Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، رضا نصیری مدیرکل فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی عصر امروز یکشنبه در اختتامیه جشنواره روایت فتنه که در دانشکده علوم پایه واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: مقام معظم رهبری تأکید دارند هر مفهومی که در قالب هنر نگنجد، ماندنی نیست و لذا نیاز داشتیم در حوزه فتنه که یکی از مهم ترین مسائل کشور محسوب می‌شود، به صورت هنروری وارد شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در جمهوری اسلامی ایران پس از فراز و نشیب‌های متعدد و از همان روزهای ابتدایی انقلاب و حضور امام (ره) در قم، اولین فتنه توسط سید کاظم شریعتمداری رخ داد که فتنه دهه ۵۰ نامیده می‌شود. در این فتنه از سوی اشخاصی که حتی ملبس بودند، عکس امام (ره) پاره شد.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: در دهه ۶۰ چندین فتنه مانند ماجرای ابوالحسن بنی‌صدر، عزل آیت‌الله حسینعلی منتظری و باند تبهکار مهدی هاشمی بود. در دهه ۷۰ نیز اشخاصی که امروز در بی‌بی‌سی و شبکه‌های معاند حضور پیدا می‌کنند، در کشور مسئولیت داشتند؛ قتل های زنجیره‌ای و فتنه تیرماه ۷۸ نیز جزو اصلی ترین فتنه‌های دهه ۷۰ محسوب می‌شود.

وی تصریح کرد: اما مهم‌ترین فتنه، فتنه تقلب در جریان انتخابات سال ۸۸ بود که علیه اصل نظام شعار دادند، عکس امام (ره) پاره و پرچم امام حسین (ع) به آتش کشیده شد. به همین دلیل فتنه ۸۸، فتنه‌ای عمیق و مهم در تاریخ جمهوری اسلامی به شمار می‌رود.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به شائبه‌های به وجود آمده درباره تقلب در انتخابات ۸۸ گفت: تمامی انتخابات جمهوری اسلامی ایران به صورت مردمی انجام شده و نماینده‌های کاندیداها به صورت تمام‌وقت بر سر صندوق‌های رأی حاضر بوده اند؛ به همین دلیل است که احتمال تقلب در انتخابات به صفر می‌رسد.

نصیری اذعان داشت: مقام معظم رهبری در این انتخابات تمامی کاندیداها را به صبر و متانت دعوت کردند و سعی بر حل مشکلات به وجود آمده داشتند. رهبر انقلاب تأکید کردند که اگر تقلبی وجود داشته باشد، کاندیداهای معترض باید مدارک خود را ارائه دهند؛ اما متأسفانه هیچ مدرکی دال بر تقلب در انتخابات وجود نداشت.

وی خاطرنشان کرد: بسیاری از دلسوزان نظام سعی داشتند افرادی را که در گذشته جزو مسئولان نظام محسوب می‌شدند، به صبر و خویشتن‌داری دعوت کنند اما این افراد هیچ‌گاه از مواضع خود عقب‌نشینی نکردند.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: فتنه‌گران به دنبال این بودند که در ۱۶ آذرماه سال ۸۸ فتنه گسترده‌ای را علیه امنیت ملی کشور ایجاد کنند و قصد سر دادن شعارهایی تند علیه اصول اولیه انقلاب اسلامی داشتند؛ اما شرایط به گونه دیگری شد و بچه‌های حزب‌اللهی و انقلابی به صورت یکپارچه شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر فتنه‌گر سر دادند و آتش فتنه را خاموش کردند.

نصیری تأکید کرد: دانشجویان در فتنه ۸۸ عملکرد خوبی داشتند و پیروز میدان شدند؛ هرچند برخی استادان دانشگاه نمره خوبی از آزمون فتنه دریافت نکردند. بصیرت دانشجویان انقلابی در روزهای فتنه ۸۸ باعث شد تا به امروز، هیچ‌کس جرأت نکند به جریان انقلابی در دانشگاه‌ها تعرض کند.

وی در پایان بیان کرد: وظیفه ما این است موضوع فتنه ۸۸ را در قالب هنر و ادب ماندگار کنیم؛ نسل جوان نباید این مسئله را فراموش کند و باید روایت آن سینه به سینه نقل شود. دانشگاه به عنوان یک قدرت نرم وظیفه دارد آگاهی‌بخشی کند و در حوزه شناخت فتنه، فعالیت علمی و پژوهشی انجام دهد.

انتهای پیام/

108 / 167 رضا نصیری دانشگاه آزاد اسلامی نصیری دانشگاه آزاد روایت فتنه

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: رضا نصیری دانشگاه آزاد اسلامی نصیری دانشگاه آزاد روایت فتنه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۰۰۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت هدیه نقدی به اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، داریوش جاوید معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی دستورالعمل هدیه روز معلم به اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی را به رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی استان‌ها ابلاغ کرد.

بیشتر بخوانید: پیشنهاد افزایش ۳۰ تا ۳۵ درصدی حقوق کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد

در این دستورالعمل آمده است: براساس مصوبه شورای دانشگاه و در راستای تمجید و تکریم از مقام بی بدیل استادان و همچنین تحقق راه‌کنش «تعلق سازمانی و بهره‌وری منابع انسانی با تلاش مستمر در جهت افزایش مشارکت و رضایت‌مندی آن‌ها» در سند تحول و تعالی دانشگاه و به منظور قدردانی و بزرگداشت مقام شامخ استادان دانشگاه، هدیه روز معلم به مبلغ 12 میلیون ریال (یک میلیون و 200 هزار تومان) برای اعضای هیأت علمی تمام‌وقت اعم از رسمی، پیمانی و قراردادی و اعضای هیأت علمی وابسته توسط واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه قابل پرداخت است.

لازم به ذکر است، براساس بندهای این دستورالعمل به اعضای هیأت علمی نیمه‌وقت یک دوم مبلغ مذکور معادل 6 میلیون ریال (ششصد هزار تومان) تعلق می‌گیرد. اعضای هیأت علمی که از واحدی به واحد دیگر منتقل شده‌اند یا مأمور هستند، از واحدی که حقوق دریافت می‌کنند هدیه مزبور قابل پرداخت است.

انتهای پیام/

مریم شمسایی نیا کد خبر: 1229012 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

دیگر خبرها

  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث
  • پرداخت هدیه نقدی به اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
  • نشست تخصصی کمیته امداد استان گلستان با دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد
  • تشکل جامعه اسلامی در حوزه سیاست‌گذاری دانشگاه اثرگذار بوده است
  • بررسی زمینه‌های پژوهشی حوزه بازی میان ایران و دانشگاه سینرجی
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس