Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم شهرستان‌های نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی گفت: مرکز قلب در غرب مازندران یکی از مهم‌ترین نیازهای درمانی است که باید راه‌اندازی شود.به گزارش بلاغ، از شهرستان نوشهر، قاسم احمدی‌لاشکی در گفت‌وگو با برنامه رادیویی «پیام مازندران» با اشاره به سفر یک روزه وزیر بهداشت و درمان به غرب مازندران درباره برخی اتفاقات رخ داده و کلیپ‌های پخش شده از این سفر، اظهار کرد: عقب‌‌ماندگی بهداشت و درمان غرب مازندران مربوط به سال‌های گذشته است که واقعاً کمبودها به دلیل بی‌توجهی از گذشته جدی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه طی چند سال اخیر متولیان بهداشت و درمان تلاش‌ها و پیگیری‌های بسیار خوبی داشتند، افزود: دو دانشگاه علوم پزشکی در بابل و ساری تنها با 30 کیلومتر اختلاف فاصله داریم و تعداد زیادی از هیأت علمی جذب این دو دانشگاه علوم پزشکی شدند.

نماینده مردم شهرستان‌های نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: یک اشکال اجرایی و اداری در این زمینه وجود دارد و چون ما غرب مازندران به بابل نزدیک‌تر است اما در حوزه بهداشت و درمان زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی ساری قرار دارد و بنابراین فاصله رامسر تا ساری را باید مدنظر قرار دهیم و اگر فردی عادی بخواهد از رامسر تا ساری بیاید و برگردد در مجموع 9 ساعت فقط باید در راه باشد.

وی تأکید کرد: گِلِه‌مندی من از متولیان بهداشت و درمان در وزارت‌خانه و به ویژه دانشگاه علوم پزشکی این است که اجازه نمی‌دهند توزیع عادلانه در این زمینه صورت بگیرد و بخشی از این توان و قدرت خدمات آموزش پزشکی در غرب مازندران مستقر شود و فعالیت کند.

احمدی‌لاشکی با اشاره به اهمیت زیرساخت‌های درمانی یادآور شد: وزارت علوم چند سال قبل به این نتیجه رسید که غرب مازندران حتی یک دانشگاه دولتی ندارد و به همین دلیل دانشکده میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری غرب مازندران را در نوشهر ایجاد و راه‌اندازی شده است و بنابراین در همین راستا می‌تواند دانشکده پیراپزشکی غرب مازندران را نیز راه‌اندازی کرد و از انجایی که بیمارستان‌های منطقه از نظر نیروی انسانی تأمین نیست، با ایجاد این دانشکده، هیأت علمی پزشکی وارد این منطقه می‌شود.

وی حضور وزیر بهداشت و درمان در شهرستان‌های نوشهر و چالوس و دیدار مستقیم و چهره به چهره با مردم و شنیدن بی‌واسطه درد و دل‌ها و دغدغه‌های آنان بسیار با ارزش دانست و گفت: مرکز قلب در غرب مازندران یکی از مهم‌ترین نیازهای درمانی است که باید راه‌اندازی شود.

این مسؤول با بیان اینکه در بیمارستان نوشهر، یک طب اورژانس نداریم و این اصلاً زیبنده بهداشت و درمان نیست، تصریح کرد: ساختمان اورژانس نوشهر اصلاً در شأن مردم نیست و به همین جهت عملیات احداث ساختمان جدید اورژانس آن آغاز شده و در حال  انجام است و شخص وزیر بهداشت و درمان قول تخصیص اعتبار برای این پروژه را داد.

وی ابراز کرد: در بخش دیالیزی، فضای فیزیکی کافی در چالوس و نوشهر نداریم، هر چند کارهای خوبی در چند سال اخیر برای رفع مشکلات در این حوزه صورت گرفته است ولی باز هم به خاطر تعداد بیماران این بخش، لازم است این بخش تجهیز و تقویت شود.

نماینده مردم شهرستان‌های نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی خاطرشان کرد: زمانی که فرماندار چالوس بودم یک بار هم رئیس دانشگاه علوم پزشکی وقت، نیامد ببیند که در بیمارستان این شهرستان چه می‌گذرد ولی امروز همه می‌بینید که از وزیر، قائم مقام وزیر، معاونان وزیر، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، رؤسای دانشگاه علوم پزشکی آمدند و اثرات مثبتی از خود به جای گذاشتند.

وی با اشاره به اینکه در بحث نیروی انسانی حاذق در مراکز درمانی حوزه انتخابیه با مشکلاتی رو به‌رو هستیم، اظهار کرد: انتظار از دانشگاه علوم پزشکی مازندران داریم تا نیروهایی را به منطقه ما بفرستند که دلسوز باشند، بایستند و خدمات بدهند.

احممدی‌لاشکی گفت: حضور جمعیت شناور در استان مازندران به علت گردشگرپذیر بودن باید دیده شود زیرا با امکانات شهرستانی، خدمات ملی داده می‌شود و البته وزیر بهداشت و درمان در این‌باره وعده داده است تا موضوع مورد مطالعه قرار بگیرد و این مسائل برای همیشه حل و فصل شود.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۰۶۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران در سایه تهدید بحران سالخوردگی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، بهرام عین اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی، حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت را به عنوان رییس ستاد برگزاری هفته ملی جمعیت در سال 1403" منصوب کرد.در این حکم آمده است؛

جناب آقای دکتر حسین فرشیدی
معاون محترم بهداشت وزارت بهداشت

با توجه به اینکه کشور عزیزمان در تهدید بحران سالخوردگی جمعیت قرار دارد و در راستای تأکید مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مبنی بر افزایش نسل، جوانی جمعیت و حمایت از خانواده به عنوان یکی از اصلی ترین اولویت های مسئولان کشور و نیز نقش بی بدیل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این زمینه و در آستانه برگزاری دومین رویداد جایزه ملی جمعیت، به موجب این ابلاغ، به سمت «رییس ستاد برگزاری هفته ملی جمعیت در سال 1403» در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منصوب می شوید.

ضروری است با برنامه ریزی مناسب و منسجم و همچنین جلب مشارکت همه نهادهای ذیربط و مردمی در امر جوانی جمعیت و حمایت از خانواده، شاهد برگزاری هر چه با شکوه تر این هفته، برای آگاهی‌ بخشی به عموم اقشار مردم، به ویژه دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی سراسر کشور باشیم.

توفیق جنابعالی را از درگاه خداوند متعال مسئلت می نمایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سالانه ۳هزار بیمار به بیماران صعب العلاج گلستان اضافه می شود
  • مرکز نگهداری معتادان متجاهر از نیازهای اساسی استان ایلام است
  • طب ایرانی می تواند در پیشگیری و درمان چاره ساز باشد
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟
  • ایران در سایه تهدید بحران سالخوردگی
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • نظام درمانی را به کجا می‌برند؟