Web Analytics Made Easy - Statcounter

شانه ساز رئیس سازمان غذا و دارو در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره اخبار منتشر شده در فضای مجازی  و رسانه ها در زمینه تاخیر سه ماه در ریکال یا جمع آوری داروی  پر فشاری خون به نام لوزارتان در ایران و نگرانی مردم از سرطان زا بودن این دارو اظهار کرد: این موضوع و اطلاعات منتشر شده درباره تاخیر سازمان غذا و دارو  در ریکال داروی پرفشاری خون لوزارتان تولیدی یک شرکت داروسازی در کشور  با ماده اولیه سرطان زا به طور کلی نادرست است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شانه ساز ادامه داد : متاسفانه گاهی برخی افراد آرامش روحی روانی و سلامت بیماری که با شنیدن این اخبار مصرف دارو را قطع می کند، وجه المصالحه امیال شخصی خود می‌کنند و  به هیچ وجه زمان ریکال داروی لوزارتان در ایران چند ماه نبوده و با فاصله سه تا چهار روزه پس از ریکال جهانی FDA، سازمان غذا و دارو داروی پرفشاری خون لوزارتان را در کشور ریکال کرد.

سهم کمتر از یک درصدی لوزارتان با ماده اولیه سرطانزا در بازار

رئیس سازمان غذا و دارو تاکید کرد: مقداری از داروی پرفشاری خون لوزارتان که در ایران به دلیل سرطان زا بودن ماده اولیه، بنابر اعلام FDA ریکال شده است، تنها ۰.۸۶ درصد و به عبارتی کمتر از یک درصد سهم بازار را داشته است.

شانه ساز جنجال در رسانه‌ها و فضای مجازی درباره ریکال داروی لوزارتان را ناشی از منفعت های مالی دانست و گفت:  طرح این گونه مسائل که با سلامت مردم سر و کار دارد بسیار زشت و نادرست است و متاسفانه برخی موارد سودجویان به خاطر رقابت‌‌ها، منفعت جیبشان  یا امیال شخصی و مطرح شدن اسم خود غیرمسئولانه موضوع را جنجالی و سیاسی و مردم را نگران و با سلامت آنها بازی می کنن

خطر ابتلا به سرطان در مصرف کنندگان لوزارتان مذکور چقدر است؟ 

رئیس سازمان غذا و دارو درباره نگرانی مصرف کنندگان از مصرف دارو لوزارتان ریکال شده در زمینه ابتلا به سرطان بیان کرد: بر اساس منابع علمی و معتبر جهانی که در مورد داروی لوزارتان با ماده اولیه سرطان زا  منتشر شده است، در افراد بالای ۷۰ سال پس از مصرف داروی لوزرتان با ماده اولیه سرطان زا به مدت طولانی یک در صد هزار  نفر خطر احتمال ابتلا به بیماری و سرطان وجود دارد.

شانه ساز  تاکید کرد: هر کسی من را می بیند درباره مصرف لوزرتان نگران است اما مردم بدانند که سلامت لوزرتان موجود در داروخانه مورد تایید است و فقط داروی یک شرکت داروسازی که کمتر از یک درصد سهم بازار را داشته است ریکال شده و FDA  نیز توصیه کرده است که کسانی که دارو با ماده اولیه شرکت هندی را مصرف می کنند تا زمانی که نوع جدید آن تولید نشده یا در بازار موجود نیست مصرف داروی خود را قطع نکنند چرا که عوارض قطع مصرف داروی پرفشاری خون به مراتب بالاتر از آن خطر بسیار کم ابتلا به سرطان برای افراد سن بالاست.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار پزشکی غذا و دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۰۴۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتصاب داروسازان فرانسویدر روز سی ام مه

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ به گزارش ت اف ۱ فرانسه‏، اتحادیه داروسازان فرانسوی از همه داروسازان خواسته است روز ۳۰ مه اعتصاب کنند.  

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

به گزارش ت اف 1 فرانسه گفت در خصوص برنامه داروسازان فرانسوی برای اعتصاب گفت : داروسازان. فرانسوی  از چند ماه پیش به دلیل  کمبود دارو باعث اختلال در فعالیت‌های روزانه داروخانه‌ها شده است هشدار دادند. به گفته داروسازان ۴۹۰۰ قلم دارو با کمبود مواجه است. آنها نا امیدانه می‌گویند باید راه حلی پیدا شود. گزارش با نیکولا روبرتسون و برای مثال آنتی بیوتیک، قطره‌های درمان بیماری‌های چشمی، داروی ضد صرع... اینها اقلامی هستند که دچار کمبود هستند. در چنین مواردی بئاتریس دنبال راه حل برای بیمار می‌گردد. جستجو برای او زمان بر است. گاهی او ۱۲ ساعت در هفته به دنبال داروی بیماران در سامانه داروخانه‌ها می‌گردد.
در سال ۲۰۲۳ آژانس ملی امنیت دارویی اعلام کرد داروخانه‌ها از کمبود ۴۹۰۰ قلم دارو خبر داده اند. این وضعیت برای مشتری‌ها سخت است. طبق برنامه از پیش اعلام شده اتحادیه داروسازان از همه داروسازان خواسته است روز ۳۰ مه اعتصاب کنند.

دیگر خبرها

  • داروی ایرانی بهتر است یا داروی خارجی؟
  • افرادی که فشار خون بالا دارند ماست را با این ماده غذایی ترکیب کنند
  • «متفورمین» پرفروش‌ ترین دارو در سال ۱۴۰۲
  • «متفورمین» پرفروش‌ترین دارو در سال ۱۴۰۲
  • چگونه داروی تلخ به کودک بدهیم؟ از گول زدن حس چشایی تا مذاکره با کودک!
  • آمارهای عجیب از مصرف داروی ایرانیان
  • عددهای عجیب از مصرف داروی ایرانیان
  • عددهای عجیب از واردات و مصرف داروی ایرانی‌ها
  • چرا اولین داروی آلزایمر فروش نرفت؟
  • اعتصاب داروسازان فرانسویدر روز سی ام مه