Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-01@17:00:24 GMT

۸ اورژانس اجتماعی در استان قزوین فعال است

تاریخ انتشار: ۲۳ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۹۱۵۹۰

۸ اورژانس اجتماعی در استان قزوین فعال است

حقیقی گفت: در حال حاضر هشت اورژانس اجتماعی فعال در استان وجود دارد و اورژانس اجتماعی شهرستان آوج هم طی چند روز آینده به صورت رسمی آغاز به کار می کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین، «هدی حقیقی» در مراسم افتتاح اورژانس اجتماعی (123) شبانه روزی که شب گذشته (شنبه 22 تیر) در سالن جلسات دفتر استاندار قزوین برگزار شد، بیان کرد: در حال حاضر ۱۱۴ مهد کودک تحت نظارت بهزیستی استان قزوین فعالیت دارند که رویکرد بهزیستی در ارتباط با مهاد کودک، افزایش کیفیت مهدها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون امور اجتماعی بهزیستی استان قزوین افزود: از همین رو سال گذشته بالای ۲۰ درصد افزایش آموزش مربیان و کمک مربیان را داشتیم که امسال هم برای ارتقای سلامت اجتماعی کودکان این آموزش ها ادامه دارد‌.

 

وی عنوان کرد: پنج مرکز شبانه روزی برای نگهداری کودکان بی سرپرست و بد سرپرست در استان وجود دارد که در حال حاضر ۱۲۵ کودک در این مراکز نگهداری می شود و رویکرد بهزیستی شناسایی خانواده های جایگزین از میان اقوام کودکان و از بین خانواده های دارای صلاحیت است تا کودکان در کانون خانواده رشد کنند و کمتر در مراکز بهزیستی حضور داشته باشند.

 

حقیقی تصریح کرد: به همین منظور طرح امداد اجرا می شود که مستمری به بستگان کودکی که از او سرپرستی می کنند، پرداخت می شود و اکنون ۲۶۳ کودک در طرح امداد مورد حمایت قرار می گیرند.

 

وی اعلام کرد: ۲ هزار و ۳۱۱ بانوی سرپرست خانوار هم در سطح استان زیرپوشش بهزیستی استان بوده و مستمری دریافت می کنند.

 

معاون اجتماعی بهزیستی استان قزوین با اشاره به فعالیت اورژانس اجتماعی توضیح داد: خط اورژانس اجتماعی شبانه روزی امروز در این مراسم افتتاح می شود که در حال حاضر هشت اورژانس اجتماعی فعال در استان وجود دارد و اورژانس اجتماعی شهرستان آوج هم طی چند روز آینده به صورت رسمی آغاز به کار می کند.

 

وی خاطر نشان کرد: اورژانس اجتماعی خط مقدم کار بهزیستی است و باید نگاه جدی به آن شود؛ تعداد ورودی اورژانس اجتماعی استان در سال گذشته افزایش داشت که یکی از علل آن افزایش تعداد مراکز است که حضور کارشناسان زبده در راستای کاهش آسیب ها خیلی مفید است.

 

در ادامه مدیرکل بهزیستی استان قزوین اظهار کرد: با حسن اعتماد مردم شاهد افزایش ۲۰۰ درصدی مشارکت خیرین در حوزه فعالیت های بهزیستی هستیم به طوری که خدمات ارزشمندی با توجه به کمک خیران محقق شده است.

 

«علیرضا وارثی» افزود: بیش از ۹۵ درصد فعالیت های بهزیستی به بخش خصوصی واگذار شده است که حاصل برکات اعتماد مردم به این دستگاه است.

 

وی تأکید کرد: در حد بضاعت و توان خود به افراد نیازمندی که به بهزیستی پناه می آورند کمک کرده و برای رفع مشکلات آنها تلاش می کنیم.

 

مدیرکل بهزیستی استان قزوین یادآور شد: با تلاش و همت همکاران بهزیستی استان قزوین در حوزه های مختلف نتایج خوبی حاصل شده است که از جمله آن کسب رتبه ششم کشوری در حوزه اجتماعی و رتبه چهارم کشوری در حوزه امور پیشگیری است همچنین در حوزه توانبخشی و مشارکت ها جزو ۱۰ دستگاه برتر کشور هستیم‌.

 

پایان پیام/293

منبع: شبستان

کلیدواژه: دهه کرامت حجاب و عفاف جشن های دهه کرامت نماز جمعه عفاف و حجاب جنوب کرمان شورای نگهبان امام رضا ع اردبیل بهزیستی قزوین اورژانس اجتماعی کودکان بی سرپرست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۹۱۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

70 نفر با قارچ‌های سمی مسموم شدند/ افزایش 300 درصدی مسمومیت با قارچ در کشور

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ طی چند روز گذشته سازمان اورژانس از افزایش 300 درصدی آمار مسمومیت با قارچ در کشور خبر داد.

بابک یکتاپرست سخنگوی اورژانس کشور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا با اشاره به مسمومیت 70 نفر در یک ماه گذشته گفت: از این تعداد 14 بیمار بستری و 56 بیمار در مراکز درمانی بهبود یافتند.

وی با بیان اینکه در 24 ساعته گذشته 9 نفر در استان فارس مسموم شدند، گفت: استان فارس با 33 مسمومیت و استان‌های لرستان و کرمانشاه به ترتیب با 12 و 10 مسمومیت بیشترین آمار را به ثبت رسانده‌اند.

حسن نوری ساری معاون آموزش و اعتباربخشی سازمان اورژانس کشور هم درباره بیشترین محل‌های رشد قارچ‌های سمی در کشور گفت: مناطق کوهستانی و دشت‌ها با آب و هوای بهاری بیشترین مناطقی هستند که قارچ‌های سمی در آن رشد می‌کنند.

تشخیص سمی بودن و نبون قارچ‌ها

وی با اشاره به اینکه قارچ‌های سمی و غیر‌سمی را نمی‌توان از هم تشخیص داد، گفت: کلاهک رنگی، لکه‌دار بودن و لزج‌بودن از علائم قطعی سمی بودن قارچ است؛ اما بعضی قارچ‌ها بدون داشتن این علامت‌ها نیز سمی هستند و از روی ظاهر نمی‌توان سمی‌ بودن قارچ را مشخص کرد.

نوری ساری گفت: قارچ‌های سمی دارای سموم گوناگونی هستند و بر نقاط مختلف بدن تاثیر دارند که هرکدام دارای علائم و عوارض خاصی هستند.

وی با اشاره به اینکه اگر قارچی توسط فرد خورده شد اولین و تنها کاری که می‌توان انجام داد تحریک به استفراغ است، تصریح کرد: با یک استفراغ عمدی در 30 دقیقه اول پس از خوردن قارچ، مواد سمی از بدن دفع و خطر مسمومیت می‌تواند به کلی رفع شود.

معاون آموزش و اعتباربخشی سازمان اورژانس ادامه داد: پس از گذشت 24 ساعت از خوردن قارچ اگر علائمی در فرد پیدا نشد اتفاقی برای فرد رخ نداده و مسمومیتی وجود ندارد.

علائم قارچ‌های گوارشی بعد از 5 ساعت بسیار خطرناک‌اند

وی گفت: سم در گروهی از قارچ‌ها دارای علائم گوارشی، درد شکم، اسهال و تهوع هستند که اگر این عوارض قبل از 5 ساعت پیدا شود خطرناک نیست؛ اما اگر بعد از 5 ساعت این علائم در فرد پیدا شود، نشان دهنده بسیار سمی و خطرناک بودن قارچ است که می‌تواند باعث آسیب به کبد شود.

نوری ساری با بیان اینکه گروهی دیگر از قارچ‌های سمی به عنوان قارچ جادویی یا مجیک ماشروم شناخته می‌شوند، خاطرنشان کرد: این قارچ‌ها توهم‌زا هستند و بعضی افراد از این نوع قارچ به عنوان مواد مخدر استفاده می‌کنند که در آینده موجب تغییر شخصیت می‌شوند و ممکن است یک فرد مهربان پس از مصرف آن به یک فرد خشن تبدیل شود.

وی افزود: اگر افراد در ساعت‌های اولیه مصرف قارچ‌های سمی با اورژانس تماس بگیرند به راحتی می‌توان از آسیب‌های جدی و مسمومیت‌های شدید جلوگیری کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آشنایی جامه هدف بهزیستی با معیارهای انقلاب با جهاد تبیین
  • اورژانس قزوین ‌۱۲۰ نیرو کم دارد
  • تفاهم نامه ارائه خدمات رونشناختی در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی کارگران امضا شد
  • رویداد جامعه‌پرداز برای شناسایی و ارتباط گیری با کنشگران حوزه خانواده
  • بهره‌مندی ۳۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد
  • شادابی و طراوت در حوزه ورزش کارگری استان مرکزی ایجاد شود
  • چهارمین پایگاه موتورلانس آذربایجان غربی در مهاباد افتتاح شد
  • 70 نفر با قارچ‌های سمی مسموم شدند/ افزایش 300 درصدی مسمومیت با قارچ در کشور
  • روایت عجیب از تلاش‌ها برای تعطیلی خانه امن زنان | درها را قفل کردیم، دخترها در آشپزخانه جمع شده و گریه می‌کردند!
  • یک‌ کشته و ۲۳ مصدوم در واژگونی اتوبوس در قزوین