Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ستاد فرهنگ سازی اقتصاد دانش بنیان این معاونت اقدام به انتشار سلسله گزارش‌های بررسی تجربیات جهانی شرکت‌های استارتاپی در حوزه‌های مختلف کرده است تا تا استفاده از الگوهای موفق جهانی ابزاری برای توسعه فعالیت‌های داخلی باشد.

در همین رابطه به تازگی دومین جلد از کتاب‌های این مجموعه با محوریت ورزش و سلامت جسمانی منتشر شده است، در بخش مقدمه این کتاب مخاطب با معرفی برنامه ملی آینده نگاری و ارتباط آن با اکوسیستم استارتاپی آشنا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه بررسی وضعیت کلان حوزه ورزش برای فعالان مورد اشاره قرار گرفته است. بخشی که به بیان چالش‌ها و فرصت‌های کلیدی این حوزه پرداخته و برای هر چالش یک راهکار استارتاپی و خلاقانه بیان شده است. این راهکارهای خلاقانه و نوآورانه سلامتی را تضمین می‌کند.

موضوعات مرتبط با ترویج و توسعه ورزش را در ادامه این کتاب آمده است، این بخش با هشدار WHO آغاز شده است: "سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده است طی دهه آینده تعداد کودکان مبتلا به چاقی یا اضافه وزن به بیش از ۷۰ میلیون نفر خواهد رسید." هشداری که از وخامت اوضاع در دهه‌های آینده حکایت دارد. حال استارتاپ ها با خلاقیتشان آمده‌اند تا به این وضع پایان دهند. استارتاپ ها با ایده‌های نوآورانه خود در این حوزه می‌توانند تأثیر چشمگیری در ایجاد سبک زندگی با تحرک داشته باشند.

همچنین در بخش‌های بعدی این کتاب، تجربیات جهانی استارتاپ ها در حوزه‌های مختلف ورزش همچون تسهیل و بهبود فرآیندهای باشگاه داری و مدیریت ورزشی، واسطه بین ورزشکاران و ارائه دهندگان خدمات ورزشی، آموزش و ارتقا سواد ورزشی و ارائه گجت های بهبود دهنده حوزه ورزش و سلامت جسمانی ارائه شده تا حرکت در مسیر نوآوری در این حوزه تسهیل شود. مسیری که انتهای آن خودکفایی، رفاه و بهبود کیفیت زندگی تک تک افراد جامعه را هدف قرار داده است.

این گزارش و استفاده از تحلیل‌های موجود در آن مسیر حرکت استارتاپ ها در این حوزه را در کشور تسهیل می‌کند. شناخت چالش‌های پیش روی فعالان این حوزه در جهان هم می‌تواند کمکی برای شکل گیری و رشد پویا تر این استارتاپ ها باشد. این گزارش با وجود آمار و جداول مربوط به تحلیل هر بخش پرداخته است. البته تنوع رنگ‌های موجود در این کتاب از نکاتی است که خستگی را از مخاطب دور می‌کند.

کتاب «بررسی تجربیات جهانی شرکت‌های استارتاپ در حوزه ورزش و سلامت جسمانی» به عنوان دومین جلد از سلسله گزارش‌های بررسی تجربیات جهانی شرکت‌های استارتاپ ها است که توسط ستاد فرهنگ سازی اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و به همت مهدی الیاسی، مهدی محمدی، هدی جعفری و پرویز کرمی با تیراژ ۱۰۰۰ نسخه، تهیه و تدوین شده است.

کد خبر 4666376

منبع: مهر

کلیدواژه: استارتاپ ایرانی استارت آپ شرکت دانش بنیان کیوسک مطبوعاتی معرفی نشریات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۹۹۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترجمه «قلمروزدایی علم و دین» روانه بازار نشر شد

به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «قلمروزدایی علم و دین» تألیف گریگور داوس به تازگی با ترجمه جواد درویش آقاجانی منتشر و روانه بازار نشر شده است.

پروفسور گریگور داوس (زاده ۱۹۵۷)، استاد دانشگاه نیوزلند است که در زمینه فلسفه دین مدرک دکتری دارد. هدف این کتاب، تحلیل منازعه «علم و دین» از طریق توسعه رویکردهای ممکن به روابط بین آن‌ها و همچنین توسعه مفهومی علم از یک سو و دین از سوی دیگر است. کتاب در مقابل مدل‌های ساده‌تر از روابط علم و دین، مدل پیچیده‌تری را پیشنهاد می‌دهد که شامل چهار بُعد برای پرداختن به رابطه علم و دین است و عبارت‌اند از: بُعد شناختی، غایت‌شناختی، نهادی و معرفت‌شناختی، بُعد شناختی به محتوای گزاره‌های علمی و دینی می‌پردازد. بُعد غایت‌شناختی به اهداف مندرج در علم و دین اختصاص دارد. بُعد نهادی شامل بررسی رابطه علم و دین از طریق سازمان‌های اجتماعی مرتبط با آن‌هاست. بُعد معرفت‌شناختی هم به صورت‌های مختلف معرفت، زبان و منابع دانش می‌پردازد.

مجموعه بن‌مایه‌های کمبریج تا به‌حال در ۲۵ سرفصل موضوعی مختلف منتشر شده است. سرفصل موضوعی فلسفه این مجموعه در ۱۵ شاخه و تاکنون ۲۲۸ کتاب تقدیم جامعه علمی کرده است. همچنین در سرفصل موضوعی دین نیز ۸ شاخه مختلف مورد توجه قرار گرفته و ۸۱ کتاب منتشر شده است. همان‌طور که گفته شد در شاخه فلسفه دین تا به حال ۳۱ کتاب منتشر شده است که در حال حاضر ترجمه ده کتاب از آن مجموعه به فارسی عرضه شده است.

فلسفه دین در کشورمان نیز در سال‌های اخیر مورد توجه استادان و محققان به‌ویژه نسل جوان‌تر قرار گرفته است. البته با توجه به گستره موضوعی مباحث فلسفه دین، میزان دغدغه‌مندی نسبت به هر کدام از این موضوعات در جوامع مختلف متفاوت است. موضوعاتی نظیر «معنای زندگی»، «علم و دین»، «خداباوری»، «تکثرگرایی» و «مسئله‌های شر و رنج» که در زمره موضوعات اصلی و مشترک مباحث فلسفه دین‌اند، مصادیقی از چالش‌های فکری محیط‌های علمی ایران نیز محسوب می‌شوند. به هر روی، انتشار کارهای متنوعی در سال‌های اخیر در فضای فکری فلسفه دین ایران ستودنی است. مجلات، کتاب‌ها، مقالات و رساله‌های دانشجویی مختلف در کنار برگزاری رویدادهای علمی و پژوهشی متنوع، اگر چه سرمایه‌ای خوب هستند اما ناکافی برای تحقیقات بیشتر و کامل‌تر در آینده است.

این کتاب با ۱۲۴ صفحه، شمارگان ۱۰۰ نسخه و قیمت ۹۰ هزار تومان عرضه شده است.

کد خبر 6090175 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • کتاب «اقتصاد در هیاهوی انتظارات» منتشر شد/ اولین کتاب تخصصی انتظارات تورمی در ایران
  • فراخوان سی‌ودومین جایزه جهانی کتاب سال منتشر شد
  • کتاب «اقتصاد در هیاهوی انتظارات» منتشر شد
  • کتاب «اقتصاد در هیاهوی انتظارات» منتشر شد
  • محقق حوزه سلامت در خوی با بیش از ۶۰ مقاله بین‌المللی مجری طرح شهر سالم 
  • واکاوی ابعاد جهش تولید با مشارکت مردم در «نقش ما» منتشر شد
  • تجربیات تهران در حوزه شهری و فضای سبز به «واسط» عراق منتقل شود
  • ارتقای فرهنگ و سواد سلامت از اولویت‌های حوزه بهداشت است
  • ترجمه «قلمروزدایی علم و دین» روانه بازار نشر شد
  • جلد ششم کتاب «عنوان بصری» منتشر شد