Web Analytics Made Easy - Statcounter

نگاه ویژه دولت به استان‌های تازه تأسیس، تأکید دادستان تهران بر ارتقا و تحقق زندانبانی مطلوب در استان، جلسه غیر علنی مجلس با حضور نوبخت، ابلاغ موافقتنامه تشکیل منطقه آزاد تجاری بین ایران و اوراسیا از جمله گزیده اخبار سیاسی امروز شبستان است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، نگاه ویژه دولت به استان‌های تازه تأسیس،  تأکید دادستان تهران بر ارتقا و تحقق زندانبانی مطلوب در استان، جلسه غیر علنی مجلس با حضور نوبخت، ابلاغ موافقتنامه تشکیل منطقه آزاد تجاری بین ایران و اوراسیا از جمله گزیده اخبار سیاسی شبستان در یکشنبه ۲۳ تیرماه است که می‌توانید مشروح آن را در لینک‌های زیر بخوانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولت به استان‌های تازه تأسیس نگاه ویژه دارد

«محمود واعظی» با اشاره به دومین سفر رئیس جمهور به استان خراسان شمالی، گفت: در جلسات متعدد برای پیگیری وضعیت استان و شناخت موانع و مشکلات توسعه استان خراسان شمالی منابع لازم برای تسریع روند توسعه زیرساخت‌های استان تأمین شده و امیدواریم با همکاری و مشارکت کارآفرینان، فعالان اقتصادی و تلاش مدیریت استان، روند رو به رشد توسعه استان با قدرت و سرعت بیشتری ادامه یابد.

 

رئیس دفتر رئیس جمهوری همچنین تأکید کرد: معرفی جاذبه‌های گردشگری استان و استفاده از ظرفیت‌های طبیعی می‌تواند به توسعه و معرفی بیش از پیش استان کمک کند.

 

آیت‌الله ابوالقاسم یعقوبی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بجنورد نیز در این دیدار با قدردانی از تلاش و توجه دولت به توسعه استان خراسان شمالی، تأکید کرد: یقیناً این سفر در روند رشد و توسعه استان نقش مهمی ایفا خواهد کرد و گام بزرگی در رفع نیازهای واقعی استان برداشته می‌شود.

 

تأکید دادستان تهران بر ارتقا و تحقق زندانبانی مطلوب در استان تهران

در جلسه مدیرکل زندان‌های استان تهران به همراه دادستان تهران و هیأتی از قضات مراکز مختلف شعب قضائی در بازداشتگاه اوین، «علی القاصی‌مهر»، دادستان تهران با اشاره به معضلات و مسائل موجود در سطح زندان‌های استان تهران گفت: ارتقا و تحقق زندانبانی مطلوب در استان همت جمعی مسئولین قضائی را می‌طلبد که این مهم در گروه همدلی و یک صدایی در بین ضابطین و مجریان دستگاه قضا می‌باشد.

 

القاصی‌مهر به جمعیت کیفری در زندان‌های تهران اشاره کرد و کمیت و کیفت مجرمین و جرم را در استان تهران در مقایسه با سایر استان‌های کشور را غیر قابل مقایسه خواند و گفت: نگاه‌های حقوق بشری به صورت ملی و بین‌المللی از سوی دوستان و معاندین نظام بیشتر متوجه زندان‌های استان تهران دوخته شده است که تحقق زندانبانی اسلامی و انسانی و عدم دست‌آویز قرار دادن هر نوع بهانه‌ای در حوزه مدیریت زندانبانی به رسانه‌های زاویه‌دار با هر هدفی، کاری بس هنرمندانه و مدیریتی چندبعدی را می‌ ‌طلبد.

 

در ادامه جلسه حیات‌الغیب، مدیرکل زندان‌های استان تهران نیز به مباحثی همچون مجازات‌های جایگزین حبس و پایین بودن تعداد مددجویان رأی باز و اشتغال در خارج از زندان نسبت به سایر استان‌ها اشاره کرد و گفت: در بازدیدهای صورت گرفته در زندان‌های استان در هفته اول آغاز به کار خود، فعالیت‌های خوبی در زمینه‌های مختلف زندانیانی صورت گرفته است اما این فعالیت‌ها کافی نیست و لازم است با مدیریتی جهادی با استمداد از عنایات الهی و همیاری و تعاملات همکاران درون و برون سازمانی بتوانیم به استانداردهای از پیش تعیین شده سازمانی برسیم.

 

جلسه غیر علنی مجلس با حضور نوبخت

جلسه غیر علنی صبح امروز یکشنبه 23 تیر مجلس شورای اسلامی با حضور محمد باقر نوبخت، رییس سازمان برنامه و بودجه و به ریاست علی لاریجانی برگزار شد. از زمانی که مقام معظم رهبری بحث اصلاح ساختار بودجه را مطرح کرد، مجلس و دولت در موافقت با این موضوع پیشنهادات و طرح ها را مورد بررسی قرار دادند و در جلسه روز گذشته شورای عالی هماهنگی سه قوه، طرح اولیه اصلاح ساختار بودجه مورد بررسی و فوریت آن به تایید رسیده است.

 

فعالیت ارتش تنها به دفاع از تمامیت ارضی محدود نمی شود

امیر سرتیپ دوم «احمد عسکری» در مراسم تودیع و معارفه معاونین هماهنگ کننده جدید و قدیم عقیدتی سیاسی و در جمع فرماندهان و کارکنان پایور پایگاه وحدتی دزفول اظهار داشت: دهه کرامت دهه مبارکی است که ابتدایش با ولادت با سعادت کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیها) آغاز می‌شود و انتهایش با میلاد پُر نور و سرور امام علی بن موسی الرضا (علیه السلام) به پایان می‌رسد، بر ما شیعیان فرض است تا با تأسی از صفات کریمانه این بزرگواران، کرامت را در زندگی شخصی و اجتماعی خویش، جاری و ساری کنیم.


جانشین اداره عقیدتی سیاسی نیروی هوایی، توسل و قرائت بیش از پیش قرآن را راه حل و راهگشای تمامی مشکلات فردی و اجتماعی دانست و افزود: امر خداوند متعال بر مسلمین، قرائت قرآن به هر نحو ممکن است؛ چراکه قرآن دستورالعملی برای زندگی صحیح و سالم بر مدار الهی است و آیات نورانی آن، مشکل گشای هر معضل دنیوی خواهد بود.


امیر عسکری، قرائت مداوم قرآن را موجب یادآوری دستورات الهی عنوان نمود و تاکید کرد: قرائت مداوم قرآن انسان را از غفلت باز می‌دارد چراکه فراموشی و غفلت جزئی از ذات آدمی است و باید با استمرار در چنگ زدن به کلام وحی، این غفلت را از خود زدود.


وی، قرآن را جلابخش و صفادهنده روح و قلب آدمی دانست و خاطرنشان کرد: همانگونه که بدن انسان به نظافت و پاکیزگی نیازمند است، روح و قلب آدمی که به مرور زمان دچار زنگار شده نیز به جلادهی و تطهیر احتیاج دارد که قرآن بهترین جلابخش قلوب است.


معاون هماهنگ کننده اداره عقیدتی سیاسی نهاجا، سبک زندگی قرآنی را نیاز اساسی جامعه امروز عنوان نمود و گفت: باید قیام و قعود، گفتار و رفتار، آغاز و پایان، حیات و ممات، منش و روش، و بطور کلی تمام حرکات و سکنات ما منطبق بر قرآن باشد چراکه تنها راه حفاظت از خود در برابر تهاجمات ناجوانمردانه و همه جانبه دشمنان و معاندان، پناه بردن به قرآن کریم و تمسک به این کتاب الهی است.

 

موافقتنامه تشکیل منطقه آزاد تجاری بین ایران و اوراسیا ابلاغ شد

قانون «موافقت نامه موقت تشکیل منطقه آزاد تجاری بین جمهوری اسلامی ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا و کشورهای عضو» در جلسه علنی روز یکشنبه ۱۹ خرداد ۹۸ مجلس شورای اسلامی تصویب و در تاریخ پنجم تیرماه به تائید شورای نگهبان رسیده بود، جهت اجرا توسط رییس جمهوری ابلاغ شد.

 

بر اساس این قانون وزارت صنعت، معدن و تجارت موظف است گزارش سالانه عملکرد این موافقتنامه را با هدف توسعه بازارهای صادراتی و جلوگیری از بروز زیان به تولیدکنندگان داخلی به کمیسیون های اقتصادی، صنایع و معادن و کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی ارائه کند.

 

نمایندگان مجلس در این قانون اجازه ادامه اعطای نرخ های تعرفه ترجیحی موضوع این موافقتنامه و نیز فهرست کالایی پیوست موافقتنامه مذکور، پس از گذشت پنج سال منوط به ارائه گزارش از طرف وزارت صنعت، معدن و تجارت و اخذ مجوز از طرف مجلس شورای اسلامی است.

 

نماینده کارآمد باید دارای سه کارکرد محلی، ملی و فراملی باشد

حجت الاسلام «حسینی منتظر» در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان در مورد ویژگی های یک نماینده کارآمد گفت: یک نماینده مجلس صرف نظر از مسایل اعتقادی باید دارای سه خصوصیت دلیری، دانایی و دلسوزی باشد.دانایی یعنی اینکه یک نماینده مجلس نسبت به وظایفی که دارد دانش کافی داشته باشد و در مقطع چهار ساله مقاطع روز و جهانی  را بداند و نسبت به این مسائل دارای قدرت تحلیل باشد.

 

عضو جامعه وعاظ افزود:  یک نماینده با دلسوزانه نسبت به نظام و مردم عمل کند تا بتواند وموفق عمل کند. همچنین اگر نماینده ای دلسوزی و دانایی داشته باشد اما دلیری نداشته باشد یک عنصر منفعلی می شود که اسیر باندها و امواج سیاسی باندها می شود و به عنوان مهره از او استفاده می شود.این دلیری همان شجاعت اسلامی است که فقط از خدا بترسد و دیگر هیچ کس.

 

این فعال سیاسی اظهار کرد: کارکرد ملی، محلی، فرامحلی سه کارکرد یک نماینده است و اوقات خود را باید زمان خود را در این سه حوه هزینه کند

 

حسینی منتظر ادامه داد: کارکرد محلی در حقیقت وقتی نماینده ای از یک محله ای انتخاب می شود قاعدتا از مشکلات محله و استان خود آگاهی دارد و برای این منطقه افق و چشم اندازی ترسیم می کند و مشکلات مردم را در اولویت  اهتمام خود بداند و آنها را حل کند./

 

توان ضربه زدن ما ویران کننده است

امیر سرلشکر «سید عبدالرحیم موسوی» در مراسم صبحگاه عمومی تیپ ۲۵ واکنش سریع نیرو مخصوص نیروی زمینی ارتش در تبریز، گفت: شرایط امروز جهان و منطقه، آمادگی بیش از پیش را الزامی کرده است.

 

فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران افزود: دشمنان مستکبر و زخم خورده انقلاب، طرح و نقشه‌های شیطانی در سر دارند که آمادگی‌های مختلف ملی و نظامی می‌تواند این دسیسه‌ها را خنثی کند.

 

امیر سرلشکر موسوی خاطرنشان کرد: هرچه آمادگی رزمی بالاتر باشد توان دفاع و توان هجوم بعد از دفاع اولیه را افزایش می‌دهد.

 

فرمانده کل ارتش تاکید کرد: ما شروع کننده هیچ جنگی نبوده‌ایم و نیستیم اما تکیه ما صرفاً بر دفاع نیست، ابتدا در زمان شروع حمله دشمن دفاع خواهیم کرد، اما قدرت هجومی و توان ضربه زدن ما بعد از شروع حمله متجاوزان ویران کننده و پشیمان کننده خواهد بود./

 

 

 

 

 

 

 

 

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: دهه کرامت امام رضا ع حجاب و عفاف عفاف و حجاب نماز جمعه هفته عفاف و حجاب روزنامه ولادت امام رضا ع چهارمحال و بختیاری شورای نگهبان سیاسی خبرگزاری شبستان اخبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۹۹۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدم تازه خالص‌سازها؛ قالیباف و صندلی‌اش هدف فعلی است | پشت چه کسی را گرفته‌اند؟

جریان خالص‌سازی توسط دولت و حامیانش در طول چند سال گذشته، دامن محمدباقر قالیباف را بیشتر از هر فرد دیگری گرفته و رئیس مجلس یازدهم از این موضوع خشمگین است. برنامه یکدست کردن به اختلاف سیاسی میان نیروهای جریان اصولگرا برای خالص‌سازی بیشتر منجر شد.

 روزنامه سازندگی در گزارشی نوشت:

قالیباف پس از چهار سال، سکوت همیشگی‌اش بر تمام کاستی‌های دولت سیزدهم را شکسته و هم خودش به دولت انتقاد می‌کند و هم دست مجلسی‌ها را باز گذاشته است. آن هم قالیبافی که با پایداری‌ها و طرفداران دولت که برای ریاست‌جمهوری سیدابراهیم رئیسی تلاش بسیار کردند برای پیروز شدن در انتخابات مجلس دوازدهم ائتلاف کرد. اما حتی در آخرین نشستی که هفته گذشته با اقتصاددان‌های دولتی داشت، آخرین اولتیماتوم‌ها را به دولت سیدابراهیم رئیسی و کابینه‌اش داد تا هرچه سریع‌تر برای مشکلات ارزی و اقتصادی چاره‌ای بیندیشند.

در عین حال نمی‌شود به این موضوع تنها اکتفا کرد زیرا قالیباف کسی نیست که برای دولت رئیسی و طرفدارانش خط‌ونشان بکشد چون بارها ثابت کرده که خیلی راحت می‌تواند چشم بر ضعف‌ها و حتی فسادهای موجود در قوه مجریه سیزدهم ببندد بنابراین، این سوال پیش می‌آید که چرا قالیباف به ناگه به دولت انتقاد می‌کند؟ و چرا دولت رئیسی برای رئیس کنونی پارلمان دیگر آن دولت قبل نیست؟ شاید آن‌طور به نظر برسد که سیدابراهیم رئیسی هم دیگر برای قالیباف هم‌پیمان قدیمی نیست و دور از ذهن نیست که او حتی برای اینکه مجدداً صاحب ریاست شد به ‌عنوان یکی از منتقدان شرایط موجود، انتقاداتش را از دولت افزایش دهد. فردی که اگر دوباره کرسی قدرت را به دست بگیرد احتمالاً رقیب جدی‌تری برای سیدابراهیم رئیسی در ریاست‌جمهوری ۱۴۰۴ خواهد شد. ‌

موضوعی که عباس سلیمی‌نمین که نزدیکی سیاسی نیز با رئیس مجلس دار، سال گذشته آن را رد کرد. او در گفت‌وگو با سایت قرن نو گفته بود که رئیسی برای بار دوم کاندیدا خواهد شد و قالیباف خود را وارد رقابت با او نخواهد کرد. سلیمی‌نمین تاکید کرده بود: «قرابت فکری بین جبهه پایداری و رئیسی وجود ندارد» موضوعی که البته مسکوت ماند و در شرایط کنونی طور دیگری به نظر می‌رسد.‌

درست است که محمدباقر قالیباف با ائتلاف پایداری‌ها به مجلس راه یافت اما گویا در جنگ قدرتی که میان اصولگرایان اکنون باقی است، قالیباف ترجیح می‌دهد، طرف جریان وابسته به دولت سیزدهم قرار نگیرد. گویا بده‌بستان‌های سیاسی چهار سال اخیر به مذاق رئیس مجلس خوش نیامده است. او چشم‌هایش را روی ضعف‌های دولت بست اما از آن طرف آنها تمام تلاش‌شان برای وارد کردن بیشترین هجمه‌ها به قالیباف انجام دادند. به طوری که همچنان نیز بر سر ریاست مجلس افرادی مانند مجتبی ذوالنوری و نبویان و حتی حمید رسایی که با جریان شریان شناخته می‌شود به عملکرد قالیباف نقد می‌کنند.

در نظرسنجی‌ای که عصر ایران منتشر کرده و کمتر از ۲۴ ساعت روی سایت فعال بود ۸۳۵۵ نفر در آن شرکت کردند. نتیجه بسیار جالب توجه و تامل‌برانگیز بود؛ حدود ۸۲ درصد شرکت‌کنندگان اعلام کردند که اگر نماینده بودند به منوچهر متکی رای می‌دادند و تنها ۱۸ درصد قالیباف را ترجیح دادند. این نشان می‌دهد که دست‌کم بخشی مهمی از افکار عمومی دیگر تمایلی به ریاست قالیباف بر قوه مقننه ندارند و ترجیح می‌دهند یک چهره معقول‌تر در مجلس آینده که احتمالاً بسیار هم پرتلاطم خواهد بود، مدیریت پارلمان را بر عهده بگیرد.

بر همین اساس و با توجه به کارنامه‌ای که دوستان دولت در این سال‌ها انجام دادند، جریان قالیباف هم اگر در نهایت نتواند نظر اکثریت را معطوف او کند، فردی مثل متکی را بر پایداری‌چی‌ها ترجیح می‌دهد. قالیباف راه سختی را برای ریاست دوباره پارلمان در پیش دارد. حال که پایداری‌ها توانستند، نماینده بیشتری به مجلس بفرستند و در شرایطی که رقیبان اصلی او ممکن است نبویان و ذوالنوری از چهره‌های شناخته شده پایداری باشند، قالیباف باید تلاش بیشتری کند. طرفداران رئیسی همواره سعی دارند تا تنها جریان رقیب‌شان را از زمین بیرون کنند. از بی‌محلی به همایش انتخاباتی قالیباف در آبان امسال تا به حاشیه راندن مجلس توسط افرادی همچون الیاس نادران که از شناخته‌شده‌ترین افراد اصولگرایی و نزدیک به طیف رئیسی است.

فراموش نکنیم که حتی در آستانه دومین اجلاسیه مجلس و انتخابات هیات‌رئیسه در بهار ۱۴۰۰ و مهم‌تر از آن انتخابات ریاست‌جمهوری، یکی از اعضای جبهه پایداری در مجلس مدعی دستکاری بودجه پس از تصویب از سوی قالیباف و نزدیکانش شد. یکی دیگر از مواردی که سروصدای زیادی کرد ماجرای سفر خانواده قالیباف به ترکیه برای خرید سیسمونی نوه در راهشان بود. چندی بعد از این ماجرا مهدی طائب، رئیس قرارگاه عمار و از چهره‌های اصولگرایان در یک فایل صوتی که از او درز پیدا کرد، مدعی شد که در پس افشای سفر خانواده قالیباف به استانبول، برادر داماد سیدابراهیم رئیسی قرار داشته است. درست است که موضوع سیسمونی نوه رئیس مجلس الان دیگر صدر اخبار نیست اما از آنجایی که جبهه پایداری و رئیس قوه مجریه چندان علاقه‌ای به دخالت‌های او ندارند بنابراین می‌توان حدس زد که محمدباقر قالیباف تنها مرد بازمانده از طیف خودش است و شانس باخت بالایی دارد.

به هر حال گویا جریان خالص‌سازی توسط دولت و حامیانش در طول چند سال گذشته، دامن محمدباقر قالیباف را بیشتر از هر فرد دیگری گرفته و رئیس مجلس یازدهم از این موضوع خشمگین است. برنامه یکدست کردن به اختلاف سیاسی میان نیروهای جریان اصولگرا برای خالص‌سازی بیشتر منجر شد. ضمن آنکه از زمان قرار گرفتن ابراهیم رئیسی در جایگاه ریاست‌جمهوری، قالیباف بارها هدف هجمه حامیان او قرار گرفته است.

در این میان مطرح‌ شدن نام منوچهر متکی، وزیر امور خارجه دولت احمدی‌نژاد که به چهره معتدل‌تری نسبت به باقی نفرات شناخته می‌شود به مذاق قالیباف خوش‌تر است زیرا امکان رایزنی موفق برای حضور گزینه‌های جریان حامی قالیباف در هیات‌رئیسه را افزایش دهد. البته آنچه نباید از نظر دور داشت، تنش میان دولت و مجلس درخصوص سیاست‌های اقتصادی است که دیگر دو طرف از آشکار شدن آن ابایی ندارند. زیرا از سویی به نظر می‌رسد که حامیان رئیسی به این باور رسیده‌اند که حضور مجدد قالیباف بر ریاست مجلس فرصتی مناسب برای او خواهد بود تا خود را برای رقابت مستقیم یا نیابتی با رئیسی در انتخابات ریاست‌جمهوری پیش‌رو مهیا کند.

منوچهر متکی در افکار عمومی جزو اصولگرایان معتدل شناخته می‌شود و شاید سابقه دیپلماتیک وی در شرایط بین‌المللی کنونی کشور در تقویت تمایل به او موثر بوده باشد. او قبلاً سفیر ایران در ژاپن و ترکیه سپس وزیر خارجه کشورمان بود که به دنبال مخالفت با سیاست‌های نسنجیده محمود احمدی‌نژاد در عرصه روابط خارجی و درحالی که در ماموریت دیپلماتیک سنگال به سر می‌برد، برکنار شد. با این حال وارد فاز تقابل و هیاهو نشد و همین خویشتن‌داری او تحسین اصولگرایان را بیش‌ازپیش برانگیخت و از همین‌روست که در محافل سیاسی اصولگرایان از وی به‌ عنوان گزینه جدی و مورد وفاق برای ریاست مجلس یاد می‌شود. به گزارش عصر ایران، خبرها حاکی از این است قالیباف که بسیاری از یارانش در انتخابات اخیر از راهیابی به مجلس باز ماندند و موقعیت خود برای ریاست مجلس را در خطر می‌بیند، رایزنی‌هایش را آغاز کرده است تا بلکه بتواند با جلب نظر نمایندگان جدید، همراهی آنها را برای ریاست مجدد خود کسب کند.

البته این بدان معنا نیست که رقابت نهایی الزاماً بین قالیباف و متکی خواهد بود. جبهه پایداری ترجیح می‌دهد که یکی از اعضای خود مانند سیدمحمود نبویان را به ریاست مجلس برساند. با این حال اگر پایداری‌چی‌ها نتوانند یکی از خودشان را به کرسی ریاست بنشانند، ترجیح می‌دهند برای جلوگیری از پیروزی قالیباف به متکی رای بدهند. معدود میانه‌روهای مجلس نیز فارغ از توافق‌های پشت پرده- که دور از ذهن نیست- اصولگرای معتدلی چون متکی را بر تندروهای پایداری و فرد پرحاشیه‌ای مانند قالیباف ترجیح می‌دهند.

دیگر خبرها

  • مجلس یازدهم نگاه ویژه‌ای به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها داشت
  • افتتاح نخستین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • صندوق سرمایه گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • تشکیل استان تهران غربی و شرقی
  • قیمت آپارتمان در محدوده «تهران قدیم»
  • استاندار: برای تحقق طرح جامع مناطق ویژه اقتصادی مازندران؛ هماهنگی های لازم انجام شده است
  • شمس آذر لایق نگاه ویژه فوتبال ایران است
  • قدم تازه خالص‌سازها؛ قالیباف و صندلی‌اش هدف فعلی است | پشت چه کسی را گرفته‌اند؟
  • چرا موافقت نامه همکاری امنیت اطلاعات ایران و روسیه در شورای نگهبان بررسی نشد؟!
  • کاظمی قمی: افغانستان شریک ما در مبارزه مشترک با تروریسم است