Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا شریعتی عصر امروز در جلسه ستاد بحران شهرستان مسجدسلیمان با اشاره به وقوع زلزله ۵.۷ ریشتری در این شهرستان اظهار کرد: در مرحله اول خوشحال هستیم که این زلزله خسارت جانی نداشته است.

وی با اشاره به اینکه مسائل مختلفی پیرامون زلزله شهرستان مسجدسلیمان در این جلسه مطرح شد، تصریح کرد: همچنین در مرحله دوم، رسیدگی به مردم آسیب‌دیده این شهرستان به صورت آنی انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شریعتی بیان کرد: مسجدسلیمان به علت قدمت، بافت فرسوده و حتی مناطق آلوده به نفت آنکه در اراضی جغرافیایی خاص واقع شده تقریباً این پتانسیل را برای تخریب داشته و زلزله این مسئله را تشدید کرده است.

وی ادامه داد: با مدیریت خوب سیل استان خوزستان شاهد سیل مهربانی حمایت و کمک های عمومی بودیم که مشابه آن باید زلزله شهرستان مسجدسلیمان را نیز به خوبی مدیریت کنیم.

استاندار خوزستان یادآور شد: مذاکرات و پیگیری‌های مستمر با مسئولان ملی انجام شده اما اولین نیاز برای رفع معضلات و مشکلات این شهرستان برآوردهای دقیق از میزان خسارت‌های وارد شده و ارائه گزارش‌های کارشناسی از سوی اداره کل بنیاد مسکن استان خوزستان است.

شریعتی یادآور شد: منابع اعتبارات استانی را با توجه به شرایط پیش آمده در شهرستان مسجدسلیمان باید به سمت این شهرستان گسیل دهیم.

وی تأکید کرد: برای ساخت و بازسازی مدارس شهرستان مسجدسلیمان، اولویت اعتبارات نوسازی مدارس استان خوزستان باید به این شهرستان اختصاص پیدا کند.

استاندار خوزستان گفت: در حال حاضر تحصیل دانش آموزان برای سال تحصیلی جدید جزو اولویت های مهم این شهرستان محسوب می‌شود که شرایط تحصیل مناسب باید برای آنها در اسرع وقت فراهم شود.

شریعتی اضافه کرد: امکان تحصیل دانش‌آموزان در اماکن خطرساز که با کمترین بحران امکان بروز بحران در آن وجود دارد را نداریم.

وی اظهار کرد: اداراتی که در شهرستان مسجدسلیمان بر اثر زلزله تخریب شده‌اند، باید هر چه سریعتر نسبت به تعیین ساختمان جدید از اماکن تحت تملک خود اقدام یا حتی در صورت نیاز یک مکان را اجاره و تا زمان بازسازی مکان اصلی در آن اسکان و خدمات رسانی به مردم را انجام دهند.

استاندار خوزستان بیان کرد: باید با تلاش هرچه تمامتر اسکان اولیه برای مردم آسیب‌دیده از زلزله مسجدسلیمان فراهم شود.

شریعتی عنوان کرد: مدیران شهرستان مسجدسلیمان باید طرح اسکان موقت مردم را تهیه و از ظرفیت های این شهرستان نهایت استفاده را داشته باشند.

وی یادآور شد: همه دستگاه های شهرستان مسجدسلیمان باید تجهیزات و امکانات تحت اختیار خود را برای کمک به مردم مسجدسلیمان به کار بگیرد.

شریعتی گفت: بعد از اتمام جلسه از مناطق مختلف شهرستان مسجدسلیمان بازدید و گزارش تکمیلی را به معاون اول رئیس جمهور اعلام می‌کنم، ضمن اینکه قبل از اعزام به مسجدسلیمان گزارشهای لازم به بسیج کشور ارائه شده است.

وی بیان کرد: بسته‌های کمکی از سوی هلال احمر تهیه و در اسرع وقت میان مردم آسیب دیده از زلزله شهرستان مسجدسلیمان توزیع خواهد شد.

استاندار خوزستان با تأکید بر لزوم همدل و همراه بودن تمامی مدیران دستگاه های اجرایی شهرستان مسجدسلیمان گفت: مسائل ابتدا باید در شهرستان حل و فصل و در انتها در سطح استانی به صورت گزارشی کامل ارائه شود.

شریعتی یادآور شد: مدیرکل حقوقی استانداری باید نسبت به استقرار تیم‌های بهداشت و درمان به منظور جلوگیری از شیوع بیماری‌های واگیردار به دلیل زندگی جمعی مردم آسیب دیده در اماکن تعیین شده (اسکان اضطراری) اقدام لازم را انجام دهد.

