Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین در آستانه این دیدار، وب سایت خبرگزاری رویترز در گزارشی عنوان کرد: اگرچه وزرای خارجه اتحادیه اروپا امروز برای اعلام گام بعدی خود درباره توافق هسته‌ای با ایران گردهم می‌آیند اما نگران هستند که آمریکا اینستکس را هم تحریم کند.
این خبرگزاری در اینباره نوشت:  وزرای خارجه اتحادیه اروپا امروز طی نشستی که در بروکسل دارند، برای ممانعت از فروپاشیدن کامل توافق هسته‌ای ایران و یافتن راهی برای مجاب کردن آمریکا به کاهش تنش‌ها تبادل نظر می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رسانه انگلیسی همچنین نوشت: «اروپا هنوز در تلاش است تا کانال ویژه تبادلات مالی با ایران موسوم به "اینستکس" را اجرایی کند اما طرف ایرانی این نهاد هنوز تشکیل نشده است. البته هرچند که اگر این اتفاق هم بیافتد، باز (اینستکس) در اوان فعالیت خود فقط شامل کالایی مانند مواد دارویی و غذایی می‌شود که هم‌اکنون نیز تحت تحریم‌های آمریکا قرار ندارند».

همچنین رسانه‌های انگلیسی از سفر جرمی هانت وزیر خارجه این کشور به بروکسل برای دیدار با همتایان آلمانی و فرانسوی خود در راستای بحث و تبادل نظر پیرامون برجام خبر می‌دهند.

این دیدار امروز دوشنبه حین برگزاری نشست شورای روابط خارجی اتحادیه اروپا انجام می‌شود و آنگونه که در بیانیه منتشر شده در سایت دولت انگلیس ادعا شده، هدف از آن اتکا به رهبری E۳ در راستای حفظ برجام است.

در بخشی از این بیانیه می‌خوانیم: هانت به منظور تاکید بر دغدغه‌های انگلیس پیرامون کاهش تعهدات برجامی ایران و لزوم تداوم تلاش شرکا در راستای حفظ توافق هسته‌ای، در جلسه شورا شرکت خواهد کرد.
در بیانیه مشترک ۳ کشور اروپایی مذکور بدون اشاره به بدعهدی آمریکا و تعلل طرف های اروپایی تهران در برجام از تشدید تنش ها در خلیج فارس و مخاطره فروپاشی برجام به ابراز نگرانی بسنده شده است.

بیانیه مذکور می افزاید: معتقدیم که زمان آن فرارسیده است تا به صورت مسئولانه ای عمل کرده و به دنبال راه هایی باشیم تا از تشدید تنش ها جلوگیری کرده و گفتگوها را آغاز کنیم.

این سفر بعد از رایزنی‌های وی با رئیس منطقه جبل‌الطارق و محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران با موضوع آزادی نفتکش گریس ۱ انجام می‌شود.

خبرگزاری رویترز در ادامه گزارش خود با اشاره به تاکیدهای مکرر ایران مبنی بر لزوم مشمول شدن صادرات نفت (یا ارائه تسهیلات اعتباری قابل توجه جهت بهره‌مندی از عواید اقتصادی برجام) در سازوکار اینستکس، به نقل از دیپلمات‌های اروپایی می‌نویسد که اروپا در هر صورت نگران است که ایالات متحده علیه کل این کانال اقدام کرده و آن را نیز مشمول تحریم‌های خود قرار دهد.

یک مقام اروپایی در این باره توضیح می‌دهد: «توافق در آستانه حاصل شدن است. روز دوشنبه پیامی برای نشان دادن یکپارچگی اتحادیه اروپا (برای حفظ برجام) صادر می‌کنیم اما به ایران نیز تاکید می‌کنیم که باید به مسیر اصلی بازگردد. در حال حاضر، هیچ‌چیز قابل‌بازگشت نیست، پس ما فرصت بیشتری برای دیپلماسی داریم».

این خبرگزاری همچنین به نقل از یک مقام ریاست جمهوری فرانسه درباره دیدار هفته قبل «امانوئل بون» فرستاده ویژه رئیس‌جمهور فرانسه با «حسن روحانی» رئیس‌جمهور ایران، نوشت: «ما به رئیس‌جمهور روحانی گفتیم که مؤلفه‌های توقف (در اجرای تعهدات برجامی) چیست و منتظر پاسخ از سوی طرف ایران هستیم اما آنها نقطه شروع را بسیار بالا گرفته و خواستار رفع فوری تحریم‌ها هستند».

رویترز گریزی به سفر «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران به نیویورک نیز زده و می‌نویسد وی با بیان اینکه «تفاوت فاحشی بین اقدام و ابراز تمایل وجود دارد» انگشت اتهام درخصوص موفق نبودن برجام را به سمت اروپایی‌ها و انفعال آنها در برابر آمریکا گرفته است.

در همین رسات بعد از رایزنی‌های وی با رئیس منطقه جبل‌الطارق و محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران با موضوع آزادی نفتکش گریس ۱ انجام می‌شود.

گریس ۱ که حامل محموله نفتی ایران بود هفته گذشته با این ادعا که در تناقض با تحریم‌های اتحادیه اروپا راهی سوریه بوده، از سوی تفنگداران دریایی انگلیس توقیف شد حال آنکه بعدها ریاست جبل‌الطارق مدعی شد که تصمیم در این رابطه را به طور مستقل اتخاذ کرده است.

هانت پیش از انجام این سفر مدعی شد مجهز شدن طرفین مختلف در خاورمیانه به تسلیحات هسته‌ای تهدیدی برای بشریت است و وی هرچه که در توان دارد برای مقابله با این اقدام انجام می‌دهد و ایران را نیز به بازگشت به تعهدات برجامی خود ترغیب می‌کند.

وی همچنین بار دیگر مدعی شد توقیف گریس ۱ بنا به صلاحدید مقامات جبل الطارق و در راستای اجرای تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه سوریه انجام شده است.

هانت همچنین با اشاره به اقدامات تحریک‌آمیز نیروی دریایی انگلیس مبنی بر اسکورت کشتی‌های تجاری این کشور در تنگه هرمز، این روند را در چارچوب حق آزادی کشتیرانی توجیه کرد و مدعی شد شرکای لندن در راستای حفظ حق کشتی‌های تجاری در منطقه خلیج فارس همکاری خواهند کرد.

ادعاهای هانت در حالی مطرح می‌شود که تروئیکای اروپایی طرف برجام شامل کشورهای فرانسه، انگلیس و آلمان دیروز یکشنبه در بیانیه ای اعلام کردند که از همه طرف ها می خواهند تا گفتگوها را در این خصوص از سربگیرند.

310311

کد خبر 1279863

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: اتحادیه اروپایی ایالات متحده آمریکا باشگاه پرسپولیس ایران و آمریکا باشگاه استقلال خودرو قوه قضاییه مجلس شورای اسلامی دونالد ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۰۹۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران

وزارت امور خارجه انگلیس روز پنجشنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که دو نفر و چهار شرکت مرتبط با شبکه تولید پهپاد در ایران را به فهرست تحریم‌های خود اضافه کرده است.

بر اساس این بیانیه سید محسن وهاب زاده مقدم، عباس عبدی، شرکت دانش‌بنیان شرق، پیشرو صنعت آسمان شریف، الوند موتور و موج گستر آسمان پرواز تحریم شده‌اند.

در این بیانیه ادعا شده است که دو فرد تحریم شده، «مدیران شبکه‌ای از شرکت‌های ایرانی هستند که در تولید پهپاد فعالیت می‌کنند» و با رئیس سازمان جهاد خودکفایی و تحقیقات نیروی هوافضای سپاه پاسداران مرتبط هستند.

طبق اعلام وزارت امور خارجه انگلیس دارایی‌های افراد و نهاد‌های تحریم شده در این کشور مسدود و شرکت‌ها و شهروندان انگلیسی از مراوده مالی با آنان ممنوع شدند. همچنین اشخاص حقیقی تحریم شده حق سفر به انگلیس را نداشته و ورود یا گذر آنها به این کشور ممنوع است.

انگلیس همچنین ممنوعیت‌های جدیدی را علیه صادرات قطعات مورد نیاز برای تولید پهپاد و موشک در ایران اعلام کرده است. وزارت امور خارجه انگلیس در این بیانیه ادعا کرد که این اقدامات دسترسی ایران برای توسعه این تسلیحات را محدود می‌کند.

دیوید کامرون وزیر امور خارجه انگلیس هم در تداوم فضاسازی‌ها علیه عملیات وعده صادق ادعا کرد: «حمله خطرناک ایران به اسرائیل خطر تلفات هزاران غیرنظامی و تشدید تنش در منطقه را به همراه داشت. امروز بریتانیا و شرکای ما پیام روشنی ارسال کردند مبنی بر اینکه، ما کسانی را که مسئول رفتار بی‌ثبات کننده ایران هستند، پاسخگو خواهیم کرد.» وی مدعی شد که انگلیس به تشدید تحریم‌ها علیه توسعه و صادرات تسلیحات ایران ادامه خواهد داد.

انگلیس هفته پیش هم ۷ نفر و ۶ نهاد ایرانی را که در عملیات وعده صادق دست داشتند، به فهرست تحریم‌های خود اضافه و ادعا کرد: ایران باید از رفتار بی ملاحظه و غیرقانونی خود دست بردارد.

 ایران با بهره گیری از حق ذاتی دفاع از خود مبتنی بر ماده ۵۱ منشور ملل متحد و در پاسخ به تجاوزات نظامی مکرر رژیم اسرائیل، به ویژه حمله نظامی علیه مکان دیپلماتیک ایران که در روز ۱۳ فروردین ماه (اول آوریل ۲۰۲۴) در نقض آشکار حقوق بین الملل و بند ۲ منشور ملل متحد صورت گرفت و متعاقب آن ناتوانی شورای امنیت برای اتخاد تدابیر لازم برای محکومیت و مسئولیت پذیر کردن متجاوز، مجموعه‌ای از حملات نظامی علیه اهداف نظامی در سرزمین‌های اشغالی را انجام داد.

جمهوری اسلامی ایران تاکید دارد که به اهداف و اصول حقوق بین الملل و منشور ملل متحد متعهد است، اما در بکار گیری حق ذاتی دفاع از خود بر اساس حقوق بین الملل در هنگام ضرورت تردید نخواهد کرد.

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان پیشتر تصریح کرد: ایران به اقدام غیرقانونی رژیم صهیونیستی علیه مقر دیپلماتیک خود در دمشق پاسخی مشروع و قانونی داد و اعلام کرد که از نطر ما عملیات خاتمه یافته است، اما اگر رژیم صهیونیستی اقدام دیگری کند پاسخ سخت‌تری خواهیم داد.

وی بیان داشت: سیاست تحریم شکست خورده است، برای ما اذیت و آزار‌هایی دارد، اما برای تحریم کننده هم هیچ منفعتی نخواهد داشت و نتایج این اقدامات را دیده‌اند. آنهایی که از تحریم‌های فلج کننده صحبت می‌کردند امروز از پیشرفت‌های ایران در حوزه‌های فناورانه حیرت کرده‌اند و باید از تجارب گذشته درس بگیرند.

منبع: ایرنا

tags # انگلیس ، ایران سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه
  • تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران
  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • نشست معاونان وزرای خارجه و نمایندگان ویژه بریکس در مسکو با حضور علی باقری
  • آغاز به کار نشست معاونان وزرای خارجه بریکس با محوریت بررسی تحولات منطقه
  • ببینید | دفاع جانانه برخی از نمایندگان اتحادیه اروپا از ایران
  • آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران نیستیم
  • واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم