Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا، به نقل از مرکز خبر حوزه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مهدی رستم‌نژاد 24 تیر در سومین جلسه از سلسله نشست‌های تبیین طرح‌های تحولی و کلان در دوره جدید مدیریت حوزه‌های علمیه که با حضور جمعی از اساتید حوزه‌های علمیه در سالن جلسات مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه برگزار شد، با بیان این‌که یک ناهمگونی بین نیازهای جامعه اسلامی و بین‌المللی و قدرت پاسخگویی حوزه وجود دارد، ابراز کرد: حوزه در یک ریل فقه و اصول حرکت می‌کند با اینکه صدها نیاز در نظام اسلامی احساس می‌شود که باید حوزه در این زمینه پاسخ دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  معاون آموزش حوزه‌های علمیه با بیان این‌که فضای بین‌الملل را نمی‌توان رها کرد، بیان کرد: در دهه‌های گذشته شاهد بودیم که  از حوزه علمیه فریادی برخاست و توجه همه جهانیان را به مکتب اسلام جلب کرد.   وی ادامه داد: هم‌اکنون هم شاهد هستیم که رئیس‌جمهور کشوری که خود را ابرقدرت دنیا می‌داند نماینده‌ای در حد نخست‌وزیر ژاپن را خدمت مقام معظم رهبری برای وساطت می‌فرستد و ایشان باعزت و اقتدار جواب می‌گویند که من ایشان را لایق پاسخ نمی‌دانم.   رستم‌نژاد تصریح کرد: در برابر این اقتدار کشوری قرار دارد که گاو شیرده نامیده می‌شود و مولود این نظام به‌اصطلاح اسلامی داعش و بوکوحرام می‌شود.   وی ادامه داد: دنیا متوجه مکتبی به نام اهل‌بیت شده است که در دنیا حرف‌های زیادی برای گفتن دارد و باید قدر این موهبت را بدانیم.   بی توجهی به استعداد طلاب   معاون آموزش حوزه‌های علمیه در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به بیان برخی از مشکلات توسط اساتید حوزه بیان کرد: یکی از مشکلات، بی‌توجهی به استعدادهای طلاب است که باید اصلاح شود.   وی ادامه داد: ورود غیرمسئولانه وزارت علوم و به دست گرفتن رشته‌های حوزوی، اتفاق ناخوشایند و تلخی است چرا این اتفاق رخ‌داده به‌این‌علت که حوزه در این زمینه وارد نشده و عرصه را خالی کرده است.   رستم نژاد افزود: فقدان نقشه جامع علمی برای حوزه یک درد دیگری است که باید فکر اساسی در این زمینه شود.   وی بابیان این‌که عدم توازن بین سنوات تحصیلی نیز نیاز به بازنگری دارد، گفت: علاوه بر این، ضعف حوزه‌های شهرستان منجر به ضعف حوزه علمیه قم می‌شود که باید جبران این کاستی‌ها را خود اساتید حوزه جبران کنند در واقع انبوه شدن نیروها در قم معضل دیگری است که باید حل شود.   رستم نژاد از برطرف شدن برگزاری امتحانات شفاهی خبر داد و تصریح کرد: قبل از این شاهد بودیم که امتحانات شفاهی توسط 30 استاد تنها در قم برگزار می‌شد درحالی‌که 70 درصد طلبه‌ها در استان‌های دیگری به‌جز قم تحصیل می‌کنند.   رستم‌نژاد تصریح کرد: 25 طرح تحولی در حوزه برای مقام معظم رهبری ارسال‌شده است که در صورت تأیید برای عملی شدن نیاز به حمایت دارند.   وی به پیشرفت‌های حوزه‌های علمیه اشاره و بیان کرد: هم‌اکنون بیش از هزار کتاب برای کتاب سال حوزه می‌آید که این‌ها همه تولیدهای حوزه است.   معاون آموزش حوزه‌های علمیه گفت: تا به امروز 17 هزار کد استادی صادر کرده‌ایم و هم‌اکنون نیز بیش از 5 هزار طلبه غیرحضوری داریم و از سال آینده کلاس‌های این افراد سخت‌تر از کلاس‌های حضوری خواهد بود.   وی ادامه داد: 248 مدرسه در کشور داریم که برنامه آموزشی جدیدی را آموزش می‌دهند که به‌صورت گسترده از آیات قرآن در آن‌ها استفاده‌شده است به‌طورکلی در 29 متن آموزشی بیش از 8 هزار بار از آیات قرآن استفاده‌شده است.   رستم‌نژاد تصریح کرد: اساتید در 4 طبقه دسته‌بندی‌شده‌اند و در کمترین زمان به‌راحتی می‌توانیم بگوییم هر استادی به چه میزان خروجی داشته است.   انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: قرآن ایکنا وزارت علوم حوزه رشته های حوزوی رستم نژاد معاون آموزش حوزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۰۸۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیومرث هاشمی: کسب سهمیه المپیک توسط الفتی اتفاق بزرگی برای جامعه ورزش است

وزیر ورزش و جوانان گفت: مهدی الفتی با سهمیه‌ای که به دست آورد و مدالی که در بازی‌های آسیایی کسب کرد نشان داد اگر به این رشته‌ها توجه شود این استعدادها قطعا به افتخارات بزرگی دست پیدا خواهند کرد. حضور در المپیک یک افتخار برای کشورها و ورزشکار محسوب می‌شود و بهترین‌های دنیا در این رویداد بزرگ حضور پیدا می‌کنند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت ورزش و جوانان، مهدی الفتی ملی‌پوش ژیمناستیک ایران که اخیرا موفق به کسب سهمیه المپیک پاریس شد امروز با حضور در وزارت ورزش و جوانان با کیومرث هاشمی دیدار و گفتگو کرد.

هاشمی در این دیدار با ابراز خوشحالی از موفقیت اخیر ژیمناستیک کشور اظهار داشت: این موفقیت و کسب سهمیه می‌تواند شروعی باشد برای رشته‌هایی که شاید تا پیش از این هیچکس به موفقیت آن فکر نمی‌کرد و اینکه بتوانیم در رویداد‌های مهم کسب مدال کنیم. با استعداد‌هایی که وجود دارد و زحماتی که مجموعه فدراسیون انجام داد توانستیم به این موفقیت برسیم.

وی افزود: مهدی الفتی با سهمیه‌ای که به دست آورد و مدالی که در بازی‌های آسیایی کسب کرد نشان داد که اگر به این رشته‌ها توجه شود این استعداد‌ها قطعا به افتخارات بزرگی دست پیدا خواهند کرد. حضور در المپیک یک افتخار برای کشور‌ها و ورزشکار محسوب می‌شود و بهترین‌های دنیا در این رویداد بزرگ حضور پیدا می‌کنند.

وزیر ورزش و جوانان با تاکید براینکه حضور در المپیک یک اتفاق بزرگ برای هر ورزشکاری است، اظهار داشت: آن چیزی که در ابتدا مهم است حضور این ورزشکاران به عنوان سفیران کشور در این رویداد است و در مرحله بعدی گرفتن نتیجه از این مسابقات مهم است. تا همین جا که این سهمیه به دست آمده یعنی ورزشکار توانسته شایستگی‌های خود را نشان دهد. از همه دوستانی که برای این رشته مادر تلاش می‌کنند تقدیر و تشکر می‌کنم و همدلی همه دوستان منجر به کسب موفقیت می‌شود.

وزیر ورزش و جوانان درباره وضعیت ژیمناستیک اظهار کرد: از ابتدا یک سیاست را سعی کردیم به فدراسیون‌ها انتقال دهیم و آن هم ایجاد آرامش در جامعه ورزش است. در شرایط آرامش است که ورزشکار و کادر فنی و مجموعه فدراسیون می‌توانند فعالیت کنند.

وی افزود: موفقیت ورزشکار باعث خوشحالی مردم می‌شود و خوشحالی مردم نیز یکی از سیاست‌های اصلی دولت سیزدهم است. سلایق و رفتار‌های مختلف همیشه وجود دارد و اختلاف سلایق‌ها نباید منجر به ایجاد حواشی و لطمه خوردن به تیم ملی شود.

کیومرث هاشمی اظهار داشت: آن چیزی که خواست جامعه ژیمناستیک و پیشکسوتان این رشته است که در سایه همدلی و ثبات این رشته بتواند به موفقیت‌های دوچندان دست پیدا کند. باید همگی به فضای آرامش کمک کنیم و حیف است که این موفقیت‌ها به هدر برود.

وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: تمام تلاش ما حمایت از فدراسیون‌ها است و پیش‌بینی کرده‌ایم که ناوگان تجهیزات فدراسیون‌ها به روز شود. به فدراسیون‌ها اعلام کردیم که نیاز‌های اولیه را برای تجهیز کمپ‌های تیم ملی به ما اعلام کنند.

مهدی الفتی ملی‌پوش ژیمناستیک در این جلسه با تقدیر از حمایت‌های وزارت ورزش اظهار داشت: خیلی خوشحالم که وزارتخانه و شخص وزیر توجه ویژه‌ای به رشته ژیمناستیک دارد و با این حمایت موفق شدم برای کشورم افتخار بزرگی را به دست آورم.

در پایان این دیدار وزیر ورزش از مهدی الفتی به دلیل افتخاری که برای کشور به دست آورد، تجلیل کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کیومرث هاشمی: کسب سهمیه المپیک توسط الفتی اتفاق بزرگی برای جامعه ورزش است
  • هاشمی: کسب سهمیه توسط الفتی اتفاق بزرگی برای جامعه ورزش است
  • تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم
  • اعلام آمادگی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برای همکاری با مجمع تقریب
  • تجلیل از استادان حوزه‌های علمیه استان همدان
  • تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا
  • بودجه نهادهای حوزوی چقدر افزایش یافت؟
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری