Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «امتداد نیوز»
2024-05-07@11:52:40 GMT

اعطای ۸۵ درصد تسهیلات به بخش صنعت کرمانشاه

تاریخ انتشار: ۲۳ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۰۲۱۴۱

اعطای ۸۵ درصد تسهیلات به بخش صنعت کرمانشاه

به گزارش پایگاه خبری امتداد، فرزاد سلطانی مقدم در گفتگو با خبرنگار اگزیم نیوز اعلام کرد: این شعبه از ابتدای سال ۱۳۹۴تاکنون در راستای حمایت از صادرات غیرنفتی کشور، تسهیلات صادراتی معادل ۶میلیون و ۴۲۲هزار و ۲۶۷ریال، تسهیلات ارزی و ریالی کرده و به طور میانگین ۱۲%از تسهیلات اعطایی شعبه به بخش کشاورزی و صنایع تبدیلی، ۸۵%به بخش صنعت و مابقی به سایر بخشها اختصاص یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سلطانی مقدم با ذکر این نکته که بیش از ۵۰%صادرات کشور به عراق از طریق بازارچه های مرزی استان کرمانشاه بخصوص بازارچه و مرز رسمی پرویز خان صورت می گیرد، یادآور شد: تجارت با کشور عراق ۹۰%صادرات استان را به خود اختصاص داده و ۱۰%باقی مانده مربوط به کشورهای امارات متحده، هندوستان، پاکستان، آلمان، ایتالیا، آمریکا و کانادا است.

رئیس شعبه کرمانشاه بانک توسعه صادرات در خصوص عملکرد این شعبه از بدو تاسیس گفت: شعبه کرمانشاه در طول سالهای فعالیت خود در حوزه جذب مشتریان جدید و ارائه خدمات بانکی به طیف وسیعی از فعالان اقتصادی استان، رشد و توسعه چشمگیری داشته است.

وی عمده طرح هایی که در سنوات گذشته در راستای حمایت از صادرات غیرنفتی در استان از طریق بانک توسعه صادرات تامین مالی شده اند را برشمرد و گفت: طرح ایجاد و تهیه و بسته بندی آب آشامیدنی روژین تاک، طرح ایجاد مجتمع فرهنگی کرکوک در شهر سلیمانیه عراق (درقالب صادرات خدمات فنی – مهندسی)، طرح توسعه ماشین آلات فرآوری، تهیه و بسته بندی گوجه فرنگی روژین تاک و طرح توسعه شرکت صنایع سیمان غرب از مهمترین طرح هایی است که توسط بانک توسعه صادرات تامین مالی شده اند.

فرزاد سلطانی مقدم افزود: همچنین بانک در پروژه انتقال برق از کرمانشاه به دیاله عراق، طرح توسعه شرکت کشت و صنعت روژین تاک به منظور تولید رب اسپتیک ۹.۶۰۰تن در سال (معادل۱.۰۰۰تن گوجه فرنگی در روز) به سرمایه ارزی معادل ۲میلیون و ۱۰۵هزار و ۲۵۰یورو و سرمایه ریالی معادل ۱۰میلیارد و ۸۹۷میلیون ریال و مرحله سوم طرح احداث کارخانه تولید آب آشامیدنی و ظروف بسته بندی ۲۸میلیون بطری ۵/۱لیتری و ۳۶بطری ۵/۰لیتری کشت و صنعت روژین تاک با سرمایه ارزی ۴میلیون و ۱۷۰هزار و ۲۳۸یو رو و سرمایه ریالی ۳۱میلیارد و ۳۶۳میلیون ریال، نقش تامین مالی را به عهده داشته است.

رئیس شعبه کرمانشاه بانک توسعه صادرات در ادامه طرح های مصوب و در دست انجام بانک را معرفی کرد و گفت: طرح توسعه فاز دوم شرکت صنایع پتروشیمی کرمانشاه به مبلغ ۲۸۷میلیون دلار از محل منابع صندوق توسعه ملی ایران، با تامین مالی بانک توسعه صادرات در حال انجام است؛ با راه اندازی این شرکت سالیانه نزدیک به ۷۰۰هزار تن اوره به ارزش بیش از ۲۵۰میلیون دلار تولید و صادر و به طور مستقیم برای هزار نفر شغل ایجاد می شود و هزاران نفر دیگر در بخش های مختلف کشاورزی، حمل و نقل و … به طور غیرمستقیم فراهم می گردد.

