Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایندگان مجلس شورای اسلامی دولت را مکلف کردند تا از طریق وزارت نفت نسبت به صدور و بازنگری مجوز طرح‌های توسعه‌ صنایع پایین‌دستی نفت خام و میعانات گازی اقدام کنند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ادامه جلسه علنی امروز دوشنبه (۲۴تیر) ماده یک طرح حمایت از توسعه صنایع پایین‌دستی نفت خام و میعانات گازی با استفاده از سرمایه‌ گذاری مردمی را مصوب کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

براساس این ماده اصطلاحات این قانون در معانی مشروح ذیل به کار می‌رود:

 

الف – طرح: طرح‌های ایجاد تاسیسات پالایشگاهی و پتروپالایشگاهی با خوراک نفت خام و یا میعانات گازی با ضریب پیچیدگی بالاتر در بخش غیردولتی، همچنین بهینه‌سازی و ارتقای کمیت و کیفیت فرآورده‌های پالایشگاه‌های موجود به نحوی که ترکیب تولید فرآورده آنها به محصولات سبک‌تر تقطیر اختصاص یابد.

 

ب_ مجوز:‌ مجوز صادره مطابق با جزء ۴ بند «پ» ماده ۳ قانون وظایف و اختیارات وزارت نفت که براساس طراحی و محاسبات فنی و اقتصادی طرح پیشنهادی و مشخصات فرآورده‌های تولیدی توسط وزارت نفت ارزیابی و صادر می‌شود و شامل مقدار خوراک و تنفس خوراک برآورد می‌شود.

 

پ – شرکت مجری طرح: شخصیت حقوقی مالک و دارای مجوز اجرای طرح است که صرفا می‌تواند مجری یکی از طرح‌های موضوع این قانون باشد.

 

ت _ تنفس خوراک: اعطای خوراک بدون دریافت بهای آن از زمان شروع بهره‌برداری طرح‌های موضوع این قانون به تعداد روزی که ارزش آن معادل حجم سرمایه‌ گذاری ارزش‌گذاری شده در مجوز صادره باشد و به عنوان تسهیلات به شرکت مجری طرح محسوب می‌شود.

 

براساس  ماده  دو این طرح ،دولت موظف است طبق تکالیف این قانون از طریق وزارت نفت نسبت به صدور و بازنگری مجوز طرح‌ها تا سقف دو میلیون بشکه در روز و اعطای تنفس خوراک از سرمایه‌گذاران بخش غیردولتی برای جذب سرمایه‌گذاری مردمی حمایت کند.

 

ادامه دارد...

پایان پیام/33

منبع: شبستان

کلیدواژه: امام رضا ع دهه کرامت آل هاشم چهارمحال و بختیاری حجاب و عفاف آذربایجان غربی روزنامه ها قم تودیع و معارفه تکلیف مجلس دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۰۷۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهیابی ۱۰ ایده و طرح صنایع پایین‌دستی مس سرچشمه به مرحله سرمایه‌گذاری

روح‌الله ابوالهادی با تبریک روز جهانی نوآوری و خلاقیت گفت: از شهریورماه پارسال که دبیرخانه دائمی رویداد توسعه صنایع پایین‌دستی مس تأسیس شد، با حمایت مدیر مجتمع، امور نوآوری و کسب‌وکار، معین و آمر شرکت صنایع مس برای توسعه صنایع پایین‌دستی مس و ایجاد محصولاتی از کاتد شد.

وی افزود: در ابتدا مرکز نوآوری و شتابدهی شهید ستاری با همکاری دانشگاه ولی‌عصر (عج) اقدام به تدوین سند فناوری در صنعت پایین‌دستی مس کرد و از این سند برای فراخوان طرح و ایده در قالب اولین رویداد توسعه صنایع پایین‌دستی مس استفاده شد.

ابوالهادی تصریح کرد: بعد از فراخوان تا ۲۴ آذرماه با همه دانشگاه‌ها، پژوهشکده‌ها و افراد مرتبط با زیست‌بوم فناوری و نوآوری کشور ارتباط کامل برقرار شد که به‌نوعی مبلّغ و تبیین‌کننده سیاست‌های مرکز نوآوری در رویداد بودند.

مدیر مرکز نوآوری و کسب‌و‌کار مجتمع مس سرچشمه رفسنجان بیان کرد: حاصل این ارتباطات و پیش‌رویداد‌های متعدد که در دانشگاه‌های مختلف کشور و مراکز فناوری کشور از سوی دبیرخانه رویداد برگزار شد، دریافت ۱۸۱ طرح بود که از این تعداد با غربالگری اولیه حدود ۱۴۰ طرح برای ادامه کار در رویداد انتخاب شدند.

ابوالهادی گفت: مرکز نوآوری و شتابدهی شهید ستاری، همان‌گونه که در سند خود ذکر کرده بود، هدفش برنده یا بازنده اعلام کردن افراد شرکت‌کننده نبود؛ بلکه هدف را توسعه واقعی و ایجاد کسب‌وکار‌ها اعلام کرده بود و از همین‌رو این مرکز در زمینه منتوری و تکمیل طرح‌ها اقدام کرد.

وی تبیین کرد: بر این اساس حدود هزار و ۵۰۰ ساعت به طرح‌های رویداد خدمات منتوری و ادبیات تدوین یک کسب‌وکار ارائه شد تا طرح‌ها کامل و قابل ارزیابی باشند.

ابوالهادی افزود: پس از منتوری طرح‌ها، ایده‌ها براساس سطح فناوری و دستیابی به محصول آزمایشی موفق یا نیمه‌صنعتی در دو سطح رشد و شتابدهی سرمایه‌گذاری تقسیم شدند و هر دسته از طرح‌ها با توجه به رشد و شتاب‌دهی یا نیاز به جذب سرمایه، تیم ارزیاب متخصص خود را داشتند که حاصل آن استقرار ۲۰ تیم از ۷۸ تیم متقاضی شتابدهی در مرکز شتابدهی شهید ستاری رفسنجان و مرکز رشد دانشگاه ولی‌عصر (عج) شده است.

مدیر مرکز نوآوری و کسب‌و‌کار مجتمع مس سرچشمه رفسنجان تصریح کرد: برای سطح سرمایه‌گذاری در مجموع ۱۰ طرح از ۲۵ طرح راه‌یافته به مرحله ارزیابی برای جلسات سرمایه‌گذاری و فرآیند‌های جذب سرمایه انتخاب شده است.

ابوالهادی ، به بازدید مدرس خیابانی مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران از مرکز نوآوری شهید ستاری رفسنجان اشاره و بیان کرد: مدیرعامل شرکت مس در این بازدید، برگزاری رویداد صنایع پایین‌دستی مس را کاری ارزشمند توصیف و از آن حمایت کرد؛ ضمن آن‌که خواستار توسعه فعالیت‌های مرکز نوآوری شهید ستاری رفسنجان شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • تحلیل‌های غیر کارشناسی، امنیت سرمایه‌گذاری را از بین می‌برد
  • معاملات بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد
  • مجلس مصوب کرد: معافیت بورس از مالیات بر عایدی سرمایه
  • مصوبه مجلس درباره اموال مشمول مالیات برعایدی سرمایه
  • انتقال املاک، خودرو، طلا و ارز مشمول مالیات بر عایدی سرمایه می‌شود
  • مصوبه جدید مجلس درباره مالیات بر عایدی سرمایه | چه دارایی‌هایی شامل این نوع از مالیات می‌شوند؟
  • حساب پس‌انداز برای این افراد غیرقانونی شد
  • تعیین دارایی‌هایی که انتقال آن مشمول مالیات بر عایدی سرمایه می‌شود
  • راهیابی ۱۰ ایده و طرح صنایع پایین‌دستی مس سرچشمه به مرحله سرمایه‌گذاری
  • مالیات بر عایدی سرمایه اشخاص غیرتجاری اصلاح شد