Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه‌ جامع علمی کاربردی خراسان رضوی: وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی ما را بایکوت کرده است و اجازه ورود به هیچ حوزه کاری در علوم پزشکی را به دانشگاه علمی کاربردی نمی‌دهد.
 به گزارش ایسنا- منطقه خراسان، مرتضی تشکری در نشست مشترک اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی و روسای دانشگاه‌های استان با استاندار خراسان رضوی که ظهر امروز در استانداری برگزار شد، اظهار کرد: مأموریت دانشگاه علمی کابردی آموزش‌های توسعه‌محور است و برای ایتنکه بتواند به فعالیت خود ادامه دهد باید با صنایع همکاری داشته باشد، چابک و به‌روز باشد و خود را با بازار کار منطبق کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 وی ادامه داد: یکی از چالش‌های دانشگاه علمی کاربردی تمرکزگرایی است. باید توجه داشت که آموزش‌های علمی کاربردی با تمرکزگرایی سازگار نیست و باید حتما چابک باشد. بر این اساس تقاضا داریم برای آموزش‌های علمی کاربردی به استان‌ها تفیذ اختیار داده شود و تمرکزگرایی را کاهش دهید تا بتوانیم مامورت خود را به درستی انجام دهیم.
 تشکری با اشاره به چالش‌های دانشگاه علمی کاربردی، تصریح کرد:در طول 23 سال گذشته در آموزش علمی کابردی سه چالش عمده داشته ایم؛نخست اینکه در این مدت نظام آموزش عالی نتوانسته آیین‌نامه‌ها، ضوابط و فرآیندهای آموزش علمی کابردی را تعیین و مستقر کند.
 وی ادامه داد: همچنین ما تنها دانشگاهی هستیم که بر اساس قانون فعالیتمان می‌توانیم با دو وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کار کنیم؛ با این وجود وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی ما را بایکوت کرده است و اجازه ورود به هیچ حوزه کاری در علوم پزشکی را به دانشگاه علمی کاربردی نمی‌دهد. این در حالی است که در گذشته اجازه تدریس برخی موارد غیر درمانی به دانشگاه علمی کاربردی داده شده بود.
 رئیس دانشگاه‌ جامع علمی کاربردی خراسان رضوی با بیان اینکه «ضروری است یک معاونت برای آموزش‌های مهارتی شکل گیرد»، خاطرنشان کرد: همچنین تقاضا داریم آموزش‌هایی که منجر به مدرک نمی‌شود را هم بپذیریم. چالش ما در بازار کار مدرک گرایی است و گواهینامه را به رسمیت نمی‌شناسند. اگر به گوهینامه‌ها  اعتبار دهیم، اینقدر تقاضا برای ورود به دانشگاه به وجود نمی‌آید.  
 وی اضافه کرد: چالش دیگر اقتصاد آموزش‌های مهارتی است که متأسفانه تاکنون به آن پرداخته نشده است.
انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال آموزش عالی بازار کار علوم پزشکی علوم تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۹۰۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند

ایسنا/خراسان رضوی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور از پیشگیری ۴۰ درصدی پوسیدگی دندان دانش‌آموزان با ماده وارنیش فلوراید خبر داد.

حامد جز جلالیان در گفت و گو با ایسنا با اشاره به انجام طرح کشوری فلورایدتراپی دانش‌آموزان در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: با تامین ۶۳ هزار وارنیش فلوراید برای دانش‌آموزان ابتدایی ۶ تا ۱۲سال این طرح در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

وی بیان کرد: با تامین و دریافت وارنیش فلوراید از وزارت متبوع، توزیع وارنیش در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت چهار شهرستان (نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه) تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور  ادامه داد: این طرح به صورت رسمی از هفته اول اردیبهشت‌ماه تمامی بهورزان و مراقبین سلامت با مراجعه به مدارس و با نظارت مستقیم تمامی مراقبین ناظر مراکز و حضور دندانپزشک مراکز خدمات جامع سلامت در مدارس تحت پوشش به صورت روزانه انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: هدف از طرح وارنیش فلورایدتراپی دانش‌آموزان، آموزش بهداشت دهان و دندان به دانش‌آموزان، معاینات مستمر دندانپزشکی و کاهش ۴۰ درصدی پوسیدگی‌ دندان دانش‌آموزان توسط ماده وارنیش فلوراید است.

دو واکسن به برنامه واکسیناسیون متداول کودکان در نیشابور اضافه می‌شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در ادامه اظهار کرد: همزمان با آغاز هفته جهانی ایمن‌سازی ۲۴ تا ۳۰ آوریل مصادف با ۵ لغایت ۱۱ اردیبهشت‌ماه دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس به برنامه واکسیناسیون متداول کشوری کودکان اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه واکسن پنوموکوک به شکل تزریقی و واکسن روتا به صورت خوراکی است، ادامه داد: واکسن پنوموکوک مهمترین راه پیشگیری از بیماری های عفونی ناشی از این میکروب از جمله عفونت ریه، عفونت مغزی یا مننژیت، عفونت گوش، قلب، خون، استخوان و سینوزیت است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور اذعان کرد: سالیانه از حدود ۵۰ هزار عفونت‌ شدید پنوموکوکی با تزریق واکسن پنوموکوک پیشگیری می‌شود که کاهش مصرف آنتی بیوتیک و کاهش بروز  مقاومت آنتی بیوتیکی را در پی دارد.

وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه کمیته کشوری ایمن‌سازی این واکسن در سنین ۲ ، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود در خصوص واکسن روتا گفت: واکسن روتاویروس نیز که از اسهال‌های شایع در کودکان پیشگیری می‌کند  به صورت خوراکی در سه نوبت ۲، ۴ و ۶ ماهگی مصرف می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • افتتاح دفتر همکاری‌های علمی تاجیکستان و علوم پزشکی شیراز
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • افتتاح دفتر همکاری‌های وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم پزشکی شیراز
  • افتتاح دفتر همکاری‌های وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم‌ پزشکی شیراز