 21.5 درصد افزایش نشان می‌دهد.
شایان ذکر است، آمار صادرات و واردات محصولات نساجی که در این گزارش آمده است از فصول 50 الی 60 کتاب مقررات صادرات و واردات استخراج شده است و از آنجایی که فصول 63 _ 61 کتاب مقررات صادرات واردات جزو مصنوعات ساخته شده شامل پوشاک و البسه است و اکثر کد تعرفه های مشمول این فصول، ممنوعیت در واردات داشته‌اند، آمار مربوطه در این گزارش لحاظ نشده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جشنواره کوچ عشایر نشان‌دهنده عظمت و شان جامعه عشایری است
  • محصولات تولیدی عشایر مغان برندسازی شود
  • افزایش ۲ برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • صادرات ۵۰۰ میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته
  • صادرات محصولات نساجی به ۴۸۹ میلیون دلار رسید
  • دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون آغاز شد
  • افزایش دو برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • همت عشایر گیلان در جهش تولید با تولید انواع محصولات
  • دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر اردبیل با شرکت ۷ کشور خارجی
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی