Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه ایرنا محمدرضا پورابراهیمی گفت: قانون تغییر کاربری اراضی آموزش و پرورش می تواند ظرفیت خوبی برای استان در حوزه احیای مدارس و تامین منابع برای تجهیز مدارس ایجاد کند.
وی در دیدار با مدیرکل آموزش و پرورش و مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمان، برگزاری همایش خیران مدرسه ساز را با همکاری اتاق بازرگانی در استان کرمان طی ماههای مهر و آبان پیشنهاد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی استفاده از مجموعه ظرفیت های بنیاد قدس را مورد تاکید قرار داد و اظهار داشت: سهم آموزش و پرورش در این مساله نباید جابجا شود و یا تصمیم دیگری برای آن گرفته شود.
پورابراهیمی افزود: با توجه به اساسنامه و ماموریت های محوله به بنیاد، انتظار می رود با توجه به اینکه در مرکز استان کرمان با کمبود مدارس مواجه هستیم حتماً مجموعه هایی از امکانات باید در اختیار فعالیت های آموزش و پرورش قرار گیرد.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس همچنین خواستار تهیه و ارائه گزارشی از وضعیت مدارس موجود در استان اعم از سرانه های مازاد، مدارس تخریبی و قانون تغییر کاربری اراضی آموزش و پرورش شد و افزود: در این قانون ظرفیت بکری وجود دارد که باید پیگیری کرد.
پور ابراهیمی تصریح کرد: قانون تغییر کاربری اراضی آموزش و پرورش می تواند ظرفیت خوبی برای استان کرمان در حوزه احیای مدارس و تامین منابع برای تجهیز مدارس ایجاد کند.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی به هماهنگی به منظور نشست با رئیس سازمان نوسازی مدارس و استفاده از ظرفیت منابع ملی برای این توسعه فضاهای آموزشی در استان کرمان اشاره کرد.
وی ادامه داد: ظرفیت شهرداری، اوقاف و راه و شهرسازی برای اختصاص زمین به منظور کاربری آموزشی در شهرستان کرمان و مرکز این استان از جمله مناطقی مانند بلوار جمهوری اسلامی که با کمبود مواجه است، باید پیگیری شود.
پور ابراهیمی خاطرنشان کرد: بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام اقدامات خوبی در کمک به حوزه مدارس انجام داده که باید در شهرستان کرمان از این ظرفیت استفاده شود.
وی با اشاره به اینکه طبق قانون شهرداری باید پنج درصد از درآمد ناشی از صدور پروانه ها را به مدارس اختصاص دهد بیان کرد: با یکسری اقدامات می توان تحولی را در مدارس و حوزه آموزشی استان کرمان داشته باشیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان نیز گفت: حوزه آموزش و پرورش به دلیل دیربازده بودن، هیچ زمان در اولویت قرار نگرفته و اقداماتی که در تربیت یک دانش آموز انجام می گیرد دیده نمی شود.
احمد اسکندری نسب ادامه داد: در مجموعه دستگاه های برون سازمانی، آموزش و پرورش کمتر مورد توجه قرار می گیرد و اولویت اعتبارات در حوزه راه و آب و غیره واگذار می شود.
وی گفتمان سازی آموزش پرورش را در جامعه مورد تاکید قرار داد و بیان داشت: رویکرد ما این است که برای آموزش و پرورش درآمد پایدار ایجاد کنیم زیرا ظرفیت هایی در استان وجود دارد که می توان روی پای خودمان بایستیم.
مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمان نیز ضمن تقدیر از پورابراهیمی در پیگیری برای رفع مشکل مدارس و فضای آموزش این استان اعلام آمادگی کرد و گفت: با هماهنگی سازمان و اداره کل آموزش پرورش کرمان مباحث مربوط به احداث و بازسازی مدارس کرمان بصورت ویژه در دستور کار قرار خواهد گرفت.
واعظی پیشنهاد کرد: بازدیدهایی از مدارس با حضور مسئولان برگزار شود تا شرایط مدارس و لزوم نوسازی و بازسازی این اماکن مطرح شود.

۳۰۲۹ / ‬ ۵۰۵۴

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرمان ایرنا مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۹۲۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن

به گزارش قدس خراسان، علی‌اکبر چراغیان ظهر امروز در جمع نمازگزاران جمعه بردسکن ضمن گرامیداشت هفته بزرگداشت مقام معلم و یاد و خاطره شهید مرتضی مطهری از برگزاری بیش از ۴۰ عنوان برنامه در طول این هفته خبر داد و اظهار کرد: خوشبختانه آموزش و پرورش بردسکن در حوزه پرورشی از جمله اقامه نماز در مدارس یکی از شهرستان‌های برتر در استان انتخاب شده است و طرح سه‌شنبه‌های معنوی هر هفته با حضور امام جمعه و تعدادی از رؤسای ادارات در یکی از مدارس برگزار می‌شود. 

مدیر آموزش و پرورش بردسکن از راه‌اندازی مهدالرضا(ع) برای آموزش قرآن در رده سنی زیر ۶ سال خبر داد و افزود: در همین راستا نیز توانسته‌ایم بیش از ۶۰ مربی قرآن در شهرستان تربیت کنیم.

وی به طرح قاضی در مدارس اشاره و بیان کرد: با اجرای این طرح که با مشارکت دادگستری و مشاوران اجرا می‌شود باعث کاهش بسیاری از آسیب‌های اجتماعی در بین دانش‌آموزان و والدین شده است.

چراغیان وضعیت آموزشی دانش‌آموزان را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: خوشبختانه ۱۵ درصد قبولی دانش‌آموزان در مقاطع مختلف تحصیلی نسبت به سال تحصیلی گذشته افزایش پیدا کرده که از این لحاظ آموزش و پرورش بردسکن جزو 10 نواحی آموزش و پرورش در سطح استان است. 

مدیر آموزش و پرورش بردسکن به کسب رتبه‌های دیگر آموزش و پرورش در المپیادها، آزمون پایش و پایا در سطح استان و کشور خبر داد و گفت: متأسفانه برخی افراد آموزش و پرورش را خواسته و ناخواسته در بستر فضای مجازی مورد انتقاد قرار می‌دهند که نیاز است اگر ضعف و یا کم و کاستی وجود دارد موارد را به صورت حضوری مطرح تا نیروهای ستادی حوزه آموزش و پرورش نسبت به رفع مشکلات اقدام کنند. 

وی همچنین با توجه به برگزاری امتحانات نهایی دانش‌آموزان از خانواده‌ها خواست فرزندان خود را بیشتر مورد کنترل قرار دهند و به آنها اجازه ندهند با موتورسیکلت در مدارس حضور پیدا کنند.

چراغیان اظهار کرد: متأسفانه طی سال گذشته و در یک ماه اخیر چهار نفر از دانش‌آموزان بر اثر قوع تصادف جان خود را از دست داده‌اند و خانواده‌ها را داغدار کرده‌اند.

خبرنگار: علی نوری

دیگر خبرها

  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • کرمان میزبان همایش سرمایه‌گذاری آیدکس ۲۰۲۴
  • تحویل بیش از ۳۸۰ دستگاه کولر به مدارس خوزستان
  • تجلیل از معلمان ایرانی در آنکارا
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • کار اصلی مدارس و دانشگاهها؛ تربیت نیروی متخصص متناسب با ظرفیت های استان است
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • ‌۱۰۵ هزار معلم جدید جذب آموزش و پرورش خواهند شد‌
  • آموزش و پرورش زیربنای پیشرفت کشور/ فرهنگ ثبت رسمی در مدارس ترویج شود