وی در ادامه طرح از توسعه شرکت توسعه صنایع چاپ و بسته بندی به مبلغ ۲۰۰میلیارد ریال و طرح توسعه شرکت اورامان غرب به مبلغ ۳۰میلیارد ریال نام برد و گفت: طرح های یاد شده از محل منابع بانک توسعه صادرات ایران تامین مالی شده اند.

سلطانی مقدم با بیان اینکه نزدیک به هفتاد درصد از صادرکنندگان استان جزو مشتریان بانک توسعه صادرات هستند گفت: صادرکنندگان مطرح و نمونه کشوری از مشتریان شعبه کرمانشاه هستند و برنامه ریزی مدونی برای جذب مشتریان جدید در سال جاری داریم.

وی از ارتقا رتبه شعبه از درجه ۲به ۱در سال جاری خبر داد و گفت: با پی گیری های مکرر مدیریت محترم امور شعب و بازاریابی و موافقت هیات مدیره محترم بانک، شعبه کرمانشاه از درجه ۲به درجه ۱ارتقا یافته و این تغییر قطعا موجب بروز تغییرات مثبتی در چارت سازمانی، سقف های تصمیم گیری و مزایای کارمندی خواهد داشت.


true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۰۲۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی به کسب و کار‌های سکو‌های داخلی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی مظفری با بیان این مهم که اعطای وام براساس تبصره ۱۸ آیین نامه «حمایت از سکو‌ها و کسب و کار‌های اقتصاد دیجیتال» صورت می‌گیرد، در خصوص جزییات بیشتر این خبر گفت: این وام به دسته‌ای از کسب و کار‌های حقیقی، حقوقی و صنفی تعلق می‌گیرد که دارای حداقل سه ماه سابقه فعالیت در زمینه فروش کالا و یا ارائه خدمات بر روی سکو‌های مشمول هستند. به گفته وی، این سکو‌ها شامل: ایتا، روبیکا، سروش پلاس، شیپور، کسبینو، آی گپ و بله می‌شود.

وی با اشاره به وجود دسته بندی در این تسهیلات افزود: سقف این تسهیلات مبلغ پنج میلیارد ریال برای کسب و کار‌های حقوقی، سه میلیارد ریال برای کسب وکار‌های صنفی و ۲ میلیارد ریال برای کسب و کار‌های حقیقی است. نرخ سود آن ۱۵/۳۳ درصد، دارای شش ماه تا یک سال تنفس و بازپرداخت سه ساله است.

مدیر کل پایش، ممیزی و نظارت، در خصوص چگونگی فرآیند ثبت درخواست وام بیان داشت: متقاضیان برای دریافت این تسهیلات می‌توانند با مراجعه به سامانه ۱۶۴۹ به نشانی https://۱۶۴۹.ir، «شیوه‌نامه اعطای تسهیلات به کسب و کار‌های حوزه اقتصاد دیجیتال» را مطالعه کنند. پس از ارسال فرم، بارگذاری مدارک و انجام ارزیابی اولیه توسط کارشناسان، درخواست به ادارات کل ارتباطات استانی موردنظر ارسال می‌شود و پس از مشخص شدن نتیجه نهایی، به بانک عامل جهت پرداخت، ارسال خواهد شد.

گفتنی است، کوتاه شدن زمان بررسی، اجرا و تصویب این وام نسبت به دوره‌های گذشته، اصلی‌ترین مزیت آن نسبت به دوره‌های گذشته است. به طوری که پیش از این، ۲ ماه الی ۷۵ روز زمان لازم بود تا وام تصویب شده به بانک عامل برسد. اما در شرایط کنونی، این زمان حداکثر به یک ماه کاهش یافته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعطای تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی به کسب و کار‌های سکو‌های داخلی
  • پیگیری وضعیت وام ازدواج با کد ملی
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می‌دهد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می دهد
  • پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • سالانه ۱۸۰ هزارتن پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کل کشور است
  • ۹۲ درصد متقاضیان واجد شرایط تسهیلات نهضت ملی مسکن، قرارداد امضا کردند
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • ضرورت توسعه صاردات سیمان