Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار تهران گفت: امیدواریم روزی برسد که سیاست های پرداخت یارانه ای در کشور اصلاح شود و نظام تامین اجتماعی چند لایه ای در کشور ایجاد شود تا مردم را از سیاست صدقه ای یارانه ای نجات داد.

به گزارش ایرنا، انوشیروان محسنی بند پی روز یکشنبه در جریان بازدید از شعبه یک تامین اجتماعی به مناسبت هفته تامین اجتماعی ضمن تبریک این هفته افزود: باید تلاش شود تا نظام چند لایه ای و رفاهی تامین اجتماعی ایجاد شود که البته مسیر ایجاد این نظام در کمیسیون اجتماعی دولت در حال بررسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: سازمان تامین اجتماعی به عنوان نهادی است تا بتواند امنیت را برای آحاد جامعه تامین کند.

محسنی بندپی ادامه داد: لازم است از دکتر سید تقی نوربخش مدیرعامل فقید سازمان تامین اجتماعی یادی کنیم چون خدماتش اثرات خوبی را در این سازمان داشته است.

وی با بیان اینکه ١٣ میلیون بیمه شده اصلی و سه میلیون مستمری بگیر در سازمان تامین اجتماعی داریم، گفت: حقوق اغلب این افراد به ویژه مستمری بگیران پایین است اما از تعهدات سازمان در بخش بیمه ای و درمانی توانسته رضایتمندی نسبی بیمه شدگان را فراهم کند که کار ارزشمندی است.

وی خاطرنشان کرد: در بعد درمانی نیز به لحاظ کیفی و کمی و خوردی خدمات شرایط بسیار مطلوبی برای بیمه شدگان فراهم شده است. جا دارد از این خدمات قدردانی شود چون یک سازمان درآمد هزینه ای و سازمانی اجتماعی توانسته رضایتمندی بیش از نیمی از جمعیت کشور را به دست بیاورد.

وی ادامه داد: در استان تهران به لحاظ جمعیتی و استقرار صنعت از یک ویژگی بارز برخوردار است ١٧ درصد جمعیت کشور و ٢٠ درصد صنایع کشور در تهران است چون در سالی که تحریم های ظالمانه است تعامل همه جانبه با کارفرمایان داریم تا با تعطیلی کارگاه های تولیدی مواجه نشویم. البته باید تعهدات خودمان را هم به خوبی انجام دهیم.

استاندار تهران گفت: البته دولت هم نتوانسته است تعهدات و بدهی خود را به سازمان تامین اجتماعی پرداخت کند.وی ادامه داد: اجرای طرح خدمات غیرحضوری که از شعب غرب تهران با ۴٠ خدمات آغاز شد یک اقدام مثبت است چون پس از آن به کل کشور تعمیم داده شد.

محسنی بندپی اضافه کرد: حفظ و صیانت از حقوق مستمری بگیران و بیمه‌شدگان در کل سازمان تامین اجتماعی قابل مشاهده است.


* بیش از ٢ هزار میلیارد تومان بدهی معوق کارگاه های تولیدی است
ناهید حیدری مدیر کل تامین اجتماعی غرب تهران بزرگ نیز گفت: سه میلیون و ۶٢٠ هزار نفر تحت پوشش تامین اجتماعی غرب هستند که ٣٢۵ هزار نفر مستمری بگیر از خدمات این سازمان بهره مند هستند.
وی تصریح کرد: ١٢٠ کارگاه فعال در غرب تهران فعال است که با کارگاه های فعال تعداد آنها به ٢۵٠ هزار کارگاه می رسد. ١٩ هزار و ۵۵٠ نفر مقرری بگیر، چهار هزار قالیباف و ١٨ هزار کارگر ساختمانی از خدمات این سازمان استفاده می کنند.

حیدری اضافه کرد: این افراد در ١۵ شعبه اصلی، ٢٣ کارگزاری رسمی و هشت شعبه اقماری خدمات بیمه ای خود را دریافت می کنند. اکنون ۴٠ خدمت به صورت غیرحضوری است که قرار است به ۶٠ خدمت غیر حضوری ارتقا یابد.

وی بخشی از طرح ها و برنامه های غیرحضوری را نام نویسی، ثبت اطلاعات، دریافت سوابق، فیش حقوقی، احکام، پرداخت لیست بیمه، بازرسی ها و پرداخت حق بیمه عنوان کرد.
وی با بیان اینکه برای اولین بار افزایش مستمری بگیران در موعد مقرر لحاظ و پرداخت شد، اظهار داشت: اطلاعات این بخش به روز است و تمامی مطالبات مربوط به افزایش حقوق مستمری بگیران به موقع به آنان داده شد.

مدیر کل تامین اجتماعی غرب تهران بزرگ گفت: اجرای مشوق های ١٧ گانه در سال رونق تولید و طرح بخشودگی جرایم کارگاه های تولیدی و صنعتی و اقتصادی برای کارفرمایان خوش حساب از دیگر برنامه های تامین اجتماعی است.

حیدری اضافه کرد: در حال حاضر مطالبات معوق کارگاه های تولیدی و صنعتی ٢ هزار و ٢۵٠ میلیارد تومان اینکه اکنون شرایط بخشودگی را دارند چون یک سوم بدهی معادل ٧۵٠ میلیارد تومان مربوط به جرائم کارگاه ها است.

وی تصریح کرد: برای پرداخت جرائم کارگاه های تولیدی و صنعتی در غرب تهران ١۵ شعبه به صورت فعال در حال ارائه خدمات هستند تا کارفرمایان بتوانند از بخشودگی جرایم بهره مند باشند.

استاندار تهران از تمامی بخش های شعبه یک تامین اجتماعی غرب تهران بازدید کرد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: استاندار تهران یارانه کمیسیون اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۹۷۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیگر بهانه‌ای برای بیمه نکردن کارگران ساختمانی وجود ندارد

قانون بیمه کارگران ساختمانی در هفته کارگر از سوی رییس جمهور ابلاغ شد تا روزنه‌ای برای تحقق آرزوی دیرینه کارگران ساختمانی که سال‌ها در انتظار بیمه لحظه شماری می‌کردند، گشوده شود.

به به گزارش ایسنا، رئیس جمهور در اجرای اصل ۱۲۳ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، «قانون تفسیر ماده (۵) قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی» را که ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی تصویب و در تاریخ ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ به تأیید شورای نگهبان رسید، جهت اجرا به وزارت کشور، وزارت راه و شهرسازی، وزارت امور اقتصادی و دارایی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ابلاغ کرد.

قانون بیمه کارگران ساختمانی در خصوص تغییرات ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی مبنی بر تغییر وضعیت منابع درآمدی سازمان تامین اجتماعی به مجلس ارائه شد و مجلس فروردین ماه امسال با تصویب کلیات و جزییات طرح استفساریه ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی، سازوکاری برای پرداخت بیمه کارگران ساختمانی تعیین کرد.

کارگر ساختمانی جزو مشاغل سخت و زیان‌آور به شمار می‌رود و طبق آمارها بیشترین حوادث ناشی از کار مربوط به فعالیت در کارگاه‌های ساختمانی و بخش ساختمان است.

برابر آمارها ۵۰ درصد حوادث کشور مربوط به کارگران ساختمانی و ۵۰ درصد مابقی حوادث، مربوط به بیمه‌شدگان دیگر مشاغل است که این مساله اهمیت بیمه کارگران ساختمانی را بیش از پیش نشان می‌دهد.

روز گذشته در گردهمایی جشنواره امتنان که با حضور رئیس جمهور، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و کارگران منتخب برگزار شد، حل مسأله بیمه کارگران ساختمانی و تامین مسکن کارگران مورد تاکید قرار گرفت.

علیرضا محجوب - دبیرکل خانه کارگر از رئیس جمهور خواست تا موضوع بیمه کارگران ساختمانی را رسیدگی کند و گفت: بیمه کارگران ساختمانی مدام به محاق می‌رود و کم اهمیت‌تر نزد مسئولین می‌شود. از شما خواهش می‌کنیم که به این موضوع رسیدگی کنید.

وی با بیان اینکه حل مشکل بیمه کارگران ساختمانی به بن بست رسیده است، توجه به بیمه کارگران ساختمانی و کمک به این قشر از کارگران را توجه به شریف‌ترین بخش کارگران کشور دانست.

بر اساس استفساریه ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی، مقرر شد که ۲۵ درصد از عوارض شهرداری به سازمان تامین اجتماعی به منظور بیمه کارگران ساختمانی اختصاص پیدا کند تا کارگر ساختمانی مورد حمایت قرار گیرد. همچنین از محل مواد ۹۹ و ۱۰۰ قانون شهرداری حق بیمه کارگران ساختمانی به جهت اینکه ساخت و ساز به واسطه آنها صورت می گیرد، پرداخت شود. با تعیین این ساز و کار دیگر مشکلی برای بیمه کارگران ساختمانی وجود ندارد چون هم منافع تامین اجتماعی از محل بیمه کارگران ساختمانی تامین شده و هم منابع بیمه کارگران مشخص شده است.

به گزارش ایسنا، با ابلاغ قانون تفسیر ماده(۵) قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی توسط رئیس جمهور، سازمان تامین اجتماعی موظف است به تعهد قطعی خود در خصوص بیمه کارگران ساختمانی عمل کند و به آرزوی دیرینه کارگران ساختمانی که سال‌ها در انتظار بهره مندی از مزایای بیمه اجتماعی لحظه شماری می کردند، جامه عمل بپوشاند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • ۷۵ هزار کارگر زیر پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • مشکل بیمه کارگران ساختمانی حل شد؟
  • اعضای کابینه سیزدهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟
  • مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی: مطالبات کلیه داروخانه‌ها پرداخت شد
  • افزایش حقوق بازنشستگان قطعی شد؟ /پاسخ سخنگوی دولت
  • دیگر بهانه‌ای برای بیمه نکردن کارگران ساختمانی وجود ندارد
  • شاکری: تامین اجتماعی آمار بیمه کارگران ساختمانی را شفاف ارائه دهد + فیلم