Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-06@20:05:36 GMT

اردوغان: خرید اس 400 برای ترکیه ضروری است

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۰۸۲۶۸

اردوغان: خرید اس 400 برای ترکیه ضروری است

رجب طیب اردوغان اعلام کرد، قرارداد خرید اس - ۴۰۰ از روسیه مهمترنی توافقنامه تاریخ ترکیه است زیرا تولید مشترک این سامانه‌ها را تضمین می‌کند. وی گفت، کشورش اس- ۴۰۰ را برای جنگ نخریده بلکه برای حمایت از صلح وامنیت ملی‌اش خریداری کرده است. اردوغان همچنین افزود: ترکیه سامانه اس - ۴۰۰ را به طور کامل در آوریل ۲۰۲۰ تحویل می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش صدای ایران از ایسنا و به نقل از سایت شبکه روسیا الیوم، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهوری ترکیه در گفت‌وگو با سردبیران موسسات رسانه‌ای ترکیه اظهار کرد: ترکیه همزمان با آوریل ۲۰۲۰ کل سامانه‌های اس- ۴۰۰ را تحویل می‌گیرد.

وی درباره دلایل خرید این سامانه‌ها گفت: ترکیه این سامانه‌ها را نخریده که برای جنگ آماده شود بلکه آنها را برای حفظ صلح و امنیت ملی خود خریده است.

این در حالی است که وزارت دفاع ترکیه روز یکشنبه نیز از ورود سری جدید محموله سامانه‌های اس - ۴۰۰ خبر داده بود.

رئیس‌جمهوری ترکیه نیاز کشورش به خرید سامانه‌های اس- ۴۰۰ را به لزوم ممانعت از رویدادهای کشورهایی نظیر کویت، قطر، عراق، سوریه، یمن و غیره نسبت داد و گفت: ترکیه با خرید اس - ۴۰۰ برای جنگ آماده نمی‌شود بلکه هدف از خرید این سامانه‌ها تضمین امنیت و صلح کشورمان است، گام‌های دیگری هم برای بهبود توانمندی نظامی و دفاعی با همین دیدگاه داریم.

اردوغان تاکید کرد: تمام این تدابیر از جمله خرید اس- ۴۰۰ برای ترکیه ضروری است نه یک موضوعی اختیاری یافتن مثال‌هایی از قبیل سخت نیست.

رئیس‌جمهوری ترکیه تصریح کرد: تحولاتی از یک ربع قرن پیش در بوسنی و هرزگوین و کویت یا حوادثی در گذشته نزدیک در عراق، سوریه، اوکراین، ‌ یمن و قطر رخ داده‌اند و مشکلاتی هم از بابت توسعه طلبی اسرائیل در منطقه وجود دارند.

وی افزود: تمام این نمونه‌ها نتایجی را نشان می‌دهند که ناگزیر می‌شوی برای مقابله با آنها قوی باشی و مساله خرید اس- ۴۰۰ از این زاویه باید نگریسته شود.

اردوغان همچنین فاش کرد: ممکن است در آینده نسخه سامانه موشکی اس- ۴۰۰ را با مشارکت روسیه بسازیم و این سامانه‌ها قدرت ما را در آینده تقویت خواهند کرد.

رئیس‌جمهوری ترکیه در عین حال گفت: اگر از برنامه تولید جنگنده‌های اف - ۳۵ کنار گذاشته شویم قیمت هریک از آنها حدود هشت میلیون دلار خواهد رسید.

رئیس‌جمهوری ترکیه گریزی نیز به تحولات سوریه و اقدامات آمریکا زد و تاکید کرد: آمریکا در حال حاضر قصد ندارد برای عملیات نظامی منطقه پرواز ممنوع در سوریه ایجاد کند.

وی درباره امکان ایجاد چنین منطقه‌ای گفت: آمریکا اشاره کرده بخشی از نیروهایش پس از عقب‌نشینی از سوریه در این کشور می‌مانند.

اردوغان همچنین اشاره کرد، آمریکا از آلمان، انگلیس و فرانسه خواسته نیروهای مازاد به منطقه بفرستند اما این سه کشور جواب منفی دادند.

رئیس‌جمهوری ترکیه در ادامه گفت: ترکیه هیچ اشاره‌ای از جانب آمریکا بابت قصدش برای انجام عملیات در منطقه ندیده است و ترکیه درباره هماهنگی در زمینه عقب‌نشینی نیروهای آمریکایی از سوریه برای بررسی راه‌های ایجاد منطقه امن و ابعاد آن در این کشور عربی نشستی برگزار خواهد کرد.

اردوغان همچنین اشاره کرد، کشورش و روسیه توانستند به رغم درگیری‌های شدید در منطقه ادلب ثبات خاصی را برقرار کنند.

او افزود: ما با همکاری مستحکم با روسیه توانستیم امنیت را در ادلب برقرار کنیم و این به رغم کارشکنی مداوم ارتش سوریه بود ما با روسیه تفاهمات مربوط به تضمین امنیت در منطقه را حفظ می‌کنیم.

اردوغان با این وجود تصریح کرد: روسیه باید نظام سوریه را به تعهد درخصوص توافقنامه سوچی که بین روسیه و آنکارا در ۱۷ سپتامبر ۲۰۱۸ درباره ادلب امضا شد، متقاعد کند. ترکیه با صداقت به ماموریت نظامی و انسانی و حقوقی خود در منطقه با اتخاذ تصمیمات و تدابیر لازم برای ممانعت از وقوع هر اتفاق نامناسبی ادامه می‌دهد.

رجب طیب اردوغان در ادامه تاکید کرد: نیروهای ترکیه برای تضمین امنیت کشتی‌های خود در شرق مدیترانه به رغم تهدیدات تلاش می‌کنند و ترکیه اوضاع مصر، تحرکات عربستان و امارات را زیر نظر دارد.

اردوغان افزود: ترکیه به برداشتن گام‌های لازم برای رویارویی با تلاش‌هایی که حقوق و منافع ترکیه و جمهوری قبرس ترک‌نشین در شرق مدیترانه را نادیده می‌گیرند، ادامه می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: دو کشتی حفاری ترکیه به نام‌های "فتح" و "یاووز" و کشتی کاوشگر "بربروس خیرالدین پاشا" به ماموریت خود در منطقه به رغم تمام تهدیدات ادامه می‌دهند.

اردوغان گفت، یگان‌های نیروی دریایی و هوایی ترکیه برای تضمین امنیت این کشتی‌ها در تلاش هستند.

وی افزود: ترکیه از نزدیک تحولات تمام کشورهای منطقه در راس آن مصر، لیبی، الجزایر تونس و و دولت اسرائیل را زیر نظر دارد همچنین از آن طرف تحرکات عربستان و امارات در منطقه خلیج فارس را هم دنبال می‌کنیم.

رئیس‌جمهوری ترکیه خاطرنشان کرد: ترکیه همچنین تمام تحولات جنوب آسیا در افغانستان، پاکستان و هند و نیز تحریم‌های آمریکا علیه ایران، تمام اتفاقات بالکان و شرق اروپا و قفقاز و آسیای مرکزی را زیر نظر دارد چون تمام اتفاقات در این مناطق بر ترکیه تاثیر می‌گذارند.

وی افزود: کسانی هستند که در شرق دریای مدیترانه به دنبال جایی برای خود هستند و ما به طور ملموسی مانع آن می‌شویم.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: اردوغان ترکیه اس 400 آمریکا تحریم اف 35 صدای ایران ایران صدا ایران صدا ایرانصدا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۰۸۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیه: اگر از جنگ کنونی غزه درس نگیریم، تکرار خواهد شد

وزیر خارجه ترکیه هشدار داد اگر منطقه از جنگ کنونی غزه درس نگیرد، ممکن است این درگیری‌های در آینده باز هم تکرار شود.

به گزارش ایسنا، «هاکان فیدان» وزیر خارجه ترکیه گفت اگر منطقه از تراژدی کنونی در نوار غزه درس نگیرد، ممکن است این باریکه در آینده باز هم شاهد درگیری باشد.

فیدان در گفت‌وگو با العربیه گفت: «اگر از این تراژدی درس نگرفته و به دنبال راهکار ۲ دولتی نباشیم، این آخرین جنگ غزه نخواهد بود، بلکه جنگ‌های دیگر و اشک‌های بیشتری در انتظار ما خواهد بود.»

او گفت: «ما باید از اسرائیل بخواهیم مرزهای ۱۹۶۷ را بپذیرد. نه‌تنها حماس، بلکه تمام فلسطینیان بر سر تاسیس کشور مستقل فلسطین بر سر مرزهای ۱۹۶۷ توافق دارند.»

این دیپلمات ارشد ترکیه همچنین با بیان اینکه ممکن است درگیری‌های منطقه‌ای میان ایران و رژیم صهیونیستی گسترش یابد، هشدار داد: «گرچه اوضاع فعلاً آرام به نظر می‌رسد، اما احتمال (تشدید تنش‌ها) همواره وجود دارد.»

به گزارش خبرگزاری آناتولی، از هفتم اکتبر تا امروز حدود ۳۵ هزار تن از ساکنان نوار غزه در حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده‌اند که بخش اعظم آن‌ها را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند. همچنین ۷۸ هزار فلسطینی در نوار غزه در این حملات مجروح شده‌اند.

بر اساس گزارش‌های سازمان ملل متحد، با گذشت تقریباً هفت ماه از آغاز جنگ غزه، بیشتر مناطق این باریکه در حملات رژیم صهیونیستی تخریب شده و حدود ۸۵ درصد از جمعیت آن آواره شده‌اند و درعین‌حال، نظامیان صهیونیست به ساکنان غزه اجازه دسترسی به غذا، آب آشامیدنی و دارو را نمی‌دهند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعلام آماده باش مدیریت بحران آذربایجان شرقی
  • اردوغان: اسرائیل توافق آتش‌بس در غزه را بپذیرد
  • چرا ترکیه روابط تجاری با اسرائیل را تعلیق کرد؟ | هدف اردوغان از اقدام دیرهنگام
  • چرا ترکیه روابط تجاری با رژیم صهیونیستی را تعلیق کرد؟
  • ترکیه: اگر از جنگ کنونی غزه درس نگیریم، تکرار خواهد شد
  • بهترین برند ترکیه برای خرید در سال ۲۰۲۴
  • بازیگر مشهور ترکیه اول ساختمان یک مدرسه را خرید سپس با خاک یکسان کرد | اقدام عجیب و جنجالی این چهره همه را شوکه کرد + عکس
  • پایان روابط تجاری ترکیه ـ اسرائیل/ اردوغان در جنگ غزه به دنبال چیست؟
  • اردوغان: هدفمان مجبور کردن نتانیاهو به آتش بس است
  • اردوغان: به تجارت ۹.۵ میلیارد دلاری با اسرائیل پایان دادیم