وی عنوان کرد: در سیل خوزستان با رحمت الهی و نگهداری های خوب تیم های بهداشت و درمان از بروز و شیوع هرگونه بیماری واگیردار در این استان جلوگیری کردیم.

استاندار خوزستان تصریح کرد: مسئولان شهرستان مسجدسلیمان باید حساسیت های لازم را نسبت به جلوگیری از شیوع بیماری های واگیردار را داشته باشند.

شریعتی اظهار کرد: ۹۰۰ واحد برای جابجایی مناطق آلوده شهرستان مسجدسلیمان تعیین شده بود ولی باید مصوبه جدیدی از هیئت دولت برای جابجایی منازل آسیب دیده از زلزله مسجدسلیمان دریافت کنیم.

شریعتی اظهار کرد: در صورت نیاز، اعتبار شهرهای دیگر جابجا و پروژه های نوسازی مدارس سطح شهرستان مسجدسلیمان هر چه سریع‌تر آغاز به کار کند.

وی خطاب به مدیرکل نوسازی مدارس خوزستان اضافه کرد: اعتباراتی که از شهرستان‌های دیگر به مدارس مسجدسلیمان اختصاص پیدا می‌کند، حتماً در ماه‌های آینده از سوی استانداری خوزستان جبران می‌شود.

استاندار خوزستان در پایان عنوان کرد: نمی توانیم دانش آموزان را به مدرسه ای بفرستیم که حتی با یک تکان جزئی امکان تخریب دوباره آنها وجود دارد چون امنیت جانی آنها تامین نیست.

کد خبر 4666605

منبع: مهر

کلیدواژه: غلامرضا شریعتی استانداری خوزستان مسجدسلیمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۰۳۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل

ایسنا/مازندران رییس اتحادیه صنف قصابان شهرستان بابل در جلسه آموزشی مبارزه با تب کریمه کنگو اظهار کرد: با جلوگیری از قاچاق گوشت در شهرستان، پیشگیری‌های لازم جهت بروز بیماری‌های واگیر بین دام و انسان به شرایط مطلوبی رسیده است.

دکتر کوروش نظری مسئول نظارت دامپزشکی شهرستان بابل نیز با بیان اینکه با شروع فصل گرما، شیوع تب کریمه کنگو بیشتر می‌شود، افزود: علائم این بیماری تشابه عجیبی به آنفلوآنزا دارد.

وی خاطرنشان کرد: ویروس از طریق کنه قهوه‌ای رنگ وارد بدن دام می‌شود و معمولا افراد مبتلا به تب کریمه کنگو دچار خونریزی‌های زیرپوستی شده و در برخی موارد نیز به مرگ منجر خواهد شد.

نظری با اشاره به اینکه افرادی که با گوشت تازه دام کشتار شده در تماس هستند، بیشتر ریسک ابتلا دارند، خاطرنشان کرد: این ویروس حتی با له کردن کنه و آغشته شدن محتوای کنه بر روی پوست دام نیز قابل انتقال است.

این مسئول با تاکید بر اینکه کشتارگاه‌ها موظف هستند ۲۴ ساعت گوشت را در سردخانه نگه داشته و پس از آن، اقدام به توزیع کنند، افزود: بیشترین آمار ابتلای بیماری تب کریمه کنگو مربوط به قاچاق گوشت است و توصیه ما این است که قصابان از کشتارگاه مجاز گوشت تهیه کنند.

 نظری اظهار کرد: متاسفانه در این زمینه یک نفر دامپزشک ساکن سیستان‌وبلوچستان نیز فوت شده است.

او درخصوص علائم بیماری نیز یادآور شد: علائم این بیماری همراه با درد شدید استخوان‌ها، افسردگی و تغییر خلق و خو بوده و ممکن است درمان این بیماری چند ماه زمان ببرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • سالن چند منظوره ورزشی در سنگان اشنویه احداث میشود
  • نجم‌الدین شریعتی:ضرورت آماده سازی زیرساخت‌های فرزندآوری در کشور
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • زلزله خوزستان را لرزاند
  • برپایی میز خدمت در شهرستان زرندیه
  • تشییع و خاکسپاری مادر شهید ایزدیان در مسجدسلیمان+فیلم
  • آذری‌جهرمی پاسخ مالک شریعتی را داد
  • آذری جهرمی خطاب به مالک شریعتی: امنیتی‌ها مثل شما دهن لق نیستند
  • گندم‌کاران مراقب شیوع بیماری زنگ زرد باشند