Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه خبر برنا،  محسن حیدری اظهار داشت: موج قوی سامانه آب و هوایی مونسون اقیانوس هند در چند روز اخیر به جنوب سیستان و بلوچستان رسید و بارش های تابستانه آن ۵ شهرستان مرکزی و جنوب شرقیاستان را فرا گرفت.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان افزود: تا این لحظه از ۲۳ ایستگاه بارانسنجی و هواشناسی استان گزارش بارندگی دریافت شده که بیشینه بارش‌ها مربوط به ایستگاه «نیلگان» خاش با ۳۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ میلی متر بارندگی بوده است. هسته بارش‌ها بیشتر در شهرستان های، خاش، سراوان و مهرستان متمرکز بود به طوری که تاکنون از حدود ۲۲ ایستگاه هواشناسی و بارانسجی این نواحی بارندگی گزارش شده است.

وی ادامه داد: تاکنون در ایستگاه‌های بارانسنجی رحمن آباد ایرندگان خاش ۳۱، قادرآباد مهرستان ۲۴، آشار مهرستان ۲۳، پیرآباد سراوان ۲۱، نیلگان خاش ۱۵ و دشتوک سراوان ۱۰ میلی متر باران باریده است. بارش‌های مونسونی اخیر در برخی مناطق مرکزی و جنوب شرق استان منجر به جریان یافتن آب در رودخانه‌های محلی شد.

حیدری با اشاره به خروجی نقشه‌های پیش‌یابی و مدل‌های عددی، گفت: پیش بینی می شود همچنان تا سه روز آینده رشد ابرهای همرفتی، ریزش های رگباری، تندبادهای موقت و صاعقه در برخی نقاط نیمه جنوبی و نواحی مرکزی استان ادامه داشته باشد.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان افزود: انتظار می‌رود این شرایط بیشتر در بعدازظهرها و اوایل شب ها روی دهد. با توجه به ماهیت ریزش های رگباری، احتمال جریان یافتن روان آب، سیلابی شدن برخی مسیل‌ها و رودخانه‌های محلی وجود دارد. توصیه می‌شود مردم استان در زمان وقوع صاعقه از قرارگیری در ارتفاعات و فضای باز خودداری کنند. همچنین با توجه به احتمال سیلابی شدن برخی رودخانه‌های محلی از تردد در این مناطق نیز خودداری شود.

رگبار و رعد و برق در سیستان و بلوچستان همچنان ادامه دارد

وی با اشاره به صدور اطلاعیه جوی شماره ۱۶، گفت: بر اساس آخرین الگوهای پیش‌یابی و مدل‌های جوی با توجه به اینکه شنبه و یکشنبه در نواحی مرکزی و جنوبی و دوشنبه در مناطق جنوبی استان در بعدازظهرها شرایط برای رشد ابرهای همرفتی، رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید لحظه ای مهیا است بنابراین توصیه می‌شود برای جلوگیری از مخاطرات ناشی از رویداد صاعقه و جاری شدن سیلاب موقت هم استانی‌ها از تردد و استقرار در مناطق مرتفع همچنین در حاشیه مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی خودداری کنند.

حیدری همچنین نسبت به وزش بادهای ۱۲۰ روزه در شمال سیستان و بلوچستان هشدار داد و گفت: روزهای شنبه و یکشنبه وزش بادهای ۱۲۰ روزه در شمال استان به ویژه مناطق غربی شهرستان های هامون و نیمروز شدیدتر خواهد بود. وزش این باد در نقاط مستعد سبب بروز گردوخاک و کاهش دید و کاهش کیفیت هوا خواهد شد و در محورهای مواصلاتی شمال استان احتمال اختلال تردد وجود دارد.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: طی این مدت در زاهدان و سایر نقاط افزایش غبار و وزش باد و گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود. در این مدت احتمال بارش‌های پراکنده در اطراف شهرستان زاهدان نیز وجود دارد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: رشد سیستان و بلوچستان گرد و خاک وزش باد هواشناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۹۰۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس داده‌ها و اطلاعات بارش‌های سازمان هواشناسی کشور از ابتدای سال جاری آبی تا (۱۳ اردیبهشت ماه) بیشترین کاهش بارش با منفی ۴۳ درصد مربوط به استان قزوین است.

پس از قزوین، استان‌های سمنان و تهران به ترتیب به رشد منفی ۴۱.۳ و ۳۹.۸ درصد در رده‌های دوم و سوم کمترین بارش‌ها در بازه اشاره شده قرار دارند. میزان کاهش بارش در تهران ۹۳.۵ میلیمتر بوده؛ این در حالی است که با وجود بارش‌های قابل توجه طی روزهای اخیر در کشور، اما همچنان بارش‌ها در ۲۲ استان منفی است. بارش‌ها در استان‌های ایلام، خراسان جنوبی، خوزستان، سیستان و بلوچستان، کردستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت افزایش یافته است.

بیشترین بارش‌ها برای استان سیستان و بلوچستان با رشد ۵۴.۲ درصدی، یزد ۴۱.۵ درصد و خراسان جنوبی با ۱۹.۷ درصد ثبت شده است.

در مجموع از ابتدای سال آبی جاری تا (۱۳ اردیبهشت ماه) بارندگی در کشور ۸.۹ درصد و میزان بارندگی‌ها در کشور در بازه زمانی ذکر شده ۱۸.۶ میلیمتر کاهش یافته است.

کد خبر 6096428

دیگر خبرها

  • اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی؛ سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع!
  • طوفان مهیب کهگیلویه و بویراحمد را درنوردید (فیلم)
  • کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور
  • خطر سیل در کمین نان مردم جنوب کشور
  • اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی | سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع!
  • وضعیت عادی برق در اهواز / آبگرفتگی معابر به سرعت تخلیه شد
  • وعضیت عادی برق در اهواز / آبگرفتگی معابر به سرعت تخلیه شد
  • اعزام ۳۶۰ گروه جهادی به مناطق هدف خدمت‌رسانی در سیستان و بلوچستان
  • سیستان بارانی شد
  • فیلم/بارش شدید باران در زابل شمال سیستان و بلوچستان