Web Analytics Made Easy - Statcounter

پویش «از وطن برای هم‌وطن» جهت ثبت حماسه دانش آموزان مناطق سیل زده در کتب درسی، کلید خورد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان، فاجعه بسیارتلخ سیل در اوایل سال ۹۸ در استان‌های خورستان و لرستان و گلستان به هیچ وجه از یاد و خاطر ما نمی‌رود چرا که علاوه بر صدماتی و خسارتی که این سیل ویرانگر داشت، سیل مهربانی دانش آموزان و مردم از همه کشور به سمت این استان سرازیر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


خدمات و جهاد شبانه روزی دانش آموزان در مناطق سیل زده که شکوه حماسه نوجوانان و جوانان در دفاع مقدس را زنده کرد، و با ثبت این اقدامات خداپسندانه، حماسه و همبستگی، در ذهن آیندگان خواهد ماند.
در همین راستا اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان با انتشار بیانیه‌ای اقدام به برگزاری پویش دانش آموزی جمع‌آوری امضاء، جهت اختصاص درسی با عنوان فداکاری در کتب درسی، برای رساندن صدای فداکاری نوجوانان و جوانان، برپاکرده است.

متن بیانیه اعضای دانش آموزان انجمن‌های اسلامی به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
قال رسول الله «ص»:والله یحب إغاثة اللهفان «خداوند کمک به اندوهگین و یاری خواه را دوست دارد»

چند ماهی از سیل ویرانگری که ایران عزیز ما به خصوص استان‌های خوزستان، لرستان و گلستان را فرا گرفته بود، می‌گذرد و هنوز در برخی مناطق سیل زده آثاری از آن باقیست. سیلی که جان ده‌ها تن از هموطنان عزیزمان را گرفت، منازل مسکونی زیادی را در خود فرو برد، مزارع و زمین‌های کشاورزی روستاییان عزیز ما را نابود کرد و در این شرایط سخت اقتصادی، خسارات زیادی را به ملت و کشور تحمیل کرد.

این حادثه آزمونی بزرگ برای مردم ایران بود که از آن عزتمندانه خارج شدند و سیل کمک‌های مردمی را راهی مناطق آسیب زده نمودند. در این بین دانش آموزان و جوانان دلسوز و فداکار نقش کم نظیر یا بی نظیری را اجرا کردند و به صورت خودجوش و آتش به اختیار، فردی یا گروهی در این مناطق حاضر شده و سیل زدگان را یاری رساندند.

چه شکوهی در خوزستان قهرمان دیدیم، چه مردان باصلابتی که در جای جای این سرزمین پر از فداکاری خصوصا سوسنگرد، حمیدیه و شادگان غیور دیدیم و چه ایستادگی‌هایی در روستا‌های حاشیه شهر‌های اهواز، باوی و آبادان مشاهده کردیم، که مردم علی الخصوص دانش آموزان، جوانان و عشایر غیور با چنگ و دندان، سیل بند محبت تشکیل دادند تا همانند دوران دفاع مقدس از شهر و منازل خود دفاع کنند.
آفرین بر این همه غیرت، مقاومت، خدمت و جهاد شبانه روزی دانش آموزان در مناطق سیل زده، که شکوه حماسه نوجوانان و جوانان در دفاع مقدس را زنده کرد. این دانش آموزان که درس ایثار شهید فهمیده را بر روی دفتر‌های خود تمرین کرده بودند این بار درس فداکاری و رشادت را در میدان عمل و در کمک به مردم سیل زده به همگان نشان دادند و این درس بزرگی برای نسل‌های آینده است.

پیشنهاد ما اعضای انجمن‌های اسلامی دانش آموزان به وزارت آموزش و پرورش اینست که: به پاس قدردانی از این همه مقاومت و فداکاری دانش آموزان و جوانان در سیل اخیر، درسی با عنوان فداکاری در کتب درسی اختصاص یابد تاموجب زنده ماندن رشادت‌ها و فداکاری‌های هم سن و سالان شهید حسین فهمیده، شهید بهنام محمدی و شهدای مدافع حرم در ذهن‌ها شود.

والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته


گفتنی است، این پویش سراسری از استان خوزستان کلید خورد و طومار امضا‌ها به استان‌های سیل زده منتقل شده است و تاکنون ۴ هزار نفر عضو این پویش سراسری شده اند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانش آموز خوزستانی سیل زده مدافع حرم استان خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۰۹۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری

فخرالدین اسدی اظهار داشت: توسعه فضا‌های ورزشی باز و سرپوشیده، زمین چمن مصنوعی و توسعه کلاس‌های تربیت بدنی از مهمترین برنامه‌های دولت سیزدهم است.

وی افزود: سرانه فضای ورزشی مدارس استان هم‌اکنون ۴۶ صدم مترمربع است و توسعه ورزش در مدارس ابتدایی با اجرای طرح مهارت آموزی در دستور کار قرار دارد.

به گفته وی، در این طرح دانش‌آموزان پایه چهارم در رشته طناب زنی، پنجم در رشته تنیس و ششم در رشته شنا و دوومیدانی فعالیت می‌کنند.

بیشتر بخوانید

آغاز مسابقات ورزشی دانش آموزان در چهارمحال و بختیاری

اسدی اضافه کرد: امسال شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز پایه ششم در رشته شنا آموزش می‌بینند.

وی به اجرای طرح پایلوت کشوری سلامت دهان و دندان دانش‌آموزان مدارس عشایری اشاره کرد و بیان داشت: هشت هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز عشایری استان زیرپوشش این طرح قرار می‌گیرند.

اسدی ادامه داد: در استان چهارمحال و بختیاری ۱۵هزار فرهنگی، آموزش ۱۹۴ هزار دانش‌آموز را برعهده دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • برگزاری امتحانات نهایی با حضور ۱۴۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی
  • دورهمی دانش آموزان و دبیران ۲۹ سال پیش در میبد
  • یادواره شهدای دانش آموز در یزد 
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان
  • قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته
  • کسب مجوز برگزاری امتحانات در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد
  • ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره متوسط دوم
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • مشق عشق فداکاری در مدرسه روستایی در زفره