Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،صفر شاسفند معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد ارس گفت: کارگروه ویژه هماهنگی امور اقتصادی استان آذربایجان شرقی و منطقه آزاد ارس برگزار شد.


وی با اعلام این خبر گفت: کارگروه ویژه هماهنگی امور اقتصادی استان آذربایجان شرقی و منطقه آزاد ارس به منظور تعامل و هماهنگی دستگاه‌های اجرایی استان با منطقه آزاد ارس در زمینه رفع مشکلاتی، چون ثبت سفارش، تسهیلات بانکی، مشکلات گمرکی و مشکلات بنگاه‌های اقتصادی در ارس برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: بحث و گفتگو در زمینه اولویت‌ها و فرصت‌های سرمایه گذاری در حوزه هایی، چون کشاورزی، خدمات و صنعت در منطقه آزاد ارس و تسهیل حضور سرمایه گذاران داخلی و خارجی بر اساس اولویت‌های تعیین شده از جمله بخش‌های اصلی مطرح شده در این کارگروه بود.


وی افزود: از جمله مصوبات این جلسه می‌توان به تعیین نماینده‌ای از سوی سازمان منطقه آزاد ارس برای حضور در جلسات هماهنگی بانک‌های استان به منظور حل مشکلات فعالان اقتصادی ارس در حوزه دریافت تسهیلات بانکی اشاره کرد.

 

معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد ارسبان بااشاره به مطرح شدن عضویت جمهوری اسلامی ایران در منطقه آزاد اوراسیا، خاطرنشان کرد: این موضوع در اولین جلسه میز ارمنستان بررسی خواهد شد و در ادامه توضیحات لازم به صنعتگران استان ارائه می‌شود.


شاسفندمشکلات فعالان اقتصادی استان با گمرک استان را نیز یکی دیگر از بخش‌های این کارگروه عنوان کرد و گفت: برخی از مشکلات فعالان اقتصادی منطقه آزاد ارس در زمینه‌های ثبت سفارش، ترخیص کالا و رفع تعهدات ارزی با مصوبات این جلسه رفع می‌شود.


وی استفاده از ظرفیت ورود موقت کالا در منطقه آزاد ارس و هماهنگی با گمرک جلفا در این زمینه را از دیگر مصوبات کارگروه ویژه هماهنگی امور اقتصادی استان آذربایجان شرقی و منطقه آزاد ارس، عنوان کرد.


گفتنی است، کارگروه ویژه هماهنگی امور اقتصادی استان آذربایجان شرقی و منطقه آزاد ارس، مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری آذربایجان شرقی، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی، مدیر گمرک جلفا و اعضای هیات مدیره و مدیران سازمان منطقه آزاد ارس و سایر اعضای کارگروه حضور داشتند.

 

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: گمرک سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۰۴۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از همدان، مصطفی حقیقی با بیان اینکه ۱۱۰۰ هکتار از منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد دارای سند است، اظهار کرد: منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد ۱۸۸۰ هکتار وسعت دارد که نزدیک ۱۱۰۰ هکتار آن سند گرفته و ۷۵۰ هکتار از این منطقه دارای طرح جامع است.

وی با بیان اینکه ۱۰۰ هکتار از اراضی منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد دیوارکشی شده است، تصریح کرد: ۱۰۰ هکتار از اراضی منطقه اقتصادی جهان‌آباد دیوارکشی شده و آماده واگذاری است که طی یک ماه آینده شروع به انعقاد قرارداد واگذاری به سرمایه‌گذاران خواهیم کرد.

حقیقی با اشاره به اینکه پتروشیمی ابن‌سینا پیشرفت قابل ملاحظه‌ای دارد، ادامه داد: ۱۰۰ هکتار از اراضی این منطقه به پتروشیمی ابن‌سینا واگذار شده که تاکنون ۱۱ درصد پیشرفت دارد و در بخش عملیات اجرایی ۳۰ درصد پیشرفت داشته است.

وی با بیان اینکه به دنبال این هستیم در منطقه ویژه اقتصادی شرایط بندرگاهی را ایجاد کنیم، افزود: چند نمونه بندرخشک در کشور وجود داشته که موفق بوده و ما نیز به دنبال ایجاد بندرخشک در این منطقه هستیم که از این طریق امور گمرکی تسهیل شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان با اشاره به اینکه مطالعات بندرخشک انجام شده است، یادآور شد: در مرحله اول ۲۰۰ هکتار زمین برای ایجاد بندرخشک دیده شده اما قابل توسعه است.

انتقال ۳ میلیون مترمکعب پساب به منطقه ویژه اقتصادی

این مسؤول درباره تأمین آب منطقه اقتصادی جهان‌آباد، با بیان اینکه دو منبع برای تأمین آب جهان‌آباد در نظر گرفته شده است، گفت: به منظور انجام مقدمات کار چاهی با ظرفیت ۱۰ لیتر در ثانیه حفر شده بود که این میزان آب کفاف صنایع کم‌آب‌بر را هم نمی‌دهد بنابراین به دنبال تأمین آب مورد نیاز از طریق پساب فاضلاب همدان هستیم. حقیقی تصریح کرد: خط انتقال یک میلیون مترمکعب پساب تصفیه شده فاضلاب همدان تا شهرک صنعتی ویان اجرا شده است و به واحدهای فولادی این منطقه پساب داده می‌شود.
وی با بیان اینکه برای انتقال پساب به منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد ۱۶ کیلومتر خط لوله باید اجرا شود که ظرفیت انتقال سه میلیون مترمکعب پساب به این منطقه را دارد، خاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‌کنیم این خط تا پایان سال ۱۴۰۳ به نتیجه خواهد رسید.

تملک ۳۰۰ هکتار زمین برای شهرک‌ها و نواحی صنعتی

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان با بیان اینکه ۳۰۰ هکتار زمین در سال ۱۴۰۲ تملک شده است، تأکید کرد: برای نخستین‌بار دو مصوبه برای ایجاد شهرک صنعتی در استان گرفته شده و مقدمات این دو شهرک آغاز شده به طوری‌ که شهرک صنفی بوعلی ۴ در پهنه ۷۵ هکتاری و شهرک عمومی در پهنه ۲۰۰ هکتاری تملک شده و کارهای اجرایی آن شروع شده است.

حقیقی با تأکید بر اینکه در ملایر ۵۰۰ هکتار برای ایجاد شهرک صنعتی به نتیجه رسیده و مقدمات آن فراهم شده است و به طور قطع امسال به سرانجام خواهد رسید، اظهار کرد: در تأمین برق و انرژی نیز ۶۰ مگاوات برق به نواحی و شهرک‌های صنعتی استان اضافه شده است.

انتهای خبر/

کد خبر: 1229221 برچسب‌ها دانشگاه آزاد همدان همدان

دیگر خبرها

  • مصوبه تعیین نماینده ویژه رئیس‌جمهوری در مناطق آزاد اصلاح شد
  • افتتاح سد قیز قلعه‌سی با حضور رؤسای جمهور ایران و آذربایجان
  • کشف بیش از ۴۷ هزار آمپول قاچاق در تبریز
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • بررسی راهکار‌های توسعه زیرساخت‌های شبکه برق آذربایجان غربی
  • جلوه گری شکوفه‌های درختان گیلاس در جنگل فندقلو اهر + فیلم
  • برگزاری سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در وزارت امور خارجه
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک
  • ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • لزوم همکاری همه دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله