Web Analytics Made Easy - Statcounter

کوروش فرزین، مدیرکل بیمه سلامت استان تهران اظهار کرد: مطالبات داروی بیماران خاص مانند افراد دیالیزی و هموفیلی به صورت آنلاین به دلیل شرایط ویژه این افراد پرداخت می‌شود، به همین منظور بسته بیماران خاص برای این افراد  از سوی وزارت بهداشت تدوین شده است.   اخبار اجتماعی- وی ادامه داد: بیماران تالاسمی‌ بابت تعویض خون و دارو‌های مورد نیاز پولی پرداخت نمی‌کنند و تمامی این موارد به وسیله بیمه پرداخت می‌شود؛ خدماتی که به بیماران تالاسمی و هموفیلی ارائه می‌دهند در قالب بیمارستان یا فروش دارو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیماران هموفیلی داروهای خود را رایگان دریافت می‌کنند فرزین گفت: بیماران هموفیلی دارو‌های خود را از داروخانه‌هایی مانند ۲۹ فروردین و بیمارستان امام خمینی به طور کاملا رایگان دریافت می‌کنند.   وی در خصوص مطالبات دارویی داروخانه‌ها گفت: مطالبات دارویی سال ۹۷ تا پایان آذر و مطالبات سال ۹۸ در ماه‌های فروردین و اردیبهشت  پرداخت شده است.

مدیرکل بیمه سلامت استان تهران بیان کرد:  علی الحساب ۷۰ درصد از مطالبات بیمارستان‌های دولتی در ماه‌های فروردین و اردیبهشت بدون بررسی اسناد پرداخت شده است؛ مراکز درمانی دولتی ۴۵ روز فرصت دارند تا اسناد خود را به بیمه سلامت ارسال کنند. براساس قانون این سازمان یک ماه فرصت دارد تا به وضع این اسناد رسیدگی کند.

وی گفت: داروخانه‌های بخش خصوصی مطالبات شان از بیمه سلامت ۳ ماه پایانی سال ۹۷ است و عمدتا تامین داروی بیماران خاص با داروخانه‌های خصوصی است.   فرزین تصریح کرد: داروخانه‌ها و مراکز درمانی بخش بستری و سرپایی دولتی فروردین ماه  به صورت علی الحساب، مطالباتشان پرداخت شده است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: بیمه سلامت تالاسمی بیمارستان دارو هلال احمر بیماران هموفیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۰۴۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما: مهدی رضایی گفت: با توجه به احتمال قطعی سامانه در زمان دریافت خدماتی که به صورت الکترونیک تجویز شده‌اند، از پزشکان درخواست شود تا اطلاع ثانوی، در صورت تجویز الکترونیک، نسخه کاغذی و یا پرینت نسخه الکترونیک را با درج مهر و امضا در اختیار بیمه شدگان قرار دهند.
رضایی تاکید کرد:همچنین در صورت عدم امکان نسخه نویسی الکترونیک یا قطعی سامانه با تشخیص مدیرکل استان، صدور نسخه کاغذی به عنوان روش جایگزین استفاده شود.
وی افزود:هموطنان می‌توانند از طریق سامانه شهروندی اقدام به چاپ نسخه الکترونیک خود نماید، همچنین در صورت ممهور نشدن چاپ نسخه توسط پزشک، مهر و امضای کارشناس ادارات کل بر روی پرینت نسخ، به منزله تایید وجود و صحت نسخه الکترونیک می‌باشد.
معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران با بیان اینکه داروخانه‌ها می‌توانند اقدام به ثبت تمامی اقلام داروئی نسخ کاغذی در سامانه تایید خدمات نمایند، تاکید کرد: در صورتی که تنظیمات نرم افزار داروخانه منطبق بر سامانه اعلام نرخ دارو (mdp.ihio.gov.ir) انجام شده باشد، ثبت اقلام غیر پرونده‌ای در نرم افزار داروخانه جهت محاسبه قیمت کفایت می‌نماید. رضایی ن گفت: پرداخت سهم صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج، برای بیمه شدگان مشمول در قالب خسارت متفرقه قابل انجام است. وی بیان کرد: تا زمان پایداری سامانه، منعی بابت پذیرش نسخه کاغذی دارو‌هایی که دارای شرط اجباری تجویز الکترونیک بوده اند، وجود ندارد.

دیگر خبرها

  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • بلایی که با خوردن ۴ استامینوفن سرتان می‌آید
  • نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت
  • همه افراد فاقد پوشش بیمه می‌توانند بیمه سلامت دریافت کنند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیر خشک پول ندارند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند/ ۲۶ همت بدهی بیمه‌ها
  • تدوام بیمه رایگان ۵ دهک اول
  • بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها