Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری در دیدار با سفیر عمان در ایران بر رونق و توسعه گردشگری بین دو کشور تأکید کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از میراث آریا، دکتر علی‌اصغر مونسان معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، ظهر امروز یکشنبه 23 تیر 98 با سعود بن احمد خالد البروانی سفیر عمان در ایران، دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این نشست که با حضور معاون صنایع‌دستی و معاون گردشگری سازمان میراث‌فرهنگی برگزار شد، راهکارهای توسعه و رونق گردشگری بین ایران و عمان و نیز تقویت فعالیت‌های دو کشور در حوزه صنایع دستی مورد بررسی قرار گرفت.
دکتر علی‌اصغر مونسان معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در این دیدار با اشاره به اهمیت توسعه و رونق گردشگری بین ایران و عمان گفت: «خوشبختانه روابط بسیار خوب و حسنه‌ای بین ایران و عمان برقرار است و این روابط خوب می‌تواند به توسعه گردشگری بین دو کشور کمک کند.»
او افزود: «گردشگرانی از عمان برای درمان به شهرهایی مانند شیراز می‌آیند. سایر شهرهای ایران از جمله تهران و مشهد نیز در حوزه گردشگری سلامت ظرفیت‌های بی‌نظیری دارند و گردشگران عمانی می توانند در سفر به این دو شهر نیز از امکانات درمانی آن‌ها استفاده کنند.»
او افزود: «ما در ایران بیمارستان‌های بسیار خوب و پزشکان حاذقی داریم که گردشگران عمانی می‌توانند در سفر به ایران از این امکانات به نحو مطلوب استفاده کنند.»
دکتر مونسان همچنین خاطرنشان کرد: «در توافق با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشورمان، از فعالیت افراد و شرکت‌های غیرمجاز در حوزه گردشگری سلامت جلوگیری خواهد شد و این موضوع از طریق دفاتر و آژانس‌های معتبر و دارای مجوز پیگیری می‌شود تا فعالیت واسطه‌ها و افراد و شرکت‌های غیرمجاز محدود شود.»
دکتر مونسان همچنین به ظرفیت‌های صنایع‌دستی ایران اشاره کرد و افزود: «خوشبختانه در حوزه صنایع‌دستی نیز ظرفیت‌های بسیار خوبی داریم و عمانی‌ها هم علاقه زیادی به صنایع دستی ایرانی دارند.»
رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری در ادامه به ظرفیت‌های گردشگری ایران در نقاط مختلف از جمله استان‌های شمالی اشاره کرد و گفت: «مناطق بی‌نظیری در استان‌های شمالی از جمله مازندران داریم که توصیه من به آقای سفیر این است که در سفر به نقاط مختلف مازندران زیبایی‌های این خطه از ایران را از نزدیک ببینید.»

عمانی‌ها، گردشگران سلامت و زیارت
سعود بن احمد خالد البروانی سفیر عمان در ایران نیز در این نشست در صحبت‌هایی با اشاره به علاقه‌مندی عمانی‌ها برای سفر به ایران گفت: «گردشگران عمانی برای درمان و نیز برای زیارت به ایران می‌آیند و شهرهایی مثل شیراز، تهران، قم و مشهد شهرهایی هستند که بیشترین تعداد گردشگران عمانی را دارند.»
او خطاب به دکتر مونسان افزود: «من در این دیدار حامل پیام وزیر گردشگری عمان برای جناب‌عالی هستم و از طرف ایشان از شما برای سفر به عمان به‌صورت رسمی دعوت به عمل می‌آورم.»
سفیر عمان در ایران گفت: «در سفر شما به عمان مسائل مرتبط با گردشگری دو کشور و نیز موضوعات مرتبط با صنایع‌دستی به‌صورت ویژه و با حضور مسئولان و مقامات دو کشور بررسی خواهد شد.»
او ادامه داد: «عمانی‌ها علاقه زیادی به صنایع‌دستی ایرانی دارند و خود من نیز به‌شخصه فیروزه و نیز صنایع دستی اصفهان را دوست دارم و همواره از این نوع صنایع دستی خرید می کنم.»
دکتر علی اصغر مونسان معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در پایان این نشست با قدردانی از دعوت رسمی دولت عمان از او برای سفر به این کشور گفت: «پیشنهاد می‌دهم هم‌زمان با این سفر، نمایشگاه صنایع‌دستی ایران در عمان برگزار شود، ضمن این‌که در این سفر تعدادی از آژانس‌های معتبر گردشگری حضور داشته باشند تا ظرفیت‌های گردشگری ایران و نیز آژانس‌های دارای مجوز به گردشگران عمانی معرفی شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: دعوت رسمی وزیر گردشگری عمان مونسان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۰۱۴۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردشگری و صنایع دستی،‌ مردمی‌ترین نوع اقتصاد است

ایسنا/فارس معاون وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به اهمیت تحقق شعار سال گفت: صنایع دستی و گردشگری، مردم‌ ترین سهم ما در اقتصاد است که همه اقشار می‌توانند ‌در آن نقش‌آفرینی کنند.

مریم جلالی امروز، ۶ اردیبهشت‌ماه در جشنواره مردمی  شکوفه‌های بادام در شهر دژکرد شهرستان  اقلید با اشاره به نام‌گذار ی امسال به نام «جهش تولید با مشارکت مردم»، گفت: این مهم سرلوحه کار ما قرار دارد، چرا که معتقدیم صنایع دستی و گردشگری، مردمی‌ترین سهم ما در اقتصاد است که همه اقشار می‌توانند ‌در آن نقش‌آفرینی کنند.

وی گفت: هنر زنان و خانواده‌های ایرانی این بوده که زندگی را نگه‌دارند و تولید عشق و عاطفه با محبت، تولید اخلاق و امنیت با تربیت، تولید مثل برای جوانی جمعیت، تربیت سربازان امام زمان(عج) و خلق ثروت کنند.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی افزود: هر منظره‌ای که مشاهده می‌شود، هر شکوفه‌ای که بر درخت می‌نشیند، هر نخی که بر تاری  و هر کیسه‌ای که بافته می‌شود و هر هنری که خانواده ایرانی از مواد اولیه در دسترس آن استفاده به هنر تبدیل کرده و رنگ آفریده، در واقع حکمت ایرانی اسلامی و سبک زندگی را رقم زده است.

جلالی با تصریح اینکه این خانواده ایرانی است که همیشه سربلند، عزت‌آفرین و عزت‌ساز بوده است، گفت: قدردان شور و شعور اهالی شهر دژکرد هستم، دژی که هم طبیعت و هم زیبایی و فرهنگ با شاهنامه‌خوانی دارد و هم موسیقی، قصه، رنگ و طعم دارد و یک رویکرد کامل برای فرهنگ ما محسوب می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه فرهنگ ما مثابه یک گنج است و ما باید بتوانیم از این فرهنگ استفاده کنیم، گفت: برای حفظ این فرهنگ باید رنج ببریم اما پشت هر رنجی، گنجی است.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ادامه داد: اگه نوای شاهنامه خوانان، اگر پینه دست زنان در حاجیم و فرش و کیسه و اگر عرق و پینه دست مردان در باغداری وجود داشته، همه برای حفظ ایران بزرگ و برای سربلندی فرزندانی است که در آینده بگویند ما در ایران اسلامی زندگی کردیم.

وی با تاکید بر اینکه ایرانی با فرهنگ، غیرت، ایمان و آموزه‌های دینی خود نشان داده که همیشه وجود دارد، با مثبت ارزیابی کردن برگزاری جشنواره مردمی شکوفه های بادام اشاره  و ابراز امیدواری کرد که به سرسختی دنا و به سختی بادام و طراوات و سرسبزی شکوفه‌های بادام این جشنواره همیشه برقرار باشد و بتوانیم لبخند را بر لب خانواده ایرانی بیاوریم ومعیشت عزت آفرین با دست‌ها، زمین و درختان بیافرینم.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در بخش پایانی سخنانش افزود: ایرانی همیشه خوش سلیقه بوده و از هر بهانه‌ای برای حفظ فرهنگ استفاده کرده است. 

جلالی بیان کرد: رویدادهایی اینچنینی که پیوند دهنده طبیعت، فرهنگ و اقتصاد است کمک می‌کند تا اهالی یک روستا و شهر یک هویت منسجم پیدا کنند و این نشان دهنده خوش سلیقگی فرهنگ ایرانی است که با هنر، غذا، طبیعت و موسیقی سعی در انسجام ملی دارد.

وی یادآور شد: جشن شکوفه‌های بادام بهانه زیبا برای عرض اردات انسان به طبیعت و پاسداری از فرهنگ غنی  است  که درشهر  دژکرد وجود دارد و با رونق گردشگری این شهر، اقتصاد هویت بنیان ایجاد می‌شود.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی در پایان گفت: این رویدادها  به پیوند نسلی و آشنایی کودکان و نوجوان با فرهنگ ایرانی و اسلامی ما کمک می‌کند و از طرفی رویکرد اقتصادی و اجتماعی هم دارد و حتی می‌تواند اقتدار ایران را تضمین کند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره شکوفه‌های بادام در دژکرد اقلید
  • دژکرد اقلید شهر ملی کیسه‌بافی می‌شود
  • گردشگری، مردمی‌ترین سهم ما در اقتصاد است
  • تقویت و توسعه زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید
  • گردشگری و صنایع دستی،‌ مردمی‌ترین نوع اقتصاد است
  • تزریق ۵.۵ هزار میلیارد اعتبار به گردشگری آذربایجان‌شرقی
  • تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»
  • ضرغامی: هر دولتی بتواند مردم را بیشتر شاد کند موفق‌تر است / آمار‌ها نشان دهنده افزایش گردشگری است + فیلم
  • ضرغامی: آخرین آمار حکایت از رشد قابل توجه گردشگری است/ حال مردم خوب است
  • ادعای عبور آزادراه قائمشهر_ ساری از محوطه تاریخی پایه علمی ندارد