Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، با گذشته ۲۰ ماه از زلزله آبان سال ۹۶ غرب کرمانشاه هنوز هم برخی از مردم به دلیل ساخته نشدن منازلشان در کانکس های اسکان موقت به سر می برند.

مسکن مهر شهید شیرودی سرپل ذهاب ۲۴ بلوک ۲۴ واحدی است که در زلزله ۷.۳ ریشتری ۲۱ آبان ماه سال ۹۶، بسیاری از دیوارهای آن فروریخت که کار بازسازی و مقاوم سازی بلوک‌ها از اوایل سال ۹۷ در دستور کار قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




‌کار بازسازی و مقاوم سازی بلوک‌ها هر چند دیر و آهسته اما سرانجام از اوایل سال ۹۷ در دستور کار قرار گرفت؛ چون سازه سه بلوک سست شده بود، به تشخیص کارشناسان فنی کاملاً تخریب شدند تا دوباره ساخته شوند.

با گذشته حدود ۱۶ ماه از آغاز بازاسازی هنوز هم مالکان واحدهای مسکن مهر در انتظار تحویل منازلشان هستند تا بتوانند پاییز و زمستان امسال را در منازلشان استقرار یابند تا همچون سایر مالکان واحدهای مسکونی دیگر بتوانند زندگی عادی خود را از سرگیرند.

اکنون مالکان واحدهای مسکونی مهر شهید شیرودی با وجود گرمای طاقت فرسا و بالای ۴۰ درجه‌ای شهرستان گرمسیری سرپل ذهاب در کانکس ها و کمپ‌های اسکان موقت به سر می برند و با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم می‌کنند.

یکی از مالکان واحدهای مسکن مهر که اکنون در کانکس به سر می‌برد به خبرنگار ایرنا گفت: من و خانواده ام همچون دیگر افرادی که در کانکس ها زندگی می‌کنند دیگر از این وضع خسته شده ایم و خواهان تسریع در عملیات بازسازی برای اتمام منازل خود هستیم.

حیدری افزود: زندگی در کانکس آن هم برای ۲۰ ماه با داشتن بچه، سخت و طاقت فرساست چون نه امکانات رفاهی وجود دارد و نه امکانات تفریحی برای بازی بچه‌ها و همین مساله باعث شده روحیه کودکان از بین رفته و افسرده شوند.

فرد دیگری از ساکنان کمپ اسکان موقت گفت: زندگی در کانکس به سختی می‌گذرد و ما از این وضعیت خسته شده‌ایم.

وی که از ذکر نامش خودداری کرد، اضافه کرد: انتظار داریم هرچه سریع‌تر واحدهای مسکونی ما تکمیل و واگذار شود تا به منازل خود برگردیم.

ساکنین این کمپ اعتقاد دارند که کار بازسازی در مسکن مهر شهید شیرودی سرعت مناسبی ندارد و انتظار دارندتا هرچه سریع‌تر با حمایت مسئولان شاهد اتمام ساخت منازلشان باشند که تا قبل از پاییز امسال به خانه‌های خود بازگردند.

وعده ای که عملی نشد

رئیس ستاد معین بازسازی بنیاد مسکن استان اصفهان که مدیریت بازسازی مسکن مهر سرپل ذهاب را بر عهده دارد، سال گذشته به خبرنگار ایرنا گفت: با وجود بارندگی‌های اخیر، تا دهه فجر ۹۷ هشت بلوک مسکن مهر سرپل ذهاب را آماده تحویل به مالکان می کنیم.
به گفته حمید دیمویی «هفت بلوک دیگر هم تا پایان سال، ۶ بلوک تا پایان خرداد ۹۸ و سه بلوک تخریب شده هم تا پایان شهریور سال آینده تکمیل و کلید آن تحویل مالکان می شود.»
امید است پروژه مسکن مهر شهید شیرودی که مشکل اسکان بیش از ۵۰۰ خانواده را برطرف می‌کند هرچه سریع‌تر به سرانجام رسیده و با اسکان ساکنان آن یکی از کمپ‌های اسکان موقت زلزله زدگان جمع آوری شود.

۱۹۲ واحد مسکونی مهر تا نیمه اول مرداد باید به مالکان آنها تحویل شود

فرماندار سرپل ذهاب در گفت وگو با خبرنگار ایرنا گفت: مسکن و شهرسازی مسئول اصلی این اجرای پروژه است و طبق پیگیری‌های ویژه استاندار کرمانشاه هشت بلوک از واحدهای مسکن مهر شهید شیرودی به تعداد ۱۹۲ واحد تا ۱۵ مرداد باید تحویل ساکنان آن شود.

محبت جمالی نیا افزود: ساکنان هشت بلوکی که تا نیمه مرداد تحویل می‌شود باید طبق سازوکاری که شهرداری و بنیاد مسکن اتخاذ کرده‌اند کانکس و امکانات محیطی محل اسکان موقت خود را جمع کرده و در منازل خود اسکان یابند.

وی اظهار داشت: تعداد سه بلوک از مسکن مهر شهید شیرودی به طور کلی تخریب شده و در حال ساخت است که سرعت مناسبی دارد و مابقی به تعداد ۱۰ بلوک نیز طبق وعده‌ی مسکن و شهرسازی استان تا مهرماه امسال تکمیل شده و تحویل صاحبان آن خواهد شد.

وی تصریح کرد: روند اجرای پروژه از سرعت مناسبی برخوردار است و تاکید ویژه و پیگیری مستمر استاندار کرمانشاه را نیز به همراه دارد.

سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه بیش از ۹۰ هزار تن جمعیت دارد.
زمین لرزه ۷.۳ ریشتری ۲۱ آبان ۹۶ در ۱۱ کیلومتری بخش ازگله و ۳۲ کیلومتری شهر سرپل ذهاب رخ داد که ۶۲۰ کشته و ۱۲ هزار و ۳۸۶ مصدوم داشت.
این زلزله به ۱۰ شهرستان و یک هزار و ۹۳۲ روستای استان کرمانشاه خسارت وارد کرد و براساس ارزیابی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ۱۰۳ هزار واحد مسکونی شهری و روستایی آسیب کلی و جزئی دید.
البته در زلزله ۶.۴ ریشتری یکشنبه چهارم آذر ۹۷ هم ۷۷۱ مصدوم و بیش از چهار هزار واحد مسکونی خسارت دیده، به این آمارها اضافه شد.
مسئولان ارشد استان گفته‌اند که همه واحدهای خسارت دیده روستایی و شهری را تا پایان سال ۹۸ تکمیل می‌کنند.

۳۰۱۲/‏۸۰۶۶/‏۷۳۹۹‬

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سرپل ذهاب زلزله بازسازی منازل مسکونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۰۵۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات برنامه وزارت راه برای حمایت از مستاجران اعلام شد

به گزارش گروه اقتصاد ایسکانیوز، ابوالفضل نوروزی با یادآوری این‌که لایحه ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها با همکاری وزارت راه و کمیسیون عمران مجلس تدوین شده است، اظهار کرد: ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره طرحی است که در صورت تصویب و تبدیل به قانون بخشی از مشکلات در بازار اجاره، زمین و مسکن رفع کرده و به تسهیل‌گری در بخش اجاره می‌پردازد.

وی توضیح داد: این لایحه بر تقویت بازار اجاره از طریق ارائه مشوق به موجران، استفاده از ظرفیت شهرداری‌ها برای شناسایی خانه‌های خالی و هزینه این بخش از مالیات برای احیای بافت‌های فرسوده شهری و ساخت خانه‌های ارزان‌قیمت برای اشخاص بی‌بضاعت، الزام تمامی دستگاه‌های اجرایی برای ارائه رایگان اطلاعات موردنیاز در سامانه ملی املاک و اسکان و پیش‌بینی ضمانت‌های اجرایی برای عدم درج اطلاعات در سامانه و خوداظهاری در سامانه ملی املاک و اسکان تاکید دارد.

