Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از تهران؛ رحیمی در این نشست ضمن تبریک بمناسبت دهه کرامت و ولادت امام هشتم علی بن موسی الرضا (ع) گفت: اصحاب رسانه و خبرنگاران همیشه کمک رسان این اداره بوده اند و تمامی کارکنان اداره برق شهرستان ری با داشتن حداقل ترین امکانات در راه کسب رضایت ارباب رجوع خدمات رسانی می کنند و به رغم وجود همه کاستی ها از هیچ گونه تلاشی دریغ نمی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به فصل تابستان و گرمای پیش رو گفت: فصل تابستان و برق در هم تنیده شده اند و بایستی اطلاع رسانی مربوط به مصرف کنندگان در خصوص مدیریت مصرف اطلاع رسانی بشود.

معاون مدیرعامل در جنوب استان تهران و مدیر برق شهرستان ری گفت: توزیع برق استان تهران یکی از ادارات بزرگ کشور است و در حدود 14 هزار کیلومتر وسعت دارد و بایستی برای کنترل عدم قطعی برق تمرکزمان برروی مدیریت مصرف و کنترل پیک های مصرفی مشترکین باشد.

او افزود: آمار مشترکین در شهرستان ری 320995 می باشد و فروش انرژی شهرستان ری نسبت به کل 14 در صد می باشد و در سال گذشته اجرای 7 طرح جهادی که شامل جایگزینی شبکه های هوایی فرسوده فشار ضعیف و فشار متوسط به کابل خود نگهدار و سیم روکش دار با هزینه ای بالغ بر 14 میلیارد عملی شد و انشالله تا آخر مهرماه بالغ بر یک  میلیارد دیگر خدمات در اجرای کار جهادی خواهیم داشت که انجام این گونه وظایف خارج از حیطه کاری مجموعه است.

رحیمی انباشت بدهی بهای انرژی مصرفی ادارات و وجود 1200 واحد مسکونی و تجاری در حریم خطوط فشار قوی را از دیگر مشکلات در سطح شهرستان عنوان کرد.

او از حذف قبوض کاغذی برق تا مهرماه 98 خبرداد و گفت:هزینه چاپ قبوض کاغذی بیش از 10 میلیارد می باشد و از شهریور و مهرماه چاپ قبوض برق را نخواهیم داشت و شهروندان می توانند با ارسال شناسه قبض خودشان به سامانه 500040121 از میزان مصرف برق و هزینه آن آگاه بشوند و در این راستا همچنین طراحی و بهره برداری از اپلیکشن خدمات غیرحضوری برای صرفه جویی در وقت شهروندان طراحی شده است و از طریق کافه بازار می توانند آنرا نصب و از خدمات بهره ببرند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصحاب رسانه برق جنوب استان تهران مشکلات معاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۰۷۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بوی خون و تعفن در میدان بهمن | وجود کابلهای فشار قوی مردم اطراف راه آهن را آزار می دهد

به گزارش همشهری آنلاین، محمد امین سالاری پور با حضور در صحن علنی شورای شهر تهران در واکنش به گزارش امانی عضو شورای شهر تهران از محله جوادیه با بیان اینکه وضعیت خدمات شهری رو به پیشرفت است، گفت: محله جوادیه ۳۰۰ هکتار با ۵۰ هزار نفر جمعیت دارد و حدود ۱۶۰ پروانه در بافت فرسوده این محله صادر شده است؛ براساس برنامه باید ۳ درصد نوسازی انجام می شد که ما در این حدود نوسازی داشتیم و حتی چند پروژه تجمیعی داشتیم که چند مورد بیش از ۲۰ پلاک بودند.

او با بیان اینکه به حد استاندارهای مورد توقع مدیریت شهری تهران رسیدیم، گفت: شهرداری تهران با تملک یک قالیشویی به زودی یک بوستان ۵ هزار متر مربعی را افتتاح خواهد کرد و همچنین یک پارکینک زیر سطحی و مجموعه ورزشی در حال ساخت است و اعتبار آن پیش بینی شده و به زودی وارد مدار بهره برداری می‌شود.

سالاری پور با بیان اینکه در مورد نقش اتباع در گود باغ آذری باید بگویم که این محله خاص و فرسوده است و حضور اتباع در این محله چشمگیر است و چون معابر باریک است ما به صورت مکانیزه نمی توانیم در این معابر خدمت رسانی کنیم و به اهالی تذکر دادیم که در مورد نظافت دستی نکاتی را رعایت کنند گفت: البته در سه نطقه محل جوادیه سرویس بهداشتی داریم و در مورد وضعیت مدارس باید بگویم که ۳۱ مدارس و پیش دبستانی داریم که آموزش و پرورش موارد مورد نیاز را اعلام کرده بود و اگر موردی را اعلام نکند ما وارد نمی شویم.

او در مورد مشکل خون آبه و بوی تعفن در میدان بهمن نیز گفت: در مورد لایروبی نهر جگرکی باید بگویم که یک قسمت از منطقه درگیر جکرگی است و برای رفع موضوع باید اقدامات فرهنگی نیز صورت گیرد.

سالاری پور با بیان اینکه نزدیک به ۱۵ پروژه محله در سال جاری پیش بینی شده گفت: ریل راه آهن تهران- اهواز ۱۱۴ کیلومتر مربع است و مردم نمی‌توانند ساخت و ساز داشته باشند و همچنین وجود کابل‌های فشار قوی مردم را به دردسر انداخته است.

کد خبر 848330 منبع: ایسنا برچسب‌ها ساخت و ساز ریل و راه آهن - قطار شهرداری منطقه ۱۶

دیگر خبرها

  • طرح واکسیناسیون اتباع خارجی + فیلم
  • بوی خون و تعفن در میدان بهمن | وجود کابلهای فشار قوی مردم اطراف راه آهن را آزار می دهد
  • نصب شیر آلات تنظیم فشار در روستای توتک شهرستان مروست
  • بی‌نمک زندگی کنید!
  • محرومیت از خدمات دولتی در صورت عدم دریافت شناسه یکتا
  • رفع مشکل کمبود فشار آب در مناطق کوی دانشگاه شهرستان نقده
  • برپایی میز خدمت تبدیل مجوزهای کاغذی در بازار و مترو تهران | ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا تبدیل شد
  • صدور دستور اصلاح قبوض گازبهای تأسیسات گردشگری به یک‌چهارم
  • پایان چالش کمبود معلم از مهرماه امسال
  • ۲۴ برابر شدن قبوض برق برای مشترکان پر مصرف