Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-02@07:13:59 GMT

نتیجه فرهنگ دفاعی و وحدت كلمه، پیروزی انقلاب بود

تاریخ انتشار: ۲۳ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۹۸۲۶۶

نتیجه فرهنگ دفاعی و وحدت كلمه، پیروزی انقلاب بود

به گزارش ایكنا از فارس، امیر سرتیپ فهمیده قاسم‌زاده، جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کشور امروز، 23 تیر در مراسم تودیع و معارفه مدیركل سابق و جدید بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس فارس گفت: ارمغان بزرگ مجاهدت همه بزرگان تشیع، علما و مردم پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی بوده است.

وی افزود: با پیروزی انقلاب دشمنی استکبار فزونی یافت و با انواع توطئه‌ها درصدد نابودی این ملت نوپا برآمد و درنهایت با راه انداختن یک جنگ کلاسیک از سوی همسایه غربی ما آزمونی بزرگ برای جهاد، مقاومت و آزمایش رقم خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاسم‌زاده با تاکید بر اینکه مدیریت جهادی در این آزمون مقابل همه استکبار قرار گرفت، بیان کرد: امام خمینی(ره) مهندسی نیروهای مسلح پیش از انقلاب را بر عهده گرفتند و با چهار عملیات بعد از یک سال از شروع جنگ دشمن به عقب رانده شد.

جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کشور یادآور شد: امام خمینی(ره) فرهنگ ترکیبی زیبایی را برای پاسداری از انقلاب رواج دادند و مجاهدت نیروهای مسلح و آحاد مردم جنگ تحمیلی را به دفاع مقدس بدل کرد که ثروتی ملی است و می‌تواند تا دویست سال آینده آحاد مردم را از این فرهنگ غنی بهره‌مند سازد.

وی با بیان اینكه نتیجه فرهنگ دفاعی و وحدت کلمه پیروزی انقلاب با عنایت خداوند بود، گفت: در چهلمین سالگردش رهبر معظم انقلاب بیانیه گام دوم انقلاب را ارائه و کلیدواژه مقاومت را به ملت جهان تقدیم کردند.

قاسم‌زاده در بخش دیگری از سخنان خود با تقدیر از حمیدرضا گرامی که از مدیرکلی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس فارس خداحافظی کرد، افزود: کار بزرگ ایشان در مدت دو سال و نیم، افتتاح مرکز و موزه دفاع مقدس در فارس بوده و انتظار می‌رود این موزه و مرکز فرهنگی که از لحاظ ساختمان تکمیل شده است در محتوا نیز پربار شود.

جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کشور گفت: تکمیل این موزه نیازمند همکاری همه اقشار مردم است و موظفیم این فرهنگ غنی و ثروت عظیم فرهنگی را برای نسل جدید به‌عنوان وظیفه‌ای خطیر به سرانجام برسانیم.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاري قرآن ايكنا استان فارس اجتماعي فرهنگ دفاعي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۹۸۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیراز میزبان جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور شد

مدیرکل صدا وسیمای فارس از برگزاری اولین جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور در شیراز خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، احمد پهلوانیان در جلسه شورای عشایری استان اظهارداشت: تنوع در موسیقی، زبان و گویش‌های مختلف، فرهنگ و آداب و رسوم بسیار متنوع، پوشش‌های زیبای زنان و مردان، غذا‌های سنتی و... در جای جای استان، گویای اقوام مختلف در آن سرزمین است و فارس با این ویژگی، به حق ایرانی کوچک و سرزمین رنگین کمان اقوام است.

وی با تأکید بر وحدت اقوام ایرانی بیان کرد: مؤلفه ایران قوی در سایه «وحدت اقوام ایرانی» شکل گرفته و توسعه وحدت بین اقوام و ترویج این فرهنگ وظیفه همگانی است.

پهلوانیان با تأکید بر ظرفیت‌های اقوام و عشایر در استان یادآور شد: می‌طلبد مدیران ارشد استان و رسانه با هدف ایجاد وحدت، نمایش جذابیت‌ها، فرهنگ، تمدن و هویت اقوام، عشایر و ایلات ساکن در استان و با تکیه بر دو اصل هویت‌محوری و عدالت‌گستری، عملیات رسانه‌ای ویژه‌ای را طراحی کنند.

مدیرکل صدا و سیمای فارس از برگزاری نخستین جشنواره تولیدات رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور در سطح ملی و با محوریت استان فارس در بهمن‌ ماه خبر داد و گفت: برگزاری این جشنواره می‌تواند یک رویداد ارزشمند فرهنگی در پاسداشت اقوام و عشایر و معرفی فرهنگ و هویت این بخش و پررنگ‌تر شدن جایگاه اقوام و عشایر کشور باشد.

وی، معرفی ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی، اقتصادی، اجتماعی اقوام و عشایر، بسترسازی تقویت وحدت و افزایش تعامل بین اقوام کشور، توجه به اشتراکات فرهنگی، مذهبی و آئینی اقوام ایرانی، توجه به عشایر به عنوان قطب مولد کشور و توجه به نقش تاثیرگذار زنان عشایر در عرصه‌های مختلف و نقش مدیریتی آنان در تحکیم بنیان خانواده را بخشی از اهداف این جشنواره عنوان کرد.

مدیرکل صدا و سیمای فارس افزود: این جشنواره در دو بخش تولیدات مراکز استان‌ها و بخش مردمی مدنظر است که شامل تولیدات رادیویی، تلویزیونی، و مجازی است.

انتهای پیام/424/.

دیگر خبرها

  • فرهنگ ایثار و شهادت گنجی است که باید تبیین شود
  • فرهنگ ایثار و شهادت تبیین شود
  • روایت زندگی قهرمانان در دستان دانش آموزان
  • روایت زندگی قهرمانان در دستان دانش اموزان
  • اهتمام نهاد کتابخانه های عمومی برای حمایت از آثار ادبیات پایداری
  • ملت ایران توانایی ایستادگی روی پای خود را دارد
  • شیراز میزبان جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور شد
  • درخشش در سومین جشنواره ملی افتخار من
  • اختتامیه‌ی جشنواره‌ی ملی «افتخار من» همزمان با سراسر کشور در گیلان
  • سومین جشنواره ملی «افتخار من» به کار خود پایان داد