Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایلنا، محمود واعظی عصر دیروز در نشست با فعالان اقتصادی و کارآفرینان استان خراسان شمالی، گفت: عزم و اراده لازم در همه بخش‌ها اعم از کشاورزی، صنعت و خدمات برای توسعه و پیشرفت استان وجود دارد و همین عزم و اراده، انگیزه‌ها برای خدمت را افزایش می‌دهد.

رئیس دفتر رئیس جمهور تاکید کرد: همه باید دست به دست هم دهیم تا استان خراسان شمالی را به استانی پیشرفته و توسعه‌یافته تبدیل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولت، بخش خصوصی، کارآفرینان و همه مسئولان استان و دست‌اندرکاران در این راه سهیم هستند.

واعظی با اشاره به فشارهای اقتصادی، تبلیغاتی و روانی دشمنان گفت: برغم اینکه امروز در شرایط سخت اقتصادی قرار داریم اما این شرایط سخت، در اراده دولت نسبت به توسعه و پیشرفت کشور و تلاش برای بهبود زیرساخت‌های استان‌های مختلف تأثیری نداشته است.

رئیس دفتر رئیس جمهور تأکید کرد: هر چند برای تحقق سریع برخی اهداف و برنامه‌ها به دلیل مشکلات اقتصادی با مشکلاتی مواجه هستیم اما با مقاومت و وحدت ملت و تلاش مسئولان، بی تردید از این شرایط سخت عبور خواهیم کرد.

واعظی با اشاره به خروج آمریکا از برجام، گفت: با گذشت یکسال از تحریم‌های ناعادلانه و جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران، با اقتدار ملی، همبستگی در داخل و تلاش و تدبیر مسئولان، ‌توانستیم مقابل فشار دشمنان مقاومت کرده و از شرایط سخت سال گذشته عبور کنیم.

رئیس دفتر رئیس جمهور با اشاره به سخنان و اظهارات مطرح شده از سوی فعالان اقتصادی و کارآفرینان خراسان شمالی اظهارداشت: با کمک یکدیگر می‌توانیم استان را بسازیم. در طول ۶ سال فعالیت دولت تدبیر و امید به‌طور متوسط سالانه ۴۵۰ میلیارد تومان در این استان سرمایه‌گذاری شده که این نشانه همت و اراده دولت برای تسریع در ساخت و توسعه زیرساخت‌های استان خراسان شمالی است.

واعظی با اشاره به جلسات متعدد برگزار شده با مدیران و کارآفرینان و فعالان اقتصادی استان در ۲ ماه گذشته در راستای اتخاذ تصمیمات لازم برای توسعه بیشتر استان خراسان‌شمالی، گفت: خوشبختانه از طرف بخش خصوصی و کارآفرینان علاقمندی و استقبال خوبی برای سرمایه‌گذاری در استان را شاهد بودیم و بانک‌ها نیز آمادگی خود را برای اختصاص ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای طرح‌های استان اعلام کرده اند.

رئیس دفتر رئیس جمهور اختصاص بودجه لازم برای توسعه استان، پیش‌بینی سرمایه‌گذاری پروژه‌های ملی در استان، اختصاص ۶۹۰ میلیارد تومان از تبصره ۱۸ برای استان و همچنین اختصاص ۵۷۰ میلیارد تومان برای توسعه اشتغال روستایی استان خراسان شمالی را از جمله تصمیمات مهم برای توسعه استان نام برد که زمینه را برای تحرک و رشد در استان فراهم خواهد کرد.

وی گفت: منابع لازم برای تحقق برنامه‌ها برای رشد و توسعه استان تأمین شده و بستر فراهم است و اکنون نوبت فعالان اقتصادی و کارآفرینان است که با جذب این منابع برای توسعه بیش از پیش استان تلاش کنند.

واعظی همچنین با اشاره به مرزی بودن این استان و داشتن ۳۰۱ کیلومتر مرز مشترک با کشور ترکمنستان، بر ضرورت توجه جدی به امر صادرات در استان تأکید کرد و گفت: دولت برای افزایش صادرات استان، کمک خواهد کرد.

رئیس دفتر رئیس جمهور همچنین با تأکید بر اهمیت بازگشت ارز حاصل از صادرات به چرخه اقتصاد کشور، خاطر نشان کرد: ارز کشور باید برای تأمین کالاهای ضروری مردم هزینه شود.

واعظی همچنین با بیان اینکه استان خراسان شمالی علاوه بر اینکه معبر زائران امام رضا(ع) است، جاذبه‌های فراوان گردشگری دارد ، بر ضرورت تلاش بیشتر مدیران استان برای جذب گردشگر تأکید کرد.

پیش از سخنان رئیس دفتر رئیس جمهور ، استاندار و شماری از فعالان اقتصادی و کارآفرینان استان خراسان شمالی دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود را برای توسعه و پیشرفت بیش از پیش این استان مطرح کردند.

در نشست فعالان اقتصادی و کار افرینان استان خراسان شمالی با رئیس دفتر رییس جمهور فرش دستباف منحصر به فرد این استان به عنوان هنر قالیبافان خراسانی از سوی فعال حوزه صنایع دستی و گردشگری استان معرفی شد.

