Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-05-07@02:56:38 GMT

کوچ ملخ‌های صحرایی از ایران

تاریخ انتشار: ۲۳ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۹۷۵۸۱

کوچ ملخ‌های صحرایی از ایران

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از مهر، محمدرضا میر با بیان اینکه خوشبختانه هجوم آفت ملخ صحرایی به کشور به پایان رسیده است، گفت: فاز اول این ریزش به اتمام رسیده است.

وی با بیان اینکه مقصد اصلی این ملخ‌ها، هندوستان و پاکستان است، افزود: این ملخ‌ها کشور ما را به مقصد این کشور ترک کردند و در دی و بهمن ماه، دوباره به کشور ما برمی گردند و فاز بعدی حمله آنها آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی سازمان حفظ نباتات کشور اضافه کرد: هر چقدر کشورهای عربی مانند عربستان، یمن و عمان، با این ملخ‌ها مبارزه خوبی انجام ندادند و کشور ما را درگیر کردند، ما مبارزه خوبی با آنها داشتیم و کشورهای هند و پاکستان کمتر درگیر خواهند بود و بدین ترتیب هر چقدر این دو کشور خوب مبارزه کنند، در دی و بهمن ماه چالش کمتری خواهیم داشت.

میر با اشاره به اینکه ۵۹ کشور دنیا درگیر مبارزه با این ملخ‌ها هستند، گفت: ما در سطحی معادل ۷۴۲ هزار و ۱۳۷ هکتار، با این آفت در ۹ استان جنوبی کشور مبارزه کردیم؛ به نحوی که تعداد ریزش ها تا حدود ۱۰ روز قبل که آخرین ریزش اتفاق افتاد ۱۷۳ مورد بوده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر نیز مبارزاتی که انجام می‌شود، با پوره های این ملخ‌ها و نسل های بعدی آنها است.

میر درباره ۲۰ میلیارد تومان اعتباری که قرار بود برای مبارزه با ملخ ها اختصاص یابد نیز، گفت: ۱۰ میلیارد تومان از این اعتبارات، در اختیار ما قرار گرفت و در مجموع، ۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای مبارزه با این آفت اختصاص داده شد که در اختیار ما قرار گرفت؛ ضمن اینکه هیات دولت قول داده هر چقدر اعتبار لازم باشد، در این زمینه در اختیار سازمان قرار دهد.

وی با بیان اینکه ملخ های صحرایی به تولیدات کشاورزی، زراعی و باغی کشور آسیبی وارد نکردند، افزود: خسارت این ملخ ها در حد بسیار جزئی و می‌توان گفت که صفر بود.

میر درباره نظر نهایی فائو درباره سهل انگاری برخی کشورهای عربی از جمله عربستان سعودی در مبارزه با ملخ های صحرایی و ورود آن به ایران، ادامه داد: فائو تلویحاً این مساله را پذیرفت که عربستان در این زمینه کوتاهی کرده و آنطور که باید و شاید مبارزه انجام نداده است؛ بر همین اساس، ما نیز اعتراض خود را در این زمینه اعلام کرده ایم؛ اما اینکه چگونه بخواهند با آنها برخورد کنند اطلاعی نداریم.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: عربستان سعودی کشاورزی هندوستان وزارت جهاد کشاورزی سازمان حفظ نباتات کشور ملخ صحرایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۹۷۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر اسبق آموزش و پرورش: آقای صحرایی از خدا پروا کنید

به گزارش خبرآنلاین از کانال خبری چندثانیه، محسن حاجی میرزایی وزیر اسبق آموزش و پرورش در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «جناب آقای صحرایی، حفظ صندلی لرزان وزارت و پوشاندن ناکارامدی‌ها ارزش آن را ندارد که شأن و شرافت انسانی خود را پایمال کنیم. آنچه درباره سند ۲۰۳۰ و سند تحول در دولت قبل گفته‌اید نادرست است و تعدی در حق کسانی که دلسوزانه و مجدانه برای تحقق تحول در آ.پ تلاش کرده اند. از خدا پروا کنید.»

مرادصحرایی، وزیر اموزش و پرورش مدتی قبل درباره سند 2030 گفته بود: «وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه مرگ سند ۲۰۳۰ در این دولت اجرایی شد، اظهار داشت: البته هنوز هم بودند کسانی که به ۲۰۳۰ اعتقاد داشتند؛ این افراد حتی در بدنه وزارتخانه هم بودند، زیرا این سند به عنوان یک رویکرد در بخشی از دولت پیشین وجود داشت و در حالی برای آن ردیف بودجه و دفتر در نظر گرفته بودند که برای اجرای سند تحول بنیادین ردیف بودجه وجود نداشت.

صحرایی با یادآوری اینکه این رویکرد دولت قبل پس از تذکرات رهبر معظم انقلاب حتی مورد اعتراض نمایندگان مجلس نیز قرار گرفته بود، اظهار داشت: بخشی از وزرای پیشین به سند تحول بنیادین اعتقاد داشتند جدی هم کار کردند ولی سند ۲۰۳۰ از بین نرفت تا دولت آقای رئیسی روی کار آمد و در بدنه اجرایی وزارتخانه به طور قطع مرگ سند ۲۰۳۰ رقم خورد.»

٤٧٢٣٦

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903065

دیگر خبرها

  • عمارت نوفل لوشاتو میزبان چه نمایش‌هایی است؟/ تاریخ فرهنگ و هنر ایران، مدیون کیمیایی است
  • حضور مسعود کیمیایی در اجرای نمایش «مرگ با طعم نسکافه»
  • اسلامی: برای مبارزه با سلطه کشورهای استکباری آماده هستیم
  • آغاز «مرگ با طعم نسکافه» در عمارت نوفل‌شاتو
  • کارگروه چابک و اثرگذار برای کاهش نرخ بیکاری
  • وزیر اسبق آموزش و پرورش: آقای صحرایی از خدا پروا کنید
  • زوال اسرائیل در اندیشه امام و رهبر انقلاب
  • روحیه مبارزه و شجاعت ایران را تمجید می‌کنیم
  • دبیرکل جمعیت مبارزه با دخانیات: مالیات مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات است
  • قوه قضاییه در مبارزه با فساد هیچ تبعیضی قائل نمی شود