Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@07:56:09 GMT

مرکز استان کرمان با کمبود مدارس مواجه است

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۸۹۵۳۶

مرکز استان کرمان با کمبود مدارس مواجه است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دفتر ارتباطات مردمی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، محمدرضا پورابراهیمی در دیدار با مدیر کل آموزش و پرورش و مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمان، برگزاری همایش خیران مدرسه ساز را با همکاری اتاق بازرگانی در استان کرمان طی ماه های مهر و آبان پیشنهاد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی استفاده از مجموعه ظرفیت های بنیاد قدس را مورد تاکید قرار داد وگفت: سهم آموزش و پرورش در این مسئله نباید جابه جا شود یا تصمیم دیگری برای آن گرفته شود.

پورابراهیمی افزود: با توجه به اساسنامه و ماموریت های محوله به بنیاد انتظار می رود با توجه به اینکه در مرکز استان کرمان با کمبود مدارس مواجه هستیم حتماً مجموعه هایی از امکانات باید در اختیار فعالیت های آموزش و پرورش قرار گیرد.

پورابراهیمی خواستار تهیه و ارائه گزارشی از وضعیت مدارس موجود در استان اعم از سرانه های مازاد، مدارس تخریبی شد و قانون تغییر کاربری اراضی آموزش و پرورش را یاد آور شد و افزود: این قانون ظرفیت بکری وجود دارد که باید پیگیری کرد.

وی ابراز داشت: قانون تغییر کاربری اراضی آموزش و پرورش می تواند ظرفیت خوبی برای استان در حوزه احیای مدارس و تامین منابع برای تجهیز مدارس ایجاد کند.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس هماهنگی برای نشست با رئیس سازمان نوسازی مدارس و استفاده از ظرفیت منابع ملی برای این توسعه فضاهای آموزشی در استان را یادآور شد.

وی ادامه داد: ظرفیت شهرداری، اوقاف و راه و شهرسازی برای اختصاص زمین به منشور کاربری آموزشی در شهرستان کرمان و مرکز استان از جمله مناطقی مانند بلوار جمهوری که با کمبود مواجه هستند باید پیگیری شود.

وی تصریح کرد: خوشبختانه بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام اقدامات خوبی در کمک به حوزه مدارس انجام داده که باید در شهرستان کرمان از این طریق استفاده شود.

وی با اشاره به اینکه طبق قانون ۵ درصد از درآمد ناشی از صدور پروانه ها باید شهرداری برای مدارس بگذارد، بیان کرد: با یکسری اقدامات می توان تحولی را در مدارس و حوزه آموزشی استان داشته باشیم.

اسکندری نسب مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان در ادامه این جلسه گفت: حوزه آموزش و پرورش به دلیل دیربازده بودن، هیچ وقت اولویت قرار نگرفته است و متاسفانه کارهایی که در تربیت یک دانش اموز انجام می گیرد دیده نمی شود.

وی ادامه داد: در مجموعه دستگاه های برون سازمانی، آموزش و پرورش کمتر مورد توجه قرار می گیرد و اولویت اعتبارات در حوزه راه و آب و … داده می شود.

اسکندری نسب، گفتمان سازی آموزش پرورش را در جامعه مورد تاکید قرار داد و بیان داشت: رویکرد ما این است که برای آموزش و پرورش درآمد پایدار ایجاد کنیم، ظرفیت هایی در استان وجود دارد که می توان روی پای خودمان بایستیم.

واعظی مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمان نیز در ادامه این جلسه با تقدیر از پورابراهیمی در پیگیری برای حل مشکل مدارس و فضای آموزش استان اعلام آمادگی کرد با هماهنگی سازمان و اداره کل آموزش پرورش کرمان مباحث مربوط به احداث و بازسازی مدارس کرمان به صورت ویژه در دستور کار قرار خواهد داد.

وی پیشنهاد کرد بازدیدهایی از مدارس با حضور مسئولان برگزار شود تا شرایط مدارس و لزوم نوسازی و بازسازی آنها مطرح شود.

کد خبر 4665644

منبع: مهر

کلیدواژه: محمدرضا پورابراهیمی مجمع نمایندگان استان کرمان مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۸۹۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت

          به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.      مجید فدوی روز پنج شنبه افزود: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.   وی ادامه داد: برای هوشمند سازی هر کلاس درس به صورت متوسط ۳۲۰ میلیون ریال هزینه شده است.   رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: ۴۲ مدرسه در مناطق شهری و روستایی این شهرستان با مشارکت خیران و اعتبارات نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس در یک سال گذشته بازسازی شدند.   فدوی سر و سامان دادن به ۶۵ ملک مازاد آموزش و پرورش، توجه ویژه به حوزه تربیت بدنی و نصب ۶ چمن مصنوعی را از مهمترین اقدامات آموزش و پرورش گناباد در این مدت برشمرد.   کلاس های هوشمند فرصت های یادگیری بیشتری را برای دانش آموزان فراهم، فرآیند یادگیری را سرگرم کننده و به دانش آموزان کمک می کند فناوری های جدید را بهتر فرا بگیرند و در مجموع در ارتقاء بهره وری آموزشی و مشارکت پذیری آنان نقش مهمی دارند.   از مجموع ۱۷ هزار و ۶۱۴ دانش آموز که در ۹۱۱ کلاس درس و ۲۲۴ مدرسه در مناطق شهری و روستایی گناباد شاغل به تحصیل هستند، ۹ هزار و ۵۶۵ نفر در دوره ابتدایی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در دوره اول متوسطه و ۲ هزار و ۲۸۸ نفر در دوره دوم متوسطه هستند.   هشت هزار و ۸۳۶ نفر از دانش آموزان در مدارس دولتی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در مناطق روستایی، ۹۲۷ نفر در مدارس شاهد و بقیه در مدارس استثنایی و غیرانتفاعی به تحصیل اشتغال دارند.   مرکز شهرستان گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

دیگر خبرها

  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است
  • تجهیز سیستم گرمایشی مدارس همدان با طرح شهید عرب
  • تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند
  • کمبود معلم، نتیجه ناترازی در سالهای گذشته است
  • تجلیل از ۲۴ معلم نمونه بیرجند
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هدف اصلی طرح «شهید عرب» تجهیز سیستم گرمایشی مدارس استان است
  • دانشگاه فرهنگیان کرمان با کمبود شدید فضا روبه‌رو است
  • چالش کمبود معلم در استان مرکزی کاهش می‌یابد
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند