Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل پگاه گفت: کاهش سرانه شیر به ۷۰ کیلوگرم در سال می تواند زنگ خطری در زمینه سلامت عمومی جامعه باشد و ما باید تا حد ممکن قیمت تمام شده محصولات را کمتر کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی و ارتباطات پگاه ، نشست سراسری مدیران عامل شرکت های تابعه صنایع شیر ایران با حضور وجدانی رئیس هیات مدیره هلدینگ صنایع غذایی، کشاورزی و دارویی صندوق بازنشستگی کشوری و حسینی مدیر عامل شرکت صنایع شیر ایران (پگاه) در تبریز برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  در ابتدای این نشست وجدانی با اشاره به اهمیت موضوع سلامت در صنایع غذایی، گفت: باید در بحث سلامت صنایع غذایی و توسعه ای، استراتژی ویژه برای مقابله با تحریم های ظالمانه غرب علیه کشورمان داشته باشیم.   رئیس هیات مدیره هلدینگ صنایع غذایی، کشاورزی و دارویی صندوق بازنشستگی کشوری توجه به موضوع توسعه این هلدینگ را با اهمیت خواند و ضمن توجه به تولیدات با کیفیت و قابل رقابت و سلامت محور، از تلاش های صورت گرفته در سال ۹۷ برای تحقق این خواسته، تقدیر کرد.   در ادامه این نشست، حسینی مدیر عامل شرکت صنایع شیر ایران (پگاه) با بیان اینکه عملکرد صنایع شیر ایران در سال ۹۷ بسیار مطلوب بوده، به کاهش سرانه مصرف شیر در کشور اشاره کرد و گفت: کاهش سرانه شیر به ۷۰ کیلوگرم در سال می تواند زنگ خطری در زمینه سلامت عمومی جامعه باشد و ما باید تا حد ممکن قیمت تمام شده محصولات را کمتر کنیم.   حسینی با اشاره به لزوم توسعه تولید و ارتقای کیفیت محصولات، برای حضور قدرتمند در بازارهای خارجی و توسعه صادرات، تصریح کرد: تمامی مدیران صنایع غذایی باید موضوع صادرات را مورد توجه جدی قرار دهند چون عدم توجه به بازارهای جهانی، شرکت ها را در سراشیبی سقوط قرار خواهد داد.   وی ضمن درخواست از مدیران مجموعه های مختلف مرتبط با صنایع غذایی برای توجه ویژه در تصمیمات در جهت محافظت از صنعت غذایی، تاکید کرد: باید با تصمیم گیری های درست در جهت توسعه زیرساخت ها حرکت کنیم تا این صنعت همچنان در راه ارتقا سلامت جامعه ایران گام بردارد و به عنوان سرمایه ای برای بازنشستگان و آیندگان حفظ شود.   مدیر عامل شرکت صنایع شیر ایران (پگاه) بهره گیری از ظرفیت های مغفول مانده در شرکت های تابعه، نوسازی دستگاه ها و توسعه محصولات جدید از مهم ترین سیاست های این شرکت خواند.   حسینی با اشاره به نامگذاری سال ۱۳۹۸ به عنوان سال رونق تولید از سوی رهبر معظم انقلاب، این سیاست گذاری را در راستای منافع کارگران و صنایع مختلف، به ویژه صنایع شیر ایران دانست و ابراز امیدواری کرد که سازمان ها و نهادهای مختلف با توجه به این شعار، نسبت به حمایت جدی از صنایع اقدام کنند.   مدیرعامل شرکت صنایع شیر ایران (پگاه) با تاکید بر اینکه همه باید از توسعه صنعت حمایت کنند، گفت: این توسعه باید با برنامه ریزی متناسب هر شرکت تعریف شود و با همین رویکرد، توزیع ثروت در میان شرکت های تابعه نیز با توجه به زیر ساخت ها و با توجیه اقتصادی و شرایط هر منطقه انجام شده است.   حسینی ضمن تاکید بر توسعه برنامه های رفاهی، آموزشی و ورزشی برای پرسنل، ایجاد امنیت شغلی و پرداخت به موقع حقوق و مزایای نیروی انسانی شرکت را از مهم ترین برنامه های پیش روی صنایع شیر ایران اعلام کرد.   وی در پایان از میزبانی نشست سراسری مدیران عامل شرکت های تابعه صنایع شیر ایران توسط مجموعه شیر پاستوریزه پگاه آذربایجان شرقی قدردانی کرد.   بنا بر این گزارش، اعلام رتبه بندی و بررسی مسایل مربوط به شرکت های تابعه صنایع شیر ایران، از مهم ترین برنامه های نشست سراسری مدیران عامل شرکت های تابعه صنایع شیر ایران بود.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۰۹۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است

