Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-03@02:46:10 GMT

اسکان آوارگان درکشورهای میزبان توهم محض آمریکاست

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۰۷۳۹۲

به گزارش ایلنا به نقل از روسیا الیوم، «احمد ابوهولی»، عضو کمیته اجرائی سازمان آزادی بخش فلسطین و رئیس اداره امور پناهندگان تأکید کرد که اظهارات آمریکا درباره اسکان پناهندگان فلسطینی در کشورهای میزبان، توهمی بیش نیست.

وی در ادامه افزود: «انتقال اختیارات آژانس کار و رفاه سازمان ملل برای پناهجویان فلسطینی موسوم به (اونروا) به کشورهای میزبان نیز صرف توهمی است که بین کشورهای عربی میزبانی که با رد اسکان و راهکارهای سازمان ملل اجماع نظر کردند، هیچ جایگاهی ندارد».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره امور پناهندگان تأکید کرد که سازمان آزادی بخش فلسطین به تصمیم ۱۹۴ به عنوان راهکار عادلانه و جامع برای مسأله آوارگان و مخالفت با اسکان در کشور جایگزین نظر دارد. 

أبو هولی تأکید کرد که رهبری فلسطین و سازمان آزادی بخش فلسطین معامله قرن را نخواهد پذیرفت و طرح به اصطلاح صلح آمریکا و اسرائیل بیانگر سازش سیاسی مستند به تصمیم‌های سازمان ملل نیست بلکه گویای طرح توطئه مآبانه برای از میان برداشتن مسأله فلسطین از طریق تبدیل آن از یک موضوع سیاسی برای ملتی که به آزادی و استقلال چشم دوخته‌اند به موضوعی انسانی و کمکی و طرح‌های اقتصادی تلاش می‌کند.

وی از کشورهای عربی خواست که تصمیم نشست «تونس» درباره راه‌اندازی شبکه امنیت پولی به میزان ماهانه ۱۰۰ میلیون دلار را به منظور مقابله با فشارهای سیاسی و مالی اعمال شده علیه رهبران فلسطینی و حمایت از تصمیم های این رهبری و نیز سازمان آزادی بخش و مواضع ثابت آن در مخالفت با معامله قرن اجرائی کنند. 

 این عضو کمیته اجرائی سازمان آزادی بخش تأکید کرد که ماه سپتامبر آینده شاهد سلسله نشست‌هایی خواهد بود که با نشست کشورهای حامی آنروا در سطح وزیران در نیویورک آغاز و با نشست گروه ۷۷ + چین به ریاست فلسطین در نیویورک و نیز نشست‌های مجمع عموم سازمان ملل ادامه خواهد یافت.

 

 

 

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: فلسطین آمریکا اسکان آوارگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۰۷۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر جدید مجلس برای دارندگان دسته‌چک/ شرایط دریافت دسته چک تغییر کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نصرالله پژمان فر در توضیح جلسه کمیسیون اصل نودم قانون اساسی بر اجرای قوانین موضوع فعالیت سامانه املاک و اسکان گفت:کمیسیون اصل نود از ابتدای دوره فعالیت خود در مجلس یازدهم موضوع سامانه املاک و اسکان را پیگیری کرد. این حکم قانونی از سال ١٣٩٤ یعنی زمان تصویب ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیاتهای مستقیم اجرایی نشده بود، در مراحل اولیه و استقرار سامانه اجرا شد.

وی ادامه داد: پس از آن در مراحل مختلف و با تشکیل جلسات تخصصی و با حضور دستگاه‌های مرتبط وظایف هر دستگاه در تعامل با سامانه املاک و اسکان پیگیری شد و احکام آئین نامه ها و مقررات اجرا شدند. به عنوان مثال در جلسات برگزار شده در سال های ١٤٠١ و ١٤٠٢ ، سازمان های ثبت اسناد و املاک کشور و وزارت آموزش و پرورش فعالیت‌های مصوب در خصوص سامانه را اجرا کرده و اقدامات اجرایی مشخص آنها از طریق سامانه املاک و اسکان صورت می پذیرد.

وی یادآور شد: در جلسه ۹ اردیبهشت که با حضور مدیران سازمان ثبت احوال، بانک مرکزی، کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیک و اعضای کمیسیون برگزار شد، ابتدا مدیران سامانه املاک و اسکان گزارشی از آخرین وضعیت سامانه را ارائه کردند. مطابق این گزارش تابحال ٥٧٠ هزار واحد خانه خالی در شهرهای بالای ۱۰۰ هزار نفر شناسایی شد که اخطارهای لازم به صاحبان آنها مبنی بر پرداخت مالیات ارسال شده است.

رییس کمیسیون اصل نود اضافه کرد: همچنین بیش از ۷۰ درصد اطلاعات اسناد تک برگ ارائه شده از سوی سازمان ثبت اسناد در سامانه وارد شده است که با اتصال سامانه خودنویس، اطلاعات مؤجران و مستأجران نیز به این سامانه متصل شده است.

ایسنا نوشت: وی توضیح داد: مدیران سامانه بیان کردند که در حال حاضر اطلاعات خرید و فروش در دفاتر اسناد رسمی بصورت برخط به سامانه املاک و اسکان اتصال است و محل سکونت اصلی ۷۵ میلیون کد ملی بر مبنای کد پستی در سامانه مذکور احصاء شده است.

پژمان فر همچنین گفت: در بخش دوم جلسه مقرر شد اقدامات لازم برای الزام افراد به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان برای صدور دسته چک از سوی بانک مرکزی صورت پذیرد. سازمان ثبت احوال نیز مکلف شد اقدامات اولیه برای ارائه خدمات چهارگانه خود یعنی تولد ،ازدواج، طلاق و وفات از طریق تعیین محل اقامت توسط سامانه املاک انجام دهد.

وی ادامه داد: با بررسی اقدامات کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیک مقرر شد اقدامات دستگاه‌های اجرایی به دقت توسط این کارگروه رصد شده و مصوبات کارگروه در خصوص سامانه مورد نظارت و تعقیب جدی قرار گیرد و در صورت استنکاف دستگاهها از انجام تکالیف قانونی خود، موارد ضمن ارجاع به مرجع قضایی مطابق قانون برای اقدامات نظارتی به کمیسیون اصل نودم ارسال شود.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901600

دیگر خبرها

  • ورزشگاه آزادی، قتلگاه مهمانان پرسپولیس و استقلال
  • آمریکایی‌ها درباره حقوق بشر فقط لفاظی می‌کنند
  • تاکید کشورهای عربی و اروپایی بر پایان جنگ غزه و راه‌حل ۲دولتی در نشست ریاض
  • به اسم آزادی به کام برهنگی!
  • ۲۶۷ میلیون دلار از کمک‌های آنروا کم شد
  • خبر جدید مجلس برای دارندگان دسته‌چک/ شرایط دریافت دسته چک تغییر کرد
  • لازارینی: امیدوارم اسرائیل مانع سفر یکشنبه من به غزه نشود
  • پژمان‌فر: بانک مرکزی صدور چک را منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک کند
  • بورل: چند کشور بزودی کشور فلسطین را به رسمیت خواهند شناخت
  • خشونت با دانشجویان ذات اصلی آمریکا را نشان داد