Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ؛  هم‌زمان با دهه‌کرامت و به‌منظور تعمیق باور‌های دینی اعضا و آشنایی افزون‌تر کودکان و نوجوانان با مناسبت‌های اسلامی برنامه‌ریزی و به مرحله اجراگذاشته شد.

 

این ویژه برنامه همراهی مجموعه‌های فعال در حوزه‌ی فرهنگ را به دنبال داشت و گام نخست این حرکت فرهنگی هم‌زمان با ولادت حضرت معصومه (س) در حرم مطهر خواهر امام رضا در شهر رشت برداشته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واقع شدن حرم مطهرسید جلال الدین اشرف- برادر تنی امام رضا(ع) -در آستانه اشرفیه استان گیلان نیز فرصتی ارزش‌مند برای برنامه‌ریزان «حرم تا حرم» بود و برهمین اساس نیز آیین پایانی هفته کرامت و جشن میلاد ثامن الحجج(ع) به‌میزبانی برادر این امام همام صورت‌گرفت.

مراسم اختتامیه این برنامه نیز با حضور جمعی از مسوولان، اعضا و خانواده‌ها در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آستانه اشرفیه برگزارشد و امام جمعه شهرستان از اهمیت پرداختن به مسایل فرهنگی برای حاضران سخن‌گفت و برگزاری این آیین را حرکتی در همین مسیر توصیف کرد.

حجّت‌الاسلام و المسلمین احمد طیبی هم‌چنین به ویژگی‌های شخصیتی معصومین، به ویژه حضرت معصومه(س) و امام رضا(ع) را یادآورشد و از کودکان و نوجوانان برای الگو‌برداری از سیره عملی این بزرگواران دعوت کرد.

فرماندار شهرستان آستانه اشرفیه هم با تبریک ایام و قدردانی از تلاش‌های کانون به عنوان یک پل ارتباطی موثر بین خانواده و مدرسه گفت: هرگاه به حلقه‌ها‌ی گمشده فعالیت‌های فرهنگی دست‌یافتیم، موفق عمل‌کرده‌ایم.

رحیم حیدری درعین‌حال خلاقیت، معنویت و الگوبرداری از شخصیت‌های برجسته را مهم توصیف‌کرد و با اشاره به نحله‌های فرهنگی بیگانگان اظهار‌داشت: تمامی تلاش دشمنان معطوف به تهی‌سازی جامعه از این ویژگی‌هاست و ویژه‌برنامه‌ی «حرم تا حرم » که درسایه همکاری ستاد بزرگ‌داشت دهه کرامت شهرستان با مراکز فرهنگی هنری کانون آستانه اشرفیه، بندرکیاشهر و سیاهکل صورت‌گرفت، حرکتی در جهت مقابله با تلاش‌های دشمنان اسلام و انقلاب محسوب‌می‌شود.   

 مدیر کانون استان گیلان نیز سخنان خود را با تبریک میلاد باسعادت حضرت فاطمه معصومه(س) و امام رضا(ع) آغاز‌کرد و میزبانی از بارگاه مطهر این بزرگواران را مایه مباهات ایرانیان خواند.

اسفندیارضیائی در ادامه از رسالت‌های کانون پرورش فکری برای نهادینه‌سازی فرهنگ رضوی درجامعه، به ویژه در میان کودکان و نوجوانان سخن‌گفت و «خدمت بی‌منت» به آنان و پرورش نسلی آینده‌ساز را از اولویت‌های این نهاد فرهنگی عنوان‌کرد.

قدردانی از تمامی مسوولان برای بازگشایی کانون آستانه اشرفیه و مشارکت در برگزاری ویژه برنامه‌های آن، بخش دیگری از صحبت‌های این مدیر ‌فرهنگی بود و وی درپایان ابرازامیدواری‌کرد تا با واگذاری مسوولیت به نسل کودک و نوجوان، افق‌های روشن‌تری پیش‌روی ایران اسلامی گشوده‌شود.

برپایه این گزارش، برپایی کارگاه‌های فرهنگی و هنری، پیاده‌روی حاضران از کانون تا حرم مطهر سلطان سید‌جلال‌الدین‌اشرف،‌ چاووشی‌خوانی«مصطفی‌رحیم‌پور‌سیاهکلی»، از استادان نام‌آشنای گیلانی، خوانش‌دکلمه، اجرای سرود اعضای کانون گیلان و برگزاری مسابقه شخصیت‌شناسی امام رضا (ع)، از دیگر برنامه‌های آیین بود که  با عطرافشانی و گلباران حرم مطهر سید جلال‌الدین اشرف همراه شد.

گفتنی است، سیّد جلال‌الدین اشرف، از فرزندان امام موسی کاظم(ع) و تنها برادر تنی امام رضا(ع) است و بارگاه مطهر ایشان در شهرستان آستانه اشرفیه در 35 کیلومتری شهر رشت قراردارد.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: امام جمعه امام رضا حرم مطهر حضرت معصومه خانواده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۰۲۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت سیمین دانشور از دیدار با امام خمینی(ره)

به گزارش «تابناک» به نقل از جماران، هشتم اردیبهشت ماه سال ۱۳۰۰ بود که دختری در خانواده‌ای از اهالی شیراز به دنیا آمد که اسمش را سیمین گذاشتند. او سال‌ها بعد شد یک نویسنده کاردرست که رمانی به نام سووشون از زیر چکاچک قلمش بیرون آمد. رمانی که به هفده زبان زنده دنیا ترجمه شده و یکی از پرفروش‌ترین آثار ادبیات داستانی ایران است. سیمین دانشور به همسری جلال آل احمد در آمد. او در نخستین انتخابات که در فروردین سال ۴۷ انجام شد ریاست کانون نویسندگان ایران را عهده دار شد. امروز سالروز ولادت این بانوی ادیب ایرانی ما را بر آن داشت تا به خاطره‌ای از او با امام خمینی (س) بپردازیم. سیمین دانشور در همان اوایل انقلاب به همراه جمعی از اعضای کانون نویسندگان ایران خدمت امام رسیدند. در این دیدار بسیار تحت تاثیر محبت و لطف امام قرار می‌گیرد. خودش گفته است:

«وقتی امام را دیدم، تحت‌تأثیر او قرار گرفتم. آن‌قدر که این پیرمرد باشکوه، آرام و لطیف بود نمی‌توانستم در برابر اشتیاقی که پیدا کردم مقاومتی کنم. خم شدم و عبای ایشان را بوسیدم.» (۱)

مرحوم شمس آل احمد نیز در خاطره دیگری از این دیدار سیمین چنین روایت کرده است: 

با اوج گیری انقلاب اسلامی آقای خمینی به ایران آمدند. من در آن ایام مریض بودم و در خانه و بیمارستان بستری. امام در مدرسه (علوی) ساکن شدند. من اخبارش را از روزنامه و رادیو و تلویزیون پیگیری می‌کردم. تشنگی و شوق مردم برای دیدن ایشان وصف ناپذیر بود. من هم خیلی شایق بودم. در آن زمان گروهی از اعضای کانون نویسندگان ایران - که من در اول انقلاب با دیدن مسائلی از آن استعفا کرده بودم به خدمت آقا رفتند که خبرش در مطبوعات منعکس شد. در آن جلسه امام به خانم سیمین دانشور عنایت کرده چند کلمه هم با ایشان صحبت می‌نمایند. در آن روز‌ها به آنهایی که خدمت امام رفتند حسودیم می‌شد و خانم دانشور هم به من پز می‌داد که من رفتم امام را دیدم و شما ندیدید! (۲)

مرحوم شیخ مصطفی رهنما، تنها عضو روحانی کانون نویسندگان از آن دیدار تاریخی نقل می‌کند: «.. در این دیدار خانم سیمین دانشور در حال بالا رفتن ار پله‌ها به من گفت: آقای رهنما من چادر سرم نیست، امام ناراحت نشود. من گفتم: نه همین روسری را که مقداری جلو بیاوری تا موی سرتان پوشیده باشد کافی است.»
 
۱. پناهی‌فرد، سیمین دانشور در آیینهٔ آثارش.

۲. این بخش از مطلبی که پیش از این در سایت جماران منتشر شده بود، استخراج شده است.

دیگر خبرها

  • گرامیداشت سالروز تولد سیمین دانشور برگزار شد
  • آغاز کشت بادام زمینی در شهرستان آستانه اشرفیه
  • شهرستان‌های لرستان میزبان برنامه‌های شاخص شب میلاد امام رضا (ع)
  • میزبانی ویژه‌برنامه «یه اردوی خاص» از معلمان
  • بازگشت جوانان به مسجد با میانبر ورزشی یک روحانی
  • خانواده محور بودن برنامه‌های دهه کرامت در آذربایجان شرقی
  • سیمینی که دانشور بود
  • روایت سیمین دانشور از دیدار با امام خمینی(ره)
  • تهدیدهای فرهنگی دشمن به فرصت تبدیل شود
  • امام جمعه نجف اشرف: اوضاع جهان به نفع اسلام پیش می رود