رضا نوشادی مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با اشاره به دستاوردهای شرکت ملی گاز ایران در دوره تحریم، گفت: سال ۱۳۸۹ بانک مرکزی، شرکتی ملی گاز و شرکت ملی نفت تحریم شدند؛ ظرفیت تولید، پالایش، انتقال و توزیع گاز، ۴۰۰ میلیون مترمکعب بود و امروز پس از یک دوره تحریم ۱۵ ساله، میزان ظرفیت تولید، به ۸۷۵ میلیون مترمکعب رسیده است و پالایش، انتقال و توزیع این زنجیره از ۱۰۰۰ میلیون مترمکعب بالاتر است. پیچیده‌ترین تکنولوژی با انتقال تکنولوژی از ساخت توربین و کمپرسور از سوی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران به عنوان بازوی اجرای شرکت ملی گاز ایران، صورت‌گرفته است.

نوشادی در ادامه با اشاره به لزوم سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی و بخش‌های مختلف صنعت، افزود: جورچین صنعت گاز برای ادامه این مسیر پر افتخار، برای گسترش سطح مشارکت‌های مردمی و پاسخگویی به رشد فزاینده مصرف چه در مسیر توسعه و چه تولید انرژی و محصول و چه مصرف خانگی و تجاری، نیاز دارد که یک هم‌افزایی گسترده‌ای را انجام دهد. در استراتژی جدید شرکت ملی گاز ایران، برای مدیریت اوج مصرف که متأسفانه آسیبش نخست به تولید وارد می‌شود، تصمیم گرفتیم که وارد حوزه جذب سرمایه‌گذاری بشویم و پروژه‌های ذخیره‌سازی گاز، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف انرژی در ایستگاه‌های تقویت فشار را خدمت شما معرفی کنیم.

در ادامه این نشست علیرضا بیات مدیر سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار شرکت ملی گاز ایران نیز با تأکید بر اهمیت صنعت گاز در امر تولید، گفت: سرمایه‌گذاری در تمام حوزه‌ها یکی از اصول اصلی توسعه در هر صنعتی است و صنعت گاز در کشور ما جریان خونی است که در رگ‌ها و شریان اقتصادی جریان دارد و توسعه این صنعت بی شک به توسعه در دیگر بخش‌های تولید همچون صنایع فولادی و پتروشیمی و دیگر بخش‌های صنعتی می‌انجامد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • لاغری در یک هفته ؛ نکات مهم برای کاهش وزن در یک هفته
  • هفت نکته برای کاهش وزن اگر فکر می‌کنید «ژن چربی» را دارید
  • غذا‌هایی که شکم تخت به شما هدیه می‌دهد
  • همت والای کارگران زمینه ساز تحقق شعار سال خواهد شد
  • یک ادعای عجیب از سوءتغذیه نیمی از ایرانی ها
  • یک ادعای عجیب از سوءتغذیه نیمی از ایرانی‌ها
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • تفاهم بانک شهر و شرکت ملی صنایع مس در راستای تامین مالی و توسعه صادرات
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است
  • تفاهم شرکت ملی صنایع مس و بانک شهر در راستای تامین مالی و توسعه صادرات