فرش ابریشمی دست باف دو رو یکی از صنایع دستی هنرمندان خراسان شمالی است که هر طرف این فرش طرحی جداگانه دارد و از نظر صنایع دستی از جایگاه ویژه ای در صادرات فرش ایران برخوردار است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: استان خراسان صنعت توسعه و پیشرفت خراسان شمالی دولت مشکلات اقتصادی جنگ بخش خصوصی بودجه اشتغال رشد رشد و توسعه ارز اقتصاد گردشگری رییس جمهور صنایع دستی و گردشگری فرش صنایع دستی ایران ارز خراسان شمالی کالاهای اساسی محمود واعظی رییس دفتر رییس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۹۰۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینهٔ حج امسال، ۳۰۰ دلار کمتر است

ایسنا/اصفهان رئیس سازمان حج و زیارت کشور گفت: هزینهٔ حج امسال، به نسبت حج گذشته ۳۰۰ دلار کمتر است، اما تغییرات اخیر نرخ ارز و تورم که در همهٔ کشورها وجود دارد، بر هزینه‌ها اثر داشته است.

سید عباس حسینی، در کنگرۀ عظیم حج تمتع که امروز جمعه، ۱۴ اردیبهشت‌ماه در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: در حج امسال، حدود ۸۵ هزار و ۵۵۰ نفر زائر اعزام خواهد شد که هر کدام سفیر و نماینده هزار نفر از مردم کشور ایران خواهند بود. از استان اصفهان نیز ۶ هزار نفر به سرزمین وحی مشرف خواهند شد.

وی افزود: هدف ما این است که تا بتوانیم تعداد بیشتری از زائران را اعزام کنیم. تک‌تک عزیزانی که در این مسیر و برای تسهیل روند حج فعالیت می‌کنند، سعی کردند که با همکاری با دیگر کشورهای اسلامی بهترین هتل‌هایی که امکان اجاره آن توسط سازمان وجود داشت را هماهنگ کنیم تا آسایش برای حجاج فراهم شود. کیفیت اسکان را به نسبت سال گذشته افزایش داده‌ایم.

رئیس سازمان حج و زیارت کشور ادامه داد: در حوزهٔ تدارکات نیز در مکه و مدینه، مطابق با ذائقه ایرانیان با استفاده از آشپزهای ایرانی تلاش خواهیم کرد که خدماتی در خور شأن زائران داشته باشیم.

حسینی، درباره رفت‌ و آمد زائران، تصریح کرد: در مورد حمل و نقل به شرایط سنی زائران توجه شده و حمل و نقل هواپیمایی جمهوری اسلامی مسئولیت انتقال حجاج را برعهده داشته و برای حمل و نقل برون‌شهری نیز از اتوبوس‌های جابه‌جایی ۲۴ ساعته زائران استفاده کرده‌ایم. سال گذشته با استفاده از قطار سریع‌السیر مکه به مدینه، زائران را منتقل کردیم تا خستگی راه را بر زائران کمتر کنیم.

وی گفت؛ هزینهٔ حج امسال، به نسبت حج گذشته ۳۰۰ دلار کمتر است، اما تغییرات اخیر نرخ ارز و تورم که در همهٔ کشورها هست، بر هزینه‌ها اثر داشته است.

او ادامه داد: همچنین امسال ۳۸۰ نفر از کادر بهداشت و درمان در ۲ بیمارستان در مکه و مدینه مشغول خدمت خواهند شد. شرایط سنی و جسمی زائران در نظر گرفته شده است. میانگین سنی زائران ایرانی، ۵۷ سال است. از حجاج جوان‌تر انتظار می‌رود که همکاری لازم را داشته باشند.

رئیس سازمان حج و زیارت در خصوص مدیریت کاروان‌ها و روحانیون، اضافه کرد: ما بهترین نیروها را گزینش کردیم تا در راستای خدمت به زائران به کار بگیریم. در راستای جوان‌گرایی نیز همین همت را داشتیم و حدود ۴۰درصد از مدیران کاروان‌ها نسل جدید هستند و امیدواریم با حضور آنان، بتوانیم تحولی در حوزهٔ مدیریت کاروان‌های حج اعمال کنیم.

او در پایان خاطرنشان کرد: برای فراگیری و آموزش موضوعات اجرایی، مراسم حج، احکام و مناسک، مقررات و قوانین کشور میزبان، همه باید در جلسات حضور یافته و آموزش ببینند تا در کشور میزبان دچار مشکل نشوید. درمورد مناسک، تحقیق و سوال کنید. با مطالعه به این سفر مشرف شوید تا با کوله‌باری از معرفت به کشور بازگردید. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است
  • قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد
  • شورای ملی تامین مالی به ریاست وزیر اقتصاد تشکیل شد
  • تأثیر توسعه شبکه‌ های حمل و نقل جاده‌ ای بر رونق اقتصادی ایران
  • هزینهٔ حج امسال، ۳۰۰ دلار کمتر است
  • واعظی: روسیه بیشترین منفعت را از جنگ غزه و اسرائیل برد
  • سومین دور مسابقات کشتی با چوخه در شیروان برگزار شد
  • پشت پرده تصمیم رئیس جمهور چین برای ملاقات با وزیر خارجه آمریکا / توسعه و تقویت اقتصادی، راهکار چین برای مقابله با تحریکات آمریکا / چین بر جذب سرمایه گذاری خصوصی از آمریکا متمرکز است