Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سید علی آقا زاده پیش از ظهر یکشنبه در همایش ملی خط مشی گذاری برای آموزش شایسته مدیریت و کارکنان سازمان های دولتی در اراک اظهارداشت: امروزه در آموزش کارکنان بین دولت و مردم و مردم و دولت مشکلات اساسی وجود دارد و در چنین همایشی هایی باید برای رفع این مسایل تلاش کرد.

وی ادامه داد: گفته می شود مدیریت و رفتار مردم یک کشور منبعث از رفتار و عملکرد دولت است، یعنی اگر در کشور شاهد این هستیم که مردم به وظیفه مدنی خود خوب عمل می کنند به دلیل این است که دولت خوب عمل کرده و اگر مردم به وظایف خود عمل نمی کنند نیز به عملکرد دولت باز می گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقازاده تاکید کرد: مجموعه سیستم اداری کشور خوب عمل نکرده است، با اینکه دولت بزرگی داریم اما نواقص بزرگی هم وجود دارد. بیش از چهار میلیون نفر از طریق دولت ارتزاق می کنند اما اگر بازدهی آن را در یک سیستم چابک و چالاک ارزیابی کنیم شاید به یک دهم برسد.

وی گفت: مردم به مانند قطار و ما ریل آن هستیم و هرطور که ریل بگذاریم مردم حرکت می کنند. گفته می شود فرار مالیاتی در کشور ۳۵ هزار میلیارد تومان است اما به طور قطع بیش از صدها هزار میلیارد تومان است.

استاندار مرکزی عنوان کرد: در کشورهایی که دارای سیستم مالیاتی مناسبی هستند ۹۸ درصد اهداف مالیاتی تحقق پیدا می کند و تعداد معدودی یافت می شوند که فرار مالیاتی داشته باشند. در کشور تنها از کسانی مالیات دریافت می شود که از حقوق بگیران هستند و این یک نقص مبرهن در سیستم مالیاتی محسوب می شود.

وی بیان کرد: براساس نظر سنجی های انجام شده نارضایتی مردم از سیستم دولتی بیش از ۵۰ درصد و میزان رضایت کمتر از ۲۰ درصد است و این مساله یک هشدار تلقی می شود که این سیستم ها خوب اداره نمی شود و باید برای بهبود وضعیت، برنامه و ساز و کار داشته باشیم.

استاندار مرکزی با بیان اینکه در مدیریت ها باید سقف زمانی داشته باشیم، تاکید کرد: هنوز نمی دانیم که در مدیریت های کلان مدیر به سقف زمانی نیاز دارد تا بتواند برنامه ریزی کند و به نتیجه برسد.

آقازاده افزود: در دولت باید سنگ بنای لازم این کار برای حل مشکلات گذاشته شود. در این صورت می توانیم به نتیجه کار امیدوار بوده و پایه گذاری اصولی مبنای قانونی رفتار بین مردم و دولت را داشته باشیم.

کد خبر 4666219

منبع: مهر

کلیدواژه: استاندار مرکزی مدیریت بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۹۷۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند

به گزارش خبرگزاری مهر، «محسن رضایی» در آستانه برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در دیدارهای جداگانه با داوری و روح الامینی، دبیر و معاون امور استان‌های شانا و دبیران جریانات سیاسی دیگر بر وحدت گروه‌های انقلابی تاکید کرد.

وی در دیدار با نادی، جراره و شورای مرکزی شریان، رائفی پور و سعید محمد و شورای مرکزی صبح ایران و احمد نادری و شورای مرکزی جماران گفت: باید از رویش‌های انقلاب استقبال و از هرنوع تفرقه جلوگیری کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر ضرورت حفظ وحدت در جبهه انقلاب، افزود: همبستگی و برادری از ارزش‌های اصیل انقلاب اسلامی است که امروز بیش از هر زمانی باید مورد توجه باشد و اکنون ملت و نظام، نیازمند صف فشرده نیروهای انقلاب و کارآمدی جبهه انقلاب است و راه آن قاعده‌محوری به جای شخص‌محوری است.

وی با یادآوری شرایط حساس کشور پس از طوفان الاقصی و عملیات «وعده صادق» اظهار کرد: موقعیت ایران در غرب آسیا بیش از گذشته تعیین‌کننده شده است، بنابراین فرصت‌ها و تهدیدات جدیدی درمقابل کشور قرار گرفته است. در چنین شرایطی وحدت نیروهای انقلاب و تلاش همگانی برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور رمز عبور از تهدیدات و بهره‌برداری از فرصت‌هاست. هر نوع تک‌روی و سهم‌خواهی آسیب بزرگی به نظام و مردم خواهد زد. امروز بشدت نیازمند عقلانیت جمعی اشخاص و جریانات سیاسی کشور هستیم.

رضایی با تاکید بر اهمیت مشارکت مردم در انتخابات گفت: انتخابات مجلس باوجود شرایط سخت اقتصادی با حضور مردم انجام شد که نشان دادند تنها راه اصلاح کشور انتخابات و مردم‌سالاری است. حضور سلیقه‌های مختلف سیاسی، مشارکت مردم را جدی‌تر و بیشتر می‌کند.

وی گفت: رقابت باید برادرانه و به دور از منازعه باشد. انتقادات باید منصفانه و همراه با ضوابط اخلاقی صورت گیرد و فضا برای رویش‌های جدید مهیا باشد. تحمل سلیقه‌های سیاسی علامت بلوغ عقلانیت گروه‌های سیاسی است.

در این نشست‌های جداگانه نادی و جراره از شریان، احمد نادری از جماران، رائفی‌پور و سعید محمد از صبح ایران، با تشریح روند شکل‌گیری جریان‌ها و تشکل‌های خود، به بررسی اجمالی دور اول انتخابات و برخی گله‌مندی‌ها پرداختند و آمادگی خود برای گفت‌وگو با سایر گروه‌های جبهه انقلاب را اعلام کردند.

محسن رضایی نیز در جلسه با داوری و روح الامینی، دبیر و معاون امور استان‌های شانا، بر وحدت همه گروه‌های جبهه انقلاب ازجمله شانا، پایداری، شریان، جماران، صبح ایران و تحول‌خواهان وسایر گروه‌ها تأکید کرد و اعضای شانا هم نظراتشان را بیان کردند.

کد خبر 6096438 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • نیروهای شرکتی منتظر نباشند؛ خبر نگران کننده درباره طرح ساماندهی کارکنان دولت
  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور
  • سیستم بانکی و ارز کشور باید در خدمت تولید باشد
  • مآخذ مالیات برعایدی سرمایه در ایران برعکس دنیاست
  • بررسی ۲۶۶ شکایت علیه مصوبات شورا‌های شهر از سراسر کشور در دیوان عدالت اداری
  • دیوان عدالت اداری پارسال ۱۶۶ مصوبه شوراهای کشور را باطل کرد
  • انتقال پرونده مالیاتی نفت و گاز به استان با هم‌صدایی رسانه‌ها محقق شد
  • انتقال پرونده مالیاتی نفت و گاز به استان با هم‌صدایی رسانه‌ها
  • تعیین ۳۵ شعبه دیوان عالت اداری به حوزه کار + تصویر