Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد مرکزی اربعین حسینی از پیش‌بینی حضور ۳ میلیون زائر ایرانی در کربلا طی اربعین حسینی خبر داد و گفت: امسال احتمال افزایش هزینه‌های زائران وجود دارد.  به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام حمید احمدی ظهر امروز در کمیته فرهنگی ستاد اربعین حسینی استان همدان با بیان اینکه دبیرخانه ستاد ملی اربعین حسینی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مستقر است و ۱۴ کمیته دارد اظهار کرد: مدیرکل تبلیغات اسلامی راهبری کمیته فرهنگی را برعهده دارد و برنامه‌های فرهنگی زیر نظر سازمان تبلیغات اسلامی اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه اربعین نمایش قدرت پیروان اهل بیت (ع) است گفت: هر سال شاهد حضور ۲ میلیون زائر از ایران در کربلای معلی هستیم که سال گذشته قریب به ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار زائر از این کشور در کربلا حضور یافتند.

رئیس کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد مرکزی اربعین حسینی بیان کرد: امسال با حذف روادید و ویزا پیش‌بینی می‌شود ۳ میلیون نفر از ایران به سمت کربلای معلی بروند که باید تدابیر لازم اندیشیده شود تا با مشکل مواجه نشویم.

وی با تاکید به اینکه امسال با حذف روادید جمعیت در مرز افزایش می‌یابد گفت: با پایین آمدن ارزش پول ایران و عدم اجازه برپایی موکب در عراق، هزینه زائران افزایش می‌یابد و باید نسبت به اینکه زائران هزینه‌هایی را خواهد داشت، اطلاع‌رسانی شود.

احمدی با بیان اینکه افزایش جمعیت باعث می‌شود تعداد اتوبوس‌ها پاسخگوی نیاز‌ها در جابه‌جایی زائران نباشد خاطرنشان کرد: از مجموع ۲۵۰ میلیون پرس غذا که در عراق پخت می‌شود، سهم ایران ۱۰ درصد یعنی ۱۶ میلیون پرس است و این تعداد نیز با افزایش جمعیت ما را با مشکل مواجه خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه ظرفیت اسکان چادر‌های ایرانی یک‌میلیون نفر است و سال گذشته ۱۶ هزار نفر زائر ایرانی نیز در خانه‌های عراقی اسکان یافته بودند که این نشان می‌دهند مسئله تامین اسکان نیز باید مورد توجه جدی باشد افزود: باید به مردم آموزش داد تا مشارکت لازم برای اداره این حرکت حماسی داشته باشند و به همراه خود جیره خشک و آب ببرند.

رئیس کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد مرکزی اربعین حسینی با بیان اینکه مثلا می‌توان نذر آب حتی با دو بطری کوچک داشت گفت: اکثر مردم باید برای با خروج از مرز‌ها هزینه‌هایی داشته باشند و باید انتظارات مردم مدیریت شود.

وی تاکید کرد: هرچند ویزا رایگان شده، اما مردم تصور سفر رایگان نداشته باشند.

احمدی با بیان اینکه در صرافی‌ها ارز لازم باشد تا مردم به راحتی تهیه کنند افزود: معرفی آداب و فرهنگ‌های کشور عراق و ایران به زائران مورد توجه باشد.

وی رعایت بهداشت را از مسائل مهم عنوان کرد و با بیان اینکه کمیته بهداشت تشکیل خواهد شد گفت: سال گذشته یک هزار نفر موکب‌دار عراق با حضور در ایران آموزش‌های لازم در خصوص بهداشت را دیدند.   نباید حس میزبانی را از مردم عراق گرفت   رئیس کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد مرکزی اربعین حسینی بیان کرد: یک‌چهارم زائران اربعین حسینی را بانوان تشکیل می‌دهند، نمی‌گوییم آن‌ها در اربعین حسینی در کربلا حضور نداشته باشند، اما تاکید می‌کنیم تنها نباشند و اگر حضور می‌یابند در موکب‌های عمومی مستقر شوند.

وی با اشاره به اینکه بانوان از مسیر‌های غیرمتعارف به کربلا نروند افزود: نباید حس میزبانی را از مردم عراق گرفت، لازم است سنت‌های آن‌ها را در نظر بگیریم و نه اینکه بر سنت خود پافشاری کنیم.

احمدی با تاکید به اینکه باید با نهایت احترام با مردم عراق رفتار کرد گفت: مردم عراق از همه طیف در خدمت‌رسانی به زوار مشغولند و حتی بسیاری از مسوولان این کشور در این امر مشارکت دارند چراکه آن را سنت عشیره‌ای خود می‌دانند.

وی اظهار کرد: سعی بر این است که موکب‌های مشترک زیادی با کشور عراق برپا کنیم که سال گذشته ۱۸۰ موکب فعال بود.

رئیس کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد مرکزی اربعین حسینی با تاکید به احترام گذاشتن زائران اربعین به حاکمیت دولت عراق گفت: آن‌ها یاریگر مردم ایران هستند، در حادثه سیل اخیر، مردم و دولت عراق کمک‌هایی را به ما کردند که به ۲۰ میلیارد تومان پول نقد و در مجموع ۵۰ میلیارد تومان رسید.

وی با بیان اینکه باید سفر قانونی داشت و این موضوع احترام به حاکمیت عراق است افزود: تقویت مرجعیت دینی از موضوعات مورد توجه است، سال گذشته تمام امور ما در عراق با همکاری دفتر آیت‌الله سیستانی انجام شد.

احمدی با بیان اینکه روحانیون و مبلغان آموزش‌های لازم را در اداره هرچه بهتر اربعین حسینی دیده‌اند افزود: باید بر فعالیت موکب‌ها نیز نظارت دقیق داشت.

وی با اشاره به اینکه ۱۰۰ هزار هیأت مذهبی در ایران ثبت شده است گفت: برنامه بر این بوده موکبی برپا نشود و کار در کنار هیات‌ها صورت گیرد، اما بالاخره موکب‌هایی برپایی می‌شود و باید نظارت دقیق بر فعالیت آن‌ها باشد.

رئیس کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد مرکزی اربعین حسینی با اشاره به اینکه یکی از برجستگی کار در ابعینی حسینی این است که سخنرانان و مداحان توجیه‌اند و خود را درگیر مسائل سیاسی نمی‌کنند خاطرنشان کرد: از ظرفیت نخبه‌های استانی، ادارات، مساجد و... برای اطلاع‌رسانی دقیق مسائل اربعین حسینی استفاده شود.

وی با بیان اینکه در ایام اربعین حسینی ۱۵ میلیون زائر در کربلا حضور می‌یابند گفت: توصیه می‌شود زائران به تدریج از عراق بیرون آیند تا شاهد ازدحام جمعیت در مرز نباشیم.

احمدی بیان کرد: برای یادگیری مکالمه عربی زائران، سایت العربیه راه‌اندازی شده است.   زائران ۱۴ استان از همدان به سمت کربلا می‌روند   مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان نیز با بیان اینکه در اربعین حسینی زائران ۱۴ استان از همدان به سمت کربلا می‌روند اظهار کرد: از این فرصت استفاده کرده و به مدت ۲۰ روز سرمایه‌گذاری عظیم بر توسعه فرهنگی خواهیم داشت.

حجت‌الاسلام محمدهادی نظیری با بیان اینکه امسال ۷۰ موکب در همدان برپا می‌شود تا پذیرای ۳ میلیون نفر باشیم گفت: مردم ایران پذیرای زائران اربعین حسینی هستند که امیدوارم این موضوع در طول سال مورد توجه باشد.

وی بیان کرد: شبکه خادمان اربعین حسینی را گسترش دهیم تا به آن تابلو و مدال افتخار اربعین حسینی مزین شویم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: زائران کربلا کربلای معلی اربعین حسینی پیاده روی اربعین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۹۹۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد مخبر، معاون اول رئیس جمهور در بخشنامه‌ای موضوع مجاز بودن وزارت صنعت، معدن و تجارت نسبت به ثبت سفارش ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری با عمر کمتر از پنج سال و با تخفیف ۵۰ درصدی در سود بازرگانی، به منظور توسعه حمل و نقل عمومی مسافر، تنظیم بازار و ارائه خدمات بهینه به مسافران اربعین حسینی را ابلاغ کرد.

در این ابلاغیه خطاب به وزارت راه و شهرسازی، وزارت صمت، وزارت کشور، وزارت امور اقتصادی و دارایی و بانک مرکزی آمده است: هیات وزیران در جلسه ۱۴۰۳/۲/۹ به پیشنهاد مشترک وزارتخانه‌های راه و شهرسازی صنعت، معدن و تجارت و کشور و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی و در اجرای بند (ث) تبصره (۱۰) قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور تصویب کرد:

۱- به منظور توسعه حمل و نقل عمومی مسافر، تنظیم بازار و ارائه خدمات بهینه به زائرین و مسافرین اربعین حسینی ثبت سفارش واردات (۲ هزار) دستگاه اتوبوس برون شهری با عمر کمتر از پنج سال با تایید وزارت راه و شهرسازی و تایید تامین قطعات و وجود شبکه خدمات پس از فروش توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت و تطابق با استاندارد کارخانه سازنده در زمان ساخت خودرو مجاز است.

۲- سود بازرگانی هرگونه واردات اتوبوس که با تفیید وزارت کشور جهت جا به جایی مسافرین اربعین حسینی استفاده می‌شود مشمول پنجاه درصد (۵۰) تخفیف است. دستورالعمل نحوه اجرای این بند توسط وزارت کشور و با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت تهیه و ابلاغ می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • میراحمدی: تصمیمات در خصوص سفر اربعین اتباع خارجی با ستاد مرکزی است
  • تمهیدات لازم برای اربعین از سوی کشور عراق اندیشیده می شود
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • ارز مسافرتی برای زائران اربعین پیش بینی شده است
  • توافق با عراق برروی بیش از ۵۰ محور درخصوص ایام اربعین
  • برگزاری باشکوه کنگره اربعین سال ۱۴۰۳ اولویت ایران و عراق است
  • ارز مسافرتی زائران اربعین پیش بینی شده است
  • رویکرد جدید ارائه خدمات در شهرداری اصفهان/ تقویت خدمات‌دهی در ایام اربعین حسینی
  • تمهیدات لازم برای حل و فصل مشکلات مرزهای ایران و عراق در اربعین
  • زائران ایرانی آماده حج تمتع شدند + تصاویر