وی ادامه داد: تقویت سامانه ملی املاک و اسکان جهت شناسایی خانه‌های خالی، تکمیل سامانه ملی املاک و اسکان و درج معاملات در سامانه ثبت معاملات املاک و مستغلات کشور و ضمانت اجرایی برای ثبت قراردادها و ارائه راهکارهایی برای الزام‌آور شدن این راهکارها از دیگر مواردی است که در این لایحه به آن توجه جدی شده است. بر اساس بندهایی از این طرح، تمامی قراردادها اعم از اجاره و خریدوفروش باید در سامانه ثبت شوند و با اخذ کد رهگیری امکان ارزیابی آنچه در بازار مسکن می‌گذرد وجود دارد.

وی افزود: با تصویب و ابلاغ لایحه مذکور در استان‌هایی که نرخ تورم عمومی سالانه بیش از 30 درصد باشد شورای‌عالی مسکن مکلف است تا نسبت به تعیین سقف حداکثر افزایش اجاره‌بها به میزان 50 تا 100 درصد تورم عمومی سالانه اقدام کند. حمایت از مستأجران از طریق پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن و افزایش آن در سال جدید با توجه به تورم و همچنین نظارت بر پرداخت تسهیلات توسط بانک‌های عامل بخش دیگری از این طرح به شمار می‌رود.

نوروزی تسهیل در فرآیند خرید و فروش و کاهش هزینه‌های مبادله در بازار مسکن را از دیگر ویژگی‌های این طرح عنوان کرد و گفت: سازمان ثبت اسناد و املاک کشور موظف است ظرف 6 ماه بعد از لازم‌الاجرا شدن این قانون، دسترسی‌های برخط برای استعلامات ثبتی و ثبت هرگونه سند رسمی را از طریق مرکز مبادله اطلاعات برای سامانه املاک و اسکان و سامانه املاک و مستغلات وزارت راه و شهرسازی به صورت تمام الکترونیک و شبانه‌روزی فراهم کند.

مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی اضافه کرد: اخذ عوارض از اراضی بلااستفاده و نحوه هزینه کرد این عوارض بخش دیگری از موارد مورد تاکید در این طرح است. همچنین برای کاهش التهابات مسکن و برای جلوگیری از معاملات سفته‌بازی واحدهای در حال احداث تا قبل از تحویل واحد مسکونی یا نصب کنتور و گواهی پایان‌کار ساختمان، امکان نقل و انتقال واحدهای نهضت ملی مسکن به هر شیوه‌ای وجود ندارد و ممنوع است و محاکم و ادارات پذیرفته شده نیست.

نوروزی ابراز امیدواری کرد تا با تصویب لایحه ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها و ابلاغ آن، بخشی از موانع موجود در اجرا قانون جهش تولید مسکن و بازار مسکن و اجاره بها برطرف شود.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

کد خبر: 1228488 برچسب‌ها بازار مسکن

دیگر خبرها

  • خبر خوش برای مستاجران
  • جزئیات برنامه وزارت راه برای حمایت از مستاجران اعلام شد
  • سرپل‌ذهاب آماده میزبانی باشکوه از زائران یادمان بازی‌ دراز
  • سرپل‌ذهاب آماده میزبانی باشکوه از زائران یادمان بازی‌دراز
  • ۹۲ واحد طرح نهضت ملی مسکن تحویل متقاضیان شاهرود شد
  • پیش بینی صعود ۴۰هزار نفری به ارتفاعات بازی دراز
  • انتشار آگهی در سکوهای اینترنتی به شرط ثبت‌نام در سامانه املاک و اسکان
  • بازدید هیات مالزی از کمک ها به زلزله زدگان هرات
  • کشاورزان همچنان چشم انتظار اعلام جایزه تحویل گندم
  • تکمیل سامانه ملی اسکان و تعیین سقف افزایش اجاره‌بها براساس مصوبه مجلس