Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از یاسوج مراسم افتتاحیه اردو‌های جهادی بسیج دانشجویی استان کهگیلویه و بویراحمد همزمان با میلاد با سعادت امام رضا (ع) و دهه کرامت با حضور خادمین رضوی آستان قدس، دکتر مهدوی مسئول بسیج دانشجویی و عده‌ای از مسئول شهرستان گچساران و باشت در شهر گچساران برگزار شد.
دکتر مهدوی مسئول بسیج دانشجویی استان در ابتدای این مراسم ضمن تبریک میلاد امام رضا (ع) گفت: تبریک و تقدیر ویژه را نیز باید نثار دانشجویان دیار معرفت و علم می‌کنم که خدمت و خدمت گذاری به محرومان و نیازمندان را به تفریح و اوقات فراغت و خانواده‌های خود، ترجیح داده اند و تابستان را به دور از هیاهوی شهری در روستا‌های محروم مشغول به محرومیت زدایی خواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: نگاه جوان دانشجو به اردوی جهادی کاملاً اعتقادی، حماسی و لبیک گویانه به فرمان مقام معظم رهبری است که در سال ۷۹ امر به تشکیل گروه‌های جهادی و حضور در روستا‌ها و خدمت رسانی به مردم دادند. آنچه ارزش کار جهادی و گروه جهادی در کشور را در این سال‌ها به هنجار اساسی تبدیل کرده، همین فرمان، ولی امر بود که باعث ایجاد شور و شعور در اردو‌های جهادی شده است.
مهدوی تأکید کرد: لذا مسائل مادی قابل تطبیق با این روحیه جهادی جوانان و دانشجویان نیست. روحیه‌ای که چه خواهران و چه برادران با غلبه بر هوای نفسانی و عبور از شک و تردید‌های رفتن و نرفتن، خوشی و تفریح در مقابل سختی و خدمت، اخلاق و انسانیت در مقابل دنیا و مادیات به دست آورده اند و لقب جوان جهادی را با افتخار به سینه چسبانده اند.
وی عنوان کرد: اردوی جهادی بخش از زندگی انقلابی و سبک زندگی سالم اسلامی است که با خودسازی و توانمندسازی جوانان باعث گسترش روحیه ایثارگری و فداکاری در جامعه می‌شود و هم به رشد فرهنگی زندگی شهری، و هم محرومیت زدایی از مناطق محروم کمک شایانی خواهد کرد.

مسئول بسیج دانشجویی استان گفت: با وجود همه مشکلات امسال به فضل الهی و اراده دانشجویان عزیز، تا کنون ۱۸ گروه جهادی از دانشگاه‌های استان برای حضور در مناطق دور افتاده و محروم اعلام آمادگی کردند، که اولین گروه جهادی با آغاز دهه کرامت از دانشگاه یاسوج دولتی به استعداد ۳۷ نفر برای سومین سال متوالی به منطقه لوداب روستای نسه کوه اعزام شد.
در روستای طرح اعتلاء بسیج مبنی بر استقرار و فعالیت گروه‌های جهادی از سه تا ۵ سال در یک منطقه و روستا، امسال اکثر گروه‌های جهادی دانشجویی برای سومین سال است که در یک منطقه و دهستان مشخص فعالیت دارد و ارتباط عمیقی بین مردم روستا‌های منطقه و دانشجویان برقرار شده است.
تعدادی گروه جهادی از خارج استان برای حضور در روستا‌ها اعلام آمادگی کردند که توسط بسیج دانشجویی در حال سازماندهی و اعزام به مناطق هدف هستند.
مهدوی تصریح کرد:گروه‌های جهادی دانشجویی استان طبق برنامه ریزی‌ها و هماهنگی‌های انجام شده در ۴۰ روستای استان در بازه‌های ۱۰ تا ۱۲ روزه و در صورت نیاز مدت زمان بیشتر مستقر خواهند شد و به فعالیت‌های عمرانی، بهداشتی و پزشکی، اجتماعی، آموزشی، توانمندسازی، اقتصاد مقاومتی، مذهبی، علمی و .. خواهند پرداخت.
مهدوی تاکید کرد: در رویکرد جدید گروه‌های جهادی دانشجویی علاوه بر شناسایی عرصه‌هایی برای حضور بلند مدت حداقل سه ساله، پیگیری حل مسائل آحاد مردم روستا و عبور از کار‌های جزئی نیز در دستورکار جدی است. حل مسائل روستا‌ها یا با دخالت مستقیم خود دانشجویان یا همکاری سایر نهاد‌ها و نهایتاً با مطالبه گری دانشجویی پی گیری و اقدام می‌شود.
وی یکی از مشکلات مهم روستایی را خلاء‌های فراوان فرهنگی و اجتماعی در روستا‌ها که تا حد زیادی مورد بی توجهی مسئولان قرار گرفته عنوان کرد و گفت: دیگری مسئله‌ای که باید به آن توجه شود، مسئله علمی و تحصیلی دانش آموزان مستعد شهری و شهری دانست که از عهده مخارج تحصیل بر نمی‌آیند.
مسئول بسیج دانشجویی در بحث کمک و مشاوره تحصیلی گروه‌های جهادی به دانش آموزان خصوصاً کنکوری‌ها نیز بیان داشت: از دوسال پیش طرحی در بسیج دانشجویی شروع شده که با استفاده از رتبه‌های برتر کنکور استان و همچنین دانشجویان نخبه دانشگاه‌های استان اقدام به سرکشی و تشکیل کلاس‌های آموزشی، کنکور و مشاوره به دانش آموزان استان می‌کنند.
متأسفانه با شکل گیری مافیای مثلثی در برخی مؤسسات آموزشی که بدون نظارت خاصی، ذهنیتی را ایجاد کرده اند که دانش آموزان باید با پرداخت مبالغ کلان موفق به قبولی در کنکور و رشته‌های خاص شوند و این موضوع خانواده‌های کم بضاعت را نگران کرده است؛ لذا امسال با برنامه ریزی‌های که داشتیم ورود جدی تری به این موضعات خواهیم داشت، چرا که که با استقبال دانشجویان جهادی به عنوان پشتیبانان جهادی به مسئله ورود خواهند کرد و یک مرکز مشاوره نیز ایجاد خواهد شد.
دکتر مهدوی افزود: گروه‌های جهادی یک فرصت بی نظیر برای مسئولین و مدیران استان است تا با استفاده از ظرفیت و نعمت این جوانان، برای خدمت رسانی به مردم اقدام کنند و از این عزیزان حمایت جدی داشته باشند.
مسئول بسیج دانشجویی ضمن تشکر از همکاری‌های بسیار خوب برخی از مسئولان و مدیران با گروه‌های جهادی خصوصاً در سال گذشته با گلایه مندی گفت: برخی بی مهری ها، حسادت‌ها و حتی رقابت‌ها توسط ادارات نسبت به گروه‌های جهادی در سال گذشته مشهود بود به طوریکه در سال گذشته به دلیل دعوت گروه جهادی از یک مسئول ارشد استانی برای سرکشی به مردم و مشکلات روستا و همچنین نظارت بر کار دانشجویان جهادی، مسئولین محلی بنا به دستور آن مقام ارشد دستور تخلیه گروه جهادی را دادند که با مخالفت شدید مردم روستا مواجهه شدند.
دکتر مهدوی در پایان از تعدادی از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و اداراتی که گرو‌های جهادی دانشجویی را حمایت می‌کنند تشکر کردند، و تأکید داشتند: حداقل توقع ما و این جوانانی که خانه و خانواده خود را رها کردند تا کمک حال این مردم و نظام باشند این است که مسئولین از این اردو‌ها سرکشی کنند و پای درد و دل مردم بنشینند.
همچنین در پایان از ۶۰ نفر از فعالین جهادی دانشگاه‌های گچساران و باشت تقدیر شد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۰۵۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار استاندار قم نسبت به کم کاری برخی از مدیران

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمدآقامیری ظهر شنبه در مراسم روز شوراها که در سالن رضوان شهرداری قم برگزار شد گفت: از جمله تاکیدات قرآن کریم توجه به امر خرد جمعی در پیش برد برنامه‌ها است.

استاندار قم بیان کرد: طبیعت انسان به گونه ای است که می بایست مشکلات خود را به صورت گروهی و اجتماعی مرتفع کند.

وی با اشاره به اهمیت و نقش شورای‌های اسلامی شهرو روستا گفت: شورا ها از جمله نهادهایی است که ارتباط مستمر و نزدیکی با مردم و آشنایی با مشکلات دارند.

آقامیری تصریح کرد:مسوولان باید توجه داشته باشند که هدف اصلی خدمت به مردم است و باید قدردان فرصت خدمتگزاری به مردم را به عنوان خادمان آنان باشیم.

وی در ادامه عنوان کرد: نحوه واگذاری زمین به مردم از مواردی است که رضایت بخش نیست و در صورت تسهیل در این امر مهاجرت معکوس از شهرها به روستا محقق خواهد شد.

استاندار قم با بیان اینکه هویت روستاها باید حفظ شود گفت: باید شرایطی فراهم شود که روستاها خودگردان باشند و محصولات و مایحتاج روستاییان در روستا تامین شود.

آقامیری تاکید کرد: مدیران باید در انجام وظایف و مصوبات توجه لازم را داشته باشند و این مصوبات خط قرمز مجموعه مدیریت استان است که در صورت بروز کم کاری با مدیران برخورد می شود.

وی اضافه کرد: عملکرد ۱۱ مدیر در استان قم مورد ارزیابی بازرسان قرار گرفته و احتمال دارد برکناری و جایگزینی صورت گیرد.

وی اضافه کرد: مدیران باید نسبت به حل مشکلات مردم اهتمام داشته باشند و مدیری که در اتاق خود را به روی مردم ببندد جایی در استان نخواهد داشت.

کد خبر 6090218

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون ۲۶ هزار رأس دام سبک و سنگین در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری
  • استاندار : مردم سالاری جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • استاندار آذربایجان‌شرقی: مردم سالاری نظام جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • هشدار استاندار قم نسبت به کم کاری برخی از مدیران
  • کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی بسیج در سیل بم
  • رویکرد دولت سیزدهم خدمت شبانه‌روزی و جهادی به مردم است
  • بازسازی منازل محرومان روستای دولت‌آباد به همت جهادگران قمی
  • خدمات پزشکی رایگان گروه های جهادی به مردم ورامین